Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Iyi aksamlar ben iyiyim kizlar butun gun yattm dnlendm annemlere gttm braz hava aldm geldm daha iyim soran herkese cok tesekkur edyrm ve cok opuyrm iyiki varsnz.... eylul saat 3ten snra cok uslu durdu hic uzmedi annesini hepnze iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ha süt korur mantığı bu yaniiiii

AMAYAAAA bütün fotoların birbirinden güzellll
hepsine ayrı ayrı yorum yapasım geldi de zor tuttum kendimi...
sen de her rengi denemişin hepsi de yakışmış..
ben de çook renk değiştirdim kıskandım bi ara foto koyayım size....
benim kocişte bilgisayar yavaşlamasın diye tüm fotoları harici beleğe atıyor...sonra üşeniyorum bellekten kopyalamaya

Son düzenleme:

kuzuumm aklım hep sendeydi bütün gün...
çok sevindim iyi olmana..
eylül zaten uslu bir kızçe ki üzmez annesini..
ama annesi de bol bol dinlensin

koy tabiii biz de bakalımmm.... 2014 tüp bebek topiğinde paylaştım, sonra dedim benim gelinciklerim de görsün resimlerimiiiii

iyi olmana çok sevindim ama sen yine de dikkatli ol, fazla yorma kendini olur muuuu

Aman plojoo tedbiri elden bırkma yinede senn..ne olur me olmazz

Geçmiş olsn nena..iyi olmana sevindim..bugun gezmişsin bak yarın otur evde dinlen...

Hamişlerrrr folik asit kullanan varmı yada kullanmış olan??
Bnde başlıcam sanrım kullanmayaa...
Amayaa dr.git diceksn biliyorum ama ramazanda gitmek istemiyorm..

telden yazıyorum....

yok bu konuda demiycem.... bu arada kan vermek orucu bozmuyo... kan testlerini oruçluyken yaptırabilirsin
folik asit gebe kalmayı düşünenlere verilen eczaneyede gitsen rahatlıkla alabileceğin ve fazla da pahalı olmayan bi ilaç türü....gebe kalmaya karar verdikten en az 1 ay önce başlanması öneriliyor ve bildiğim kadarıyla 3. aya kadar kullanılıyor.... yatmadan önce her gece içebilirsin bi tane

ha süt korur mantığı bu yaniiiii

Ay yok ben koruyayimda

Haydaaa!
Buyumeye baslamis iste oyle alt buyuyor once :) yavas yavas zamani iste kizce..oyle birden sismeyecen merak etme..Simdi gobek gb durdugu icin iyle hissettin ama buyusun bak ne kadar hosuna gidecek :)
Kadinlada karsilasmamayi umuyorum ki cesaret edebilecegini sanmiyorum artik..

Hep dinlen nena heep
Aferin Eylul'e..
Sende Eylul'u uzme is mis yok dinlen..

Ahh bir de bana sor kesin cozum yapasim var esimle kuseyim
Tovbeee :)))))
Ben hamile kalinca kullandim,amayanin dedigi gb zaten doktorda hemen verir..

Son düzenleme:

Tmm bu ay başlıyorum kısmetse...

Svit ve plojo... saolunn
İçmden bi his diyorkii senin cuck ikizler burcu olcak o yuzden hamile kalmıyorum ağustos eylğl bekliyorm. İkizler burcu istmiyorumm yaa ondn

telden yazıyorum....

Agustostan Boga cikiyor
Uygulandi
Aman nasip be kizce takilma burca,istedigin burc olup yukseleni tırt olursa yine bi ihtimal iste..
Kismet..Aklimin ucundan gecmezdi Sezen'in burcunun babasi gb boga olacagi belliydi ama yukseleni benim gb Basak oldu
Ben en son agustos 8 de olmustum ne gunlerdi breh brehh

Eskiden burc önemliydi 6ay öncee artk hiç önemli değil sğlıklı olsun yeter diyorm

telden yazıyorum....

Ahhh nerdeee canim su gobegimiz duseydi bi rahatlicazda az isteee
rahatlamak mı.... gebelik başa geldikten sonra hep bi sonraki adımda rahatlanılcağı düşünüyo galiba, "keseyi bi görsek rahatlıycaz, kalp atışını duysak, tarama testlerinin sonuçları bi çıksa, bi doğsa, şu öcü teyzeler bi sussa bi büyüse, şu okulu bi kazansa, bi iş bulsa, bi evlense yuvasını kursa; bi de torunum olsa...." diye gidiyo galibaaaa....

az da olsa rahatlarsın umarım canım yakında

huhuuuuuuu hadi uyanınnnn, beni yalnız bırakmayınnnnn!!!!!!!

Biz gece uyumadikta

Ahhh nerdeee canim su gobegimiz duseydi bi rahatlicazda az isteee

Gobegi dusunce uyucaniz mi :))))
Bizde gobegi dusmusu var ama
Gecenin bi körü aguyla kandiriyor bu seferde
Nasilsiniz canim?

Az kaldi diler artik duser gobeginiz kac gunluk oldu pasan

Hosgeldiin
Siz nasilsiniz minikle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…