Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben mi hamileyim eşim mi anlamadım :KK9:
canı çiğ köfte istemiş dışarı çıktı yarım saattir çiğ köfteci arıyor..
neyse benim yerime o aşeriyor :KK9:
saat 1 oldu ama uykum yok uyudum ya bu gün..
aman sabahlar olmasın :KK9:

geçmiş olsun prensess...
gerçekten yemeğe misafir almak yorucu oluyor...
en iyisi herkes kendi evinde yesin de çaya gelsinler :KK9: :KK9:

ASOŞŞŞ napıyosun aşağılardaaaa yakalandınnnnnn :KK33:

Ahaa bi baba sendromu daha:KK9:
Belirtileride baslar yakinda :KK9:

Nenaaa nerelerde hic sesi cikmadi bugun gunaydiin deyip kayboldu..

çok uykum geldi yatıyorum bennnn... iyi geceler gelincikleeerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

Iyi geceleeeer :KK3:
Dun dedigimi soylemis annem ve okuyan hoca komsumuz ona da tum gittigi yerlerde istemesini soylemis annem :)
Rabbim gonlunuzdekini hayirli kilsin..

Hadi gozunaydin kizce atlattin..Bol bol dinlen :)
Benim icinde uyu uzun uzun boyle deliksiz hatta yuzustu yat..Onu da yapamiyorum hala onceden gobistendi simdi memislerden :KK9::KK9:

Iftardan kalan vakitte cok kisa hep kosturmakla gecer..
Ben kimseyi almayacam bu sene bi aileleri sanirim..

Saol plojoo ama bnde harkeket edemiyorum şuan...
Bnde başka kimseyi almam ztn annemlerle kv berabr aldm o yuzden bi seferde bitsin diyee..

geçmiş olsun prensess...

Saol svitoşş geçti cok şükür ama bn sanki üzerimden kamyon geçiş gibi hissediyorumm..kalça kemiğim ağrıyor bnm yaa çok aykta kalınca uğraşınca fln...
Yaa cad.aklma gelmedi ama hni heykelden inerken sönmezin oldugu cad.de cok var çiğ köfteci ama bu saatte acıkmıdır bilmem..

telden yazıyorum....

Son düzenleme:
Huhh huu hep baktim yazamadim yahu :KK9:

Tekrar tekrar uyuduk gec kalktik,sonra minisi yikadik babasiyla ohh sonra dayisina geldik arabayi aldik simdi kayinvalidedeyiz birazdan teyzeme iftara gececez :KK52:

Bahcede oturuyoruzda az once elektrik tellerine kumrular kondu :) aklima siz geldiniz kocalarina asik gelincikler :KK9::KK9:

Iyi ki varsinizzzz:KK16::82:

tatlışkom tam bi pazar keyfi olmuş sizinkiii:KK16::KK16::KK16:
sezoşta uyudu mu bari sizinlee:KK9::KK9:

sivite günaydınnnn :KK9:
eşim 4buçuk gibi geldi yemek yedik..
yemekten sonra uyuyalmışız..ben yeni kalktım benimki hala uyuyor..
sabaha kadar uyumasından korkuyorum :KK1:

ooh ne güze pazar uykusu yapmışınız :KK16:
minik de missler gibi olmuş..koklasaydınız bol bol...
bıcı bıcı yaparım dalinleeeeeee geldi aklıma :KK9:

hepimiz çifte kumruyuz kiiiiiiiii :KK69:

anomm kuzuşumm siz de mi uyudunuz:KK9::KK9::KK9:
uyumayan yokmuş heralde bugünnn :KK9:

Slm kızlarrrr
Herkez gitti ama bnde bittimmm...
Cok yoruldummmm

telden yazıyorum....

geçmiş olsun prensess :KK16: atla:KK16:ın bitti sıra bendeee:18::18::18:

geçmiş olsun prensess...

ahaha kuzum hakikaten eşin aşerir olmuş:KK9::KK9:
neyse sahura yemiştir helade çiğköfteleri:KK53::KK53::KK53:

beni nasıl yakaladın kızzz bi okuyup çıkmıştım:KK53::KK53:

canişkolaaaaaaaaaaaaaaarrrrr:KK52::KK52: hepiniz kocişkoların yanında mışıl mışıl tosur tosur uyuyosunuz şuaaann ben ise :KK53: pörtlek gözlerimle hala uyanığım:KK53::KK53::KK53: sanırım 1 saate bende dalarımmm:111::111:

ben uyurkeeeenn siz uyanmış olacaksınızzzzzzzzzzz
o yüzdeen ; GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Gunaydinlarrrr dun fulll uyuduk kocamla yatagin hakkini verdk valla bnm sancimda vardi yataktn ckmadm sizde hep uyumssnz ne guzel dinlendnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın gelincikleeerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

ıyi geceleeeer :KK3:
Dun dedigimi soylemis annem ve okuyan hoca komsumuz ona da tum gittigi yerlerde istemesini soylemis annem :)
rabbim gonlunuzdekini hayirli kilsin..
ayyyy canım benimmm yaaaa :)))) dün anneme gittim, annem kuru yufka istemiş saahurda hazırlanması kolay diye ( bi sürü yufka açıp seriyosun tek tek kuruyo, sonra da çeşmenin altında ıslatıp tepsiye diziyosun aralarına da artık peynir ceviz ne varsa döküyosun oluyo börek) ablamla birlikte yufka açtım... Aklımsa hep burdaydı -ki geldiğim gibi de açtım- ve tüm gün allahım sezo da uslansın raht rahat uyusun uyansın annesini de yormasın çok, geceleri dertleşip karşılıklı ağlaşmasınlar dedim.....:KK19::KK19::KK19:

Annenden de okuyan hocadan da buna vesile olan senden de allah bin kere razı olsun.... Rabbim dualarınızı kabul etsin, dediğim gibi kuzenine de tez vakitte nasip etsinnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

Sezoşta uyudu mu bari sizinlee:KK9::KK9:

Anomm kuzuşumm siz de mi uyudunuz:KK9::KK9::KK9:
Uyumayan yokmuş heralde bugünnn :KK9:

Geçmiş olsun prensess :KK16: Atla:KK16:ın bitti sıra bendeee:18::18::18:

Ahaha kuzum hakikaten eşin aşerir olmuş:KK9::KK9:
Neyse sahura yemiştir helade çiğköfteleri:KK53::KK53::KK53:

Beni nasıl yakaladın kızzz bi okuyup çıkmıştım:KK53::KK53:

Canişkolaaaaaaaaaaaaaaarrrrr:KK52::KK52: Hepiniz kocişkoların yanında mışıl mışıl tosur tosur uyuyosunuz şuaaann ben ise :KK53: Pörtlek gözlerimle hala uyanığım:KK53::KK53::KK53: Sanırım 1 saate bende dalarımmm:111::111:

Ben uyurkeeeenn siz uyanmış olacaksınızzzzzzzzzzz
o yüzdeen ; günaydınnnnnnnnnnnnn :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
gece ben de davulcuları falan duydum kalktım hatta sanırım 3 gibi ancak uyudum :KK43: ama senin saati görünce :KK53::KK53:böyle oldum, en azından şimdi uyuyosun... Peki ya ben, ya ben:KK43::KK43::KK43:

gunaydinlarrrr dun fulll uyuduk kocamla yatagin hakkini verdk valla bnm sancimda vardi yataktn ckmadm sizde hep uyumssnz ne guzel dinlendnz

günaydın nenaaaaa:KK54:

Saol plojoo ama bnde harkeket edemiyorum şuan...
Bnde başka kimseyi almam ztn annemlerle kv berabr aldm o yuzden bi seferde bitsin diyee..

En guzeli boylesi cunku ev sahibine iskenceye donusuyor malesef iftarlar..
Kalabalik olmuyorsa cok hepsi birden ohh..
Aklimdasin ama sormayada cekiniyorum :)
Anladin sen :)

sezoşta uyudu mu bari sizinlee:KK9::KK9:

o yüzdeen ; GÜNAYDINNNNNNNNNNNNN :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:

Tabii kizce izin verdigi surece uuyuduk arada emme bazen alt acma bazen oyun muhabbet derken hep yataklarimiza döndük :) guzel dinlendik cok sukur..
Gunaydinimizida pesin almisiz :))
Ruyanda goorr biziiii :82:

Gunaydinlarrrr dun fulll uyuduk kocamla yatagin hakkini verdk valla bnm sancimda vardi yataktn ckmadm sizde hep uyumssnz ne guzel dinlendnz

Belli ki bu pazar bi prenses yoruldu..
Nenaylaa eyluldee dinlenmiss buyumuuss:KK52::82:
Nasilsin canim?Devam ediyor mu sancin?
Onceden regl oldugun zamanlarda da sancin olabilir..

Günaydın gelincikleeerrrr:KK16::KK16::KK16::KK16:

ayyyy canım benimmm yaaaa :)))) dün anneme gittim, annem kuru yufka istemiş saahurda hazırlanması kolay diye ( bi sürü yufka açıp seriyosun tek tek kuruyo, sonra da çeşmenin altında ıslatıp tepsiye diziyosun aralarına da artık peynir ceviz ne varsa döküyosun oluyo börek) ablamla birlikte yufka açtım... Aklımsa hep burdaydı -ki geldiğim gibi de açtım- ve tüm gün allahım sezo da uslansın raht rahat uyusun uyansın annesini de yormasın çok, geceleri dertleşip karşılıklı ağlaşmasınlar dedim.....:KK19::KK19::KK19:

Annenden de okuyan hocadan da buna vesile olan senden de allah bin kere razı olsun.... Rabbim dualarınızı kabul etsin, dediğim gibi kuzenine de tez vakitte nasip etsinnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

gece ben de davulcuları falan duydum kalktım hatta sanırım 3 gibi ancak uyudum :KK43: ama senin saati görünce :KK53::KK53:böyle oldum, en azından şimdi uyuyosun... Peki ya ben, ya ben:KK43::KK43::KK43:

günaydın nenaaaaa:KK54:

Amiiiiiinn :)

Oyy bilmem mi o yufkalari daha fazla kat yaparak icine haslanmis kuru fasulye koyar annemler -arnavut :)- su boregi gb fazla katli olur kulaga hos gelmesede mukemmel olur oyyy :))

Sezos bildigin iftar yapiyor yaa,2 aksamdir davetliydik sofralarla bulusamadim :) Odanin birinde geciyor iftar :KK9::KK9:
Gerci sonra da servis yapanla bol muhabbetli oluyor masa :KK9:
Saglik olsun yeter ki..

Msj tekrari olmus temizlik yaptim sayfada :82:

Son düzenleme:

Tabii kizce izin verdigi surece uuyuduk arada emme bazen alt acma bazen oyun muhabbet derken hep yataklarimiza döndük :) guzel dinlendik cok sukur..

Kuzum vqlla is yernden acil gtrdiler hataneye drum izne ayrilmis baska dr a gorundum idrar tahlili istedi sonuc bekliyrm valla cok sancim var bulantm ve yanma var vucudumda tansiyonmda 15ti smdi 12ye dustu birazck iyiyim esimedr haber vermedm panik olmasn diye oyle iste

Kuzum vqlla is yernden acil gtrdiler hataneye drum izne ayrilmis baska dr a gorundum idrar tahlili istedi sonuc bekliyrm valla cok sancim var bulantm ve yanma var vucudumda tansiyonmda 15ti smdi 12ye dustu birazck iyiyim esimedr haber vermedm panik olmasn diye oyle iste

Gecmis olsun canim:26:
hadi hayirli haberler olsun insallah..
Calismiyorsun ama di mi bugun?

Gecmis olsun canim:26:
hadi hayirli haberler olsun insallah..
Calismiyorsun ama di mi bugun?

Kizlar dusuk riskim var beni yatrdilar suan igne serum yaptlar yatyrm 1hafta istirahat vericekti ben 2gun istedm yeter die smdi hastanedym esimi aradm panik yapti sanrm yolda :KK43:

Cok yoruldm plojo ama çok rahatladmm...atlatm ck şükür
Sorunun cevabı sanırım regl oluyorum dun akşm biraz kırmızı su geldi ama tam gelmdi..niyetlenmedim bugun

Geçmiş olsn cnm hayırdır inş.haber ver bize

telden yazıyorum....

Sorunun cevabı sanırım regl oluyorum dun akşm biraz kırmızı su geldi ama tam gelmdi..niyetlenmedim bugun

telden yazıyorum....

Saol prensesm bnm haber veririm

Kizlar dusuk riskim var beni yatrdilar suan igne serum yaptlar yatyrm 1hafta istirahat vericekti ben 2gun istedm yeter die smdi hastanedym esimi aradm panik yapti sanrm yolda :KK43:

Yapmaz mi nenos endiselenir tabi ki..
Kesinlikle kalkma 2 gun yetermismis suna bak cok kizdim surekli yatman gerekirse sureklide yatacaksin..sanirim enistede zaten izin vermez..
Anneciginide ara hemencik..

telden yazıyorum....

Hadi hayirlisi kizcem :)

2 gün yeter miiii:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: hem düşük riskim varmış diyip hem bunu nasıl söyleyebilirsin nena:KK20::KK20::KK20::KK20:
doktoru dinle 1 hafta diyosa 1 hafta... 9 ayını yatarak geçirenler var... yapma gözünü seviyim.... iş senin bebenin canından daha mı kıymetli Allah aşkınaaaa:KK20::KK20:

Onun cocuklari hep iri dogmusta Sezen ona minik geliyormus.....
Neden azmis ki sutum....
Tamam emiyormus ama sut miktarini bilemezmisiz..
Ver sen mama ver duzenlemeye calisma hep ver....
Büyür canim olsunn....
Kiz mii 'olsun' daha iyi....
Gazi var ayaklarini cekiyorr tabii senin ayaginda terlik yok...
Gozunde bi sorun var galibaa...

Bu milletin hic derdi yok..Paralari gunlere giderken harcayacaklarina keske bi destek fln alsalar hayatta en onemli sey kendi hayatlarini huzurlu gecirmeleri diye bir ogrenseler biraksalar bu otokontrolu,elalemin duzenine burnunu sokmayi..

Premature olsaydi ne yapacaktim dedim
Sutum bu kadar buna sukur dedim
Cc hesabini soyledim -apıştı o ne diye-
Benim ayaklarim hep sicaktir coraplidir gazi yok ayrica suan sadece huzursuz dedim
Gozu icin zaten merhem ve damla kullaniyoruz dedim
Kirmayim dedim
Hadi buyuktur dedim
Ki annem ve esimden sert oldugum konusunda uyari bile aldim :))))

En vahimi annemin komsusu Sezen'i bacaklarindan tuttu cevirdi..Ki uyarmistim..Hatta iLhan'in (esim) yaninda kesinlikle gereksiz hareketler yapma kalbini kirar demistim..Bu hareketide esimin gormedigi açıda bana esimi isaret ederek yapti gostereyim diye..Napiyorsun diye firladim tabii..sadece bununla kaldim simdilik..Annemle esim zor susturdu..
Kendisi bebekler uzerinde aptalca iste bak ben bunu yapabiliyorum gb hareketleri seviyor ne alakaysa o bebegi oyle tutabilmek neyi ifade ediyorsa..
BUnlar..BU diyorum Allah affetsin..Cocuklari boyle karsisindakinin ne yapacagini olcmek icin yapiyorlar sonuc ben buldumcuk olacam o da aman biz de buyuttuk diyecek..Gelinler sivri olacak..Gencler saygisiz olacak dillerinde..Senin buyuttugunude goruyoruz diyecem ama neyse hadi..

Ve herseyden ote o benim KIZIM..
KIZ..
Annesi gb..
Birgun anne olma ihtimaliyle dogmus bir KIZ..
Bu mucizeye sahit olabilecek yasayabilecek ihtimaliyle mukafatlandirilmis bir KIZ..
Zayifta olsa,buyumesede,mamada yese,gozude kotu olsa,ne olursa olsun en guzel yeri yuregi olmasi icin yetistirilecek imanla,vicdanla,merhametle insaallah..

Eger uzun sure girmezsem bir arkadasin dedigi gb haberlerden el sallayabilirim..
Agir yarali olanda annemin komsusu :)))))))))

Tünaydınlar herkeseeee :KK16:
bugünün yoğunlğu yetmiyor gibi bi de internet kaplumbağ hızında :KK31:
o yüzden alıntılayamadım geçmişi
son sayafada nenamı gördüm de hemencik yazayım dedim..

kuzuumm çok geçmiş olsun..
ama yat dinlen bol bol...ne olur bu hafta rapor al...çalışma...
zaten buı çalışma aşkı yüzünden mutsuz oluyoruz...
her şey çok güzel olucak dinlenince gör :KK16:

herkesi de öptümmm :KK16:

Onun cocuklari hep iri dogmusta Sezen ona minik geliyormus.....
Neden azmis ki sutum....
Tamam emiyormus ama sut miktarini bilemezmisiz..
Ver sen mama ver duzenlemeye calisma hep ver....
Büyür canim olsunn....
Kiz mii 'olsun' daha iyi....
Gazi var ayaklarini cekiyorr tabii senin ayaginda terlik yok...
Gozunde bi sorun var galibaa...

Bu milletin hic derdi yok..Paralari gunlere giderken harcayacaklarina keske bi destek fln alsalar hayatta en onemli sey kendi hayatlarini huzurlu gecirmeleri diye bir ogrenseler biraksalar bu otokontrolu,elalemin duzenine burnunu sokmayi..

Premature olsaydi ne yapacaktim dedim
Sutum bu kadar buna sukur dedim
Cc hesabini soyledim -apıştı o ne diye-
Benim ayaklarim hep sicaktir coraplidir gazi yok ayrica suan sadece huzursuz dedim
Gozu icin zaten merhem ve damla kullaniyoruz dedim
Kirmayim dedim
Hadi buyuktur dedim
Ki annem ve esimden sert oldugum konusunda uyari bile aldim :))))

En vahimi annemin komsusu Sezen'i bacaklarindan tuttu cevirdi..Ki uyarmistim..Hatta iLhan'in (esim) yaninda kesinlikle gereksiz hareketler yapma kalbini kirar demistim..Bu hareketide esimin gormedigi açıda bana esimi isaret ederek yapti gostereyim diye..Napiyorsun diye firladim tabii..sadece bununla kaldim simdilik..Annemle esim zor susturdu..
Kendisi bebekler uzerinde aptalca iste bak ben bunu yapabiliyorum gb hareketleri seviyor ne alakaysa o bebegi oyle tutabilmek neyi ifade ediyorsa..
BUnlar..BU diyorum Allah affetsin..Cocuklari boyle karsisindakinin ne yapacagini olcmek icin yapiyorlar sonuc ben buldumcuk olacam o da aman biz de buyuttuk diyecek..Gelinler sivri olacak..Gencler saygisiz olacak dillerinde..Senin buyuttugunude goruyoruz diyecem ama neyse hadi..

Ve herseyden ote o benim KIZIM..
KIZ..
Annesi gb..
Birgun anne olma ihtimaliyle dogmus bir KIZ..
Bu mucizeye sahit olabilecek yasayabilecek ihtimaliyle mukafatlandirilmis bir KIZ..
Zayifta olsa,buyumesede,mamada yese,gozude kotu olsa,ne olursa olsun en guzel yeri yuregi olmasi icin yetistirilecek imanla,vicdanla,merhametle insaallah..

Eger uzun sure girmezsem bir arkadasin dedigi gb haberlerden el sallayabilirim..
Agir yarali olanda annemin komsusu :)))))))))
aaa sadece ağır yaralı mı.... neyse nefsi müdafa mıydı ne ondan hakim bey deriz :KK1: manyak mıdır nedir yaaaa:KK47::KK47::KK47: ilhan da onu tutup ters çevirseydi keşke kocasına gösterip :KK47::KK47::KK47: zaten sinirliyim geceden beri.... sakinleşiyim diye didiniyorum ama bunları duyunca varya... ne diyeceğimi bilemiyorum....

X