Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
huuuhuuuu ben geldimmm :KK3:
eşim sabah 8de gitti ben hoop yatağa 11 de kalktım sonra 12ye doğru eşim geldi bu sefer o hhoopp yatağa..
aynı ev içinde görüşemez olduk yahu :KK9:
ben de fırsattan istifade derin bi mutfak temizliği yaptım...
sağolsun eşim -ben uzanmıyım diye-1 aydır bulaşık mak.boşaltıyordu..
sonuççç bütün tabaklar iç içe :KK14:
onları düzeltip çamaşır suladım her yeri
neyse şimdi miss gibi oldu mutfağim gelip gidip bakıyorum :KK9:

Gunaydinnnnnnnnnn:KK52::KK52:allahimm disardaki araba sesleri kornalar polisler uyutmuyolaaaar:KK52::KK52: van kahvaltisi gunes (nasil yaziliyo bilemedim) rekorlar kitabina girecek diye bu cektiklerimiz:KK9:

Tatlisimm konusun amaa muhabete giremiyorum yani ondan bende major soyleyince farkettim:KK52:

Aaa bak son dedigin yapilabilir tatliss:KK56:

Amayaaa cikiyo musunuz tatileee:KK52: ayyy cok guzel gecsin insallahh gunesin altinda otuur bronzlasmadan gelme:KK9:

Oyyy mevlutu atlat kuzumm guzelce hemencecik bitiversin:KK9:

Iyi eglenceler kuzummm:KK55: hava burda guzell ordada guzelsee ohh keyfine dicek yok:KK16:

Tatlisss gunaydinnn ben almadim o sinav gorevinden :KK53:daha buyuk sorunum var not girmek:KK14: sen napcan bugun kuzum kocan yokken evde yalniz olmak benimde cok hosuma gideer:KK16:

benim eşiminden başladı not telaşı..sınav oku gir bi de analiz yapıyorlar...gerçi analizi öğrencilere yaptırıyor benim tembel koca :KK9:
neyse kuzu 3 hafta kaldı sonraaaa eski asen düzenine dönersin sabah 6da yatıp öğlen 2de kalkarsın :KK1:
özledin mi boluyuuuu?

Bunaltici karanlik ve kasvetli bu pazar gunu sabahindn gunaydin kizceler..
Kanepeye yapisilasi bir gun.. Napcaz bilmem.:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burası da kasvetli gibi ama minicik bi güneş var bulutların arasında....
ütü ben de yapsam iyi olucak :KK31:

Son düzenleme:
Bittüüü :) cok sukur..
Sadece bizimkiler kaldi muhabbetteler :)

ASEN
Van kahvaltisi cok guzel amaa :))
Burda bi yer var da van kahvaltisi yapan sabahlari,cok begenmistimm..

ASEN

ooohh çok şükürrrr..
valla ben bile rahatladım plojooo...
foto varsa eğer hem senin hem sezenin albüme koysana bakalım...

biz de yemeğe gidiyoruz eşimle sonra da mutfak alışverişinee malum ayın 1i :KK1:

huuhuhuuuu günaydınlarrrrr :KK16:
dün eşimle gündüz uykusunu abartınca gece uyuyamayıp sabahladık....
eşim de şimdi açık pastahane bulmaya gitti acıktık :KK1:
sonra 8de sınavda görevli oraya gidicek ben de yatağa :KK9:

canımm kolay gelsinnn sanaa....
her kulaktan çıkan sesler için de Allah sabır versin :KK34:
düğün öncesi de öyledir...bize de bi sürü yatılı misafir gelmişti de her kafadan sesler tabii...
herkesin adeti farkı ve kafa karıştırmaktan başka bi şeye yaramıyor..
neyse bu gün bitiyorrrrr...

şu konuda çook haklısın prensess..
arkadaşımın çocuk doktoru demiş ki bebekler anne karında gürültülü ortamdalarmış..doğunca da aynen devam ettirin demiş...
açın süpürge çocuk uyusun demiş..
ama sessizliğe alıştırırsan öyle gidermiş...miş miş miş..plojonun dediği gibi uyusun diye insan nefes de almayabilir tabi :KK1:

aaaa prensesss seni sabahın bu saatinde görünce çook şaşırdımm :KK53:
erkencisinizzz :KK52:
nereye gidiyorsunuz pikniğe?

Gunaydinnnnnnnnnn:KK52::KK52:allahimm disardaki araba sesleri kornalar polisler uyutmuyolaaaar:KK52::KK52: van kahvaltisi gunes (nasil yaziliyo bilemedim) rekorlar kitabina girecek diye bu cektiklerimiz:KK9:

Tatlisimm konusun amaa muhabete giremiyorum yani ondan bende major soyleyince farkettim:KK52:

Aaa bak son dedigin yapilabilir tatliss:KK56:

Amayaaa cikiyo musunuz tatileee:KK52: ayyy cok guzel gecsin insallahh gunesin altinda otuur bronzlasmadan gelme:KK9:

Oyyy mevlutu atlat kuzumm guzelce hemencecik bitiversin:KK9:

Iyi eglenceler kuzummm:KK55: hava burda guzell ordada guzelsee ohh keyfine dicek yok:KK16:

Tatlisss gunaydinnn ben almadim o sinav gorevinden :KK53:daha buyuk sorunum var not girmek:KK14: sen napcan bugun kuzum kocan yokken evde yalniz olmak benimde cok hosuma gideer:KK16:

Anommm prenses ve sivitttt:KK53: oyle bi saat var miii soka girdim yahuu yazdiginiz saate yeni gordum:KK9:
Ben o saatte bilmem kacinci uykumdaydim:KK9:

hepinizee birden cvp veriyorummm:KK53::KK53:
sabh 7 de servise bindik mecburen erken kalktım ve şuan cooook uykum var survivoru zor izlicem sanrımm:KK53:
o kdr uzun zmn olmuş kii pikniğe gitmeyeli ne lazm olur fln unutmuşuz..mangal kömürü aramay cıktı eşim sabahın 6sında:KK53: neysekii piknik alanında varmışş...
hava güzeldi arada çiledi ama yinede mangalımızı yaptık..1 saat erken bitti biz yoldayken başladı yağmur..

plojoo..mevlitünüz hayırlı olsun...:26:

svitt bnde yarın temizlik yapıcamm eşim 1 ay sonra sabh gidecek işe bnde rahat rahat yapıcamm:KK31:

Geldim kiii:KK55: bende camasir yikadim notlarla ugrastimm yemekti bulasik banyo vee en son kekle pogaca yaptimmm tv karsisinda kahve iciyorumm:KK16: bayadir evde oturmuyoduk ozlemisim evi valla ya ev gibisi var mii:21:
huuuhuuuu ben geldimmm :KK3:
eşim sabah 8de gitti ben hoop yatağa 11 de kalktım sonra 12ye doğru eşim geldi bu sefer o hhoopp yatağa..
aynı ev içinde görüşemez olduk yahu :KK9:
ben de fırsattan istifade derin bi mutfak temizliği yaptım...
sağolsun eşim -ben uzanmıyım diye-1 aydır bulaşık mak.boşaltıyordu..
sonuççç bütün tabaklar iç içe :KK14:
onları düzeltip çamaşır suladım her yeri
neyse şimdi miss gibi oldu mutfağim gelip gidip bakıyorum :KK9:

benim eşiminden başladı not telaşı..sınav oku gir bi de analiz yapıyorlar...gerçi analizi öğrencilere yaptırıyor benim tembel koca :KK9:
neyse kuzu 3 hafta kaldı sonraaaa eski asen düzenine dönersin sabah 6da yatıp öğlen 2de kalkarsın :KK1:
özledin mi boluyuuuu?

burası da kasvetli gibi ama minicik bi güneş var bulutların arasında....
ütü ben de yapsam iyi olucak :KK31:
Ayy esinin isi daha zor o zaman kuzu allah kolaylik versinn:KK25:
Cok kendini zorlama tatisim karisik kalsin biraak miden nail bu ara seninn:KK25:
Boluyu cok özedimmm evimi ozledimm:KK5::KK5: ama allahtan az kaldi 1 aya boludayiz insallahh:KK16:

ASEN
Van kahvaltisi guzel ama benim damak zevkim degil tatlisimm:KK53:
Buarada sevindim kuzumm atlattin cok sukuur
:nazar:
hepinizee birden cvp veriyorummm:KK53::KK53:
sabh 7 de servise bindik mecburen erken kalktım ve şuan cooook uykum var survivoru zor izlicem sanrımm:KK53:
o kdr uzun zmn olmuş kii pikniğe gitmeyeli ne lazm olur fln unutmuşuz..mangal kömürü aramay cıktı eşim sabahın 6sında:KK53: neysekii piknik alanında varmışş...
hava güzeldi arada çiledi ama yinede mangalımızı yaptık..1 saat erken bitti biz yoldayken başladı yağmur..

plojoo..mevlitünüz hayırlı olsun...:26:

svitt bnde yarın temizlik yapıcamm eşim 1 ay sonra sabh gidecek işe bnde rahat rahat yapıcamm:KK31:
Gec kalkmaya alisinca erken kalkmak insana bi ezoyet bilirim o durumuu:KK53: hwr yerde yatak ararsin kivrilmak istersin bi yerlere:KK53:
Ohh ne guzel piknikte yapmissinizcanimmm:KK16:

Geldim kiii:KK55: bende camasir yikadim notlarla ugrastimm yemekti bulasik banyo vee en son kekle pogaca yaptimmm tv karsisinda kahve iciyorumm:KK16: bayadir evde oturmuyoduk ozlemisim evi valla ya ev gibisi var mii:21:

Ayy esinin isi daha zor o zaman kuzu allah kolaylik versinn:KK25:
Cok kendini zorlama tatisim karisik kalsin biraak miden nail bu ara seninn:KK25:
Boluyu cok özedimmm evimi ozledimm:KK5::KK5: ama allahtan az kaldi 1 aya boludayiz insallahh:KK16:

Van kahvaltisi guzel ama benim damak zevkim degil tatlisimm:KK53:
Buarada sevindim kuzumm atlattin cok sukuur
:nazar:

Gec kalkmaya alisinca erken kalkmak insana bi ezoyet bilirim o durumuu:KK53: hwr yerde yatak ararsin kivrilmak istersin bi yerlere:KK53:
Ohh ne guzel piknikte yapmissinizcanimmm:KK16:

Aynen öyle cok zor oluyor ve hemen şimdi yatıyorum sabah grsz

Tesekkur ediyoruum :KK66:

PRENSES
Cok sevindim piknige gidebildiginize :KK16:

ASEN
Bizi kandiriyorlar mi ki yahuu burda van kahvaltisi diye yoksa :KK9:

Aynen öyle cok zor oluyor ve hemen şimdi yatıyorum sabah grsz
Haydi iyi geceler kuzumm uyu bol boool :KK54:

PRENSES

ASEN
Olabilir tatlim:KK9: burda isim yapmis iki uc yer var oraya gidiyoruz fiyatida bi ucuk birisi ziyarete gelmedigi surece girtmemeye karar verdik:KK9:
Murtaga diye bisi var burdaa dee ceviz receli var yogurtlu otlu bisi var :KK53: bunlari yemiyosanda van kahvaltisi ypmana gerek yok:KK9:

PRENSES

ASEN

Teşekkür ederim plojoo sorunsuz yaptık çok şükür

Olabilir tatlim:KK9: burda isim yapmis iki uc yer var oraya gidiyoruz fiyatida bi ucuk birisi ziyarete gelmedigi surece girtmemeye karar verdik:KK9:
Murtaga diye bisi var burdaa dee ceviz receli var yogurtlu otlu bisi var :KK53: bunlari yemiyosanda van kahvaltisi ypmana gerek yok:KK9:

Saol aseen. .uyudum uyandım şimdi yine uyuyayımm. .
Sizi biraz daha şaşırtayım dedim :KK53: bu ifadeyi attım kafadan

Gunaydinnnn uykucu sirinleeerrr:KK16:
Teşekkür ederim plojoo sorunsuz yaptık çok şükür

Saol aseen. .uyudum uyandım şimdi yine uyuyayımm. .
Sizi biraz daha şaşırtayım dedim :KK53: bu ifadeyi attım kafadan

Ilahi seeen kiziim yatip uyu uykunu bolme:KK53::KK53:

Gunaydin yavru kuslar...
Bu gun temizlik gunum haydi kollari siviyoruz artik haftada bir temizlik:KK43: neyseki utu isini dun hallettim daglar indi omuzumdan. Herkesi optum musmutlu bir gun gecirelim ins. Kolay gele...

günaydın kızlarrr :KK16:

bu sabah pek gelen olmamış :KK53:
benim de midem fena :KK50: keyfim yok oyüzden :KK50:

PRENSESS inan kendim pikniğe gitmiş kadar sevindim :KK9:

:KK55: huhh huuu..
Bende burdayimm..

Galiba kandiriliyoruz :KK66:)))
Kendileri Van'lı..adini bilmiyorum ama murtaga dedigine benzer bisy vardi onu hatirliyorum..Birde balla yenilen degisik bisy vardi onu unutamiyorm galiba o yuzden hosuma gitti cok :))

Bende burdayim mola verdim temizlige 2 saatlik isin hala bitmemiş olmasida ayrıca sinirlerimi bozdu...!!!

Tunaydinlarrr kizlar

:KK55: huhh huuu..
Bende burdayimm..

Galiba kandiriliyoruz :KK66:)))
Kendileri Van'lı..adini bilmiyorum ama murtaga dedigine benzer bisy vardi onu hatirliyorum..Birde balla yenilen degisik bisy vardi onu unutamiyorm galiba o yuzden hosuma gitti cok :))

hu huuu nena ve plojooooo tünaydınlarrrr...
öpüyorum siziiiii 54:
Bende burdayim mola verdim temizlige 2 saatlik isin hala bitmemiş olmasida ayrıca sinirlerimi bozdu...!!!

kıyamam yaa..yavaş yavaş yap canım ki zaten istesen de hızlıca yapamazsın farkındayım :KK1:
bu temizlik bitmiyor yaa...bi yeri temizliyorsun başka bi yer kirleniyor...
napalım hayat böyle galiba..
benim de akşama yemeğim yok da inşallah enerjim olur yaparım yemek..

X