******yeni geyikçiler buyrun geyiğin dibine vuralım******

tamam tatlım ıslerını hallet salata falan yapacaksan ıhmal etme sen kcanı

yok canım ihmal etmem gece yeni başlıyo daha bizim içinn....kendisi hemen hemen hergün böyle geç gelirdee ..daha burdayım eşim çıkınca yaparım salatayıı yemeklerim hazır zaten ısıtıcam başka işim yok yorulmuşum ama belim ağrıyoo

yok canım ihmal etmem gece yeni başlıyo daha bizim içinn....kendisi hemen hemen hergün böyle geç gelirdee ..daha burdayım eşim çıkınca yaparım salatayıı yemeklerim hazır zaten ısıtıcam başka işim yok yorulmuşum ama belim ağrıyoo

demek gece yeni başlıyo seni seniiiii::::::::)))))))))))))))))))

kac yasındasın derfat nerelısın aslen ıyıce kaynasalım yaw

seniiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hınzır

kac yasındasın derfat nerelısın aslen ıyıce kaynasalım yaw

o zaman ben kendimi kısaca tanıtayım bi kere ismim deryaa 26 yaşındayımm 3 yıllık evliyimm 22 aylık dünya tatlısı bi oğlum var hamile olana kadar çalışıyodum ama hamileliğim kötü geçince çıktım iştenn şimdi oğluma bakıyorum ankarada oturuyorumm anne yozgat baba çorumlu eşimde yozgatlı ben ankara doğumluyumm aklıma gelen bunlar dahada özele giremiyorum buradan

eşim eve geliyo kızlar ben kaçarrr...yarın sabah belki uğrayabilirim onun dışında muhtemelen giremem yarın.ertesi gün görüşürüz tabiii dopurmazsam....memnun oldum tanıştığıma öptüm siziunutmayın beni.doğurursam da haber veririm.byeeeeee

seniiiiiiiiiiiiiiiiiii seeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hınzır

yok kızzz uykum geliyo geç oluyuyoo uyuyakalıyorum oda isyan ediyo aslında ama yapcak bişey yok hergün sabahın köründe kalkıyorumm

eşim eve geliyo kızlar ben kaçarrr...yarın sabah belki uğrayabilirim onun dışında muhtemelen giremem yarın.ertesi gün görüşürüz tabiii dopurmazsam....memnun oldum tanıştığıma öptüm siziunutmayın beni.doğurursam da haber veririm.byeeeeee

tamam tatlımm sende kendine ve kağana iyi bak canım bizde seni çok öpüyoruzz güzel haberlerini bekliyoruz

umarım ccccooooook ama cooook mutlu olursun tatlım nasıl tanısdınız kızzzz

tşekkür ederim canım hepimiz çok mutlu oluruz dilerim ki..
aynı firmada çalışıyoduk, o ispanyol, ispanya da onların şirketinde bir seminerde tanıştık, ben başlarda sıcak bakmıyodum sonra o türkiyeye geldi öyle gelişti her şey :)

bızde cok memnun olduk hadı gorusuruz ıyı geceler

yok kızzz uykum geliyo geç oluyuyoo uyuyakalıyorum oda isyan ediyo aslında ama yapcak bişey yok hergün sabahın köründe kalkıyorumm
kadın olmak ıste
gelmiş bileeee kokoşcum =)

geldım ama benı karsılamadın julıa cım benım

tşekkür ederim canım hepimiz çok mutlu oluruz dilerim ki..
aynı firmada çalışıyoduk, o ispanyol, ispanya da onların şirketinde bir seminerde tanıştık, ben başlarda sıcak bakmıyodum sonra o türkiyeye geldi öyle gelişti her şey :)

hersey kısmet ıste mutluluklar tatlım fotolarını koyarsın

X