yeni gelinler nasıl korunacağınıza karar verdiniz mi bakimm

kadın doğum uzmanına görünmeden sakın korunmayın.aile plnlaması adı altında size ilaç verenler sizin bünyenizi yumurtalıklarınızı bilmeden ilaç veriolar.ben o hatayı yaptım ucuz kurtuldum çok şükür.yumurtalık tembelliğine yol açtı benim kullandığım ilaç.oysa bana verilmemesi gereken bi ilaçmış.kesinlikle bi doktora görünün sonra kullanın.ayrıca bazı kontrol yöntemleri kilo aldırıyor.bana aldırdı enazından.bünyeden bünyeye fark var.

o ilaç verenler dediğiniz kişiler sağlık okullarından mezun olan kişilerdir,eğitimsiz ve sertifikasız kişilerin vermesi imkansızdır.üreme çağındaki her sağlıklı kadın bu hapları kontrol altında kullanabilir.kimseye danışmanlık verilmeden yöntem verilmez.herkeste bu şikayeti yapacak diye bişey yok zaten ilacın koruma mekanizması yumurtalıkları baskılayıp yumurta atılmasını engellemektir yani bi nevi tembelleştirme.ilacı bırakınca yumurtlama kaldığı yerden devam eder.ayrıca yumurtalık ve rahim kanserine karşı korur.ben şahsen kullanıcam.iyigünler

doktora gittiginiz halde hapin nesinden korkuyorsunuz? sagda solda duydugunuz seylerle hareket etmeyin. hapin zarari falan yok, sadece yan etkileri var ki her kullanilan hapin yan etkisi vardir. bazi haplar mide bulandirir, bazilarinda ishal sorunu baslar bazilarinda kilo alinir. 2 ay öncesinden baslayin ki takip edebilesiniz size uygun mu degil mi. ben hap kullaniyorum ne sivilcem kaldi ne bisey, kilo da almadim gayet rahatim.

canım benim aynı ilacı bende kullanıyorum ama fazla yumurtlama ve polikist over tedavisi için ve ben o ilacı 1 seneden beri kullanıyorum hiç korkma ben hiç kilo almadım aynı kilomdayım ve yazz en hafif ilaçtır.bakalım bende haziranda gideceğim dr.ma ne önerecek ne diyecek...için rahat olsun,Allah kolaylık versin

canım bende yazz kullanıyorum aksine kanamayı artırmıyor azaltıyor tabi kişiden kişiye farkedebilir,ama onda adet olacağın gün belli zaten,ilaçlar pembe renkli, ilacın bitmesine 4 hap beyaz; beyaz hapın sonuncusunu içince ertesi sabah regli olmuş oluyorsun...ben dün son ilacımı aldım bu sabah regl oldum ve işin kötü tarafı evlendikten sonraki ilk gün regli olacağım

Son düzenleme:

yıllar önce bir doktordan 'her kadın ömründe mutlaka en az iki ay doğum kontrol hapı kullanmalı' diye bir şey duymuştum ama o zamanlar bu konularla ilgilenmediğim için nedenini sormamıştım. neden acaba

ben 5 yıılık evliyim.bazı aylar ben ilaç kullandım bazı aylar eşim korundu.olay bu kadar basit.biraz siz biraz o fedakarlık gösterecek.
birde ilaç kesinlikle kilo aldırmıyor.(bana aldırmadı)

kesinlikle en güzeli hanfendi biz de öyle planlıyoruz.

sana katılıyorum arkadaşım, söylediklerin en mantıklısı

mutlaka
ertesi gün hapları senede 2 defadan fazla asla kullanılmamalıymış ve koruma oranı da çok düşük

benimde nişanlım hiç hap kullanmamdan yana değil ama ben risk olsun istemiyorum ilk günden hamile kalmak istemiyorum ama sonrada olmaz diye de çok korkuyorum

hapı bıraktığın gün eski doğurganlığına geri dönüyorsun diyor doktorlar, hap kullanmamış olsan da öyle hemen hamile kalamıyorsun ki zaten

yazz kullanıyorum, şimdilik çok memnunum, daha ilk kutum bitmedi, dediğin gibi son beyaz hapta adet olursam düğünümden bir hafta önce adetim bitmiş olacak

evet ben de düğünden 2 ay falan önce başladım aynen dediğin gibi yan etkileri değerlendirmek için, şimdiden cildimin güzelleştiğini söylüyorlar

ne iyi olmuş bu konu bende düşünüyordum kara kara
temmuzun 7sinde evleniyorum ben mayısta regl oldugum gün mü başlayayım hapa ne yapayım kızlar
birde balayıma denk gelecek reglim onada çözüm bulamadım

buna bende cevap beklıyorum bakalım , benimde 7temmuz :)

ben 10 aylık evlıyım prezervatıfle korunuyoruz, Allahtan eşim bencıl degıl bu konuda hap içmemi iğne olmamı dogru bulmaz bende doğru bulmam hiç hap kullanmadım iğnede olmadım. prezervatıf daha ıyı ve temız :))

peki canım şimdi ben haftaya hastalanacağım sonrada nisanda mayısta da mayısın ilk haftası denk gelicek sanırım 19 mayıs düğünüm var yine bi doktora gitmek istiyorum ama gidebilirmiyim bilmiyorum düğün telaşı filan malum yazz 2 ay önceden mi başlamam gerekiyor sonra kanamam filan çok gelirse düğün tarihime hatta balayıma bile denk gelebilir ama çokda korkuyorum etkilemesinden sonra bebek olmamasından doktorun biri etkilemez diğeri etkiler diyor anlamadım ben şimdiden strese girdim :S

düğünden en az 1 ay evvel kullanmaya başlayın ve adetin 1. günü olursa daha iyi olur.

hap ile korunacaksanız asla kendi kafanıza göre eczaneden veya başka bir şekilde ilaç temin etmeyin.mutlaka danışmanlık hizmeti alın öyle kullanın derim

Son düzenleme:

bu konuda yardımcı olabilirim,bana tahmini adet tarihinizi söylemeniz yeterli.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…