Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
baştan beri tatlı hastasıyım hala tatlıya devam :KK52:
turşu severdim yine yiyorum hala bi değişiklik yok yeme düzenimde ..
benimkinin cinsiyeti oluşmadı galiba hala :KK9:
senn?

Ya bende tatliyi cok severm ve tatli yiorm bugun dayanamadm 2tane cikolata yedm oyle yemek falan cok yemiyrm bulantlarm varken midem kuculmustu ama ciolata meyve falan yiorm serbetli tatli cekmio cnm eksi cok aramiyrm bi gecen cig kofte cekti canm aldm yedm okadr dunde tursu yemstm :))kiz hissedyrm ama erkek olck sanirim :) sezosa sevgili gelio yaa sennki kiz olursa seninkine kerteriz bakalim nolcak :)gerci plojo vermz kizini kimseye

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizi kinder suprissler siziiii :KK9:
Bilemiyorum,zamani gelince vermesekte giderler zaten :))))
Bence ikinizinde erkek olacak gb :)

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiiimmm :KK66:
Aminnn tum dualariniza..
Rabbim daha iyi hikayelerle daha tontis tatli bebislerle,saglikla kavustursun sizleride..isteyen herkesii..

Son düzenleme:
Bana da nenanın oğlu olucak gibi geliyorrr..ama kendim için bi hissim yok..
annem ve çin takvimi erkek diyor..
halamı aradım öğlen o da kızın olucak rüyamda seni kız bebekle gördüm dedii..
annemle halam birbirinden habersiz bu konuda da anlaşamadılar :KK9: :KK9:

slm kızlar bn bugun hiç uyanmak istemedim neden bilmiyorumm..havadan mı regldenmiii anlamadım
bugun yine coşmuşşsunuzz maşallah sizee:nazar:

haberlerde maden işçilerini gördükce nete giresim gelmedii :KK43:
şimdi de annemle onları iziyoruzz...

üzülmüyorum cnm olucak inş.
doğum anını anlatmışın plojo ewe gidince okucccammm kızçee :KK16:
Reglsin ya ondan keyfn olmayablr canim onuzmdeki ay bi bakmssn bebisko var :))surpriz olcak hepimze ce eeee dicek prenses
Sizi kinder suprissler siziiii :KK9:
Bilemiyorum,zamani gelince vermesekte giderler zaten :))))
Bence ikinizinde erkek olacak gb :)

Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederiiimmm :KK66:
Aminnn tum dualariniza..
Rabbim daha iyi hikayelerle daha tontis tatli bebislerle,saglikla kavustursun sizleride..isteyen herkesii..
Heheh bncede sormazlar kendileri gder ayni bizim gbi :)bnmki kiz cok istiodu smdide dioki erkek olsn nie dedim kizi vermek zor olur veremem dio sanki 100tane kiz evlendrmste onu dusunuo smdiden komik adam ya babamdan etkilenms babam beni verrken cok huzunluydu bogazi dugumluydu ne kadr zor oldnu bilmesemde tahmin edyrm dio amin hepimz kavusalm yavrularmza insallah bn bebegmi smdiden cok ozledm vallahi sende sezosu her dkka op kokla anasi :)

AYPRENSESI bebegn icin prensds demism allah soyletti kizin olcak :)

Reglsin ya ondan keyfn olmayablr canim onuzmdeki ay bi bakmssn bebisko var :))surpriz olcak hepimze ce eeee dicek prenses

Heheh bncede sormazlar kendileri gder ayni bizim gbi :)bnmki kiz cok istiodu smdide dioki erkek olsn nie dedim kizi vermek zor olur veremem dio sanki 100tane kiz evlendrmste onu dusunuo smdiden komik adam ya babamdan etkilenms babam beni verrken cok huzunluydu bogazi dugumluydu ne kadr zor oldnu bilmesemde tahmin edyrm dio amin hepimz kavusalm yavrularmza insallah bn bebegmi smdiden cok ozledm vallahi sende sezosu her dkka op kokla anasi :)

ammiinnn nenacım inş hayırlısı ne ise o olusn inş.
senin çin takvimi ne gösteriyor??

bizimki de öyle yaa kız olursa evlendirmem diyor..dedim beni alırken iyiydi :KK9:
kız olursa çok çektiricek kızıma :KK9:
sana da çok güldüm nena sanki 100 tane kız evlendirmiş gibi :KK9: :KK9:

canım sana da selam veremedin hoşgeldinn..
ben de akşam nasıl haber izlicem onu düşünüyorum..
Allah ailelerine sabırlar versin...

Bana da nenanın oğlu olucak gibi geliyorrr..ama kendim için bi hissim yok..
annem ve çin takvimi erkek diyor..
halamı aradım öğlen o da kızın olucak rüyamda seni kız bebekle gördüm dedii..
annemle halam birbirinden habersiz bu konuda da anlaşamadılar :KK9: :KK9:
Valal sweet senn erkek olck gbi hissedyrm bnde bnde hamile oldgmu ogrenmedn 1hafta once ruyamda kiz bebek gormstm bide hep kiz hssedyrm ama tatli edgm icin erkekte olablr artk bakalim bi kac hafta snra ogrenicrm heyecanli bekleyis icerisindeym hayrli olsnda cinsiyt onemli deil
Prenses cin takvmne göre erkek olcak

bizimki de öyle yaa kız olursa evlendirmem diyor..dedim beni alırken iyiydi :KK9:
kız olursa çok çektiricek kızıma :KK9:
sana da çok güldüm nena sanki 100 tane kız evlendirmiş gibi :KK9: :KK9:

canım sana da selam veremedin hoşgeldinn..
ben de akşam nasıl haber izlicem onu düşünüyorum..
Allah ailelerine sabırlar versin...

Heee ya komik kocam yaaa evlendiremem dio adamin derdine bak bide anasina cekerse yandik dio madem yanmissin beni nie aldn ehehhehe cok ozledm zaten firlamayi sabahtan beri vlwhatsapptan ask msjlari atyrm okuo ama donus yapmio sanrm cok yogun koca bebek

svitt bnce siz haber izlemeyin bn cok üzülüyrum ölüm haberlerine acıyorum tv2 yi dizi fln izliyorm...

nena. bnce de erkek olucak gibi hissediyormm... svitin de erkek gibi geliyor ama bi ihtimal kız diyorm ama senin erkek kesin gibi :)))

Bilirim ben 4 ay yattm evde 2aydr calisyrm :)cok sikici ama suan elimde evde olma imkani olmadgi icin tatli gelio ve hamilelikte ede olmak guzeldr cunku surekli uyuyasm var dun kocamida aldm 8de yattk onuda cekistryrm kendimle garibmde sesini cikarmio :)

Canim hele calismaya aliskinsan ev 3 gun bayram sonrasi pofffff:))
Kacinci aydasin bilmiyorum ama 6 dan sonra uykularda haram oluyor.. ben geziyirdum baya baya pabucu sokakta unytmu gibi ama bi haftadir kaburga agrilarim azitti biryere gidesim de gelmiyor. Aman oylr iste hamile psikolojisi bambaska bisi yahuuu

svitt bnce siz haber izlemeyin bn cok üzülüyrum ölüm haberlerine acıyorum tv2 yi dizi fln izliyorm...

nena. bnce de erkek olucak gibi hissediyormm... svitin de erkek gibi geliyor ama bi ihtimal kız diyorm ama senin erkek kesin gibi :)))
erkek olsun çocuk lugumdan beri hep erkek bebek istemisimdir :)

Canim hele calismaya aliskinsan ev 3 gun bayram sonrasi pofffff:))
Kacinci aydasin bilmiyorum ama 6 dan sonra uykularda haram oluyor.. ben geziyirdum baya baya pabucu sokakta unytmu gibi ama bi haftadir kaburga agrilarim azitti biryere gidesim de gelmiyor. Aman oylr iste hamile psikolojisi bambaska bisi yahuuu
Calismaya alisgm evet ama 4ay calismadm bildgn kudrdum is gbisi yok bazen tempo yoruo ama calismak yinede iyi :)daha 10haftalgm ben cok var bnm 30haftam daha :)evet hamilelgn asamalrni okumustum kaburgalara baski yaptgndan agri oluomus allah yardm etsn yakinda bizede olcak o bide ben calsyrm cok zorlanicam sajirim

Evet nenacimmm ilk zamanlar feci uyumak istersin. Bende ilk 4 ay sadece kustum ve uyudum:KK43: 1 ay normal takildim.. sonrasında ipler koptu.. sipam brnim sag göğüs altima kaburgaya ayaklarini dayanmış yatiyor. Bide bazen bir geriliyorki sorma.. cani sagolsun :) calisirkende sanirim cok zorlanacaksin. Ben mide bulantisi sebebiyle mecbur ciktim isten. Cokda zorlaniyorum evde hala.. kendimi yoruyorum diye kiziyorsunuz ama sıkıntıdan işte canim.

kızlarr arkadaşım beni rüyasında görmüş kız bebeğim olmuş gözleri yemyeşil beyaz tenliymiş.
öyle güzeldiki dedi ama bana demişki senin gözlerin yeşil değil sonra gözlerime bakmış gözlerim yeşilmiş rüya işte halbuki gerçekten kahverengi gözlüyüm.
ben değil ama kocam yeşil gözlü ona benzer inşallah ve inşallah kızım olur dedim :KK52:
hamile misin yoksa dedi tabiki değilim :KK50:

inşallah ikizlerim olur tabi o ayrıda yeşil gözlü kız bebek düşüncesi çok güzel çünkü tamda hayalimdeki şey :KK9::KK9:

bidee dün eve gittim görümcem sofrayı hazorlamış buzdolabında çözülsün diye et çıkarmıştım onuda fırına atmış bide pilav yapmış nasıl şaşırdım anlatamam :KK53::KK53:
ben zaten önceki akşam kurufasulye yapmıştım yedik içtik iyi oldu. bu akşamada kaldılar bugün yemek derdi yok.

kızlarr arkadaşım beni rüyasında görmüş kız bebeğim olmuş gözleri yemyeşil beyaz tenliymiş.
öyle güzeldiki dedi ama bana demişki senin gözlerin yeşil değil sonra gözlerime bakmış gözlerim yeşilmiş rüya işte halbuki gerçekten kahverengi gözlüyüm.
ben değil ama kocam yeşil gözlü ona benzer inşallah ve inşallah kızım olur dedim :KK52:
hamile misin yoksa dedi tabiki değilim :KK50:

inşallah ikizlerim olur tabi o ayrıda yeşil gözlü kız bebek düşüncesi çok güzel çünkü tamda hayalimdeki şey :KK9::KK9:

bidee dün eve gittim görümcem sofrayı hazorlamış buzdolabında çözülsün diye et çıkarmıştım onuda fırına atmış bide pilav yapmış nasıl şaşırdım anlatamam :KK53::KK53:
ben zaten önceki akşam kurufasulye yapmıştım yedik içtik iyi oldu. bu akşamada kaldılar bugün yemek derdi yok.

o zama senin de hamilelik yakın canım :KK9:
millet beni rüyasında bebişle görmeye başladıktan 1-2 ay sonra hamile kaldım ben :KK52:
inşallah sağlıklı nurtopu gibi kızın olur :KK52:

görümcen beni bile şaşırttı :KK53:
aman inşallah devamı gelir :KK52:
ben de kaç gündür kurufasulye yapıcam ama ıslamayı unutyorum kalıyor öyle..
akşamdan yemeğim var benim de ama canım hiçç istemiyor o yemeği :KK31:
patates haşlayıp yiyesim var...

bi dee canım ilk defa turşu çekti bi de hafifi ekşili yoğurt çorbası..
acaba hakkı beklerken ayşe mi geliyorrr :KK37::emir_bebek:

o zama senin de hamilelik yakın canım :KK9:
millet beni rüyasında bebişle görmeye başladıktan 1-2 ay sonra hamile kaldım ben :KK52:
inşallah sağlıklı nurtopu gibi kızın olur :KK52:

görümcen beni bile şaşırttı :KK53:
aman inşallah devamı gelir :KK52:
ben de kaç gündür kurufasulye yapıcam ama ıslamayı unutyorum kalıyor öyle..
akşamdan yemeğim var benim de ama canım hiçç istemiyor o yemeği :KK31:
patates haşlayıp yiyesim var...

bi dee canım ilk defa turşu çekti bi de hafifi ekşili yoğurt çorbası..
acaba hakkı beklerken ayşe mi geliyorrr :KK37::emir_bebek:

aslında akşam hemen girip yazacaktım ama giremedim
yemeği biraz yakmıştı pilavıda lapaydı ama o kadar olur artık nerdeyse ilk defa yapıyor :KK53:

öğren artık yemek yapmayı dedim evlenip gidicen sonra bu kızı hiç yetiştirmemişler dicekler diyorum :KK52:
bundan sonra yemekleri ona yaptırayım bahaneyle :KK28:

haa bu arada gerçekten ayşe mi geliyor yoksa kız :KK52:

Son düzenleme:
aslında akşam hemen girip yazacaktım ama giremedim
yemeği biraz yakmıştı pilavıda lapaydı ama o kadar olur artık nerdeyse ilk defa yapıyor :KK53:

öğren artık yemek yapmayı dedim evlenip gidicen sonra bu kızı hiç yetiştirmemişler dicekler diyorum :KK52:
bundan sonra yemekleri ona yaptırayım bahaneyle :KK28:

haa bu arada gerçekten ayşe mi geliyor yoksa kız :KK52:

şaka bi yana öğrensin bence de..
annelerimizn dediği gibi yaptığı sana öğrendiği kendine :KK9:
boş ver çok güzel olmuş deyip gaza getireydin :KK9:

bizim de müdürümüz değişti :KK31:
ne güzel akmaz bulaşmaz karışmaz bi müdürümüz vardı..bakalım yeni gelen nasıl olucak..
bu arada ayıptır söylemesi veda toplantısı yaptık müdüre pasta kestik pastayı da iştahla yedim hakkı da olabilir :KK9:
ben de bu iştah varken ultrasona kadar zor tahmin ederiz:KK9:

aşağıda bir adet asoş varrr:KK51:

Merhaba kizlar.. yazdiklarinizi okudum biraaz biraz ama su somadaki olay beni mahvetti hala toplayamadim kendimi Allah'im mekanlarini cennet eylesin geride kalanlara sabir versin...

Bizimde bir hikayemiz var artik :)

Minisim Sezen..
Spinal sezeryan ile 10.05.2014 saat 13:41'de 2640 kg 50 cm olarak aramiza katildi :)

Onu hayatimiza dahil etmeye karar verdigimiz gune,Rabbimin bize bu guzel emanetine sukurler olsun..

Son hafta ters donen Sezen hanim,hastanede ugrastirdi bizi..islemler,tartismalar derken doktor beklememizi her an donebilecegini ya da son dk sancilarla donebilecegini ya da hic donmeyeceginide soyledi..
Ama son hafta olmasi,sanci hic gelmeyip Allah korusun birsy olur dusuncesiyle esimle eski doktorumuzada gittik..Eski dedigim son 3-4 kontrollerimizi yapmadi sadece..
10 mayis cumartesi sabah kontrolumuze gittik..
Doktor ters durdugunu,bu durumun ne demek oldugunu,olabilecek iyi ya da kotu tum riskleri anlatti..
Esim tamam desek dedi ve doktor bugun olabilir dedi :)
O nasil bir an anlatmak imkansiz..
Bi kavusma,bi ayrilik..sevincli,hüzünlü..

Esim donüp bana sordu ne yapalim hazir misin diye?
Tabii dedim 9 aydir bugunu bekliyorum ben :KK66:
Hepimizde saskin bi gulumseme :)
Yarim saat musade istedik ve dus alip hazirlanip geldik :)

Dogumhaneye hazirlanmak icin alindim,esimi yanima aldilar..Annemi abimi tek tek iceri aldilar..
Nstye bagliydim bi yandan,gobisle vedalastik :KK66:

Zamanimiz gelmisti..(suan yazarken bile ayni heyecani hissediyorum)

Ameliyathaneye gecirildim cok duygusal bi an ama kendimi tuttum mu dondum kaldim mi anlamadim..
Anestezici gelip belimden ignemi vurdu hic can acitici degildi,bebisi ismini sorup muhabbet ettik :)
Yatmistim,onumde yemyesil bi örtü vardi ..
Surekli muhabbet ediyorduk 7 kisi flndik toplamda sanirim,bi bayan basimdaki o hep konustu benimle..
Ameliyathaneye girince fotograf cekilebilir mi diye sordum,kiz tabii makineeyi alalim deyince cok sevindim :KK66:
Herseyi anlatiyorlardi yaparken,suan su oluyor soyle hissedeceksin gb..
Doktor gelip benimle konustuktan sonra ameliyata baslayali 10 dk olmus mudur bilemiyorum,bayan birazdan bebegi cikaracaklar karninda baski hissedebilirsin derin nefes al dedi :)
O heyecanla bisy hissettim mi anlayamadim,biri derimin altina elini sokmus masaj yapiyor gbydi..
Bebegim dogdu..
Aglamadi..
Iyi mi diyorum evet diyorlar ama o kadar..
Ses yok,arada bi mıyk duyuyorum ama aglayamiyor mu diye dusunuuorum..
Kiz basima gelip telefonla fotograf cekemedigini soyluyor daha cok tedirgin oluyorum bisy var cekmedi bana tlf dondu diyor diye dusunuyorum..

Tekrar takrar sordum diger bayana iyi mi bebek diye..Bebekle ilgilenen bayan bebek iyi fildir fildir bakiyor ama aglamiyor suan dedi,baska biri de sizin ki pek nazli dedi :)))

Getiriyorlardi yanima soyledi kiz..
Gorundu..
...
Suan bile gozlerim doluyor..
Gozlerini acip kapatiyor yalaniyordu,yanagima dokundurdular..durdu oylece gozleri kirpmadan bana bakti gozumun taa icine sanki....hosgeldinn annemm diyordum sadece ve kokusunu icime cekiyordumm..
Oyle guzel bi kokusu vardi kii..

Sonra onu gostermek icin goturduler..
Benimde yaklasik 25-30 dk icinde bitti islemlerim..
Toplam giris cikis 1 saat fln tabii..
Esime vermisler..Hep soylemistim ilk o alsin videoya cekin diye..
Cekmisler ve esim agliyor..
Cok endiselenmis benim icin,sakasini yapiyorlar hala bilenler ne cok seviyormussun diye :))

Ciktiiim..Elimi tuttuu esim..
Guluyordum herkeste gulumsuyordu..
Gordun di mi diyordum esime gordun di mi ne kadar tatliydiiii? :)

Sonrasida ayri bi hikaye tabi,odaya gectik,yarim saat kadar sonra kum torbasini aldi hemsire ve karnimi bastirdi kan pihtilasmamasi icinmis..Tek zor olan yer o zamandi :)

Simdi 4. gunumuz..Cok sukur dun itibariyle tamamen ayaktayim..Sadece hafif bir bas agrisi var..

Cok uzun oldu ama olsuuuunn :) Az bile minikleri anlatmaya kelimeler :)

plojocumm okudmm..çok güzel anlatmışsın... bence bu yazının çıktısını al büyüdüğünde Sezen okur...:KK16::KK16:
Allah sizi hiç ayrımasın sağlıklı mutlu bir yuvanız olsun...Sezenin kardaşleri ile mutluluğunuz büyüsün inş:nazar:

arada elbet ağrıların olur bazen sızlar o dikişler ama anne olmak böyle bişey...

Kızlar merhaba...
Bugün ilk yemeğimi yaptım.
Soya soslu tavuk, spagetti ve ezme yaptım. Eşim beğendi çok. Ev işlerine de alışmaya çalışıyorum kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar merhaba...
Bugün ilk yemeğimi yaptım.
Soya soslu tavuk, spagetti ve ezme yaptım. Eşim beğendi çok. Ev işlerine de alışmaya çalışıyorum kızlar.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı uğurlu olsun başarılarının devamını dilerim :KK1:
artık her iş sana baktığı için istediğin zmn yapıcan istemediğin zmn yapmıcan :)

X