Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydin canlaaar:KK3:
Nasilsiniz bakalimm ise gidenler uyandi miii:KK52:
Gitmeyenleer sicak yataklarindan cikmasiblaarr ohh misss:KK16: hatta yarim saat fazla uyusunlar benim iciin:KK16:

Günaydınn kızlarrr ben geldimkii :KK52::KK52:

yıllardır bisiklet sürmüyordum hamlamışım haliyle hala bacaklarım ağrıyor :KK53::KK53:

Dilek dilemeye Aya Yorgi'ye mi gidiyorsunuz? Onun günü geldi. Gerçekten oraya dilediğim dilekler oluyor. Ben de her sene giderdim bu sene gidemiyorum ama işallah İstanbul'a gelince enfes deniz kokusuyla adaya gideriz.:KK52:

canım valla dileğimizi tuttuk ama bekleyeceğiz. eşim ne diledi bilmiyorum o da benimkini bilmiyor :KK52::KK52:
olursa söyleriz artık heralde :KK9::KK9::KK9:

Günaydıııınnnnnn :KK52:
Bu smilelerin numaralarını aklımda tutayım telefondan yazarken cok sade oluyor :KK9:

Eki Görüntüle 1088316

Kuşlar bitti kızımın dönencesi hazırrr :))

Aynı zamanda diğer fotoları yüklüyorum albüme :)

yaa plojoo çok güzell her şey hazır Sezoşu bekliyor :KK52::KK52:
Ne güzel dizmişsin kıyafetlerini allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah.
Umarım büyüyünce Sezoşta Yeni türkü'yü çok sever:KK24::KK24::KK24:

slmm kızlarr herkeze mutlu hafta sonları diliyorummm...

ben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..

neyse kızlarr sizler neler yaptını ben yokken?? herkez iyimi

plojo nasılsın ? zman var dimi dahaa??

iyi olmuş canım o zaman öyle çalışma saatimi olurmuş.
hayırlısı olsun artık :KK34:

canımmm sağolasınnnn :KK16: :KK16:
inşallahh yıl sonuna kadar anane yapıcaz hepimiz annelerimizi :KK52:

bu arada tatilimizi aldıkkkkkk yupppiiiii :KK76:
18 ağustosta alanyaya gidiyoruzzz:KK55: :KK55:

tam tatilimizi aldıkkk arabayla dönüyoruz eve bir yağmur başladı anlatamamm hala yağıyor ..
korku filmi gibiydi :KK53: :KK53:
sanki kovayla arabanın camına su boşatıyorlar ve sanki gölde gidiyoruz :KK53:
yolu pek görmeden Allah'a emanet sağ salim geldik eve Survivor karşısındaki yerimizi aldık :KK52: :KK52:

Hadi bakalım tatilnizde hayırlı olsun canım :KK52::KK52:
yalnız ağustosta alanya çok sıcak olmaz mı:44:

Gunaydinlarrrr kizlarrrr bu bnm bulantilarm hic gecmicek sanirim napicam ben ya:KK43:(
slmm kızlarr herkeze mutlu hafta sonları diliyorummm...

ben istifa ettm.. çalışma saatleri 7-17 ama nerdeyse her gün 7-22 çalışıyorlar..eşim de istemedi...alışırım ddim ama yorgunluk azalmıyor dha da artıyor..

neyse kızlarr sizler neler yaptını ben yokken?? herkez iyimi

plojo nasılsın ? zman var dimi dahaa??

Prenses hyrlisi olsun bnde olsam cikardm o ne bicim calisma saati ole cok bile durdun :))

yıllardır bisiklet sürmüyordum hamlamışım haliyle hala bacaklarım ağrıyor :KK53::KK53:

canım valla dileğimizi tuttuk ama bekleyeceğiz. eşim ne diledi bilmiyorum o da benimkini bilmiyor :KK52::KK52:

Ne güzel dizmişsin kıyafetlerini allah sağlıklı güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah.

Amin canim tesekkurler :) insallah sever..
Bisiklet deyince aklima balayimiz geldi,bisiklet kiralayip gezmistik esimle,o zaten bisikletci oldugundan iyiydide ben bacaklarimin o kadar agriyacagini,o arnavut kaldirimli agacli yolun tikir tikir etmekten kasiklarimi agritacagini hesap edememistim :)))) neyse ki cabuk gecmisti :))))

Bana da gunaydin niye disliyosunuz kiz beni:63: :KK59:

Gunaydiinn :)))
Kim ne yapmis yahu,dislamazlar dislamazlar :)

ay canım senin civciv hikayen çok acıklıymış :KK5:
kıyamam kiiii :KK8:
o adamı tebrik ederim pek açık sözlüymüş :KK9:
senin kv'ler de sizinle aynı ülkede mi?yoksa kimse yok mu orda Türkiye'den?bi deee ayzın geliyor musunuz?
Allah rahmet eylesin ama değişik biriydi.
Burda biz yalnızız. Benim kayınpederim vefat etmiş yıllar evvel. Kayınvalidem istanbulda yaşıyor. Evet işallah temmuzda gelicez.
sorma şekerim artık civcivlerimiz yok.... akşamda kocama bi daha civciv almayı yasakladım.... duygusal bağım olmuştu benim onlarla ama... elimi uzatınca üstüne çıkıyodu bi tanesi... ki en son onu kaybettik zaten:KK43::KK43::KK43: anahtar sesini suyunca viyaklayan bi şeydi, diğerlerine de üzüldüm ama en çok ona üzüldüm yaaaa
:KK43::KK43: yazıkk yaa kıyamamm. Köpek falan mı alsanız acaba? Benim var köpeğim. 3 yıldır beraberiz. Burayada ordan tek o geldi. En yakın arkadasım oldu.
Günaydıııınnnnnn :KK52:
Bu smilelerin numaralarını aklımda tutayım telefondan yazarken cok sade oluyor :KK9:

Eki Görüntüle 1088316

Kuşlar bitti kızımın dönencesi hazırrr :))

Aynı zamanda diğer fotoları yüklüyorum albüme :)
ellerine sağlık sahane olmus.:KK9:
gittim ne tetkıkleri kaldı ne emarı herseyı yaptırdım.rahim gfilmine kadar cekıldım hersey tertemız sorun yok esımdede bır sorun yok.bizde cnm hiç korunmadık . ilk bi hastaneye gıttım ordakı doktor bana progestronun dusuk dedı progestron kullancan hamıle kalsan da 9 ay dedı.ben bır ay kullandım progestronu sinir oluyorum .doktora ne bısey sorabılıyodum nede senın sıkıntın ne dıyodu bırsey konusulamıyordu.6 ay bole bu doktorda zamn kaybm var.en son regl oldumda artık gözyaslarım benı ele gecırdı o sınırle uzuntuyle ozele gıttım .o nasıl bı doktordur yaa oturuyorum sıkıntımı anlatıp bu konu uzerıne sorular sorup cvp alabılıyorm.daha ılk gıttımde dedıkı senın progestron sıkıntın yok..gayet olması gerektıgı gıbı dedı.ve ultrasonla karnımdan baktı.kissler gördu kucuk kucuk.emar cekıldım boyutlarını ogrendım 2 aylık bı tedavı sonucu kurtuldum onlardan ama şuan hıc sorun olmamasına karsın hala bebısımız olmadı.uzuluyorum her ay artık esımde benımle bırlıkte bebısın yolunu gozluyo.ama ben regl oldumda ona bunu nasıl soylucem dıye dusunuyorum o daha cok uzuluyor.ALLAH IM bu ay yuzumuzu guldurur inş.Anne olmak isteyen herkese nasip etsin inş bu ay..Annelık duygusunu bızlerde tadalımmm.bebişlerimiz annelerının kollarında olsun.Ama hersey hayırlı zamnda hayırlı ve saglıklı evlatlar olsunlar...
En yakın zamanda güzel haberler almanı dilerim canım.
aman iyi yapmıssın. zaten sevmemiştin. Hem de çocuk hazırlıgında istemiyordun. Hem öyle çalışma saatimi olurmus:KK53:
Şimdi çalışmalar kaldığı yerden devamm:KK49::KK17:
günaydın prensesssss :KK16:
sanırım aynı anda yazmaya başlamışız ki ben geldiğimde sen yoktun :KK52:
çok sağol canımm..inşallahhh bu yaz sonuna kadar ikimiz de güzel haberlerle geliriz...
zaten bizden sonra da ard arda alırız topiğimizden bebiş haberlerini:emir_bebek
heyecanlı günler bizi beklerrr:KK51:
hadi senden de güzel haberler bekliyoruz. prenses sen sonra seneyede ben işallah.:KK52:
gelse de yeni ay için umutlansam :KK37:
ya belli olmaz. İlk zamanlarda o testlerde belli olmuyor deniyor??:KK52:
bu arada tatilimizi aldıkkkkkk yupppiiiii :KK76:
18 ağustosta alanyaya gidiyoruzzz
ooohh harikasınızzz.. Süper olur alanya. Çok özledim türkiyede yazı. Rakı balık mis gibi deniz kokusuu:KK56:En Büyük TÜRKİYE

Tunaydin hatunlar... gec geldim sabh beri evlr uğraşıyorum aman bitmiyor benim isim yahu:KK43: hepinize tsk ediyorum canlar odamiz kuruldu dolap örtülerimiz halledilsin yetlestirip çekeceğim fotolari su an pek bişi belli diil. Misafirim geliyor bu gun gors. Kizlar yanakları uzatin Teyzeler oğluşum opecek:)

tünaydınlarrr kızlarrrr :KK16:
böyle yoğun bi gün yok wcye gidemiyorum :44:
bu arada yine bu akşam tek hayalim tvde karadayı karşısında yayılmakkennnn halam aradıı
bu akşam annemlere gidiceklermiş de eşim oğlunu türkçe çalıştırabilir mi diye sordu?
e karadayı izlicez yarın gelin diyemedim :KK9:
sonuç koştur koştur anemlere gidicez bu akşam da:KK55:

Amin insallah :)
Ne kadar gecikebildigi oluyordu?
Suprizdir insallah testte cikmamistir :)))

Tesekkur ederiz aşık teyzesi :)
Darisi basinizaa en en kisa zamanda insallah..

DAMLACIKOLATA
Hayirli olsun odaniiizz :)
Sende bi oyuncak asar bnm gb git gel mikk mikk öttürürsün :))
Guzel gunlerde saglikla kullanin insallah,bir sürü guzel anilarla dolsun odasi Kagan pasanin :))

benim genelde gecikiyor plojo :KK50:
1 hafta gecikmike test yaptım negatifti..
umutlatr mayısa..
gerçi tatili aldık ya şu an tatilin hevesindeyimm :KK8:

Gunaydin canlaaar:KK3:
Nasilsiniz bakalimm ise gidenler uyandi miii:KK52:
Gitmeyenleer sicak yataklarindan cikmasiblaarr ohh misss:KK16: hatta yarim saat fazla uyusunlar benim iciin:KK16:

kuzum en güzel günaydın sana olsun küsme sennn :KK9: :KK9:

oo ne güzel bisiklete binmişiniz..ben uzun süre binmeyince popom bile ağrıyor :KK9: :KK9:
normalde alanya ağustosta çok sıcak olur amaa biz gidiyoruz diye kar yağabilir :KK9:
geçen yıl temmuzda gittik işte balayına inanın havuzdan çıkınca ürperiyorduk hafif rüzgar vardı..
bakalım ağustosta nasıl olcakk :KK52:

Burda biz yalnızız. Benim kayınpederim vefat etmiş yıllar evvel. Kayınvalidem istanbulda yaşıyor. Evet işallah temmuzda gelicez.

:KK43::KK43: yazıkk yaa kıyamamm. Köpek falan mı alsanız acaba? Benim var köpeğim. 3 yıldır beraberiz. Burayada ordan tek o geldi. En yakın arkadasım oldu.

aman iyi yapmıssın. zaten sevmemiştin. Hem de çocuk hazırlıgında istemiyordun. Hem öyle çalışma saatimi olurmus:KK53:

hadi senden de güzel haberler bekliyoruz. prenses sen sonra seneyede ben işallah.:KK52:

ooohh harikasınızzz.. Süper olur alanya. Çok özledim türkiyede yazı. Rakı balık mis gibi deniz kokusuu:KK56:En Büyük TÜRKİYE

aa köpeğin senle miii süperrrr :KK52:
eşimle en büyük hayalimiz bahçeli bir ev ve bir köpek..golden'ları çok seviyorum benn..seninkini cinsi nee?

Tunaydin hatunlar... gec geldim sabh beri evlr uğraşıyorum aman bitmiyor benim isim yahu:KK43: hepinize tsk ediyorum canlar odamiz kuruldu dolap örtülerimiz halledilsin yetlestirip çekeceğim fotolari su an pek bişi belli diil. Misafirim geliyor bu gun gors. Kizlar yanakları uzatin Teyzeler oğluşum opecek:)

çok yoğunnsun canım günlerin çabuk geçer böyle de kağana kavuşursun hemen :KK52:
kağan da ne tatlı öptü k biziii :KK54:

mesai başladııı hüüüüüüüüüü :KK14:

Gunaydinlarrrr kizlarrrr bu bnm bulantilarm hic gecmicek sanirim napicam ben ya:KK43:(

Prenses hyrlisi olsun bnde olsam cikardm o ne bicim calisma saati ole cok bile durdun :))

nenacım seni alıntılamayı unutmuşum :KK31:
geçer kuzum en geç 4.ayda bitiyormuş bulantılar...
sonra bebişinin tepikleri başlıcak :KK52:

ahh canımm seninde böyle olacakmış demek ki.
Plojo gibi rahat değil :KK43: Plojo hep bize güzel güzel anlatıp kandırmış :18::18:

Bana da gunaydin niye disliyosunuz kiz beni:63: :KK59:

ben sabah yazarken sende yazmışsın sonra baktığımda gitmiştin Asenim iyi öğlenler :KK52::KK52:

Bisiklet deyince aklima balayimiz geldi,bisiklet kiralayip gezmistik esimle,o zaten bisikletci oldugundan iyiydide ben bacaklarimin o kadar agriyacagini,o arnavut kaldirimli agacli yolun tikir tikir etmekten kasiklarimi agritacagini hesap edememistim :)))) neyse ki cabuk gecmisti :))))

aynen benimde 1,5 gün falan sürdü ağrılarım ama geçtikiii :KK52::KK52:
yalnız ada faytonlar yüzünden çok köü kokuyor :KK52::KK52::KK53::KK53:

nenacım seni alıntılamayı unutmuşum :KK31:
geçer kuzum en geç 4.ayda bitiyormuş bulantılar...
sonra bebişinin tepikleri başlıcak :KK52:
Off daha cok var yahu bnm ne kadr zor gecio
ahh canımm seninde böyle olacakmış demek ki.
Plojo gibi rahat değil :KK43: Plojo hep bize güzel güzel anlatıp kandırmış :18::18:

ben sabah yazarken sende yazmışsın sonra baktığımda gitmiştin Asenim iyi öğlenler :KK52::KK52:

aynen benimde 1,5 gün falan sürdü ağrılarım ama geçtikiii :KK52::KK52:
yalnız ada faytonlar yüzünden çok köü kokuyor :KK52::KK52::KK53::KK53:

Evet ben braz sikintli gecryrm korkmayn herkes boyle olmuo hepnz rahat gecrin hamilelignizi insallah kizlar

Bana kimse gunaydin demedi plojocaaan:KK25: ama ben kusmedim kiiii:KK52:

Kim kimi disladi amlamadim ki :))
Yok tatliskom saka yaptim ki been:KK53:

Kuzum planli gebeliklerde cok mide bulantisi olmuyo diyolar dogrumu kii hamisleeeerr dogru muuu:44:

Aaa ne guzel kopusun mu var tatlimm cinsi nee bende cok istemistim bi zamanlar ama buyuk eorumluluk oldugunu anlayinca vazgectim:KK31:

Kaganin odasini merak ediyoruzz annesii:KK16:
tünaydınlarrr kızlarrrr :KK16:
böyle yoğun bi gün yok wcye gidemiyorum :44:
bu arada yine bu akşam tek hayalim tvde karadayı karşısında yayılmakkennnn halam aradıı
bu akşam annemlere gidiceklermiş de eşim oğlunu türkçe çalıştırabilir mi diye sordu?
e karadayı izlicez yarın gelin diyemedim :KK9:
sonuç koştur koştur anemlere gidicez bu akşam da:KK55:

benim genelde gecikiyor plojo :KK50:
1 hafta gecikmike test yaptım negatifti..
umutlatr mayısa..
gerçi tatili aldık ya şu an tatilin hevesindeyimm :KK8:

kuzum en güzel günaydın sana olsun küsme sennn :KK9: :KK9:

oo ne güzel bisiklete binmişiniz..ben uzun süre binmeyince popom bile ağrıyor :KK9: :KK9:
normalde alanya ağustosta çok sıcak olur amaa biz gidiyoruz diye kar yağabilir :KK9:
geçen yıl temmuzda gittik işte balayına inanın havuzdan çıkınca ürperiyorduk hafif rüzgar vardı..
bakalım ağustosta nasıl olcakk :KK52:

aa köpeğin senle miii süperrrr :KK52:
eşimle en büyük hayalimiz bahçeli bir ev ve bir köpek..golden'ları çok seviyorum benn..seninkini cinsi nee?

çok yoğunnsun canım günlerin çabuk geçer böyle de kağana kavuşursun hemen :KK52:
kağan da ne tatlı öptü k biziii :KK54:

mesai başladııı hüüüüüüüüüü :KK14:
Kuzucaan tunaydin sanada triptonik oldum bu sabah:KK9:
Pqzartesiii senin is yeri yineee nefes alacak yer yoktuur:KK31: kolay gelsin kuzuum:KK16:

Bana kimse gunaydin demedi plojocaaan:KK25: ama ben kusmedim kiiii:KK52:

Yok tatliskom saka yaptim ki been:KK53:

Kuzum planli gebeliklerde cok mide bulantisi olmuyo diyolar dogrumu kii hamisleeeerr dogru muuu:44:

Aaa ne guzel kopusun mu var tatlimm cinsi nee bende cok istemistim bi zamanlar ama buyuk eorumluluk oldugunu anlayinca vazgectim:KK31:

Kaganin odasini merak ediyoruzz annesii:KK16:

Kuzucaan tunaydin sanada triptonik oldum bu sabah:KK9:
Pqzartesiii senin is yeri yineee nefes alacak yer yoktuur:KK31: kolay gelsin kuzuum:KK16:
asosum biliosun benm bebek surpriz geldi o yuzden tamamen plansz oldu ama ben onun planli plansz oldna inanmyrm iki arkdsn tamamen planladilar istedkleri zamanda hamile kaldilar biri cok agir gecrdi dieri bnm gbi orta karar gecrdi hata suan isvyernde bi arkdsm var o da planli yapms 6.ayina grdi onda bulantinn b si olmamis hata bnm nie bukadr zor gecrdgme sasirio o bnce bunyeyle alakali bi durum yada planlanan gebelgn rahat geçmesi biraz sans isi bilemyrmki

İster istemez öyle oluyor,merak ediyorsun :)
Hamileliğimin başında çok uyuduğum ve halsiz olduğum kısacık dönemde bile annemin gelebildiğine çok sevinmiştim..İyi ki yakınız dedim..

Evlendiğin günün sabahında bile telefonlara fln bakıyorsun zaten
'ahh babam aramıştır'
'şimdi ararlar'
'neredesin sen' diyecekler gb oluyor :)) Sanki gizlice bi yerde kalmış gb:KK9:

çok farklı bi duygudur eminim ki :) Bide hamilelikte insan daha çok duygusal oluyor kii Allahh aramadılar diye ağıtlara oturmalar falan başlar heralde bende :)

asosum biliosun benm bebek surpriz geldi o yuzden tamamen plansz oldu ama ben onun planli plansz oldna inanmyrm iki arkdsn tamamen planladilar istedkleri zamanda hamile kaldilar biri cok agir gecrdi dieri bnm gbi orta karar gecrdi hata suan isvyernde bi arkdsm var o da planli yapms 6.ayina grdi onda bulantinn b si olmamis hata bnm nie bukadr zor gecrdgme sasirio o bnce bunyeyle alakali bi durum yada planlanan gebelgn rahat geçmesi biraz sans isi bilemyrmki
o zaman bu duyumuma hurafe diyosyn yani kuzum:KK9: bunyeyle alakalidir o zaman yaa:KK53: bakalim ben nasil gecircem:KK25: gecer seninde insallah kuzuum:26:

olsun kuzum elektrikli seminerdense elektriksiz ev daha iyidir :KK9:
nasıl saçma bi cümle kurdum yahu :KK9:
olsun asoşcanım seminerden sonra ver elini boluuuuuu :KK55::KK55::KK55:
benim eşimin seminerlerini hafta içi hergün 17:00-22:00 arası yapmışlardı yorucuydu ama 1 aya kalmadan çabucak bitmişti..
gerçi hertürlü saçma şu seminerler En Büyük KK

oo demek beklenen gün geldi oda kurulduuu:KK52:
yerleşince bi foto koyarsın yine :KK52: takipteyiz Kağanıııııı :KK52:

eşine malum olmuştır belkiii :KK52:
e baba yüreği hissseder :KK9: :KK9:

:KK9: :KK9: annene çok güldüm PLOJOOO :KK9:
Allah uzuuuunn sağlıklı ömürler versin...
e artık varsa yoksa torunu haklı tabi fındık içi o :KK34:

ben de hamiş bi arkadaşımla konuştum..eşi askeri personel arada nöbete kalıyor göreve gidiyor...diyor ki artık o yokken hiiç üzülmüyorum oğlum var benim yalnız kalmıyorum ki diyor ....çoook hoşuma gitti ...

benim adet de 8 gün gecikti ama test negatif :KK31:
gelse de yeni ay için umutlansam :KK37:

ahh ah inş. öyledirr...

teşekkürler kızlarr..
çalışmalara başladık hayırlısı baklm

Cok yoruldukkk sonunda gitti misafirlerimiz..ohh atlattik. Kocis yok bu gece. Oglumla yanliziz. Bi dogsa oglum yanliz kalmam boyle offf patliyorum skintidan.. herkes napio ben burdayim hadi cikin cikin geldin...

X