Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
yok canm istanbulda değiliz beni tanımadın galiba hani konuşmuştuk ya aynı şehirdendik 3 kardeş olmuştuk amayaa sen ve ben :KK66:
bizim ev çok fazla büyük 165 m2 o kadarı gereksiz ama o denk geldi..ikimizin de işine yakın yürüyerek gidip geliyoruz.yol parası olmadığı için o kadar koymuyor.ev almayı ben de istiyorum ama yeterli peşinatımız yok ve borcumuz çok :KK43:
aslında gelirimiz iyi çok şükür ama giderimiz de iyi :))
canım sorma yaaa, kiralarda evlerde dünya para... ki bizim birde şöyle bir durumumuz var, kv nin üst katına eşim başlamış inşaat sonrasında biz tanıştık. kaba inşaatı bitmiş durumda ama benim bazı değişiklikler yapasım var o kaba inşaatta da :))) yani nerden baksan 60-70 bin lazım; hatta belki de yüz... ancak henüz ucu ucuna ancak yettiriyoruz. ulen gıcık oluyom, yaptığımız da pek fazla bir şey yok... altın muhabbetine girmiyorum bile, biz evlenirken küçük altın 180 lerdeydi, şimdi 140 larda.....

hmmm biz 2+1 aldık ama uzak merkeze iş için servisli işlere bakıyoruz ama uyguna aldık kira vermiyoruz en azından.daha kucuk bi kira bulsaydınız keskee 2 kişiniz suan

bizim iş karışık..bizim baktığımız civarda evler zaten pahalıydı 2+1ler 600-650 falandı ama açık mutfak falan..bizim akraba da bizim baktığımız yerden evini kiraya vericekmiş..sağolsun evlenene kadar 2 ay kira almadı depozito almadı,ufak tefek tadilatları yaptırdı istediğimiz..biz de öyle olunca tuttuk evi..temizlik biraz zor oluyor onun dışında seviyorum evimi..siz de ev almakla çok iyi yapmışsınız sonuçta kendi eviniz ötesi yok :)bizim her ay 700tl çöpe...Allah bize de nasip eder inşallah..

canım sorma yaaa, kiralarda evlerde dünya para... ki bizim birde şöyle bir durumumuz var, kv nin üst katına eşim başlamış inşaat sonrasında biz tanıştık. kaba inşaatı bitmiş durumda ama benim bazı değişiklikler yapasım var o kaba inşaatta da :))) yani nerden baksan 6im0-70 bin lazım; hatta belki de yüz... ancak henüz ucu ucuna ancak yettiriyoruz. ulen gıcık oluyom, yaptığımız da pek fazla bir şey yok... altın muhabbetine girmiyorum bile, biz evlenirken küçük altın 180 lerdeydi, şimdi 140 larda.....

altın yükselir elbet birgün ..ne güzel sizin sadece kabası bitmiş olsa da bi eviniz var umudunuz var :)
kvdeniyi biri mi?nasıl aranız?ben bu forumda okuya okuya korktum kayınvalidelerden ama neyseki benimki melek gibi..

altın yükselir elbet birgün ..ne güzel sizin sadece kabası bitmiş olsa da bi eviniz var umudunuz var :)
kvdeniyi biri mi?nasıl aranız?ben bu forumda okuya okuya korktum kayınvalidelerden ama neyseki benimki melek gibi..

iyidir ya sağolsun.... hatta belki saçma gelebilir ama ben evlenmeden önce, eşime birlikte yaşayalım da demiştim. kv istememiş, siz yeni evlisiniz istediğiniz gibi hareket edemezsin öyle demiş...

iyidir ya sağolsun.... hatta belki saçma gelebilir ama ben evlenmeden önce, eşime birlikte yaşayalım da demiştim. kv istememiş, siz yeni evlisiniz istediğiniz gibi hareket edemezsin öyle demiş...

aa iyiki istememiş bencee..istediği kadar iyi olsun zor olurdu yaa..kv değil kim olursa olsun ev ev üstüne zordur..tabii Alah göstermesin hastalık gibi durumlarda herkes başımın üstüne..sizin tüp bebek tedavisi nasl gidiyor?ikizin olur inşallah ben hep ikiz istemişimdir.bu arada her an uyuyakalabilirim çook yoruldum bu gün..7de eve gelip 8ekadar yemek yaptım -bulaşıkları topladım falan şimdi sızabilirim :)

5 yıllık evliyim herşeyi bir kenara bıraktım bu erkeklerin oyun sevdası canıma tak dedi .ps3 nü camdan atmamak için zor tutyorum .ama gerçeyi söylemek gerekirse zamanı geriye ala bilsem evlenmez istediğim gibi gezer tozardım .herkeze mutluluklar dilerim ..... he bide dip not :kaynanasız koca bulun kızlar .....

aa iyiki istememiş bencee..istediği kadar iyi olsun zor olurdu yaa..kv değil kim olursa olsun ev ev üstüne zordur..tabii Alah göstermesin hastalık gibi durumlarda herkes başımın üstüne..sizin tüp bebek tedavisi nasl gidiyor?ikizin olur inşallah ben hep ikiz istemişimdir.bu arada her an uyuyakalabilirim çook yoruldum bu gün..7de eve gelip 8ekadar yemek yaptım -bulaşıkları topladım falan şimdi sızabilirim :)
ev ev üstüne elbette olmaz ama yalnız kalacak diye demiştim, nitekim kaldı... yakınız sık sık gidiyoruz hallediliyo bi şekilde. tüp bebek ilk denemem negatifdi, şimdi 5 kasımda yenisine başlıycaz.... maddi yönden zorluyo, ilaçlar zaten sırf hormon dengem kaçıyo.... bakalımmmm.... inşallah son olur

Benimde dün bir ay oldu ama keske olmasaydı diyorum evlendigimizden beri her gün kavga ediyoruz hicbir konuda anlasamyoruz severek evlendik 4 yıl ćıktık yeni evlendik a sanki tanıyamyorum ayrılmak istiyorum cok seviyorum ama olmuyor. Çalışan bir bayanım ev işlerinin hepsini bana yüklüyor yardmcı olmuyor kavga ettim olmadı küstüm olmadı konuştum olmadı. Dünde kavga ettik konuşmuyoruz hala. Yani kısacası biz hic yeni evli gibi deiliz romantik ya da kahkaha dolu bir günümz olmadı sagolsun misafirlerimizde hic eksik olmadı napcam bilmiyorum

Merhaba, yazdıklarına üzüldüm açıkcası :KK43: ben de yeni evliyim. çalışmak herkes için zordur ama kadınlar için daha zor hele de özel sektörde çalışıyorsan seni çok iyi anlıyorum. Sağlık bir kere gitti mi bir daha gelmiyor maalesef :KK43: Bence eşinle sakin bir şekilde konuş ve iş hayatının zaten çok yorucu olduğunu, kadınlar için para kazanmanın daha zor olduğunu ve çok yorulduğunu ve bu yüzden ona ve evine enerjinin kalmadığını söyle. Durumunuz varsa eğer bence bir yardımcı kadın senin yükünü hafifletir hiç olmazsa bile haftada 1 gün kadın alman konusunda eşinle konuş bence.

ev ev üstüne elbette olmaz ama yalnız kalacak diye demiştim, nitekim kaldı... yakınız sık sık gidiyoruz hallediliyo bi şekilde. tüp bebek ilk denemem negatifdi, şimdi 5 kasımda yenisine başlıycaz.... maddi yönden zorluyo, ilaçlar zaten sırf hormon dengem kaçıyo.... bakalımmmm.... inşallah son olur

çokçok doğru ew üstüne ew olmuyor.anne baba hele kv olursa..cok cok iyi olabilir ama ne de olsa üçüncü kişi...
tüp bebek çalışmaların inş sonuç verir..

Merhaba, yazdıklarına üzüldüm açıkcası :KK43: ben de yeni evliyim. çalışmak herkes için zordur ama kadınlar için daha zor hele de özel sektörde çalışıyorsan seni çok iyi anlıyorum. Sağlık bir kere gitti mi bir daha gelmiyor maalesef :KK43: Bence eşinle sakin bir şekilde konuş ve iş hayatının zaten çok yorucu olduğunu, kadınlar için para kazanmanın daha zor olduğunu ve çok yorulduğunu ve bu yüzden ona ve evine enerjinin kalmadığını söyle. Durumunuz varsa eğer bence bir yardımcı kadın senin yükünü hafifletir hiç olmazsa bile haftada 1 gün kadın alman konusunda eşinle konuş bence.

sen benden de yeni ewliymişsin :)

canım en azından siz ev almışsınız ne güzel..biz her ay 700 tl kira veriyoruz.içim yanıyor valla..biraz peşinat biriktirsek ev kredisi çekicez ama şu an mümkün değil :KK43: ocak gibi araba almaya düşünüyoruz tabi altınlara dokunmamak için kredi ile..ne yapalım artık Allah sağlık versin çalışıp ödeyelim...

canım araba acil bir durum değil ayrıca getirisinden çok götürüsü oluyor. kaskosu trafik sigortası her yıl muayenesi. vergisi falan çok oluyor tabi birde evin önünde durmayamı aldık arabayı deyip gezeceksin benzin fiyatlarıda malum babamın arabası var ordan biliyorum bunları. zor oluyor yani.kenarda altınların varsa üzerine kredi çekip 2 göz odada olsa ev almaya çalışın tabi kendi durumunuzu yine siz daha iyi bilirsiniz ama her ay 700 tl çöpe gidiyor. 700 ödeyebildiğinize göre üstüne 200-300 daha koyup kredi ödersinzi en azından kredi bittiğinde eviniz olmuş olacak. allah herkese kendi evini almayı nasip eder inşallah. Allah herkesin yardımcısı olsun..

mrh hanımlar bayadır yoktum benimde 28 inde ikinci ay doluyor evliliğim güzel ama hep bi korku var mutlulugum bozulursa ya eşim beni altatırsa iyice paranoyak oldum ya netcem :KK43:

mrh hanımlar bayadır yoktum benimde 28 inde ikinci ay doluyor evliliğim güzel ama hep bi korku var mutlulugum bozulursa ya eşim beni altatırsa iyice paranoyak oldum ya netcem :KK43:

bnde 3.5 aylık evliyim .insanın korktugu şey başına gelir ,derler .ne korkuyosun ki ?aklına bile getirme kötü durumları.iyi olan herkes mutluluğu hakeder. bizde onlardan biriyiz :KK34: ağız tadınız bozulmasın inşaallah :KK3:

Merhaba kızlar; sadece içimi dökmek istiyorum biraz ve de fikir verirseniz sevinirim bu kaynanayla ne yapacağım hakkında

4.5 senedir beraberiz nişanlımla ve kısmetse inş haziranda düğünümüz olacak.
4.5 senedir annesinin bana ve aileme yaptığı şeylerin haddi hesabı yok.
Nişanlım askerdeyken kavga etmiştik halası yüzünden nişanlımda doğal olarak
her askerdeki insan gibi biraz psikolojisi bozulmuştu öldürcem kendimi falan dedi
bunu annesi duydu ve annemi arayıp ALLAH'ım ben naptım ne günah işledim de
sizin gibi bir aileyle karşılaştırdı beni dedi annem ağzını açmadı yine düzgün konuştu
oda annemin düzgün karakteri, sonra nişanlım anneme hep annecim der annesi bunu
hep duydu oğlumla çok görüşme çok samimi olma dedi kıskandı resmen.

Kaynanam kapalı ama bence eşinin zoruyla kapalı çünkü hep açılmak için bahane arıyor.
nişan bohçasında erkek olmasın dedi tamam dedik öbür günü aradı bikaç erkek
gelsin de sabri de (diğer oğlu) gelir bare dedi tamam dedik.Bizim kınalar bay bayan
karışık olur, kınaya erkek gelmesin ben saçımı açayım dedi bende bizim kınalar böyle olur
kapalı insan kapalı gelsin dedim alındı ama artık sabrım taşmıştı.

Babam düğün 7 haziran olsun dedi olmaz cansunun(abisinin eşi) doğumuna çok yakın oluyor dedik
babam tamam ozaman dedi, 14 haziran kararlaştırdık annesi diğer günü aradı
7 si olsun merve'nin( kaynanamın eltisinin kızı) mezunuyeti varmış gelemicekler dedi
tamam dedik. Bana kınada erkek olmasın dediğinde biz sizin çok şeyinize ayak
uydurduk dediğimde neyimize ayak uydurdun söyle içinde kalmasın dedi alındı..

Biliyorsunuz nişanı kız tarafı yapar ama biz salon bakarken kaynanamı çağırdık
beraber baktık oda görsün beğensin diye. Biz düğün salonu bakarken nişanlım
nuray'ın annesini de çağır salon bakarken dedi kaynanamda ne gerek var düğünü
ben yapıyorum dedi. diğer oğluna 6.5 milyar verdi salona bizim istediğimiz salon
5.250 yok pahalı diyo tutarsanız da üzerinizdeki nakitleri verdikten sonra daha
para verilmesi gerekirse altınlarınızı bozdurursunuz diyor..

Daha neler neler ya aklıma geldikçe yazarım, sevmiyorum sevemiyorum çünkü sevebileceğim bişey
yapmıyolar. Nişanlım benim yanımda olduğu için katlanıyorum böyle bir aileye
nişanlıma da dedim bigün sen benim yanımda olmazsan katlanmama gerek
kalmaz çünkü ben senin için katlanıyorum diye oda ben de ailemden utanıyorum
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum diyo..

canım sen de bir derdim var bölümünü okuyorsan paranoyak olman normal :) bakınca aldatmayan erkek mutlu evlilik yok gibi.ama kötü örnek örnek değildir:) eşine de sakın belli etme bu korkularını kar suyu kaçırma kulağına...ne çok atasözü kullandım böyle yaa :)))

Merhaba kızlar; sadece içimi dökmek istiyorum biraz ve de fikir verirseniz sevinirim bu kaynanayla ne yapacağım hakkında

4.5 senedir beraberiz nişanlımla ve kısmetse inş haziranda düğünümüz olacak.
4.5 senedir annesinin bana ve aileme yaptığı şeylerin haddi hesabı yok.
Nişanlım askerdeyken kavga etmiştik halası yüzünden nişanlımda doğal olarak
her askerdeki insan gibi biraz psikolojisi bozulmuştu öldürcem kendimi falan dedi
bunu annesi duydu ve annemi arayıp ALLAH'ım ben naptım ne günah işledim de
sizin gibi bir aileyle karşılaştırdı beni dedi annem ağzını açmadı yine düzgün konuştu
oda annemin düzgün karakteri, sonra nişanlım anneme hep annecim der annesi bunu
hep duydu oğlumla çok görüşme çok samimi olma dedi kıskandı resmen.

Kaynanam kapalı ama bence eşinin zoruyla kapalı çünkü hep açılmak için bahane arıyor.
nişan bohçasında erkek olmasın dedi tamam dedik öbür günü aradı bikaç erkek
gelsin de sabri de (diğer oğlu) gelir bare dedi tamam dedik.Bizim kınalar bay bayan
karışık olur, kınaya erkek gelmesin ben saçımı açayım dedi bende bizim kınalar böyle olur
kapalı insan kapalı gelsin dedim alındı ama artık sabrım taşmıştı.

Babam düğün 7 haziran olsun dedi olmaz cansunun(abisinin eşi) doğumuna çok yakın oluyor dedik
babam tamam ozaman dedi, 14 haziran kararlaştırdık annesi diğer günü aradı
7 si olsun merve'nin( kaynanamın eltisinin kızı) mezunuyeti varmış gelemicekler dedi
tamam dedik. Bana kınada erkek olmasın dediğinde biz sizin çok şeyinize ayak
uydurduk dediğimde neyimize ayak uydurdun söyle içinde kalmasın dedi alındı..

Biliyorsunuz nişanı kız tarafı yapar ama biz salon bakarken kaynanamı çağırdık
beraber baktık oda görsün beğensin diye. Biz düğün salonu bakarken nişanlım
nuray'ın annesini de çağır salon bakarken dedi kaynanamda ne gerek var düğünü
ben yapıyorum dedi. diğer oğluna 6.5 milyar verdi salona bizim istediğimiz salon
5.250 yok pahalı diyo tutarsanız da üzerinizdeki nakitleri verdikten sonra daha
para verilmesi gerekirse altınlarınızı bozdurursunuz diyor..

Daha neler neler ya aklıma geldikçe yazarım, sevmiyorum sevemiyorum çünkü sevebileceğim bişey
yapmıyolar. Nişanlım benim yanımda olduğu için katlanıyorum böyle bir aileye
nişanlıma da dedim bigün sen benim yanımda olmazsan katlanmama gerek
kalmaz çünkü ben senin için katlanıyorum diye oda ben de ailemden utanıyorum
neden böyle yapıyorlar anlamıyorum diyo..

canım üzüldüm durumuna..eğer bir kere sevemediysen her yaptığı batar zaten..eğer nişanlını gerçekten seviyorsan-ki zaten 4.5 yıllık beraberlik var ortada aksi mümkün değildir heralde-görmezden gel bazı şeyleri..tamam de geç..nişanlın annesi ile senin aranda kalırsa çok üzülür ve bu birlikteliğinize olumsuz yansayabilir..ama ileride daha da büyük sorunlar yaşıcağını düşünüyorsan şimdiden konuş nişanlınla ya da ailesi ile konuşmadıkça büyür..

umarım çok mutlu olursunuz..

canım üzüldüm durumuna..eğer bir kere sevemediysen her yaptığı batar zaten..eğer nişanlını gerçekten seviyorsan-ki zaten 4.5 yıllık beraberlik var ortada aksi mümkün değildir heralde-görmezden gel bazı şeyleri..tamam de geç..nişanlın annesi ile senin aranda kalırsa çok üzülür ve bu birlikteliğinize olumsuz yansayabilir..ama ileride daha da büyük sorunlar yaşıcağını düşünüyorsan şimdiden konuş nişanlınla ya da ailesi ile konuşmadıkça büyür..

umarım çok mutlu olursunuz..

Teşekkür ederim canım bana 4.5 senedir hiç yakın davranmadı ve böyle kötü şeyler yaptı benim annem herzaman nişanlıma iyiydi oda anneme karşılıklıydı yani. E yakın davranmayıp kötü davranınca bende sevemedim doğal olarak.. Zaten nişanlımı sevmesem bir an çekmem. Ama nolursa olsun nişanlım benim yanımda olduğu sürece çekerim ailesini de, çok seviyorum nişanlımı çünkü. Birgün olur da nişanlım yanımda olmazsa zaten gerek yok çekmeme..

Son düzenleme:
bende 2 ayıma giriyorum ama benim esim mükemel yani zere hic deyismedi diyebilirim cok mutluyuz ailesi zeten beni kızından öte görüyor ne bilim allah herkesin yardımcısı olsun masalah demeyi unutmayın:)kızlar:=)

Ben evli değilim henüz ama benim nişanlımdan tek beklentim evlenince bana yardımcı olmasından ziyade benim evde olmadığım,hastanede kaldığım gecelerde evi dağıtmasın.

Ben 10 aylık evliyim..
İlk zamanlarda çok tartışmalarımız oldu..
Ama şimdi öyle değil..
İnsan aynı eve girince çok farklı taraflarını görüyor eşinin..
Şaşkınlıkla tartışmalar yaşıyorsun..
Zamanla o hallerine alıştığın için artık sesini çıkarmıyorsun..
Bu iki taraf için de geçerli..

Bir de benim eşime ilk yaptığım yemek brokoli çorbasıydı..
Hiç yapmadığım bir şey yapayım dedim..
Sonuç olarak o gün aç kaldık :)
Kahvaltılık yedik:)
O günü asla unutmayacağım..
Eşim de hep söyler..

Bugünlerdeki anılarınızı da hiçbir zaman unutmayacaksınız..
:))

Gerçekten dürüst doğru bir adamla evliysen zamanla geçer merak etme..
Güven verir sana yaptıkları..

X