- 22 Nisan 2010
- 2.045
- 12
kokoşcum siyah saçlı haline bittim, tam bir esmer bomba
dur canım bı kac resım ekleyım orda sadece sac renglerı ıcın koymustumm suanda kı sac rengım o genclık parkındakı olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kokoşcum siyah saçlı haline bittim, tam bir esmer bomba
teşekkürler buldum yapmaya çalışcam
oğlum uyanıyor gitmem lazım
memnun oldum tek tek öpüldünüz byyy
dur canım bı kac resım ekleyım orda sadece sac renglerı ıcın koymustumm suanda kı sac rengım o genclık parkındakı olan
kız kokoşşşş ne güzelmişin öööle ama siyah saçlı foton daha güzel gözler iri felan...
ekledım canımkokoşcum kız beni niye eklemedin şimdi merak ettim
herkes nereye gittiiii.yapılacak işlerim var üşeniyom.kimse yoksa bende giderim haaa...
kokoşcum esmer halini tek geçiyorum oldum olası beyaz tenli siyah saçlı insanları beğenmişimdir, çünkü benim tenim koyu :)))
kesinlikle yakışmış ama siyah the best
kızlarrrr ben kaçar...karnım çok acıktı yemek yiycem....öptüm sizi hoşçakalın...akşama gelemem muhtemelen ama yarın kesin burdayım görüşürüz...byeeeee
kızlar ben kaçtım öptm sizi
ben çıkıyorum kızlarım uyandı açlar onları doyurmam gerek ayrıca kokoşcum çok güzesin canım allahım kaderinide guzel eylesin herkese byy artık boş vakitlerimde burda olurum
böyle ifade vermeye can kurban arkadaslar
ben istanbuldan nisa universite mezunuyum bankacılık okudum okul bitti şimdi iş arayısı içerisindeyim yarın tam 4 tane iş gorusmem var
insallah birinden biri olacak dua edin kızlar benim için
şubatta sözlendim kasımda nişanım var :) bir hazırlıktır gidiyor hadi hayırlısı
sanırım en guzel donemlerdeyim suanda tadını cıkarmaya calısıyorum :)