Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
İyiyiz canim alisiyoruz birbirimize:) 18 gunluk olduk bugun:emir_bebek: siz nasilsiniz prensesinle:21:

Masallahh:nazar:
Iyiyiz cok sukur yarin 2. ay kontrolumuz var persembede saglik ocaginda asılar yandik :))
Kocaman oldu valla cabucak buyuyormus :)
Ilk gunler hic buyumeyecek gb..

Biz gece uyumadikta :KK53:

Gobegi dusunce uyucaniz mi :))))
Bizde gobegi dusmusu var ama :KK9:
Gecenin bi körü aguyla kandiriyor bu seferde :KK9:
Nasilsiniz canim?

Hosgeldiin :KK3:
Siz nasilsiniz minikle?
ne var bende uyumadım ama sabah kalkıp işe geldimmmm :KK43::KK43: kocamı gece vardiyasına yazan her kimse falakaya yatırmak istiyorum :KK47::KK47::KK47: tv ye bakarken dalarım diye düşünerek salonda uzandım üstüme de bi örtücük aldım.... sonuç : önce sineğin biri geldi vızzzzzzz elimi kolumu da ısırdı ama öyle tatlıydı ki uyku gözümü açamadım resmen... sonra da davulcu tokmağa bizim balkonun altında vurmaya karar vermiş, balkonun kapıda açık ve salona bakıyo... resmen sıçradım:KK30::KK30::KK30: davulcu nedir yaaaaa, çalar saat var bilmem ne var, başlarım geleneğine; ki zaten hiç bi zaman da sevmedim kendilerini.... daha 10 gün olmadı sokaklardalar sabahları ve bahşis topluyolar... yaw bu ramazan sonu yapılan bi şey değilmiydi???:KK47::KK47::KK47::KK47:çok kızdım.... bi daha uyuyamadım zaten doğru dürüst... pazar gece de saat 3 tü kocam hem kızdırdı hem de akşam 7 - sabah 7 çalışcam diye çıktı gitti... tabi tüm sinirim içimde kaldı dökemedim tam olarak....gece son saate baktığımda 3 tü.... sonra biraz daha debelenip uyudum azcık derken saat 7:30 da alarm zırladıııı:KK43::KK43::KK43: iftardan hemen sonra uyuycaktım görümcem kahve içmeye geldi, 12 idi kalktı.... tabi benim uyku yine dağıldı.... ve sonra da sinek, hemen ardından da davulcu:KK47::KK47:

Kızlarrr öpücüklü tünaydınlarrrr :KK16:
hep aynı şeyleri yazıyorum ama çok yoğun :KK43:
elimizde saçma sağan işler var bitiremezsen ctesi de gelin diyor müdür
ama ben izine çıkıcam yaaaa :84:
o yüzden nefes almadan çalışıyorum...
ama size cee demeden olmaz :KK52:

Ay yok ben koruyayimda :KK53:

Haydaaa!
Buyumeye baslamis iste oyle alt buyuyor once :) yavas yavas zamani iste kizce..oyle birden sismeyecen merak etme..Simdi gobek gb durdugu icin iyle hissettin ama buyusun bak ne kadar hosuna gidecek :)
Kadinlada karsilasmamayi umuyorum ki cesaret edebilecegini sanmiyorum artik..

Hep dinlen nena heep:KK16:
Aferin Eylul'e..
Sende Eylul'u uzme is mis yok dinlen..

Ahh bir de bana sor kesin cozum yapasim var esimle kuseyim :KK9:
Tovbeee :)))))
Ben hamile kalinca kullandim,amayanin dedigi gb zaten doktorda hemen verir..

aynen plojooo göbek gibi durduğu için moralim bozuldu zaten..
yoksa hamile kadın göbişine bayılırım ben..
benimki kilo almış gibi..
neyse bi dahakiay daha güzel olur ki..
bu arada uyumadı mı akşam Sezen :KK50:
Tmm bu ay başlıyorum kısmetse...

Svit ve plojo... saolunn
İçmden bi his diyorkii senin cuck ikizler burcu olcak o yuzden hamile kalmıyorum ağustos eylğl bekliyorm. İkizler burcu istmiyorumm yaa ondn

telden yazıyorum....

biz de eşimle aralıkta doğmasın yıl kaybı olmasın derken bizim sıpa 13 ocak gözüküyor aceleci çıkarsa al sana aralık :KK9:
o yüzden seninki de ikizler burcu olabilir :KK52:
Biz geceden beri mesaideyiz :)

kıyamammm canım..ama olsun Kağan iyi olsun da gerisi boş..

İyiyiz canim alisiyoruz birbirimize:) 18 gunluk olduk bugun:emir_bebek: siz nasilsiniz prensesinle:21:

canım senin hamilelik haberi verdiğin dün gibi aklımda..
ne çabuk geçti...
senin paşa erken mi doğdu?temmuzdu sanki ama 18 günlük oluvermiş maaşallah :nazar:
ne var bende uyumadım ama sabah kalkıp işe geldimmmm :KK43::KK43: kocamı gece vardiyasına yazan her kimse falakaya yatırmak istiyorum :KK47::KK47::KK47: tv ye bakarken dalarım diye düşünerek salonda uzandım üstüme de bi örtücük aldım.... sonuç : önce sineğin biri geldi vızzzzzzz elimi kolumu da ısırdı ama öyle tatlıydı ki uyku gözümü açamadım resmen... sonra da davulcu tokmağa bizim balkonun altında vurmaya karar vermiş, balkonun kapıda açık ve salona bakıyo... resmen sıçradım:KK30::KK30::KK30: davulcu nedir yaaaaa, çalar saat var bilmem ne var, başlarım geleneğine; ki zaten hiç bi zaman da sevmedim kendilerini.... daha 10 gün olmadı sokaklardalar sabahları ve bahşis topluyolar... yaw bu ramazan sonu yapılan bi şey değilmiydi???:KK47::KK47::KK47::KK47:çok kızdım.... bi daha uyuyamadım zaten doğru dürüst... pazar gece de saat 3 tü kocam hem kızdırdı hem de akşam 7 - sabah 7 çalışcam diye çıktı gitti... tabi tüm sinirim içimde kaldı dökemedim tam olarak....gece son saate baktığımda 3 tü.... sonra biraz daha debelenip uyudum azcık derken saat 7:30 da alarm zırladıııı:KK43::KK43::KK43: iftardan hemen sonra uyuycaktım görümcem kahve içmeye geldi, 12 idi kalktı.... tabi benim uyku yine dağıldı.... ve sonra da sinek, hemen ardından da davulcu:KK47::KK47:

ah sorma amayaa o davulculara selamlar benden de :KK1:

bi de bizim ev tophaneye yakın her sahur güm diye top sesiyle sıçrıyorum ama yazık bana :KK43:

inşallah bu gece deliksiz uyursun kuzuu :KK16:

Ayy 2.ay asilari zormus grcekten. Allah yardim etsin canim. :KK5:

Oyle diyorlar ama sıkıntı yasamayanlarda oldu bakalim yarin gorecez :)

Günaydddıııınnnnn herkezeeeeee

Hyr cnm ilaç kullanmadım hiç nie ki

telden yazıyorum....

Kullaninca 6 ay derler ya,ondan sordum ama ablanin olayindan dolayi kullanmiyordun di mi..
Evlenince 1 sene beklenir genelde duzenmis farkli bisy yoksa tabii sende doktora gittin zaten hem bayaa zamanda gecti bence artik yakin kizce..
Seni de sweat gb elbise derdinde bulacaz :)

O uyudugun azicik zaman kafanin rahat olmasi bile ne kadar degerli uyku icin :)
Ben zaten uyudugum anda bilincim acik beaa :))
Ben bir tek evlenmeden onceki sene oyun havasi calan davulcuyu severdim :))))

bu arada uyumadı mı akşam Sezen :50

Oo bu mudurde cok oldu adama bak hamilesin sen !

Iste buyuyene kadar azcik oyle ama biliyorsun orda ya minik garip :) olur ollur kizce artik dönemiyorum yatakta defigin zaman cabucak gelir..son ay cok buyuyor birden..
Uyumadi bide agu yapio :)
Tabii agu olsa hep iyi sonra basiyor yaygarayi :) bide kustu haydaa istbas degistir :) fenaa..

biz de eşimle aralıkta doğmasın yıl kaybı olmasın derken bizim sıpa 13 ocak gözüküyor aceleci çıkarsa al sana aralık :KK9:

ne çabuk geçti...
senin paşa erken mi doğdu?temmuzdu sanki ama 18 günlük oluvermiş maaşallah :nazar:

bi de bizim ev tophaneye yakın her sahur güm diye top sesiyle sıçrıyorum ama yazık bana :KK43:

amin canım inşallah sende güzel uyurssunnnn:KK16::KK16: senin müdür de tam falakalıkmış ya sivitiiiii:KK47::KK47::KK47::KK47:

Oyle diyorlar ama sıkıntı yasamayanlarda oldu bakalim yarin gorecez :)

Kullaninca 6 ay derler ya,ondan sordum ama ablanin olayindan dolayi kullanmiyordun di mi..
Evlenince 1 sene beklenir genelde duzenmis farkli bisy yoksa tabii sende doktora gittin zaten hem bayaa zamanda gecti bence artik yakin kizce..
Seni de sweat gb elbise derdinde bulacaz :)

O uyudugun azicik zaman kafanin rahat olmasi bile ne kadar degerli uyku icin :)
Ben zaten uyudugum anda bilincim acik beaa :))
Ben bir tek evlenmeden onceki sene oyun havasi calan davulcuyu severdim :))))

Oo bu mudurde cok oldu adama bak hamilesin sen !

Iste buyuyene kadar azcik oyle ama biliyorsun orda ya minik garip :) olur ollur kizce artik dönemiyorum yatakta defigin zaman cabucak gelir..son ay cok buyuyor birden..
Uyumadi bide agu yapio :)
Tabii agu olsa hep iyi sonra basiyor yaygarayi :) bide kustu haydaa istbas degistir :) fenaa..
evet kafam rahat olduğu zaman zaten davulu da duymam da:KK1: işte rahat değil ya, hala deşarj olamadım kızgınlık içimde patladı halbuki kocaya çemkirmem lazımdı:KK1: şişti içim şiştiiii:KK9::KK9:

Iyi aksamlar ben iyiyim kizlar butun gun yattm dnlendm annemlere gttm braz hava aldm geldm daha iyim soran herkese cok tesekkur edyrm ve cok opuyrm iyiki varsnz.... eylul saat 3ten snra cok uslu durdu hic uzmedi annesini hepnze iyi geceler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımm iyi olmana sevindiimm:nazar: eylülle azıcık dinlenin iş kaçmıyoo:KK16::KK16:

Biz geceden beri mesaideyiz :)
oooyy gece nöbetlerii:KK9::KK9: kolay gelsin kuzumm:KK9::KK9:

:KK1::KK1: rahatlamak mı.... gebelik başa geldikten sonra hep bi sonraki adımda rahatlanılcağı düşünüyo galiba, "keseyi bi görsek rahatlıycaz, kalp atışını duysak, tarama testlerinin sonuçları bi çıksa, bi doğsa, şu öcü teyzeler bi sussa :KK53: bi büyüse, şu okulu bi kazansa, bi iş bulsa, bi evlense yuvasını kursa; bi de torunum olsa...." diye gidiyo galibaaaa....

az da olsa rahatlarsın umarım canım yakında:KK16:

valla dediğin çok doğru amayaa bide bunun torundan sonraki kısmı da aynı galiba:KK53::KK53: hayatımız bişeyleri hep beklemekle geçiyo:KK9::KK9:

ayy gerçekten o uykuya dalmaya çalışmak kadar uyuz zaman yok bizimde sabahları karşımızda inşaat var adamlar sabahın köründe daaan duunnn eşim hole yatak attıı :KK9::KK9: bi uyanıyorum eşim holdeki yatağa yatmış:KK9::KK9:

SİVİTOŞŞŞ kız sen moralini niye bozuyosun yahuuu:emir_bebek::emir_bebek: orda minnoş var annesi bırak göbek gibi dursunnn:KK16::KK16: yine de tatlı duruyodur eminimm:KK16::KK16::KK16:

PRENSESSS kuzum bencede senin minnoş ikizler olacaaakk:KK53::KK53::KK53: bişeyi ne kadar istemezsen zıttına olur ya:KK1::KK1:

EVLİMUTLU canım doğurdun muu:nazar: hadi hayırlı uğurlu olsunnnn:KK16: uykusuz gecelerrrr başlasın:KK53: başlamış sanırım:KK53::KK53:

PLOJOOO o seezenin agularınıııı yerimmmm:nazar::nazar::nazar:

HAAAA BU ARADA TÜNAYDINNNNNNNNN:KK24::KK24::KK24:

amin canım inşallah sende güzel uyurssunnnn:KK16::KK16: senin müdür de tam falakalıkmış ya sivitiiiii:KK47::KK47::KK47::KK47:

evet kafam rahat olduğu zaman zaten davulu da duymam da:KK1: işte rahat değil ya, hala deşarj olamadım kızgınlık içimde patladı halbuki kocaya çemkirmem lazımdı:KK1: şişti içim şiştiiii:KK9::KK9:

Eyvaahh bekledikce daha cok sisecen vayy enisteye :))

PLOJOOO o seezenin agularınıııı yerimmmm:nazar::nazar::nazar:

HAAAA BU ARADA TÜNAYDINNNNNNNNN:KK24::KK24::KK24:

:KK16::KK16:
Heyy masallahh tunaydinmis:KK53:

Sezen uyanana kadar dag gb utu beni bekler :KK9:

ramazandan sonra insan gibi yaşama dönüyorum:KK53: inşallah yanii:KK53:
kıyamam benimde ütm vaaar ev süpürüleceek silineceeek asen yatıyooooorrr:KK9::KK9:
neyseki iftarda kv deyiz :KK9::KK9:
bu durumdan hoşlanmaya başladım ama vana dönünce naparım bilmem:KK53::KK53:

birkaç ayda bir evli olduğunu, evli adamın sorumluluklarını falan söylemem gerekebiliyo... bugün sabah 7:30 da o geliyo 15-20 dk yuvarlandık yatak da dedim eğcez bükcez öğretcez.... öyle dedi.... öyle de dedim adam 37 yaşındasın, 18inde alaydım iyiydi şimdiden sonra ki anlayışlı hal beni yormaya başladı sen anlayışlı ol :KK9::KK9::KK9: işte ama çemkirme modum geçti, güzelce söylüyom ya, sönmüyo ateşim. bi kere çemkirecektim geçcekti.... bi de haklısın diyip farkında olmadığını da çok belli ediyo ya; çemkiremiyom kiiii... şiştim şiştimmm:44::44::44::44::44::44:

aman bu yaşa kadar aşırı serbest olunca hakkatten düşünemiyolar yaaaa.... aynını ben sana söylesem yada yapsam diyince bi dank ediyo... da işte bu arada da olan amayaanın sinirlerine oluyo.... acaba bu kullandığım jelden mi yaaaa.... kolay sinirlenir oldum, bugünde yolun ortasında durup telle konuşmaya başlayan amcaya çemkirdim de ablam "noluyo sana sakin ol" dedi:18::18:

Son düzenleme:
ramazandan sonra insan gibi yaşama dönüyorum:KK53: inşallah yanii:KK53:
kıyamam benimde ütm vaaar ev süpürüleceek silineceeek asen yatıyooooorrr:KK9::KK9:
neyseki iftarda kv deyiz :KK9::KK9:
bu durumdan hoşlanmaya başladım ama vana dönünce naparım bilmem:KK53::KK53:

Olsun tadini cikariver sen tatildesin :KK9:
Simdi dönmek cok garip olur,insan kalabaliktan cikinca yalniz kalonca afalliyor..

birkaç ayda bir evli olduğunu, evli adamın sorumluluklarını falan söylemem gerekebiliyo... bugün sabah 7:30 da o geliyo 15-20 dk yuvarlandık yatak da dedim eğcez bükcez öğretcez.... öyle dedi.... öyle de dedim adam 37 yaşındasın, 18inde alaydım iyiydi şimdiden sonra ki anlayışlı hal beni yormaya başladı sen anlayışlı ol :KK9::KK9::KK9: işte ama çemkirme modum geçti, güzelce söylüyom ya, sönmüyo ateşim. bi kere çemkirecektim geçcekti.... bi de haklısın diyip farkında olmadığını da çok belli ediyo ya; çemkiremiyom kiiii... şiştim şiştimmm:44::44::44::44::44::44:

:))))) cocuk gbler tek farklari cüsse..
Zaten kiyamazsin kii olsun :)

Kendine stres yapma kizce sanirim karsinsakilerden cikariyorsun..Gozune batiyor di mi her hareketleri..

Son düzenleme:

ne çabuk geçti...

38.haftada geldi pasam canim :KK66: 2 temmuz verilen tarihti, 20 haziranda gelmek istedi:emir_bebek: darisi basiniza:21:

asen,plojo ve svitt katılıyorumm istemediğim şey burnumun dibinde bitcek inş da biter artık :26:
21-22 de olmasında çift burçluu beterden beteri vardır derlerr:KK9:
hamiş oldum daa burcu kaldııı hayırlısı kızlarr:KK31:

plojo d.k.hapı bi ay kullandım o da 2013 mayıs ayındaydı...

Bağımlılık yaptınız ben de :KK9:
evrakların arasıdan ulaşmaya çalılşıyorum sesimi duyan var mııııııı :KK24:

AMAYAA : bu erkekler gerçekten çocuk gibi..yaş hiiiç fark etmiyor..
o yüzden kızma kötü niyeti yoktur eniştemizin..

ASENNN
hayalimdeki yaşamı sürüyorsunnn :KK9:
ama ben de haftaya geç yatıp geç kalkıcam kiii :KK76:

PLOJOOO uyudunuz mu bu gün birazcikkk ?

EVLİMUTLU Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine.:nazar:
benimki de tam senin zaamnlamada doğsa ocağa yetişiyor :KK9:

PRENSES keşke bu ara burç olayını dillendirmeyedin :KK9:
ama kısmet tabi işin şakası...
ben bile aralıkta doğmasın diye dua ederken sağlıklı olsun da 31 aralık olsun diyorum ..
tabi ocak ayı makbul :KK9:

NENA kuzu ses ver iyi misin?

ben yine işlere gömüleyim ama bi gözüm sizdde :KK9:
bu akşam geç çıkıp işleri bitirmeye çalışıyım diye eşime dedim ki ne zamandır arkadaşlarınla buluşmadın,
istersen akşamüstü buluş ben gelicem dışarıda yemek ye dedim onlarla..
sağolsun bir dediğimi iki etmedi :KK9: :KK9:
o da dünden razıymış:KK37:
eve gidince makarna yapsam kendime yeter ama ona bile üşeniyorum..
birinize gelivereyim yemeğe :KK9:

asen,plojo ve svitt katılıyorumm istemediğim şey burnumun dibinde bitcek inş da biter artık :26:
21-22 de olmasında çift burçluu beterden beteri vardır derlerr:KK9:
hamiş oldum daa burcu kaldııı hayırlısı kızlarr:KK31:

plojo d.k.hapı bi ay kullandım o da 2013 mayıs ayındaydı...

Iste mayis 22de dogacak galiba bir buyuk soz daha cikti :KK53: hayirlisi canim benimm..
Sevindim ilac kullanmadigina..
Ilac deyince aklima kendim geliyorum :KK53:
Ne yapacam yahu artik olursa olurda diyemem..

Bağımlılık yaptınız ben de :KK9:
evrakların arasıdan ulaşmaya çalılşıyorum sesimi duyan var mııııııı :KK24:

AMAYAA : bu erkekler gerçekten çocuk gibi..yaş hiiiç fark etmiyor..
o yüzden kızma kötü niyeti yoktur eniştemizin..

ASENNN
hayalimdeki yaşamı sürüyorsunnn :KK9:
ama ben de haftaya geç yatıp geç kalkıcam kiii :KK76:

PLOJOOO uyudunuz mu bu gün birazcikkk ?

EVLİMUTLU Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebişine.:nazar:
benimki de tam senin zaamnlamada doğsa ocağa yetişiyor :KK9:

PRENSES keşke bu ara burç olayını dillendirmeyedin :KK9:
ama kısmet tabi işin şakası...
ben bile aralıkta doğmasın diye dua ederken sağlıklı olsun da 31 aralık olsun diyorum ..
tabi ocak ayı makbul :KK9:

NENA kuzu ses ver iyi misin?

ben yine işlere gömüleyim ama bi gözüm sizdde :KK9:
bu akşam geç çıkıp işleri bitirmeye çalışıyım diye eşime dedim ki ne zamandır arkadaşlarınla buluşmadın,
istersen akşamüstü buluş ben gelicem dışarıda yemek ye dedim onlarla..
sağolsun bir dediğimi iki etmedi :KK9: :KK9:
o da dünden razıymış:KK37:
eve gidince makarna yapsam kendime yeter ama ona bile üşeniyorum..
birinize gelivereyim yemeğe :KK9:

Varrrr :KK3:
Minik uyududa tabii ben o uyuyunca is hallettim:KK9:

Kolaygelsin kizce..
Bize gel iftara davetliyiz ama dururuz evde senin icin :82:

Iste mayis 22de dogacak galiba bir buyuk soz daha cikti :KK53: hayirlisi canim benimm..
Sevindim ilac kullanmadigina..
Ilac deyince aklima kendim geliyorum :KK53:
Ne yapacam yahu artik olursa olurda diyemem..

Varrrr :KK3:
Minik uyududa tabii ben o uyuyunca is hallettim:KK9:

Kolaygelsin kizce..
Bize gel iftara davetliyiz ama dururuz evde senin icin :82:

ay çok dillendirdik ya Sezoşa kardeş gelivermesin:KK9:
hele ben susayım çok şom ağazlıyımdır :KK53:
misal çok kısa bi örnek bi gün eşime dedim ki-o zaman sevgilimdi :KK34:
senin kaşların ne güzel..ertesi gü siğil çıktı kaşında acıtan cinsten de aldırdı :KK9:
trafik açık derim yol kitlenir,müşteri yok derim grup halinde gelirler....
o yüzden kardeş konusunda tıp ben bişey demem :KK9:

yaşasınnn size geliyorummm:KK55:
ya da beni de alın iftara beraber gidelim..
sıcakkanlıyımdır hemen uyumsağlarm :KK9:

Svitt
bize gel hala yemeğim var kiii:KK8:

yanlış bişimi dedim kii burcla ilgiliii:KK50:

kızlar eşimi dr götürcem üroloji bölümüydü dimii??
Nasl muayene olckk:26::18:

X