kadın doğum uzmanına görünmeden sakın korunmayın.aile plnlaması adı altında size ilaç verenler sizin bünyenizi yumurtalıklarınızı bilmeden ilaç veriolar.ben o hatayı yaptım ucuz kurtuldum çok şükür.yumurtalık tembelliğine yol açtı benim kullandığım ilaç.oysa bana verilmemesi gereken bi ilaçmış.kesinlikle bi doktora görünün sonra kullanın.ayrıca bazı kontrol yöntemleri kilo aldırıyor.bana aldırdı enazından.bünyeden bünyeye fark var.
çok araştırdım aylardır kafa patlatıyorum, iki tane doktora gittim, çocuk yap dedi bana doktorlar!! doktor olmuşlar ama cahil kalmışlar ne çare
nasıl korkuttular beni haptan bir sene için 80 kilo olurmuşum falan filan, dinlemedim hiçbirini çünkü başka çarem yoktu, düğünm mayısta hapa başladım bugun 5. hapımı aldım
yazz24+4
eczacı tavsiyesiyle aldım bunu, çok şükür hiçbir yan etkisi yok,iyiyim
erken değilmi benimde mayısta düğünüm var yazz kullanmamı tavsiye ettiler fakat etkisi çok olabilir dediler ilk ay çok fazla kanama gelebilir o yüzden regl günüm değişebilir diye korkuyorum çok etkilenirim diye nasıl bi ilaç yan etkisi oldumu sizde
o ilaç verenler dediğiniz kişiler sağlık okullarından mezun olan kişilerdir,eğitimsiz ve sertifikasız kişilerin vermesi imkansızdır.üreme çağındaki her sağlıklı kadın bu hapları kontrol altında kullanabilir.kimseye danışmanlık verilmeden yöntem verilmez.herkeste bu şikayeti yapacak diye bişey yok zaten ilacın koruma mekanizması yumurtalıkları baskılayıp yumurta atılmasını engellemektir yani bi nevi tembelleştirme.ilacı bırakınca yumurtlama kaldığı yerden devam eder.ayrıca yumurtalık ve rahim kanserine karşı korur.ben şahsen kullanıcam.iyigünler
ben 5 yıılık evliyim.bazı aylar ben ilaç kullandım bazı aylar eşim korundu.olay bu kadar basit.biraz siz biraz o fedakarlık gösterecek.
birde ilaç kesinlikle kilo aldırmıyor.(bana aldırmadı)
kızlar ilk birkaç ay hap kullanmak mantıklı bence çünkü vücut uyumu falan anca alışıyosun eşine.heleki ilk gece için prezarvetif zorlaştırıyor diye bende duymuştum.sonuçta lastik gibi bişey zaten orası hassas bi bölge.sonra eşnize diyinki vücudun kendini dinlendirmesi gerek ben elimden geleni yaptım bikaç ay artık sen bşeyler yap ara vermemiz gerek ileride bebeğimiz için benim sağlığım için bunu yapmamız gerek diyin.zaten vücut birbirine alışacak zmanla aradaki engel diye saydıkları prezarvatifin varlığını sorun etmiceklerdir die düşünüyorum.ben şahsen öyle yaptım
ertesigün ahpı kullandım bir kaçkere yeni evliydik ikimizde korunmuyorduk henüz bebek iztemediğimiz için kullandım tek kötü yanı o ay içinde 2 kez adet oluyorsun
o kötü oluyor ben çok rahatsız oluyorum adet dönemindeyken ama bunu problem etmetyenler de vardır ama çok sık kullanırsan normal adet periyodunu bozabilir sana tavsiyem yasmin kullan
hiç bir yan etkisi yok bende tüğlenme azaldı iştahı kesti sivilcelerim gecti ayrıca cinsel ilişki açısından çiftler için rahatlık oluyor ve aman hamile kalmayım gibi streslerden kurtuluyorsun daha zevkli oluyor eşimin daha çok hoşuna gidiyor
benimde nişanlım hiç hap kullanmamdan yana değil ama ben risk olsun istemiyorum ilk günden hamile kalmak istemiyorum ama sonrada olmaz diye de çok korkuyorum
canım bende yazz kullanıyorum aksine kanamayı artırmıyor azaltıyor tabi kişiden kişiye farkedebilir,ama onda adet olacağın gün belli zaten,ilaçlar pembe renkli, ilacın bitmesine 4 hap beyaz; beyaz hapın sonuncusunu içince ertesi sabah regli olmuş oluyorsun...ben dün son ilacımı aldım bu sabah regl oldum ve işin kötü tarafı evlendikten sonraki ilk gün regli olacağım
doktora gittiginiz halde hapin nesinden korkuyorsunuz? sagda solda duydugunuz seylerle hareket etmeyin. hapin zarari falan yok, sadece yan etkileri var ki her kullanilan hapin yan etkisi vardir. bazi haplar mide bulandirir, bazilarinda ishal sorunu baslar bazilarinda kilo alinir. 2 ay öncesinden baslayin ki takip edebilesiniz size uygun mu degil mi. ben hap kullaniyorum ne sivilcem kaldi ne bisey, kilo da almadim gayet rahatim.
ne iyi olmuş bu konu bende düşünüyordum kara kara
temmuzun 7sinde evleniyorum ben mayısta regl oldugum gün mü başlayayım hapa ne yapayım kızlar
birde balayıma denk gelecek reglim onada çözüm bulamadım
canım bende yazz kullanıyorum aksine kanamayı artırmıyor azaltıyor tabi kişiden kişiye farkedebilir,ama onda adet olacağın gün belli zaten,ilaçlar pembe renkli, ilacın bitmesine 4 hap beyaz; beyaz hapın sonuncusunu içince ertesi sabah regli olmuş oluyorsun...ben dün son ilacımı aldım bu sabah regl oldum ve işin kötü tarafı evlendikten sonraki ilk gün regli olacağım
ne iyi olmuş bu konu bende düşünüyordum kara kara
temmuzun 7sinde evleniyorum ben mayısta regl oldugum gün mü başlayayım hapa ne yapayım kızlar
birde balayıma denk gelecek reglim onada çözüm bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?