Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Valla o yarisma ne zmn bilmiormda bnmki hi kiskanmaz bn dizilerdekine laf atiormda esim guluo o gulunce bn dahada snrleniorm off diom totomu donuom koltukta ona kusmus gbi yapiom azck kiskansn ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:)) bn de dizilerdekiler adam iyimiş fln desem eşim hemen ters bakar küser ben iyi değilmiyim der gibi:KK9:

bi gün daha bitti yuppiii :119:

NENA ve DAMLAÇİKOLATA yazdıklarınızı kopyala yapıştır yapsam süper olucak :KK9:
çünkü tam benim yaşadıklarım...yalnız olmadığımı bilmek inan daha güç verdi bana..
çünkü eşimin de üzüldüğünü bildiğim için hiç konusunu açmıyorum ve kimseye de anlatmıyorum..
annem sordu geçen gün kv'nler nasıl mutludurlar dimi dedi torunları olucağı için -çünkü 60 lı yaşlardalar ve ilk torunları olucak-
yaa dedim uçtular havalara...ben kinayeli söyledim ama annem çok şükür gerçek anladı...

neyse iyi niyetli düşünüyorum herkes sevincini belli edemez..."hayırlı olsun"gibi sözler söyleyemez utanabilir...
benim beklenti içinde olmam hata bence...

ama aynı sizin gibi düşünüyüorum eşim karıştı kesin :KK9: :KK9:

neyse moralimi bozmucam gerçekten eşim ve kendi ailem yeter bana...

bi dee eşim çook kıskanç benimmmm..
es kaza tv de birine karizmatik vb desem o gece konuşmaz benle :KK1: şakasını yapsam o da şakasına yastık fırlatır yastık savaşı yaparız :KK9:

miss turkey erkekler varsa bile ben izleyemem diye düşünüyorum :KK9: :KK9:

Hmm elbisede olur guzel okur bizde salvar gyilio ya ondan ole dedm sen farkli terch yapmssn ben salvar gycm kismetse dolapta duruo bari kullanim arada bir :) bnde bebisimi cekcem bolbol insallah bu tlfn bi harikaaaaa

Insallahh :)
Yakisir nenaya :)
Bizim burda mevlutte giyilmiyor kizce,iyi ki de giyilmiyor suan hayal edemedim kendimi
:)))

nenaaa süper fikirrrr :KK52:
çok süpersin vallllaa ... hatta diyim saa hayal kırıklığı olmasın diye ayakkabı da aldım zorla aldırdın :KK1:

ahahaha çok güldürdün beniiiii :KK9: :KK9: :KK9:
Allah da seni güldürsünnnn

en iyisi PLOJOMM :KK9:
ben de öyle düşünüyorum..elbise süper olur..bize de foto koyarsın...
kim bilir ne güzel olursun kiiiii :KK52:

ben de bebişi çekmek için istiyorum telefonu....bence de S4 güzel telefon...
önceden s5 mi varmış canımmm :KK1:

Koyarim fotoo..
O zaman cok iyi hi tercih cunku cok guzel cekiyor..Yoksa bende aciyorum o kadar paranin tlfna verilmesine..

kızlarr ya valla katılayım kendimi göstereyim belki bir şey çıkar :KK52::KK52:
ne yapayım müzik benim için her şey çok üzülüyorum müzikle uğraşamadığım için :KK50:

Bende olsam uzulurdum cok cok guzel bi yetenek bu..
Hep derdim hala da diyorum bakalim Sezende bnm gb dusunecek mi,enstruman calmasini cok isterim..Soylersede artik sansimizza :))

NENACIM cok iyi anliyorum seni cok benzer davranışlar işte diyormya eşim o aileden nasil olmuş benim ailemin ilk torunu diil ama annem babam ölüyor heyecandan. . Onlarin ilk torunu oda takimi aliyoruz diye masrafa ne gerek varmış br cocuklarimi cekyatta buyuttum dedi bana şok oldum. . Daha neler neler varda işte sallamiyorm artik.

Bizimkiler cekyatta yatti sizinkiler yatmasin alin hevesinizi diyecegine :)))
Hic anlamiyorum bu kafayi yaa..
Ne yapayim di mi seninkiler oyle yattiysa..Hep kendi yaptiklari dogru boyle insanlarin..

bi gün daha bitti yuppiii :119:

NENA ve DAMLAÇİKOLATA yazdıklarınızı kopyala yapıştır yapsam süper olucak :KK9:
çünkü tam benim yaşadıklarım...yalnız olmadığımı bilmek inan daha güç verdi bana..
çünkü eşimin de üzüldüğünü bildiğim için hiç konusunu açmıyorum ve kimseye de anlatmıyorum..
annem sordu geçen gün kv'nler nasıl mutludurlar dimi dedi torunları olucağı için -çünkü 60 lı yaşlardalar ve ilk torunları olucak-
yaa dedim uçtular havalara...ben kinayeli söyledim ama annem çok şükür gerçek anladı...

neyse iyi niyetli düşünüyorum herkes sevincini belli edemez..."hayırlı olsun"gibi sözler söyleyemez utanabilir...
benim beklenti içinde olmam hata bence...

ama aynı sizin gibi düşünüyüorum eşim karıştı kesin :KK9: :KK9:

neyse moralimi bozmucam gerçekten eşim ve kendi ailem yeter bana...

bi dee eşim çook kıskanç benimmmm..
es kaza tv de birine karizmatik vb desem o gece konuşmaz benle :KK1: şakasını yapsam o da şakasına yastık fırlatır yastık savaşı yaparız :KK9:

miss turkey erkekler varsa bile ben izleyemem diye düşünüyorum :KK9: :KK9:
Bsy diemiorum cunku 3muzde ayniymsz demekki bnm kv ler numune degik var oyleleri onu anladm
:)) bn de dizilerdekiler adam iyimiş fln desem eşim hemen ters bakar küser ben iyi değilmiyim der gibi:KK9:
:)

Insallahh :)
Yakisir nenaya :)
Bizim burda mevlutte giyilmiyor kizce,iyi ki de giyilmiyor suan hayal edemedim kendimi
:)))

Koyarim fotoo..
O zaman cok iyi hi tercih cunku cok guzel cekiyor..Yoksa bende aciyorum o kadar paranin tlfna verilmesine..

Bende olsam uzulurdum cok cok guzel bi yetenek bu..
Hep derdim hala da diyorum bakalim Sezende bnm gb dusunecek mi,enstruman calmasini cok isterim..Soylersede artik sansimizza :))

Bizimkiler cekyatta yatti sizinkiler yatmasin alin hevesinizi diyecegine :)))
Hic anlamiyorum bu kafayi yaa..
Ne yapayim di mi seninkiler oyle yattiysa..Hep kendi yaptiklari dogru boyle insanlarin..
Bilmem burda gyilio eskiden banada tuhaf gelioduda alstm ama abiye gbi duruo bzm salvarlar bildgn salvar gbi durmuiki fena dgil bnde gycem :)

Bsy diemiorum cunku 3muzde ayniymsz demekki bnm kv ler numune degik var oyleleri onu anladm
:)

Bilmem burda gyilio eskiden banada tuhaf gelioduda alstm ama abiye gbi duruo bzm salvarlar bildgn salvar gbi durmuiki fena dgil bnde gycem :)

Nenam sana bi şey sorcam unutuyom ne zamandır yeğenin tekrar sorunca aklima geldi. Hatirlarsan benim yeğeniiçin yemek tavsiyesinde bulunmuştur. Hani şarapta bekletcekti. Yeğenin en uygun şarap hangisi olur diye sordu? Bi de hic baharat falan ilave edecek miymis, tuz koyacak mi koycaksa pişmeye yakin mi yoksa piştikten sonra üzerinemi serpistircek...

Amaann telden uzun uzun yazmak zooorrrr pPC gibi degilllll

Nenam sana bi şey sorcam unutuyom ne zamandır yeğenin tekrar sorunca aklima geldi. Hatirlarsan benim yeğeniiçin yemek tavsiyesinde bulunmuştur. Hani şarapta bekletcekti. Yeğenin en uygun şarap hangisi olur diye sordu? Bi de hic baharat falan ilave edecek miymis, tuz koyacak mi koycaksa pişmeye yakin mi yoksa piştikten sonra üzerinemi serpistircek...

Amaann telden uzun uzun yazmak zooorrrr pPC gibi degilllll

Canim valla ben onun icin migrostan aliorm sarabi 12tllik saraplar var icmek icin daha kaliteli bsy aliorm sarap bozulmuo alsn dolabada koysun 3-4defa yapar... tuzu pismeye yakin zaten max 2tarafini pisirmek 10dkka falan pismeye 2dkka kala tuzu serpe bilr pismeden koymasn et tas gbi olur pismeye yakin koysn sonra ters duz2dkka daha kizartsn olsun bitsn karışık yazmadm insallah

Bide baharat olark belki karabiber yakisir ole pul biberdi kekikti eklemesn sarabin esprisi kalmaz bn sadece sarapli yapiorm isterse pilavni baharatlayablr ornegin korili kokulu makarna yapablr hem rengi guzel oluo hem aromasi

Oyyyy..Bayilmak uzereyim (uyku anlaminda) :KK9:
Bugun elbise baktim karar verememistim sonrada geriye donmedik yarin alacam kayinvalideye gecerken..
Cuma 20 gunluk oluuoruz yari 40 mis..
Bigun once ya da bigun sonra olurMUŞ :)
Kizcemle sabahtan banyolarimizi yapip gezmeye gidecez babaanneye..
Sabah cok erken kalkmam laziim..
Cokk uykum var cookk..
Iyi ki annem benimle♥:nazar:

Aklimdasiniz kiii :KK55:♥

Oyyyy..Bayilmak uzereyim (uyku anlaminda) :KK9:
Bugun elbise baktim karar verememistim sonrada geriye donmedik yarin alacam kayinvalideye gecerken..
Cuma 20 gunluk oluuoruz yari 40 mis..
Bigun once ya da bigun sonra olurMUŞ :)
Kizcemle sabahtan banyolarimizi yapip gezmeye gidecez babaanneye..
Sabah cok erken kalkmam laziim..
Cokk uykum var cookk..
Iyi ki annem benimle♥:nazar:

Aklimdasiniz kiii :KK55:♥

yat uyu kızçee..
gidin gezin ne güzel.. allahm bizede nasip etsin inş babaanneye gezmelere gitmeyii:nazar:

selam kızlaar:KK3:
nasipse inşallah 2 gün sonra aranıza katılıyorum:KK17::18:

heyecan,korku .. hayırlısıyla atlatsam şu düğünü..

Kağan paşa teyzelerine gunaydin der...

Eklentiler

• $1401341515150.jpg
    $1401341515150.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 18
Evettt cok büyüdük nefes almasi zorluyor artikkk...sizin doktor nr zamandi cinsiyet brkliyoruz :)

Haftaya kuzum ya aslnda bu hafta gtsem iyi olurdu ama ise yeni basladm ya zirtpirt izin almamak icin haftya gtcm ikili testmde yapilcak...

Haftaya kuzum ya aslnda bu hafta gtsem iyi olurdu ama ise yeni basladm ya zirtpirt izin almamak icin haftya gtcm ikili testmde yapilcak...

Hadi bakalim hayirlisi inşallah. ogluma kankami geliyo yoksa beşik kertigimi :))

X