******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

işim olmasa zaten aldatılmayı muhtemelen kabullenir boşanamazdım..
benımkıde bana dıyorkı ben calısıyorum sunu yaparım bunu yaparım benım maasım var sakın deme dıyo ya daha evlenmeden

hehehhe hadi yaaa. ben orayi kacirmisim.:-) batikentte deilim canim. oyuzden ugur mumcu diince atladim. ben ugur mumcunun gercek evinin o taraflardayim. o caddenin adida ugur mumcu :-)

ben ugur mumcu mahallesını demıstım yaaa

işim olmasa zaten aldatılmayı muhtemelen kabullenir boşanamazdım..

o yüzden dedimm canım bende eşimel 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik ama çok şükür eşim bana çok bağlıı yapmaz asla yaa ama senin durumunda olsaydım boşanırdımm bi işe girerdim bende

benımkıde bana dıyorkı ben calısıyorum sunu yaparım bunu yaparım benım maasım var sakın deme dıyo ya daha evlenmeden

ben ugur mumcu mahallesını demıstım yaaa

tabii ki hayat müşterek iki tarafta çalışmak zorunda ama benim eşim öğretmendi hep maaş farkının kompleksini o yapardı ben hiç ağzımı açmazdım..

o yüzden dedimm canım bende eşimel 6 yıllık beraberlikten sonra evlendik ama çok şükür eşim bana çok bağlıı yapmaz asla yaa ama senin durumunda olsaydım boşanırdımm bi işe girerdim bende

ben de 7 yıllık birliktelikten sonra evlendim işin acı tarafı.. allah korusun rabbim kimseye yaşatmasın öyle bi şey..

X