******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

kız kokoşşşş ne güzelmişin öööle ama siyah saçlı foton daha güzel gözler iri felan...

teşekkürler buldum yapmaya çalışcam
oğlum uyanıyor gitmem lazım
memnun oldum tek tek öpüldünüz byyy

kokoşcum kız beni niye eklemedin şimdi merak ettim

Son düzenleme:
kokoşcum esmer halini tek geçiyorum oldum olası beyaz tenli siyah saçlı insanları beğenmişimdir, çünkü benim tenim koyu :)))

kokoşcum esmer halini tek geçiyorum oldum olası beyaz tenli siyah saçlı insanları beğenmişimdir, çünkü benim tenim koyu :)))

yaa suankı halım yakısmamıs mıııııııııııııııııııııııııı:26::26::26::26::26::26::26:

kızlarrrr ben kaçar...karnım çok acıktı yemek yiycem....öptüm sizi hoşçakalın...akşama gelemem muhtemelen ama yarın kesin burdayım görüşürüz...byeeeee

ben çıkıyorum kızlarım uyandı açlar onları doyurmam gerek ayrıca kokoşcum çok güzesin canım allahım kaderinide guzel eylesin herkese byy artık boş vakitlerimde burda olurum

böyle ifade vermeye can kurban arkadaslar

ben istanbuldan nisa universite mezunuyum bankacılık okudum okul bitti şimdi iş arayısı içerisindeyim yarın tam 4 tane iş gorusmem var
insallah birinden biri olacak dua edin kızlar benim için

şubatta sözlendim kasımda nişanım var :) bir hazırlıktır gidiyor hadi hayırlısı
sanırım en guzel donemlerdeyim suanda tadını cıkarmaya calısıyorum :)

ohhh ne guzel yaaa umarım en hayırlısı olur senın ıcın ıs gorusmlerıden tatlım bu arada topıgımze hg sıksık beklerız senıde darısı benım basıma soz nısan falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…