- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #10.861
ya iyi yapmssn bnde hayatmda ilk defa bu kadr pahali tlfn aldm esim cok israr eti bende begeniodm durumda musiat olunca grdk takside:)yoksa bnm bi onceki tlfnumun hic bi ozelligi yoktu nerdeyse 3yil kullandm ama bu daha guzelms her seyi yapabiliorm...ahh kiz anneleri ahhh onlarda olmasa varya allah basimzdan eksik etmesn insallah anneme nerdeyse her aksam yemege gdiorz kiyamio yok mok diorm israrla cagirio evde kahvalti yapmamiza honlu elvermio ama kv hic aramio 15 gun oldu tik yok gecen kandilde aradm acmadi donmedide bnde bidaha aramadm hi arayip sprmaz napiosnz ne yiosnz ne iciosnz bsyr ihtycnz varmı die hatta binde bir ararsa cok uzatmaz lafi korkuolar heralde bsy isterz die istermyz be ne gordukku bu zamana kadr ...smdi nerden gldn bu knuya diceksnz annesi tlfn icin israrla para verms ya bnmki de ole ama kv ole dil onu demeye gtrdm icim dolu araa boslatyiom :)ben de herkes gibi s4 diycektim, dün de baktım minisine 1000 tl dediler.... çok dedim s3 mini dedim 750-730 diyenler oldu... ben de gidip discovery aldım.... güzel gibi bakalım, en azından rahat kullanımı var bana da abartı geliyo o paralar tel için... ki muhtemelen ben de pek konuşmak ve de yeni elime geçen beleş mesajlaşmak dışında pek kullanacağımı sanmıyorum - büyük konuşmamak lazım, hep eleştirdiğim ergenler gibi koca koca insanların ellerinden düşmüyo halini almam inşallah-
sağol tatlımmmmm parası anamdan olunca pek masraf olmadı.... tamire verdim, oldu diye aldım ama adam daha önce darbe mi aldı tel diye sordu ve uzun sürmez dedi.... evimizin 13 basamağı vardı 2-3 kez tek tek saydı o basamakları telefonum.... pek meraklıydı sağolsun..... ablam da aramış ulaşamamış, yanına gidince de sordu, dedim su döktüm üstüne... annemin maaşını geri verdi bana git al kendine bi tel dedi, yok gerek yok alırım ben tatilden dönünce desem de aşırı ısrara dayanamadım... ama çok para vermeye de gönlüm razı olmadı, yarısına halledip geri döndüm yazık ayol vercem bin lira orda burda unutcam sonra al başına vicdan azabı
alkışlıyorum canım seni, akıllı kadınsın vesselam... duy svityyyy duyyyy, kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
Merhaba iyiyiz sen nasilsn?Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.