kızlar benim düğüne 3 aydan az kaldı hala bi fikrim yok yaa, hap ve iğneye zararlı diyorlar, prezervatf pek istenmiyormuş, dışa boşalma riskliymiş. kafam karmakarışık oldu, ne zor işmiş yaw:18:
benimde nisanda=) şuan hapa başladım düğün güne kadar korunacam.daha sonra ben korunamam valla kendisi korunsun...dışarı falan istemem o iş yaş olur baa göre.prezervatif bence yapcak bişi yok yani =)=) sen bişi bulursan banada söyle
bende düşün düşün çıkamıorum işin içinden. nişanlım prezarvatif olmaz diyo.bense hap istemiyorum. kilo alırsınız diyolar birde tüylenme yapıomuş daha yeni lazer yaptırdım. çözüm çözüm çözüm:44:
iğne deneyen var mı?
hap için kilo aldırır diyolar
kıllanma falan yapmıyo, kıllanma tedavisinde doktor tarafındna veriliyo bu hapi, verdiği hormanlarda kıllanma yapcak bi şey yok, ben kafayı yiyodum bu bebek konusu yüzünden, aynen senin gibi kıllanma yapıyomuş filan diye korkuyodum ama araştırdım ki tam tersine kıllanmayı önlüyomuş , ayrıca sivilceleri de bitiriyo
biz anlaşma yaptık nişanlımla bakacağız 6 ay sonra eğer kilo alırsam o korunacak, erkekler prezervtife hiç sıcak bakmıyor ve ilk etapta da onları buna zorlamak hoş olmaz hem onlar açısından hem de bizim açımızdan
ben ilk gecemde aramızda bir prezervatif istemedim yoksa desem ben hap kullanmıcam istemiyorum nişanlım tamam derdi çünkü bebek sitemiyor o da
ama siz sakın erkeklerin çocuk istemiyorum lafına güvenmeyin bakacak o mu sanki umrunda olmaz
geri çekilmeye sakın güvenme dedi annem bana, annemin gazıyla kullanıyorum ben şu an bu hapı, bi şey olmaz kullan rahat ol dedi
her gün biraz biraz aldığın şeyi bir anda almak iğne, haptan daha zararlı diye biliyorum, aylarca adetin kesilmeyebiliyo ya da aylarca adetin gelmeyebiliyo
düğünden 1 ay önce adetin ilk günü kullanmaya başlıyoruz galiba.evet prezervatife sıcak bakmıyo. düşününce bizim içinde hoş değl.nişanlım prezervatif için yasak ilişkiler için o ben kullanmam diyo:)[/QU
doğru demiş, benim nişanlım da yüzünü ekşitti ben de iş başa düştü dedimama anlaştık kilo alırsam kullanacak mecbureni geri çekilme istemiyoruz ikimiz de hem erkek için sağlıklı değilmiş ilerde sorunlara yol açıyomuş geri çekilme hem de yine karı koca olma durumunda geri çekilmek saçma yani
karın o senin sevgilin değil yasak aşkın değil ne biliyim yaa
benim için tek çareşu aşamada haptı ve başladım
ben yan etkilerini merak ettiğimden dolayı erken başladım düğünüm 2 ay sonra, hem vücudum tam alışsın diye düşündüm
bi de garanti olsun dedimbenim kadar bebek korkusu kimsede yoktur
düğünden 1 ay önce adetin ilk günü kullanmaya başlıyoruz galiba.evet prezervatife sıcak bakmıyo. düşününce bizim içinde hoş değl.nişanlım prezervatif için yasak ilişkiler için o ben kullanmam diyo:)
doğru sölüyosunuz ya
düğünden 1 ay önce adetin ilk günü kullanmaya başlıyoruz galiba.evet prezervatife sıcak bakmıyo. düşününce bizim içinde hoş değl.nişanlım prezervatif için yasak ilişkiler için o ben kullanmam diyo:)[/QU
doğru demiş, benim nişanlım da yüzünü ekşitti ben de iş başa düştü dedimama anlaştık kilo alırsam kullanacak mecbureni geri çekilme istemiyoruz ikimiz de hem erkek için sağlıklı değilmiş ilerde sorunlara yol açıyomuş geri çekilme hem de yine karı koca olma durumunda geri çekilmek saçma yani
karın o senin sevgilin değil yasak aşkın değil ne biliyim yaa
benim için tek çareşu aşamada haptı ve başladım
ben yan etkilerini merak ettiğimden dolayı erken başladım düğünüm 2 ay sonra, hem vücudum tam alışsın diye düşündüm
bi de garanti olsun dedimbenim kadar bebek korkusu kimsede yoktur
çok bencilmiş nişanlılarınız kusura bakmayın, hep siz koruncaksınız bu durumda öyle mi, demek yasak ilişkiler içinmiş, düşündürücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?