Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
tünaydınlaaarrrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16: nenacım çok sağollll yaaa, süper anlatmışsın valla çok yordum seni

Sağlıklı olsun canim gerisi önemli diil. Neden erkek bebek istiyorsun. .?

Erkek istyrm cunku ben babama erkek kardesime ve esime cok duskunum sulalemde de erkek azinlik kiz daha fazla o sebeple sanrm erkege daha cok sempati duyuorm ben genis ailede buyudu annem babam kardeslerm halam babanem ve rahmetli dedem e ede kadin kiz agirlikliydk erkek topu topu 3taneydi o yuzden erkek istiom ben :)hele bide esime benzerse nasl mutlu olurum anlatamam babasinin kopyasi olmasni cok istyrm cokkkkkk hem huy hem tip

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Erkek istyrm cunku ben babama erkek kardesime ve esime cok duskunum sulalemde de erkek azinlik kiz daha fazla o sebeple sanrm erkege daha cok sempati duyuorm ben genis ailede buyudu annem babam kardeslerm halam babanem ve rahmetli dedem e ede kadin kiz agirlikliydk erkek topu topu 3taneydi o yuzden erkek istiom ben :)hele bide esime benzerse nasl mutlu olurum anlatamam babasinin kopyasi olmasni cok istyrm cokkkkkk hem huy hem tip

Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzelim. Bende kalabalik bi ailede büyüdüm bol kardesli bizdede erkek cogunluktur.. senin gibi eşime benzemesini cok istiyorm cok dua ediyorum. Erkek cocuk dayiya çeker diyorlar benim abilerimin hepsunu huyu birbirindn kötü yengelerim iyi dayanıyor:) ya onlara çekerse diye aklim çıkıyor :)) töbeeeee

tünaydın kızllarrrr :KK16:
ne kadar uyursam uyuyayım hep uykum varr :KK31:
uykucu şirin oldum :KK1:

Oyyyy..Bayilmak uzereyim (uyku anlaminda) :KK9:
Bugun elbise baktim karar verememistim sonrada geriye donmedik yarin alacam kayinvalideye gecerken..
Cuma 20 gunluk oluuoruz yari 40 mis..
Bigun once ya da bigun sonra olurMUŞ :)
Kizcemle sabahtan banyolarimizi yapip gezmeye gidecez babaanneye..
Sabah cok erken kalkmam laziim..
Cokk uykum var cookk..
Iyi ki annem benimle♥:nazar:

Aklimdasiniz kiii :KK55:♥

yaşasınn Sezoş gezmeye gidiyoorrrr :KK9:
ne tatlı olur şimdi yıkanınca da mis gibii..
çocuğu olan arkadaşlarım hep yok böyle bi koku diyorlar..
Allah bize de nasip etsin inşallah..
selam kızlaar:KK3:
nasipse inşallah 2 gün sonra aranıza katılıyorum:KK17::18:

heyecan,korku .. hayırlısıyla atlatsam şu düğünü..

canım geçiyor bitiyor heyecan oluyor ister istemez..
sonrasıı mis gibi balayı ne güzellll :KK52:
Kağan paşa teyzelerine gunaydin der...

oo çok tatlı olmuş Kağan :emir_bebek:
canım göbiş büyümüş ama normal bence aşırı büyümemiş...
bikaç ay sonra ben de foto yüklerim buraya..
o zaman senin göbiş kaybolmuş olucak :KK1:
Bakalim ben cok yuksek ihtimal kiz hissedyrm ama erkek bebgi daha cok istyrm o ayri

ben de hep kız isterdm ama hamile kaldığımdan beri erkek hissediyorum..
annelerin hissi tutar diyorlar ama ne bileyim...
sağlıklı olsun da...

Son düzenleme:
Rabbim gönlüne göre versin inşallah güzelim. Bende kalabalik bi ailede büyüdüm bol kardesli bizdede erkek cogunluktur.. senin gibi eşime benzemesini cok istiyorm cok dua ediyorum. Erkek cocuk dayiya çeker diyorlar benim abilerimin hepsunu huyu birbirindn kötü yengelerim iyi dayanıyor:) ya onlara çekerse diye aklim çıkıyor :)) töbeeeee
Ay bnm bitane yakisikli kardesm var onada benzerse sarisiin yesil gozlu olur huyunu iyidir cok sukur birazck sevglsni kiskanio o huyunu s evmiom okadr :)

sağlıklı olsun da...
Sen zaten sirinsin ki uykucu sirinlikte yakisir sana fistikos.... he ya bosnak mantimiz bugun anasiyla gezmelerde :) koca kiz olmusta gezio sipa :) erkek mi hissedion isim dusunmeye basladnz mi kiz ve erkek olarak :)

Ay bnm bitane yakisikli kardesm var onada benzerse sarisiin yesil gozlu olur huyunu iyidir cok sukur birazck sevglsni kiskanio o huyunu s evmiom okadr :)

Sen zaten sirinsin ki uykucu sirinlikte yakisir sana fistikos.... he ya bosnak mantimiz bugun anasiyla gezmelerde :) koca kiz olmusta gezio sipa :) erkek mi hissedion isim dusunmeye basladnz mi kiz ve erkek olarak :)

yerim ki seni nenoşş :KK52:
isim kız olursa MASAL isitiyorum ben..o kesin gibi..ama eşimin 2 isim takıntısı olduğu için yanına bulucaz bişeyler BURÇE ya da YAREN eşimin 2.isim alternatifi
erkekte çok kararsızız ama ALPEREN,POYRAZ,BATU,BARTU isimlerinden 2'sini harmanlıcaz gibi duruyor :KK1: ben YANKI düşünmüştüm ama eşim feminen diyor :KK31:

siz ne düşünüyosunuz kuzum? zor işmiş ama cinsiyet belli olunca tek cinse yoğunlaşıcaz ya işimiz kolaylaşır..

isim kız olursa MASAL isitiyorum ben..o kesin gibi..ama eşimin 2 isim takıntısı olduğu için yanına bulucaz bişeyler BURÇE ya da YAREN eşimin 2.isim alternatifi
erkekte çok kararsızız ama ALPEREN,POYRAZ,BATU,BARTU isimlerinden 2'sini harmanlıcaz gibi duruyor :KK1: ben YANKI düşünmüştüm ama eşim feminen diyor :KK31:

siz ne düşünüyosunuz kuzum? zor işmiş ama cinsiyet belli olunca tek cinse yoğunlaşıcaz ya işimiz kolaylaşır..

Hmm bnm kiz olursa eylul biz yillardan beri eylul istioduk eylulde flort etmeye basladk eylulde evlendk bzden hatira kalsn istedk esimde kiz olursa iki isim isio eylul nena olsn dio anasina cok asik ya her yerde adimi gormek istio bnde eylulnena pek uyumlu gelmedgi icin sadece eylul istyrm hem iki isime gerek ok demode yani tek isim gayet yeterli erkek olur sada kuzey e karar verdk kuzy olcak :)

Kiz ismi guzrl masal gayette modern erkektede poyrazla batuyu beendm cnku poyrazi eskidrn bnde dusunmstm begenrm yani o ismi

selam kızlar,

çok fazla nete giremiyorum geçmişede gidemiyorum.
herkes iyi değil mi. ara ara değişik birilerini görünyorum sonra yine kayboluyorlar ortalıktan.

kızlar dün akşam eşim eve geldi ve dediki müdürü artık istanbuldaki fabrikada görev yapacakmış.
burda yerine başka bii geçirilecekmiş. benim eşimde şef olarak çalışıyordu biz nişanlandıktan 1 hafta sonra şef yapmışlardı.
şimdi müdürü yerine eşimi önerdiğini söylemiş. çok mutlu oldum çok sevindim eşimin müdür olmasını tabiki çok istiyorum ama hastalığını düşününce :KK50:
çok yorulacak, stresli bir işi olacak, bazen seyahat etmesi gerekecek, uzun süren toplantılara katılacak.
yapabilir mi bilmiyorum :KK50:

allahım hayırlısıysa olsun hayırlı değilse hiç gözüm yok :KK50:

Insallahh :)

Bende olsam uzulurdum cok cok guzel bi yetenek bu..
Hep derdim hala da diyorum bakalim Sezende bnm gb dusunecek mi,enstruman calmasini cok isterim..Soylersede artik sansimizza :))

..

inşallah sezoşta bir enstrüman çalar canım çünkü gerçekten çok güzel bir şey. :KK24:
şimdi başka bir şeylerde istiyorum belki önümüzdeki kış bağlama kursuna gidebilirim.

biz eşimle resim falanda çiziyoruz tam bulmuşuz yetenek konusunda birbirimizi inş. çocuklarımızda bizden daha fazla yetenekli olurlar.
çocuklarımın sanatla içiçe büyümesini istiyorum hep sanatla yaşasın istiyorum :KK16::KK16:

Hmm bnm kiz olursa eylul biz yillardan beri eylul istioduk eylulde flort etmeye basladk eylulde evlendk bzden hatira kalsn istedk esimde kiz olursa iki isim isio eylul nena olsn dio anasina cok asik ya her yerde adimi gormek istio bnde eylulnena pek uyumlu gelmedgi icin sadece eylul istyrm hem iki isime gerek ok demode yani tek isim gayet yeterli erkek olur sada kuzey e karar verdk kuzy olcak :)

eylül çook güzelll :KK16:
bizim için de özel bi anlamı olsaydı kesin ben de eylül koyardım...:KK1:
kuzeyi biz düşünmüştük :KK52:
eşim Artvinli diye Poyraza ağırlık verdik doğu karadenizden esen rüzgar ya :KK36:

çook önceden de tuana isityorduk kıza ama şimdi herkeste var diye vazgeçtik....

bahtları da isimleri gibi güzel olsun..
ay anne moduna girdim iyice :KK9:

sağlıklı olsun da...

Ahhh hareketler kisitlaninca nefes zorlaninca cok buyymus gibi hissediyor insan siviticim.. bende ilk hamile oldugumu ogrwndigim gun erkek dedim ve tuttu anne hissediyor genelde:)

Benim abiler yakisiklidir ama huylari kötü biri suratsizdir.. biri kıskanç karisina karsi digeride umursamazdir oglum böyle olmasinnn:KK43:(

selam kızlar,

herkes iyi değil mi. ara ara değişik birilerini görünyorum sonra yine kayboluyorlar ortalıktan.

kızlar dün akşam eşim eve geldi ve dediki müdürü artık istanbuldaki fabrikada görev yapacakmış.
burda yerine başka bii geçirilecekmiş. benim eşimde şef olarak çalışıyordu biz nişanlandıktan 1 hafta sonra şef yapmışlardı.
şimdi müdürü yerine eşimi önerdiğini söylemiş. çok mutlu oldum çok sevindim eşimin müdür olmasını tabiki çok istiyorum ama hastalığını düşününce :KK50:
çok yorulacak, stresli bir işi olacak, bazen seyahat etmesi gerekecek, uzun süren toplantılara katılacak.

inşallah sezoşta bir enstrüman çalar canım çünkü gerçekten çok güzel bir şey. :KK24:
şimdi başka bir şeylerde istiyorum belki önümüzdeki kış bağlama kursuna gidebilirim.

biz eşimle resim falanda çiziyoruz tam bulmuşuz yetenek konusunda birbirimizi inş. çocuklarımızda bizden daha fazla yetenekli olurlar.
çocuklarımın sanatla içiçe büyümesini istiyorum hep sanatla yaşasın istiyorum :KK16::KK16:

aa ne güzel bi şey eşinin önerilmesi :KK52:
dediği gibi hayırlı olsun..büyüklerimizin dediği gibi hayırsızsa geri hayırlıysa beri...

ben de çocuğumun müziğe resime vb.kabileyit olsun çok istiyorum..
inşallah annesine benzemez :KK9:
eşimin de sesi pek güzel değil ama enstrümanlara karşı çok değişik bi kabileyeti var..
size istediğiniz enstrümanda istediğiniz şarkıyı çalabilir:KK52:
yani ilk kez duyduğu şarkıları bile çalabiliyor :KK24:
ben de nota koysan çalamam :KK9:

selam kızlar,

Hadi hyrlusi olsn insallah bnm esimde 1yilda 2terfi aldi ama keske almasaydi sabah 4lere kadr calisio gecen 1geldi yatti yanima sorumluluk artnca is yuku artio malesef :KK43:
Ahhh hareketler kisitlaninca nefes zorlaninca cok buyymus gibi hissediyor insan siviticim.. bende ilk hamile oldugumu ogrwndigim gun erkek dedim ve tuttu anne hissediyor genelde:)

Benim abiler yakisiklidir ama huylari kötü biri suratsizdir.. biri kıskanç karisina karsi digeride umursamazdir oglum böyle olmasinnn:KK43:(
ozamn direkt babaya benzesn hatta ikizi olsn insallahhh:)

dediği gibi hayırlı olsun..büyüklerimizin dediği gibi hayırsızsa geri hayırlıysa beri...

eşimin de sesi pek güzel değil ama enstrümanlara karşı çok değişik bi kabileyeti var..
Ay esimde bnde karga gbiyiz ses yonunden ama esim karadenz turkulerni guzel soyluo selçuk balci sarkilarni falan trabznlu ya ondan heralde :)bnde cocugmn spora etenegi olsn istyrm ve cocukken onu spor okuluna yazdrcm hep hayalim o

Hadi hyrlusi olsn insallah bnm esimde 1yilda 2terfi aldi ama keske almasaydi sabah 4lere kadr calisio gecen 1geldi yatti yanima sorumluluk artnca is yuku artio malesef :KK43:

Ay esimde bnde karga gbiyiz ses yonunden ama esim karadenz turkulerni guzel soyluo selçuk balci sarkilarni falan trabznlu ya ondan heralde :)bnde cocugmn spora etenegi olsn istyrm ve cocukken onu spor okuluna yazdrcm hep hayalim o

aaa senin eşinde mi karadenizliydiiii :KK52:
ne çok benzeşiyor nenaaa...

bak spor da olur..ben voleybolu çok severdim ama 1 ay falan gittim sonra babam yoruluyorum hasta olucam diye göndermedi şaka gibi :KK53:

aaa senin eşinde mi karadenizliydiiii :KK52:
ne çok benzeşiyor nenaaa...

bak spor da olur..ben voleybolu çok severdim ama 1 ay falan gittim sonra babam yoruluyorum hasta olucam diye göndermedi şaka gibi :KK53:

Yes ziganali bnm esim :) ama tipine baksan alakasi yok karadenzliyle fotograf paylasjm da gor :)

sivit albume resım attm tlfndan yukleyemedm tlfndan ocyede atamdm o yuzden bzm fotogrfcnn sıtesne gırıp resım aldm o yuzden dugun resmı koymus oldm:KK52:

slm kızlarrr bugun kalkar kalmaz tel almaya gittikk artık bnmde yenii teliimm varr eşimin zırt bırt gelen uygulamalarından kurtuldummm:KK52:
kk uygulamasınıda indiricem bol bol yazarım artık kesintisizz inş.:KK53:

isimler güzel svitt erkek isimlerinde bartuyu görünce aklma kv.min komşusunun torunun adı da bartu bizim kucuk yeğen ismini diyemitoo babuu diyor cok tatlı yaa:KK1:

aaa ne güzel keşke bende öyle olsaydım :KK50:
btün elime aldığım enstrümanı çalmak süper bir şey olurdu :KK52::KK52:

iş içinde gerçekten hayırlısı neyse o olsun ben istemiyorum çok yorulmasını :KK50:

sporda çok güzel bir şey ama mesela bale gibi bir spor olabilir :KK52:

:KK55::KK55:
Gezdik geldiikk..
Ohh babaannesi bosnak mantisida yapmisti cok severim :)))

NENAA
Eylul cok guzeel :) cok severim zaten eylulude bi eylul dogumlu olarak :))

SWEAT
Masal da cok guzelmis Burçe de..Ama sahsi fikrim tek guzeller..
Erkektede Batu boyle bir hos geldi :)
Hem sen oyle san cinsiyet kesinlesincede ayy bu yakisir mi yakismaz mi diye diye hep dusunur halde olacan :)

MAJOR
Masallah sizee:nazar:
Bende resim cok seviyorum,karakalem,yagliboya iyi yapiyorum..
Resmi sevdirebilirim insalllah :)
Cok isterim boyle bi yetenegi olsun..
Bide hep derdim ki cocugum olsun okuldaki butun etkinliklere yollayacam:KK9:

Amayaaa,Prensess,Damlacikolataa size de el salliyorum :)

bugün o kadar başımdöndü halsizdim ki bitmez dedi çok şükür bitti bu gün de :KK52:
neyse kv'ye gidicekmişiz...
yemek derdim olmadığından çook sevindim :KK1:
sivit albume resım attm tlfndan yukleyemedm tlfndan ocyede atamdm o yuzden bzm fotogrfcnn sıtesne gırıp resım aldm o yuzden dugun resmı koymus oldm:KK52:
canım çok yakışmışsınız maaşallah:nazar:
evet eşin karadenizlilere benzemiyor pek..
ama benimkini gören karadenizin neredsinden diyor :KK9:

slm kızlarrr bugun kalkar kalmaz tel almaya gittikk artık bnmde yenii teliimm varr eşimin zırt bırt gelen uygulamalarından kurtuldummm:KK52:
kk uygulamasınıda indiricem bol bol yazarım artık kesintisizz inş.:KK53:

isimler güzel svitt erkek isimlerinde bartuyu görünce aklma kv.min komşusunun torunun adı da bartu bizim kucuk yeğen ismini diyemitoo babuu diyor cok tatlı yaa:KK1:

babuu çok sevdimm :KK52:
bizim de bütün erkek isimlerinde r var çocuk r leri söyleyemezse çok zorlanıcak kıyamam kii ona :KK1:

:KK55::KK55:
Gezdik geldiikk..
Ohh babaannesi bosnak mantisida yapmisti cok severim :)))

NENAA
Eylul cok guzeel :) cok severim zaten eylulude bi eylul dogumlu olarak :))

SWEAT
Masal da cok guzelmis Burçe de..Ama sahsi fikrim tek guzeller..
Erkektede Batu boyle bir hos geldi :)
Hem sen oyle san cinsiyet kesinlesincede ayy bu yakisir mi yakismaz mi diye diye hep dusunur halde olacan :)

MAJOR
Masallah sizee:nazar:
Bende resim cok seviyorum,karakalem,yagliboya iyi yapiyorum..
Resmi sevdirebilirim insalllah :)
Cok isterim boyle bi yetenegi olsun..
Bide hep derdim ki cocugum olsun okuldaki butun etkinliklere yollayacam:KK9:

Amayaaa,Prensess,Damlacikolataa size de el salliyorum :)

hoşgeldinizzz :KK52:
afiyet olsun sizee...Sezen'e süt olsunn :KK56:

ben de 2 isim sevmiyorum plojoooo :KK31:
ama eşim çok ısrarlı...ben de hevesini kırmıyım dedim çocuk seçsin beğensin kullansın :KK1:
bi de soyismimiz de uzun tammm 8 harff :KK53:

hepinizi öptüm kiii :KK54:

bu gün amayaa gözükmedi sankim...
hu huu amayaaa telefonundan bağlann bize tatlışş :KK16:

X