Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

Sende opulduuuunn

Bu hicbisy kizcem neleri var :)
Diger topikte öcü teyzeler adlari :)))
Allahtan biraz mesafeli gb gorunuyorumda herkes bidibidi etmiyor..

neenaaaa sakınn kalkmaa dinlen dr ne diyosa dinleee sonra pişman olacağın şeyler yapma...işi düşünmeee.....
çok geçmiş olsun nena üzüldüm..dikkat et yorma kendini...

plojo
cok daralmışşın anlıyorum senii öyleleri varr daaa bacaklardan tutum çevirmek ne yaaa böreklik yufka mı acıyor ne yapıyorrr
bn ilk yapışta bi terslerim bi daha gelmeye korkar..
kim ne derse desin kendi bildiğini yap söyle boşverr

karnım ağrıyor benmm

Canin cok gecmis olsun moralini yuksek tut..keske 1 haftayi kabul etseydin.sonra uzulecegin bisiler olmasin..canim yavrun iyice tutunur sana ins. Dualar size..

Benim tersim cok pis ki bozdum ama teller koparsa kotu olur o yuzden cok salmiyorum kendimi..Cevaplarim bile ne kadar keskinse annemle esim normalde gozumun icine bakiyor artik biri bisyden bahsediyorsa :)
Komsuya gelince o nasibini aldi bundan sonra da bi girisimde bulunursa gerisi kotu :)

Agrisin karnin varsin olsun,o da oluyorsa duzgun olsunda kizce..

Nenaa merak ediyorum kizcem..
Dinlen sakin dinlememezlik etme doktorunu..
Cok ince bir cizgi bu isler..
Kendini iyi hissetmen onemli degil dikkat etmende cok onemli..

Benim tersim cok pis ki bozdum ama teller koparsa kotu olur o yuzden cok salmiyorum kendimi..Cevaplarim bile ne kadar keskinse annemle esim normalde gozumun icine bakiyor artik biri bisyden bahsediyorsa :)
Komsuya gelince o nasibini aldi bundan sonra da bi girisimde bulunursa gerisi kotu :)

Agrisin karnin varsin olsun,o da oluyorsa duzgun olsunda kizce..

Nenaa merak ediyorum kizcem..
Dinlen sakin dinlememezlik etme doktorunu..
Cok ince bir cizgi bu isler..
Kendini iyi hissetmen onemli degil dikkat etmende cok onemli..

Sende opulduuuunn

Bu hicbisy kizcem neleri var :)
Diger topikte öcü teyzeler adlari :)))
Allahtan biraz mesafeli gb gorunuyorumda herkes bidibidi etmiyor..

Allahım Allahım ne diyim ki Allah yardımcınız olsun tatlımmm kendimi düşündüm bi an "zaten birini zor yaptım, yapmayı beceremiyom şu mereti..... bırak sağlam kalsın bari abla" diyebilirdimmmmm

canım benim çok geçmiş olsunnnn:26::26: inşallah sancıların geçer bir an önce dikkat et kendine:26::26:

kıııııııııııııııızzz sen kafayı mı yediiinn yat 1 hafta başlarım işine haa bebişin sana tutunsun bırakta bir hafta rahat ol
geçmiş olsun tatlım bi çok kez:26::26: haber ver bize mutlaka ara ara:26:

kuzum emin ol kadın bu kadar bana laf etse ben ya onu evden kovmuştum ya üstüne atlamıştım densizler böyle çok her yerde sanırısın ki bi ordu doğurdu da çok marifetli
hele sen başkasının çocuğunu ne evirip çevirirsin a salak var yaaa saçını başını yolcam görsem o kadının uyu oldum

Allahım Allahım ne diyim ki Allah yardımcınız olsun tatlımmm kendimi düşündüm bi an "zaten birini zor yaptım, yapmayı beceremiyom şu mereti..... bırak sağlam kalsın bari abla" diyebilirdimmmmm

ahahaha amayaa sen çok yaşa yaaa nerden buluyosun bu lafları yapmayı beceremiyorum zaten güldüm azcık ama

bilmiyorum kii ya cok fenaaa...bn sana bişi sorcaktımm...
hani 9ay olmuyor ya doğumdan sonra kii nasıl geçiyor her zmnki gibi mi farklımıı
özel bi soru oldu sanrımm:26:

direk sol elin tersi boylelerine..

Yok hepsini o demiyor,bi cogu diyor bunlari..fix muhabbetler bunlar yeni cocugun varsa
Ciddiye almiyorsun kizce yoksa kafayi yersin sutun kacar..
Cok tecrubeliyiz diyorlar ama emzirene sutun yetmiyor mu ko doymuyor mu ki denmez bilmiyor cahiller

bilmiyorum kii ya cok fenaaa...bn sana bişi sorcaktımm...
hani 9ay olmuyor ya doğumdan sonra kii nasıl geçiyor her zmnki gibi mi farklımıı
özel bi soru oldu sanrımm:26:

Hee 9 ay surmuyor gerci herkeste farkli ne kadar olmadigi yaramazligin..
Biliyormus gb ama ilk gb de malum uzun aradan sonra
Kimisi acili diyor kizce bnm sikayetim olmadi ama tabii bir tedirginlik oluyor bisy olur mu gb diye..

Kizlarrr napiosunnnzzz ??

Iyiyizz
Sizi sormali?

Son düzenleme:

Canmmm yanlış mı anladım yafa anlattm..yaramazlığı sormadım :18:
Regl sordm ki ben

telden yazıyorum....

Bizde iyiyiz cok sukur oglumla alisiyorz birbirimize sicak var tabi bide pofff sormayin gitsinnn

Pöff zaten terliyorsundur bide sicak kotu..
Olsun alisinda :)

Canmmm yanlış mı anladım yafa anlattm..yaramazlığı sormadım :18:
Regl sordm ki ben

telden yazıyorum....

Ayy tuhh
Ozel deyince o cok ozel geldi
Dogumdan sonra regl gb oluyor once sonra daha acik sonra seffaf gb fln az az devam ediyor,bazende rahim toparlandigi icin sanirim regl gb oluyor 1-2 gun geciyor yine..
40 i doldurmadan bitti cok uzun surmedi bnm gunluk kullandim yetti..sonra da olmadim tabii..Bu ay olurmusum sanirim..
Sonra olmazmisim,emziren anneler olmuyormus hatta emzirme suren 3 saati gecmezse korunuyormus oluyormussun kursta anlatmislardi..

Son düzenleme:

Sancı fln oluyormu peki???
Emzirirken gelmiyormuu ilk kez duydum ilginç ve güzelmiş :)

telden yazıyorum....

Sancı fln oluyormu peki???
Emzirirken gelmiyormuu ilk kez duydum ilginç ve güzelmiş :)

telden yazıyorum....

Bende sanci olmadi canim tabii ameliyatin sizisi oldu can sonucta..
Gecikiyormus ve emdigi icin gugusleri uyariyor rahim kasiliyor ve prolaktin hormonu salgilaniyormus bu yuzden dogum kontrol hapi gorevide goruyormus emzirmek :)
gorecez bakalim nasil olacak,tabii kontrol isi ona birakilmaz ama

ha süt korur mantığı bu yaniiiii

bu gün 7 de çıktım işten
neyseki kocacağzım yemekleri hazırlamış..
hatta tipik ev hanımları gibi nerdesin yemekler soğudu diyor
rolleri değişiyoruz yazın..

kızlar yaaaa benim göbeğim çıktı
bu akşam tatil için alışverişe çıkalım dedik hiçbişeyi yakıştıramadım kendime..
kilo da almadım 3 kilo vermiştim ya en fazla 1kg geri gelmiştir...
ama alt karnım şiştiii....3.5 ayda erken değil mi ki 9 ayda ne hale gelirim acaba
moralim bozuldu

pfffff içim şişti valla seni düşünemiyorum kuzum..
hem derim bi düğün zamanı bi de bebiş zamanı her kafadan bi ses çıkar..

o teyzeye ne demeli yaaa onu bacaklarından asıp karşısında nanik yapmak lazım
amacı ne acaba gıcık oldum yaaa..
Alah sabır versin kuzum..

amaayaaaa aklıma geldikçe şu lafların bütün gün güldüm
sen çok yaşa e mmiiii

o arada çok uzun amaa
eşime diyorum en aşağı 2 ay napacan diye
o da şimdi bol bol değerlendirelim diyor farklı bakış açısıyla

ha süt korur mantığı bu yaniiiii

benim çevremde kim süt korur dese ikiz gibi çocuk büyüttü ard arda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…