- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
merhabalar..ben geldim yeni üyeyim. çok güzel ve faydalı bir site. Herkese selamlar
hoşgeldın tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar..ben geldim yeni üyeyim. çok güzel ve faydalı bir site. Herkese selamlar
selam kızlar bende yeni sayılırım DD ama bi yazdıgımı bıdaha bulamıyorm
oleyy anladım ve yaptım çok teşekkür ederim böyle böyle ögrencez artık :81::81:
hosgeldın canım geyıgımıze ne ıyı ettın gelmekleselam kızlar bende yeni sayılırım DD ama bi yazdıgımı bıdaha bulamıyorm
günaydın hatunlar sabah hastaneye gidecektik erken kalkmam lazımdı kalktımda ama hastaneye gitmeyi gözüm yemedii çağanda sağolsun sabahın köründe kalktı biraz daha yatayım o oynasın dedim ama üstüme çıktı zıpladı eşimde tavır yapınca mecbur kalktım bi bakayım dedim
kızlarrrr günaydnnn herkese......
kızlarrrr günaydnnn herkese......
gunaydın gulum hayırlı sabahlar:76::76::76:
hg hg hg canımBende geldim, bende
merhaba bişi sormak ıstıyorum.bı konu acıp fıkır almak ıstıyorum nasıl yapıcagımı bılmıyorum yonlendırımısınız beni
napıyosunuz ne var ne yok?başlayış yapmadın mı bugün?
merhaba bişi sormak ıstıyorum.bı konu acıp fıkır almak ıstıyorum nasıl yapıcagımı bılmıyorum yonlendırımısınız beni
dun gece alarmımı kurdum saat 5e utumu yaptım hazırladım falan bı tarıhe bakayım dedım saydım 14 gun ıyıkı saymısım bırgun erkenden gıdıp rezıl olacaktım valla bugun son gunummus canım
hg hg hg canım
tabıkı anlat bakalım derdını
saolunnn ...nişanlıyım ve cok zor gunler gecırıyoruzzz öyle bunaldımkı.konuda su 2 eltım var ve ust katta bırı alt katta bırı ortada kattada ben oturucam kısmetse bu durumdan hıc hosnut degılım .çunku alt katta oturan eltım benı çekemıyo sureklı laf sokmalar falan dun gene d.gunu vardı ordaydı böle seslı fevrı hareket eden bı tiptir kendısı ztn.kendı kocasını bırakıyo benım nısanlıma tabak hazırlımmı sana fln dıyo ..çekemıyo acıkcası benı ..bende ona bıse dıyemıyorum nısanlımla kavga edıyorum ..dun yıne nısanlımla bu yuzden tartıstık dedımkı ben bu evde oturmam baska evde oturalım .eger olmaz dıyosan al yuzugu dedım benı kaybetmekten hep korkar.snr sınırlendı oraya buraya vurmaya basladı kırdı doktu bagırdı korktum benım ne sucum var dedı fln o halını gorunce sakınlestırmeye calıstım fln snr eve bıraktı annemı bırakırken ben sınırlendım kapıyı carptım elımde sıse vardı arabaya attım cıktım eve .snr benı aldı dısarı cıktık hıc konusmadane ve donduk..napıcam ben ya nası ıkna edıcem bu adamıd ao evde oturmıcaz ıllakı oturcaz dıoo kafayı yicem ...