Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yemekten sonra eşim daralmış ben bi dolaşıp geliyim mi sen dinlen dedi olur dedim
veee gittim eşimden önce giyindim hadi gidiyoruz dedim :KK9:
bi yerde oturup gedik şimdii :KK52:

İnş cnm bat 9haziran..

Ben hep isimlerle uyumlu olsun birde hem bebek ismi hem de dede ismi olsun isterimm bi bebeğe tayyar yada haydar nasıl garipse berk dede fln da garip geliyor tabikii şahsi düşüncemmm

Telden simgeler yok maaleseff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın aslında canım da acaba o zaman da berk gibi isimler çoğunluk olucağından dedelerin adı genelde berk vb mi olur kii :KK1:
velhasıl zor yahu isim konusu...

MAJOR
Kizgin smile yapiyorum sana onun numarasini ogrenemedim daha :)
Canim benim ya soylesene..
Gerci prensesin dedigi sokma akilla ne olur ki ama biraz da kafasina vura vura ogretecen bazilarina..
Kibarca bölüselim gb fln desen..Bigun sen evle o mutfakla ilgilense bigun tam tersi olsa mesela..
Simdi kayinvaliden gelecek ama her gittigindede boyle olmaz ki..O da gitsin bari onunla..
Boyleleri evlenince hicbisy olmaz ayrica eskiler bosuna demez Allah cirkin sansi versin diye..
Tabi ki huzurlu olsunlar kim olursa olsunda,uzulmene uzuldum..
Merhamet versin Allah..

Patma:KK9: cok sirin yaa:KK9:
Arnavutlarda bosnaklardada degisir isim..Mesela senin esinin adi Ahmet diyelim sen Ahmetitsa oluyorsun :) Ahmetin esi gb :KK9:

Numaralari var prenses simgelerin :KK9: ( bu gulucuk iki nokta 9 iki nokta :KK9: )
Komik oldu ama simgesiz yazinca cok vasat geliyor banada :KK9:

Defneyi bende cok seviyorum ama kuzenimin kizinin adi koyamadik,yakiniz yani sık gorusuyoruz garip olacakti..
Dede isminede katiliyorum..

Erkek ismide 'ediz' cok hosuma gidiyoor..
Aman ne cok konustum..
Gelsin 9 haziran gelmesinn beklenen renk:KK52:

Edizi ben de seviyorum..ama o da işyerimden bi arkadaşımın oğlunun ismi..
bütün güzel isimler kapılmış yahu :KK1:

Svityyyyy sagol kuzum... Bol bol resim yukliyim sizeeeee... Korkuyom ama ya gunes gorunmezse, ya dolu biximle taaaaa oralara kadar gelirseeeee:44::18::18:

yok yok gelmez ben doluyu yağmuru tuttum buralarda göndermem oralara :KK9: :KK9:

Karagulll izleyen varmi gendallll gendallll ahahha

ı ıhh yok ben izlemiyorum :KK1:

eşim şu pet saga oyununu bırakırsa "breaking bads"diye bi dizi var ona başlıcaz...

yemekten sonra eşim daralmış ben bi dolaşıp geliyim mi sen dinlen dedi olur dedim
veee gittim eşimden önce giyindim hadi gidiyoruz dedim :KK9:
bi yerde oturup gedik şimdii :KK52:

haklısın aslında canım da acaba o zaman da berk gibi isimler çoğunluk olucağından dedelerin adı genelde berk vb mi olur kii :KK1:
velhasıl zor yahu isim konusu...

Edizi ben de seviyorum..ama o da işyerimden bi arkadaşımın oğlunun ismi..
bütün güzel isimler kapılmış yahu :KK1:

yok yok gelmez ben doluyu yağmuru tuttum buralarda göndermem oralara :KK9: :KK9:

ı ıhh yok ben izlemiyorum :KK1:

eşim şu pet saga oyununu bırakırsa "breaking bads"diye bi dizi var ona başlıcaz...

Dönm dönem popüler olan isimler var...
Bizimki ne okur bilemiyorum ama önemli olan bahtıngüzel olsunn

Allh ne yazar olur elbette ama ablm 4gün başım ağrıyor diye dr.a gitti ama bişi yok diye gönderildi sonrada dr."bnm aklma geldi ama ihtimal vermedim" dedi..senin gibi ilac kullanmaya başlasaydı keşkee...neysee sen inş sorunsuz bi hamilelik yasıcaksnn...

Svitt
Bn kızım olursa defne ve ayşıl düşünüyorm ama karar vermdim hangisi olur diyee..
Erkek hiç bilmiyorum ama samet olabilir eşimin 3harf aynı oluck heheh:KK56:

İnşallah canım. Allahım ablana tekrar bebek nasip etsin canım hayırlısı ile.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canım. Allahım ablana tekrar bebek nasip etsin canım hayırlısı ile.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saol canm ama dr.lar yasakladı en azından şimdilik...bi 5 sene de olmasın ztn :KK19:

asenn huuuhuuuu napıyosunnn aşağlardaaaa :KK3::KK3:

Gūnaydiiiiiin:KK52:

Adam sabahin körunde palamut dolmasi yapiyor tvde :)

Aaa bide sey yapti;
Balik derisine deniz tuzu döktü,tavayada doktu,sonra onlari oyle kizartti :) yaninada havuc kizartip yogurtladi,cips gb bandirip yedi :KK9:

Haydaaa! Patlican tatlisi yapiyor simdide!

Fox,Lezzet Sanati programin adi..
Bazilari gereksiz ama guzel seyler yapiyor..
Hem hizli ilerliyor hem anlatiyor hemde fazla sey gosteriyor..

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar...
Hafta sonu kocisin evde olmsi paha bicilmez..
MAJORcum kac yasinda gorumcen? Yolasim geldi kendisini..!!

Günaydınnn kızlarr mutlu yağmursuz hafta sonu diliyorum sizee

Kv bgye gittii bu sabah beni götürmedii:KK14:
Pc virüslü onu yaptırmammız lazm..ama eşimin yataktan kalkmaya hiç niyeti yok:KK51:

günaydın kknın en güzel gelinleriiiiii :KK16:

eşim bu gün açıköğretim-lise sanırım-sınavlarında görevli 4e kadar..
ben de tv karşısında kahvaltı keyfi yapıyorum tabii bi yandan da size yazıyorum :KK52:
aslında arkadaşlarla mı buluşsam diye düşünürken bi gün olsun evimin tadını tek başıma çıkarayım dedim..
koşturmadan yemek ve temizlik arada tv keyfi ohbeeeee evimin kadını çocuklarımın kadını olmalıymışım :KK1:

Aaa bide sey yapti;
Balik derisine deniz tuzu döktü,tavayada doktu,sonra onlari oyle kizartti :) yaninada havuc kizartip yogurtladi,cips gb bandirip yedi :KK9:

plojooo doktor sabah yatakta en az yarım saat dinlenip kalk demişti
ben de o aşamadayken yani gözlerimi yeni açmışken okudum yazdığın yemekleri
böyle oldummm :KK53: :KK53:
patlıcan reçeli yemiştim ben de yanlışlıkla :KK1:
üniversitede ıspartaı arkadaşım vardı onlar yapmış ne reçelin ne olduğunu söylemeden yedirmişti :KK53:
ama ne olduğunu bilmesen tadı fena değil...

karpuz reçeli yiyen var mııı?o da mükemmel:KK52:

Gunaydin kizlar...
Hafta sonu kocisin evde olmsi paha bicilmez..
MAJORcum kac yasinda gorumcen? Yolasim geldi kendisini..!!

bence de kocişler hep yanımızda olsun :KK9:
bazen koşturmaktan sıkılıyorum eşime diyorum ikimiz ıssız bi adaya düşsek ne güzel olurrr :KK1:

Pc virüslü onu yaptırmammız lazm..ama eşimin yataktan kalkmaya hiç niyeti yok:KK51:

aynı anda yazmışız prensesssss :KK52:
bizim bilgisayar da gidici :KK31:
bazen pat diye önce siyah sonra mavi bi ekran çıkıyor :KK50:
eşim de iyice bozulmadan bakma huyu yoktur :KK1:

bg bulgaristan dimi?bizim köken de oraya dayanıyor ben de gitmek isterim kii senin kv beni de götüreydi :KK52:

Gunaydin kk nin guzel gelinleriiiii:KK3:kac haftadir neredeyse ilk defa bu saatte kalktimm:KK3: gec kalkmanin keyfi paha bicilemezz:KK16:
Telefondan girdigim icin zaman zaman alinti tapmak ve cevaplamak zor oluyo:KK31: vee bende kimi zaman bende sohbete katilamiyorum:KK9: bunu kotu dusunerek yazmiyorumm ama hani insan bebis dusunmeyince konuya guremiyosun:KK6::KK6:
saol canm ama dr.lar yasakladı en azından şimdilik...bi 5 sene de olmasın ztn :KK19:

asenn huuuhuuuu napıyosunnn aşağlardaaaa :KK3::KK3:
Kizzz yukarda yazdim daa telden girince okuyup cikiyorumm ama goreydim yazdigini yazardimm:KK55: okey turnuvasi vardi gece:KK9: 2de bitti gozlerimin perdesi indi o saate:KK9:

Aaa bide sey yapti;

Kiz onlar nasil yemek:KK9: patlicani musakka olarak yesem daha iyi:KK53: bende ozeniyorum bazen oyle yemeklere ama ben yapsam mindar olur o yemek:KK56:

Gunaydin kk nin guzel gelinleriiiii:KK3:kac haftadir neredeyse ilk defa bu saatte kalktimm:KK3: gec kalkmanin keyfi paha bicilemezz:KK16:
Telefondan girdigim icin zaman zaman alinti tapmak ve cevaplamak zor oluyo:KK31: vee bende kimi zaman bende sohbete katilamiyorum:KK9: bunu kotu dusunerek yazmiyorumm ama hani insan bebis dusunmeyince konuya guremiyosun:KK6::KK6:
Kizzz yukarda yazdim daa telden girince okuyup cikiyorumm ama goreydim yazdigini yazardimm:KK55: okey turnuvasi vardi gece:KK9: 2de bitti gozlerimin perdesi indi o saate:KK9:

Kiz onlar nasil yemek:KK9: patlicani musakka olarak yesem daha iyi:KK53: bende ozeniyorum bazen oyle yemeklere ama ben yapsam mindar olur o yemek:KK56:

zaten anlaştık bebiş konusu yooook :KK50:
ben cinsiyetini öğrenene kadar yazmıcam bi daha :KK1:

ben de tv karşısında kahvaltı keyfi yapıyorum tabii bi yandan da size yazıyorum :KK52:
aslında arkadaşlarla mı buluşsam diye düşünürken bi gün olsun evimin tadını tek başıma çıkarayım dedim..
koşturmadan yemek ve temizlik arada tv keyfi ohbeeeee evimin kadını çocuklarımın kadını olmalıymışım :KK1:

üniversitede ıspartaı arkadaşım vardı onlar yapmış ne reçelin ne olduğunu söylemeden yedirmişti :KK53:

bazen koşturmaktan sıkılıyorum eşime diyorum ikimiz ıssız bi adaya düşsek ne güzel olurrr :KK1:

Bende adama aynen oyle baktim..
Guzel seyler yapti,Maksut Aşkar'mis kendisi..
Zeytin receli yemistim,hic oyle bisy beklemiyordum guzeldi :)
En guzelini yapmissin buarada evde kalip,farkli bi keyif :) Bide pasta,tatli vs yaparsin sen simdi:KK9:

Sana da bol gunesli haftasonlari kizcee..Insallah gidebilirsiniz piknigee..
Hava kapaliysa yatmak daha bi keyifli oluyor :)

Bende adama aynen oyle baktim..
Guzel seyler yapti,Maksut Aşkar'mis kendisi..
Zeytin receli yemistim,hic oyle bisy beklemiyordum guzeldi :)
En guzelini yapmissin buarada evde kalip,farkli bi keyif :) Bide pasta,tatli vs yaparsin sen simdi:KK9:

Sana da bol gunesli haftasonlari kizcee..Insallah gidebilirsiniz piknigee..
Hava kapaliysa yatmak daha bi keyifli oluyor :)

plojo beni tanıyorrrrr :KK52:

yemek yapıcam bikça çeşit ki bikaç gün rahat olalım ..
sonra daaa tatlı yaparım kiiii:KK56:
geçen gün tavuk göğsü yapmıştım ya hem hafif hem güzeldi..tavsiye edilirr :KK34:

Enteresan olanlari soyledim ama cok guzel seyler yapti adam,hem hizli anlatiyor sıkmıyor..
Gercekten oyle olur,patlican sosu yaparken icine sebze suyu koydu simdi biz yapmaya kalksak yaptigimizdan cok zarar ziyan olacak seyler cikar :)
Onlar surekli akici bi mutfakta olunca farkli tabii :)
Ama mesela patlicanlari farkli bisyle kabuklari ince ince cizgili kalacak sekilde soydu,buyuktu dilim dilim yapti,kiymayi fln onlarin ustune koyup atti firina..bilinen bisyi cok farkli gb sundu :)
Mesela patlicanlari bicok kisi suda bekletir o tuzladi bezle kapatip bekletti acisi gitsin diye..

plojo beni tanıyorrrrr :KK52:

yemek yapıcam bikça çeşit ki bikaç gün rahat olalım ..
sonra daaa tatlı yaparım kiiii:KK56:
geçen gün tavuk göğsü yapmıştım ya hem hafif hem güzeldi..tavsiye edilirr :KK34:

:KK9:beni bravooo
Ben cok seviyorum ya tavuk gogsu vb..
Sutlu tatlilari yani..
Ama gecen gun krem karamel yaptim ya,bide gelen ve kayinvalidemin yaptigi serbetli tatlilar cok var,biri yeniyor biri kaliyor sonra buara yapmak yok tatli:KK9: yarinda kalir bide..

Ys ne receller var poooo karpuz recelu ben yedim canim gayet basariliydi.. Bide kivi receli var oda guzel..
Kocisler candir....
:KK9:beni bravooo
Ben cok seviyorum ya tavuk gogsu vb..
Sutlu tatlilari yani..
Ama gecen gun krem karamel yaptim ya,bide gelen ve kayinvalidemin yaptigi serbetli tatlilar cok var,biri yeniyor biri kaliyor sonra buara yapmak yok tatli:KK9: yarinda kalir bide..

Senin krem karamel degisjk sanirim tarifini istiyorum bendee...

Pazar benim neyimee belim sanirim ikiye ayrildi :KK43:

X