yeni gelinler nasıl korunacağınıza karar verdiniz mi bakimm

diekatze

hayalime kavuşuyorum
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
348
4
96
İstanbul
kızlar benim düğüne 3 aydan az kaldı hala bi fikrim yok yaa, hap ve iğneye zararlı diyorlar, prezervatf pek istenmiyormuş, dışa boşalma riskliymiş. kafam karmakarışık oldu, ne zor işmiş yaw:18:

kızlar benim düğüne 3 aydan az kaldı hala bi fikrim yok yaa, hap ve iğneye zararlı diyorlar, prezervatf pek istenmiyormuş, dışa boşalma riskliymiş. kafam karmakarışık oldu, ne zor işmiş yaw:18:

benimde nisanda=) şuan hapa başladım düğün güne kadar korunacam.daha sonra ben korunamam valla kendisi korunsun...dışarı falan istemem o iş yaş olur baa göre.prezervatif bence yapcak bişi yok yani =)=) sen bişi bulursan banada söyle

hayırlı olsun tatlım.. valla bulursam söylerim ama kimse de bişey yazmıyor demek sen hapa şimdiden başladın acaba benim de başlamam gerekir miydi hap kullanacak olsam? prezervatf istemezmiş nişanlım başka bişey olsun diyor ama o da tam bilmiyor :s

çok araştırdım aylardır kafa patlatıyorum, iki tane doktora gittim, çocuk yap dedi bana doktorlar!! doktor olmuşlar ama cahil kalmışlar ne çare
nasıl korkuttular beni haptan bir sene için 80 kilo olurmuşum falan filan, dinlemedim hiçbirini çünkü başka çarem yoktu, düğünm mayısta hapa başladım bugun 5. hapımı aldım
yazz24+4
eczacı tavsiyesiyle aldım bunu, çok şükür hiçbir yan etkisi yok,iyiyim

bende düşün düşün çıkamıorum işin içinden. nişanlım prezarvatif olmaz diyo.bense hap istemiyorum. kilo alırsınız diyolar birde tüylenme yapıomuş daha yeni lazer yaptırdım. çözüm çözüm çözüm:44:

kıllanma falan yapmıyo, kıllanma tedavisinde doktor tarafındna veriliyo bu hapi, verdiği hormanlarda kıllanma yapcak bi şey yok, ben kafayı yiyodum bu bebek konusu yüzünden, aynen senin gibi kıllanma yapıyomuş filan diye korkuyodum ama araştırdım ki tam tersine kıllanmayı önlüyomuş , ayrıca sivilceleri de bitiriyo
biz anlaşma yaptık nişanlımla bakacağız 6 ay sonra eğer kilo alırsam o korunacak, erkekler prezervtife hiç sıcak bakmıyor ve ilk etapta da onları buna zorlamak hoş olmaz hem onlar açısından hem de bizim açımızdan
ben ilk gecemde aramızda bir prezervatif istemedim yoksa desem ben hap kullanmıcam istemiyorum nişanlım tamam derdi çünkü bebek sitemiyor o da
ama siz sakın erkeklerin çocuk istemiyorum lafına güvenmeyin bakacak o mu sanki umrunda olmaz
geri çekilmeye sakın güvenme dedi annem bana, annemin gazıyla kullanıyorum ben şu an bu hapı, bi şey olmaz kullan rahat ol dedi

hap için kilo aldırır diyolar

bünyeye göre değişiyor, yan etkilerde kilo alma da var kiloda azalma da var, doktor bana da sülalende kilo nasıl dedi, şişmanlar dedim ben, 20 kilo alırsın dedi ama ben sallamadım doktoru 5 gündür kullanıyorum zayıflamış gibi geldim kendime

düğünden 1 ay önce adetin ilk günü kullanmaya başlıyoruz galiba.evet prezervatife sıcak bakmıyo. düşününce bizim içinde hoş değl.nişanlım prezervatif için yasak ilişkiler için o ben kullanmam diyo:)

kızlar şu da bir gerçek ki herkesin bünyesi aynı değil, farklı bambaşka etkiler yapabilir, en güzel en sağlıklı korunma yontemi prezervatif aslında ama o da ne biliyim bana bile düşününce bir tuhaf geliyo ki erkeklere nasıl gelmesin hele ki evli ise erkek, karısı yani karşısındaki tuhaf gelebiliyo prezervatif takmak ama tekrar söylüyorum en sağlıklısı da o

adetin ilk günü ya da en geç 2, günü başlamak öneriliyo hem adet zamanını düzenliyo hem de o zaman ta koruma sağlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…