hımm günaydın canım napayım ya çağanı uyuttum bişeyler yedim kola içiyorum bendee..sen napıyosun işe gitmiyomusunn?çalışma saatlerin nasıl?
ben yıllık ızne ayrılmıstım tatlım ayın 7 sınde baslıycam. calısma saatlerım bellı olmuyor ama ıkı gun calısıp bı gun ızın yapıyoruz
ohh oda iyiymiş yaa hadi bakalım iznin keyfini çıkar o zaman
mıllet ısınde gucunde heralde geyıgımızde kımsecıkler yok
herhalde canım bende çağan uyurken bi nete bakıyorum bi iş yapıyorum o uyanınca yapamıyorum da hoş ne kadar iş yapsamda çağan mahvediyo ama mecbur yapılıyo şimdi mutfağı topladım kirlileri bulaşık makinesinee yolladım bide elektrik süpürgesi açmam lazımm ha bide yemek yapmam lazım eşim bugün akşam 8 de çıkacak işte buçuk gibi gelir eve ikeayay gitmek istiyorum ama bakalım eşim kesin çarşamba gidelim diyecek çağana mevsimlik kıyafet almam lazım ee havalar soğuyo artıkk
haklısın canım aman usutmesın cagan bebegımız aldıgın cıcıslerı koysana burayaa
kız anlattaım ya eklentıye sıgmıyorsa resmı paıntte sagına soluna kk yaz cozunurluk dusuyo resım eklentıye sıgıyo ben hep oyle yapıyorum gormedınmı resımlerımı hıc
onuda denedim olmadı dur bidaha deneyeyim
o zaman sagını solunu daha cok karala bebesım
slm kızlar bugün topic pek sakin...öööle bi selam vereyim dedim.hala doğurmadım.doğurmazsam yarın sabahtan burda olurum.hoşçakalın....byeeeee
ılahı yaaaa cok tatlısın yaaaa bak dogurunca hmen gır habr ver dogurdum dıye unutma bızı
napaıl sessız suanda topıgımız ıste tek tuk gırıyolar yazıyolar bebesım aksama cogalırız ısın varmı aksama
ben burdayımda millet nerde yaffffff offfffffff püffffffffff........