Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
:82: tesekkur ederiimm..
Cok sukur ki cok yardimci esim sagolsun,bi utu yapmiyor o da olsun :KK53:
Gulucukleri yeter onlarin :)))
Sen calismayi dusunuyor musun?

eee ozaman daha büyük maşallah demek lazım:nazar::KK1:

okuyorum ben canım daha.. 2 yılım var:KK14:
keşke çalışsam ama eşim önce okuluna odaklan, bitir diyo.. e banada iyi geliyo ama evde durmak gerçekten aşırı sıkıcı.. keşke gelirim olsa,eve benimde katkım olsa:KK31:

eee ozaman daha büyük maşallah demek lazım:nazar::KK1:

okuyorum ben canım daha.. 2 yılım var:KK14:
keşke çalışsam ama eşim önce okuluna odaklan, bitir diyo.. e banada iyi geliyo ama evde durmak gerçekten aşırı sıkıcı.. keşke gelirim olsa,eve benimde katkım olsa:KK31:

Insanoglu canim,o zamanda baska dertler ciikiyor :) simdi tadini cikar,calisincada onun tadini cikarirsin :)
Bence de dogrusunu diyor hem okul hem ev hem is cok cok zorlar..
Senin zaten eve katkin var kiii :) illa parayla olmuyor olsun..

Aferin kuzenine :)
Tabi ki iyi olacak cunku dikkat edeceksin..
Allah kolaylik versin biraz sabir kizce..

Onlar hic gelemeyenler buara ondan yazdim canim yoksa aklimdasin tabii Kagan izin verdikce girecegini biliyorum :)
Sen fasulyesin :))))
Eminim cok duyuyorsundur ama gececeeeekk!
Cok cok iyi anliyorum..Bunlar gecince insan icine cikinca bu seferde neden ben ayri odalarda oturuyorum diye icerlenecen fln fln :) hep bisy oluyor iste..
Ama gulucuklere agulara baslasin bak kandiracak seni :))))
Bende yumurta haslayip oturmadan direk atiyordum agzima eksik etme canim..simdi oturuyorum tabii birazda olsa :) sut icinde taze soganla dereotu salatasi yapiyorum kendime yediklerime katiyorum ya da sadece onu yedigimde oluyor bazen oglenleri,farkediyor..
Su,moral,uyku,yesillik :)
Daha bircok sey var tabii,sizin topiktede bunlar donuyordur artik muhabbetlerde bizde gecti :)))))
Bir de olanlari sıkıntı gb dusunme kabullen,oturacak zamanla,ben boyle atlattim..

Gecsin artik oglumda bende rahatlayalim...:KK43:
Taze sogani oyle ekmekle yiyorm ben salata yapmaya vaktim yok sanirim.. Bidevtahin helvasi iyi geldi bana.annem yarin gidio:'(sikinti diil elbette gogsumde 5 dakka uyumasi omre bedel ki yavrumun..
Hayirlisiyla bizde atlatacaz insalah..sezos koca abla oldu tabi oturursun artik sen darisida basimiza ...:KK66:

Gecsin artik oglumda bende rahatlayalim...:KK43:
Taze sogani oyle ekmekle yiyorm ben salata yapmaya vaktim yok sanirim.. Bidevtahin helvasi iyi geldi bana.annem yarin gidio:'(sikinti diil elbette gogsumde 5 dakka uyumasi omre bedel ki yavrumun..
Hayirlisiyla bizde atlatacaz insalah..sezos koca abla oldu tabi oturursun artik sen darisida basimiza ...:KK66:

Bende taze soganla dereotunu bi kere hazirlayip saklama kabina koydum canim hemen oyle yiyorum baska birsey katmiyorum..
Sade tahin atiyorum bende agzima 1 kasik..
Bir de humana iciyordum cunku sicak hicbisy tuketmiyorum baska..
Lactabol denedim bu sefer o da farketti..
Insan deniyor valla herseyi :)
Suan eski resimlere bakinca bile garip geliyor eski dedigime bak 2 ay :) oyle farkediyor ki canim cabuk gececek merak etme..Moralini bozma uzulme yeter ki:KK16:

Simdide zorluklari var elbet oyle hersey gecmiyor ama eskiye nazaran tabii biraz daha duzenli..

Ahh anneler Allah basimizdan eksik etmesin..

Insanoglu canim,o zamanda baska dertler ciikiyor :) simdi tadini cikar,calisincada onun tadini cikarirsin :)
Bence de dogrusunu diyor hem okul hem ev hem is cok cok zorlar..
Senin zaten eve katkin var kiii :) illa parayla olmuyor olsun..

haklısın canım..
amaan sağlık,huzur olsun elbet herşey hallolur:KK16:

bn küstüm sanaa plojooo:KK19:

Sansli kisi ben mi oldum :KK53:
Hayirdir yahuuuu!?
Tukkan kapatmalar kusmeler,patronsun sen yapma boyle yuklen sayfaya:KK9:
Surda dukkani kapatmayalim diye calisiyorum,zaten hep calisana yuklenir bu patronlar:KK19::82:
Ne yaptim ben :82: ya da yapmadim?

haklısın canım..
amaan sağlık,huzur olsun elbet herşey hallolur:KK16:

Aynen oyle..Yasadigin zamanin tadini cikar bosver gerisini :)

Son düzenleme:
Sansli kisi ben mi oldum :KK53:
Hayirdir yahuuuu!?
Tukkan kapatmalar kusmeler,patronsun sen yapma boyle yuklen sayfaya:KK9:
Surda dukkani kapatmayalim diye calisiyorum,zaten hep calisana yuklenir bu patronlar:KK19::82:
Ne yaptim ben :82: ya da yapmadim?

Aynen oyle..Yasadigin zamanin tadini cikar bosver gerisini :)

Bn patrn fln değilm o nerden cıktıı..bu form hepimizin..
Bn de burdaym ama sen bni görmedin ühhüüü :'(

***telden yazıyorum....***

Bn patrn fln değilm o nerden cıktıı..bu form hepimizin..
Bn de burdaym ama sen bni görmedin ühhüüü :'(

***telden yazıyorum....***

Caniminicüsünün kankisinin annesi :KK53:
Cevap mi yazmadim ondan mi diyorsun?
Yoksa bilgisayardaki gb asagida gorunmekten bahsediyorsan ben telefondan girdigim icin goremiyorum oyle..Su sari kafalari bile numaralari esberledimde oyle yapabiliyorum:KK53:

Gel sarilaliiimmmmmm:KK70:

Alintina cevap yazmadigim icin diyorsan dogru diyorsun herkese tek tek yazayim derken seyetmisim:26:

Hadi hadi sarilalimm:KK70:

Hehhe evkediisi ve plojo cok guldum size bu tukkan kapanmazzzz bendr burdayim demirbas kelebek gtmem biyere oturuyom kocam bana meyve salatasi yapti yicrmde yermden kalkmaya usendim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Caniminicüsünün kankisinin annesi :KK53:
Cevap mi yazmadim ondan mi diyorsun?
Yoksa bilgisayardaki gb asagida gorunmekten bahsediyorsan ben telefondan girdigim icin goremiyorum oyle..Su sari kafalari bile numaralari esberledimde oyle yapabiliyorum:KK53:

Gel sarilaliiimmmmmm:KK70:

Alintina cevap yazmadigim icin diyorsan dogru diyorsun herkese tek tek yazayim derken seyetmisim:26:

Hadi hadi sarilalimm:KK70:

alıntıya küsmüştümm ama sarılalımm :KK19:barışalımmm:KK54:
kimsecikler yok yaa saraşmaya yer arıyorum benn:KK17::KK17::KK17:

Hehhe evkediisi ve plojo cok guldum size bu tukkan kapanmazzzz bendr burdayim demirbas kelebek gtmem biyere oturuyom kocam bana meyve salatasi yapti yicrmde yermden kalkmaya usendim :)

gül gül cnm gülmek iyidir...gülmek ömür uzatır
iyisindir inş. iş durumu ne oldu senin devammı :26:
afiyet olsn meyve salatası hee cok severimm :KK56:

kızlar valla yeni farkettim yaaaa... işlerim bu ara çok yoğun ne bu topiğe nede diğerlerine pek fazla hatta nerdeyse hiç giremiyorum....

SWEAAATTTT
ASENNNNN
MAJOOORRRR
:KK3:
Okuyorsaniizz ozlendiniiizzzzz :82: iyisinizdir insallaahhh:KK16:

Birde Atlas , Masal , Tugra , Umitliii vardi..
Gnl vardi yegen gnl?
yegen gnl evde yatıyo tatlım.....

AMAYAAAA

Raporlu mu yegenin?
Cok gecmis olsuunn..
Iyidir insallah..

Amayaaa gnl mi hastanede baska yegeninmi ayyy allahm allah sifa versn bebegni korusun insallah

ay şurdan toplu yazıyım bari :KK1: gnl hafif kanaması olduğu için doktora gitti, düşük riski olduğunu söylemiş doktor daha kalp atışını da dinlemediler.. sonra başka bi doktora gidince biraz daha rahatladı, ilk doktordan sonra oldukça kötüydü.... 1 hafta on gün sonra kalp atışını duymazlarsa ya kendi düşecek yada almak gerekebilirmiş.... kese var ama henüz net olarak kalp atımı duyulmadığından, şu anda da az da olsa kanaması olduğundan raporlu evde yatıp dinleniyor. progestan ilaç vermişler; belki bilirsiniz o da düşük önlemeye etkili bi ilaçtır.... dua etmekten başka çaremiz yok. inşallah sağlıklıdır ve tutunur yeğenimde kalır... kalmazsa da Rabbimin bi bildiği elbette vardır sual olunmaz. sağlıksızsa zaten bünye atmaya çabalar, gebeler bilirsiniz....öyle bi durumda olabilir, başka bi sebepte... kanama öyle yoğun değilmiş; bir pedi dolduracak kadar değil ama kirletecek kadar... anladığım kadarıyla tam kırmızı da değil. o yüzden doktorlar kesin konuşmak istemiyorlar. kalp atımı da 9. haftaya kadar duyulmayanlar olabiliyormuş burda bi çok yerde okudum sonrasında sağlıkla doğumu gerçekleşenler var..... beklemekten başka yapacak bir şey yok. kendisine dikkat edecek yatacak işe gitmeyecek ağır kesinlikle kaldırmayacak.....

ben de tahmin ettiğim gibi cuma doktora gidicem, reglim başladı yarın arayıp cuma için randevu alıcam. muhtemelen o gün iğnelere de başlarız... bismillah diyip :))))

kızlar valla yeni farkettim yaaaa... işlerim bu ara çok yoğun ne bu topiğe nede diğerlerine pek fazla hatta nerdeyse hiç giremiyorum....

ay şurdan toplu yazıyım bari :KK1: gnl hafif kanaması olduğu için doktora gitti, düşük riski olduğunu söylemiş doktor daha kalp atışını da dinlemediler.. sonra başka bi doktora gidince biraz daha rahatladı, ilk doktordan sonra oldukça kötüydü.... 1 hafta on gün sonra kalp atışını duymazlarsa ya kendi düşecek yada almak gerekebilirmiş.... kese var ama henüz net olarak kalp atımı duyulmadığından, şu anda da az da olsa kanaması olduğundan raporlu evde yatıp dinleniyor. progestan ilaç vermişler; belki bilirsiniz o da düşük önlemeye etkili bi ilaçtır.... dua etmekten başka çaremiz yok. inşallah sağlıklıdır ve tutunur yeğenimde kalır... kalmazsa da Rabbimin bi bildiği elbette vardır sual olunmaz. sağlıksızsa zaten bünye atmaya çabalar, gebeler bilirsiniz....öyle bi durumda olabilir, başka bi sebepte... kanama öyle yoğun değilmiş; bir pedi dolduracak kadar değil ama kirletecek kadar... anladığım kadarıyla tam kırmızı da değil. o yüzden doktorlar kesin konuşmak istemiyorlar. kalp atımı da 9. haftaya kadar duyulmayanlar olabiliyormuş burda bi çok yerde okudum sonrasında sağlıkla doğumu gerçekleşenler var..... beklemekten başka yapacak bir şey yok. kendisine dikkat edecek yatacak işe gitmeyecek ağır kesinlikle kaldırmayacak.....

ben de tahmin ettiğim gibi cuma doktora gidicem, reglim başladı yarın arayıp cuma için randevu alıcam. muhtemelen o gün iğnelere de başlarız... bismillah diyip :))))

geçmiş olsun cnm hatırladım geçen gün sormustu kananmam var normal mi diye içi rahat etmemiş gitmiş dr iyi yapmış yoksa bilmeyecekti...dinlensin
bizden slm söyle..geçmiş olsn dediğimizi ilet...kısmet allah en heyırlısını nasip etsin inş.

sende başlıyorsun analdığım kadarıylaaa...hadi inş artık güzel heberlerini alcazz ama nasl oluyordu hep mi iğne olcak ne zmn belli olur sonuçç cok heycanlııı :KK52:
bn hissediyorum artık sıra sende inşallah:KK49:

geçmiş olsun cnm hatırladım geçen gün sormustu kananmam var normal mi diye içi rahat etmemiş gitmiş dr iyi yapmış yoksa bilmeyecekti...dinlensin
bizden slm söyle..geçmiş olsn dediğimizi ilet...kısmet allah en heyırlısını nasip etsin inş.

sende başlıyorsun analdığım kadarıylaaa...hadi inş artık güzel heberlerini alcazz ama nasl oluyordu hep mi iğne olcak ne zmn belli olur sonuçç cok heycanlııı :KK52:
bn hissediyorum artık sıra sende inşallah:KK49:
tüp bebek tedavisinde çeşitli protokoller var, ben geçen defa uzun protokol ile tedavi gördüm. reglden 21 gün sonra iğnelere başlanıyor diğer regl dönemi geliyor geçiyor toplamda sanırım 1 ay kadar sürüyor hergün iğne oluyorsun ayrıca ilaçların var. önce 1 iğne ile başlıyorsun göbeğinden insülin iğnesi gibi kendin yapıyosun zaten 1 hafta 10 gün sonra ilave başka bir iğne ekleniyor, ilaçlar artıyor falan filan... sonra yumurtalar belirli bir büyüklüğe geldiğinde (18-25 mm) toplanıyor, bu işlem uyutularak yapılıyor yarım saat 45 dk süren basit bir işlem. ilaç kullanmaya devam ediyorsun. toplanan yumurtaları ertesi gün spermler ile buluşturup dölleme işlemi gerçekleştiriyorlar. döllenen yumurta sayına göre (benimki az olduğundan hemen ertesi gün 2.gün emriyosu olarak) 2.,3., nadiren 4. ve döllenen yumurta sayısı iyiyse 5. güne kadar bekletip bu defa uyutulmadan transfer işlemi yapılıyor. transfer işleminden sonra 1-2 saat yatırıyorlar sonra kalkıp evine gidiyosun.özellikle ilk 3 gün wc, yemek yemek ve kalkıp evin içinde fazla abartmadan yürümek dışında bişey yapmıyosun. sonraki günler yavaş yavaş günlük hayatına dönmen gerek. ağır kaldırmamak şartıyla :KK1: ve doktorun verdiği tarihte gidip kan testi yaptırıyosun buda 10-12 veya en fazla 15. gün olabiliyor. bu arada transfer sonrası sonuç alana kadar da kullandığın iğne, ilaç, jel vb. kimyasallar olabiliyor :KK1:
şimdi kısa protokol uygulanacak. reglin ikinci günü tedavi başlıyor 11-18 gün arası yumurtalarının büyüklüğüne göre devam ediyor yine iğne ilaç eşliğinde... sonrası yumurta toplama, döllendirme, transfer... bunlar aynı şekilde oluyor....

geçen defa toplamda 45 gün kadar sürdü, bu defa sonuc öğrenme dahil 1 ay kadar sürecek.

inşallah hislerinde yanılmazsın ne diyim:KK16: siz naptınız tatlım eşin gitti mi doktora aldı mı sonuçlarını????

tatlışkolarımmmm:KK5::KK5: sizi çok ihmal ettimki beeen:KK5::KK5: okuyamadım da geçmişi dün akşam 12 kişilik iftar davetim vardıı sonra kuzenim bizde kaldı sohbet muhabbet yarın akşamda bi 17 kişiye iftar vercem anlayacağınız yandım:KK9::KK9::KK9: PLOJOOOOO bana huni getiiirrr:KK53::KK53::KK53:

ondan sonraa sizinleyim kiii:KK16:
şimdi okuyup geliyorumm:KK16:

tatlışkolarımmmm:KK5::KK5: sizi çok ihmal ettimki beeen:KK5::KK5: okuyamadım da geçmişi dün akşam 12 kişilik iftar davetim vardıı sonra kuzenim bizde kaldı sohbet muhabbet yarın akşamda bi 17 kişiye iftar vercem anlayacağınız yandım:KK9::KK9::KK9: PLOJOOOOO bana huni getiiirrr:KK53::KK53::KK53:

hoşgeldin asoşşşşşş:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Ohh yarasinn :)))
Kapanmaz tabii daha minnoslari konusacaz:KK52:

alıntıya küsmüştümm ama sarılalımm :KK19:barışalımmm:KK54:
kimsecikler yok yaa saraşmaya yer arıyorum benn:KK17::KK17::KK17:

gül gül cnm gülmek iyidir...gülmek ömür uzatır
iyisindir inş. iş durumu ne oldu senin devammı :26:
afiyet olsn meyve salatası hee cok severimm :KK56:

Baristik:KK52:
Olur bana satas:KK9:
:KK53::KK53:

Gecmiss olsuuun..insallah guzel haberleriji alirsiniz minisin..
Seninde gozunaydin kizce geldi catti gunun.. insallahh mutlu haberlerini aliriz hayirlisiyla,saglikla:KK16:

Hosgeldiiinnn:KK3:
Ne renk istiyorsun :KK53:

tüp bebek tedavisinde çeşitli protokoller var, ben geçen defa uzun protokol ile tedavi gördüm. reglden 21 gün sonra iğnelere başlanıyor diğer regl dönemi geliyor geçiyor toplamda sanırım 1 ay kadar sürüyor hergün iğne oluyorsun ayrıca ilaçların var. önce 1 iğne ile başlıyorsun göbeğinden insülin iğnesi gibi kendin yapıyosun zaten 1 hafta 10 gün sonra ilave başka bir iğne ekleniyor, ilaçlar artıyor falan filan... sonra yumurtalar belirli bir büyüklüğe geldiğinde (18-25 mm) toplanıyor, bu işlem uyutularak yapılıyor yarım saat 45 dk süren basit bir işlem. ilaç kullanmaya devam ediyorsun. toplanan yumurtaları ertesi gün spermler ile buluşturup dölleme işlemi gerçekleştiriyorlar. döllenen yumurta sayına göre (benimki az olduğundan hemen ertesi gün 2.gün emriyosu olarak) 2.,3., nadiren 4. ve döllenen yumurta sayısı iyiyse 5. güne kadar bekletip bu defa uyutulmadan transfer işlemi yapılıyor. transfer işleminden sonra 1-2 saat yatırıyorlar sonra kalkıp evine gidiyosun.özellikle ilk 3 gün wc, yemek yemek ve kalkıp evin içinde fazla abartmadan yürümek dışında bişey yapmıyosun. sonraki günler yavaş yavaş günlük hayatına dönmen gerek. ağır kaldırmamak şartıyla :KK1: ve doktorun verdiği tarihte gidip kan testi yaptırıyosun buda 10-12 veya en fazla 15. gün olabiliyor. bu arada transfer sonrası sonuç alana kadar da kullandığın iğne, ilaç, jel vb. kimyasallar olabiliyor :KK1:
şimdi kısa protokol uygulanacak. reglin ikinci günü tedavi başlıyor 11-18 gün arası yumurtalarının büyüklüğüne göre devam ediyor yine iğne ilaç eşliğinde... sonrası yumurta toplama, döllendirme, transfer... bunlar aynı şekilde oluyor....

geçen defa toplamda 45 gün kadar sürdü, bu defa sonuc öğrenme dahil 1 ay kadar sürecek.

inşallah hislerinde yanılmazsın ne diyim:KK16: siz naptınız tatlım eşin gitti mi doktora aldı mı sonuçlarını????

zor bi süreç ve karmasık allah kolaylık versin inş bu kez başarılı olur....1ay sonra hamileyem dersin...normal bekleme süresi gibi regl bekle..sonra 1hafta gecmesini bekle test tap kan tahlili yine 45 gün oluyor gibi düşününce...ama yaşayan bilir elbette....

eşimde bugun tüp bebek nasl oluyor diye soruyor bana:KK50:

eşime dr her gün yapn demiş ya bnde sizden duyduğum kadarılya hergün olmaz demiştim...eşime sen yap dedim gün içinde oruclu oldugum için :KK17:
aksm dayanamadım bndeee:KK23: neyseee c.tesi iki kez olmuş oldu...pazar boş geçti...p.tesi hstneye gitti...
sonucu herşey normal ama miktarı az demiş... eşimde hastnede stres yaptm demiş..takip et hep az gelirse yine gel demiş:26:
bnde c.tesi iki kez oldu diye mi oldu acaba diyorum....
sağlıklı ilişki 1gün arayla diyorlar yaa bizde hep öyle çalışmıştık acba 2 gün de 1 mi yapsak diye düşünüyorum:26::26::KK17:

Gunaydnlarrr aabah dr kontrolum vardi kizim smdilik iyi ama dr yinede ic acici seyler soylemedi malesef o sebele keyfm sifir bu ara belki katilamam araniza okurum ama yazmam hic tadin yok:KK43:

minnoşumu da annesini de yerimm kelebeğim benimmm:KK16::KK16: tatlışım hiç üzme kendini ve topla kendini başka doktorada görünnn kendini üzersen bebişinde üzülür ve doktoru kesinlikle dinle yat diyosa yat çalışma diyosa çalışma canım benimm:26::26: kelebeğin minnoşu annesine sıkıca tutunacak 9 ayda orda takılacaakk:KK49::KK49: çabuk sıkılmış içerde yahuu:KK49::KK49::KK49: geçmiş olsun tatlışım iyi haberler alacağımıza eminimm:nazar::nazar:

SWEAAATTTT
ASENNNNN
MAJOOORRRR
:KK3:
Okuyorsaniizz ozlendiniiizzzzz :82: iyisinizdir insallaahhh:KK16:

Birde Atlas , Masal , Tugra , Umitliii vardi..
Gnl vardi yegen gnl?
huhuuuu bende sizi özledim plojommmm:KK16::KK16::KK16:

hoşgeldin asoşşşşşş:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

hoşbulduk tatlışımm:KK16::KK16::KK16:
bütün kalbimve dualarım seninlee inşallahh bir dahaki ay senin hamiş haberini alıcaz veee minnoşu sevicezz:nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::KK49::KK49:

bu arada yiğenine çok geçmiş olsun diyorum canımın içi:26::26: inşallah bebişi ona sıkıca tununur ve sağlıklı bi mnnoşa sahip olurr:nazar::nazar::nazar:

Hosgeldiiinnn:KK3:
Ne renk istiyorsun :KK53:

valla renk hiç öenmli değil ama bu hafta bana bi tane kesin lazım :KK9::KK9::KK9: hızlı kargo var mı kuzum:KK53::KK53:

kızlaaaarr bugün eşimin arkadaşlarıyla buluştuk maşallah bi tatlı bebişleri vardı:nazar::nazar: ayyy nasıl canım istedi yaa:KK53::KK53: eşime dedim ki senle bi kumar oynayalımmı:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: deneyelim olursa olur olmazsa kısmet:KK53::KK53::KK53: git diyo başka kapıya :KK52::KK52::KK52: çok büyük kumar oynayasım var:KK53::KK53:

X