Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
selam benim güzel arkadaşlarımmm :KK16:
bi de hayırlı cumalar..
dualrımız kabul olsun inşallah bu mübarek saatlerde...

slm kızlar..bugun gelemedim.. merak etmişsiniz..

sabh test yaptım ama sonuç yine negatif...:KK14:
moralim cok bozuldu hiç gelsim yoktu....kendimi ilk defa bu kdr hazır hissetmiştim..ama kısmet değilmiş..
eşimle konuşup biraz ara verelim dicem ama nasıl dicem bilmiyorum..korunmak istiyorum..:KK14:

major ehliyetin hayılırı olsun inş.

canım daha 3-4 ay oldu ki siz deneyeli sakın moralini bozma çalışmalara devam En Büyük KK
stres yaparsan hiç olmaz kiii :KK50:
bence hiç gün falan hesaplamayın öyle daha streslii..
doktora gitsen o bile kızar sana 1 sene deneyin diyor doktorlar..
hadi gül birazcıkkk :KK52:
Herkese gunaydinlaar suan bu mesaji yarim goz yaziyorum cok uykum vaar:KK14:

Prensescim kafani ferah tut stres yapma olabilir boyle seyler:KK50:
Niye korunacaksib ki bebek gelirse istedigi zaman gelsinn hayirlisi olsun ama stres yapma kuzum :KK50:

tünaydın asoşcannnn :KK16:
yarın cumartesi yupiiiii :KK76:

Günaydın sevgiliiimm ne güzel birgün değil miiiiii,kahvaltıdaan öncee biraz dahaaa :KK24::KK24:
Ben gerisini getirmiyorum,size havale ediyorum:KK37:

:nazar: Maşallahh :)
Amin,sevdiğinin huzuru bambaşka..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizide :)

Aaa Prensess yapmaa..Kuzum korunursan sonra tekrar birkaç ay beklemen gerekecek,o bekleme sürecinde yine aynı sıkıntıyı yaşayacaksın..
Stres yapma,sende diyordun bak hemen olmasın diye,azcık daha zamanı var demek ki..Pes etme ama şartlamada kendini,süpriz yapacak minişin sana :)

yarın bu şarkıyla mı uyandırsam eşimi :KK17: :KK9:

Sen yarın sabah söyle canım:KK9::78:

Bak bana,sabaahhlaarr uzaaaak:KK31::82:

ayhh çok güldümm plojooooo :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
o zaman hamileliğe kadar iyi değerlendirelim sabahlar uzağa kaçmadan :KK9: :KK9:

bu arada bi tek size söylicemmm
biz ağustosta istiyoduk ya bebişi araştırdım da PKO luların biraz sıkıntı olabiliyormuş
ben de korktum biraz veeeeeeeeeeeeeeeee
korunmayı bıraktık :KK52: :KK52:
ama yumurtlama günü vb takip etmiyoruz hatta -ayıp olcak ama- normalde ilişkiden sona yatmak lazımmış ama ben vınnn wc ye :KK17: :KK52:
böyle böyle umutlanmadan başlamak istedik...
eğer olursa çok mutlu oluruz olmazsa da eylüle kadar çok üzüllmem sonra başlarım paniklemeye :18:
Allah aratmadan en hayırlı zamanda meleğimizi gönderir inşallah bize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
bi de hayırlı cumalar..

o zaman hamileliğe kadar iyi değerlendirelim sabahlar uzağa kaçmadan :KK9: :KK9:

biz ağustosta istiyoduk ya bebişi araştırdım da PKO luların biraz sıkıntı olabiliyormuş
ama yumurtlama günü vb takip etmiyoruz hatta -ayıp olcak ama- normalde ilişkiden sona yatmak lazımmış ama ben vınnn wc ye :KK17: :KK52:
eğer olursa çok mutlu oluruz olmazsa da eylüle kadar çok üzüllmem sonra başlarım paniklemeye :18:
Allah aratmadan en hayırlı zamanda meleğimizi gönderir inşallah bize :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Amiiiiiinn,cümlemiziinn..

Değerlendirin valla,yaramazlık candır :KK37::KK9:

:KK52: Çok heyecanlanıyorum ben bile :)) Çok güzel haberler alacaz arka arkaya :)
Allah aratmasın canım inşallahh,dk 1 gol 1 süpriz yapsın minik :KK9:

Amiiiiiinn,cümlemiziinn..

Değerlendirin valla,yaramazlık candır :KK37::KK9:

:KK52: Çok heyecanlanıyorum ben bile :)) Çok güzel haberler alacaz arka arkaya :)
Allah aratmasın canım inşallahh,dk 1 gol 1 süpriz yapsın minik :KK9:

kızz cuma saatlerinde Allah mı söyletiyor dakka 1 gol 1 diye :KK9: :KK9:
ama wc ye koşuyorum ya biraz umusuzum bu yüzden..bi dahaki ay belki yatmalara başlarım :KK17:
insan düşününce bile mutlu oluyor...

Plojoooo Sezen doğunca da bırakma biiziiiii:13:

arkadaşlar bende 21.04.2013 te evlendim konuyu inceledim aranıza katılmak isterim :)

ama wc ye koşuyorum ya biraz umusuzum bu yüzden..bi dahaki ay belki yatmalara başlarım :KK17:

:KK9:
Çok merak ederim giremeyince kiiiii..
Telefondan bakarım,bakalım uyku,Sezen izin verdikçe :)
Ayy bırakmaammmm:KK19:

arkadaşlar bende 21.04.2013 te evlendim konuyu inceledim aranıza katılmak isterim :)

Amanın tazecik gelincikk :)
Hoşgeldin..Hayırlı olsun,daim olsun mutluluğunuz:KK16:

hayırlı cumalrarrrrrr canlarr:KK3:

Herkese gunaydinlaar suan bu mesaji yarim goz yaziyorum cok uykum vaar:KK14:

Prensescim kafani ferah tut stres yapma olabilir boyle seyler:KK50:
Niye korunacaksib ki bebek gelirse istedigi zaman gelsinn hayirlisi olsun ama stres yapma kuzum :KK50:

Günaydın sevgiliiimm ne güzel birgün değil miiiiii,kahvaltıdaan öncee biraz dahaaa :KK24::KK24:
Ben gerisini getirmiyorum,size havale ediyorum:KK37:

:nazar: Maşallahh :)
Amin,sevdiğinin huzuru bambaşka..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizide :)

Aaa Prensess yapmaa..Kuzum korunursan sonra tekrar birkaç ay beklemen gerekecek,o bekleme sürecinde yine aynı sıkıntıyı yaşayacaksın..
Stres yapma,sende diyordun bak hemen olmasın diye,azcık daha zamanı var demek ki..Pes etme ama şartlamada kendini,süpriz yapacak minişin sana :)

asen ve plojo haklısınızz tmm moral bozmuyorumm :))

herkese merhaba ben 8 aylık evliyim aralık ayından itibaren bebek düşünmeye başladım.ağustosta evlendim ilk ay ilk birliktelik olduğu için düzenli bir cinsel hayatım olmadı sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım adetlerim 27 yaşına kadar her ay 7 gün sürerdi son 2.5 yıldır ilk 2 gün kahve rengi leke ve sonrası adet kanaması sonrada yine lekeler şeklinde 10 gün sürmeye başladı.ve ayrıcada adet olduğum günler affedersiniz tuvaletimi yaparken çok zorlanıyordum.bekarken 5 kez doktora gittim kan tahlilleri yapıldı ultrasondan bakıldı ve sorun yok denildi hepsi de ayrı doktorlardı.ocak ayından sonraki adetimde bittikten sonra yani 11 ve 12.günde kahve rengi leke gelince doktora gittim alttan önce parmakla sonra aletle muayene etti polikistik over dedi sadece bebek istediğim için folikasit verdi ve tahlil istedi.tahlil sonuçlarım güzeldi bir sıkıntı yoktu.bende bu ayla birlikte 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama hala bebek yok.ayrıca ocak ayı itibarende her ay adet sonrası kahverengi leke yaşamaya başladım bu ay 1 gün sürdü
bu arada 1 kasımda eşim trafik kazası geçirdi çok şükür ki verilmiş sadakamız varmış büyük kazadan canlı ve komaya girmeden çıktı.2 gün yoğun bakımda kaldı o dönemde antibiyotik aldı.kafasını çarpmıştı beyin cerrahı menenjit kapma tehlikesine karşı tedavi uyguladı.sonrada epilepsi durumuna karşı epilepsi ilacı aldı 3 aylık evliydim o dönem
bu bebek işini çok kafaya takıyorum eşim o dönem aldığı ilaçlarında etkisi olabilir diyor bende acaba endometriosis mi var süphesi oluştu.ilişkinin ilk girişinde acı hissediyorum hafif yanma
offf yani

hoşgeldinnn aramzaa...
cook buyuk geçmiş olsun allah kocanı sana bağışlamışş bebek olur eğer sorun yoksaa dert etme..
o acıyı bazen bnde hissiediyorum tam hazır olmadan olunca oluyor o acı..:KK23:

oleeeyyy :KK8::KK8: bu iyi haber işte bnde bunu bekliyorduumm ztnnn
bnde hep kalkıyordum wc ye nasl bi acııma oluyordu anladam..kalkma bncee bn mart ayında klkmadımm denemeleri sıfırlıyorum mart ayından itibaren sayıyorum :KK9: yani düzgün bi şeklide çalışmalara başlayalı 1 ay olduu :KK52:

canım hoşgeldin aramıza :KK52:
ama hemencik gitme sen de...gelen kaçıyor yahu :KK9:
bu arada evlilik yıldönümünüz yakklaşmışş:KK36:

:KK9:
Çok merak ederim giremeyince kiiiii..
Telefondan bakarım,bakalım uyku,Sezen izin verdikçe :)
Ayy bırakmaammmm:KK19:

Amanın tazecik gelincikk :)
Hoşgeldin..Hayırlı olsun,daim olsun mutluluğunuz:KK16:

bırakma biziiii sen bizi bıraksan bile biz seni bırakmayızzz kiiii :KK35:

hoşgeldinnn aramzaa...
cook buyuk geçmiş olsun allah kocanı sana bağışlamışş bebek olur eğer sorun yoksaa dert etme..

bnde hep kalkıyordum wc ye nasl bi acııma oluyordu anladam..kalkma bncee bn mart ayında klkmadımm denemeleri sıfırlıyorum mart ayından itibaren sayıyorum :KK9: yani düzgün bi şeklide çalışmalara başlayalı 1 ay olduu :KK52:

prensesss zaten hep sen diyodun ya biz beraber hamile kalalmım diye haydi hayırlısıı:KK37:
bu ay wcye koşucam da bi dahaki ay yatışlara başlarım :KK17:
daha adet olmadın dimi?

Sana da hayırlı cumalar canım..
İşte bu güzel haber,sakın öyle düşüncelere kapılma hemencikk :KK19:

SHİMARİK
2013 demiş,bende tazecik dedim,tamam tazeciksin ama ben neden 2013 ten gidiyorum acabaa :)

Zaman kavramım değişti :KK37:

bırakma biziiii sen bizi bıraksan bile biz seni bırakmayızzz kiiii :KK35:

prensesss zaten hep sen diyodun ya biz beraber hamile kalalmım diye haydi hayırlısıı:KK37:
bu ay wcye koşucam da bi dahaki ay yatışlara başlarım :KK17:
daha adet olmadın dimi?

hadi hayırlısı svitt...
bn wc ye gitiğimde cok fena yanma hissediyordum işkence gibi..artık yanma yok :)
yok daha gelmedii gecen ay 5 marttı 5 nisanı mı bekliyor acbaa...

hadi hayırlısı svitt...
bn wc ye gitiğimde cok fena yanma hissediyordum işkence gibi..artık yanma yok :)
yok daha gelmedii gecen ay 5 marttı 5 nisanı mı bekliyor acbaa...

yok yanma olmuyor ben de...
ama eşim çok mutlu ben de diyorum ki seb bebişi yapış aşaması için istiyosun sani :KK17: :KK9:
Allahım cuma cuma çok terbiyesiz oldum ben :kk77: :KK9:
5 nisanı bekliyor olabilir..
beim hiç bi zaman 28 günde bir olmadı :KK31:
o yüzden ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum:KK37:
saldım çayıra mevlam kayıra :KK34:

yok yanma olmuyor ben de...
ama eşim çok mutlu ben de diyorum ki seb bebişi yapış aşaması için istiyosun sani :KK17: :KK9:
Allahım cuma cuma çok terbiyesiz oldum ben :kk77: :KK9:
5 nisanı bekliyor olabilir..
beim hiç bi zaman 28 günde bir olmadı :KK31:
o yüzden ne zaman yumurtluyorum hiç bilmiyorum:KK37:
saldım çayıra mevlam kayıra :KK34:

ohh ne güzel sal gitsinn:KK52:
bnmde bazen geriye bazen ileriye belli olmazdı ama ewleneli düznli gibi şubat hariç

ohh ne güzel sal gitsinn:KK52:
bnmde bazen geriye bazen ileriye belli olmazdı ama ewleneli düznli gibi şubat hariç

aynen salmak en iyisi :KK52:
mesai başladı da hızlı yazıcam diye anlaşılmaz yazmışım okuyabilenleri tebrik ederim :KK9:

ben de hamişler topiklerini gezmeye başladım :KK52:
valla okudukça heyecanlanıyorum :KK53:
Allah'ım nasip etsin herkeseee....

hoş buldukkk :)) gitmem inşallah sizleri görünce dayanamadım yazıverdim :)) beraberce yenilikler yaşayalım inşallah:KK19:

aynen salmak en iyisi :KK52:
mesai başladı da hızlı yazıcam diye anlaşılmaz yazmışım okuyabilenleri tebrik ederim :KK9:

ben de hamişler topiklerini gezmeye başladım :KK52:
valla okudukça heyecanlanıyorum :KK53:
Allah'ım nasip etsin herkeseee....

amin canım rabbim tez zamanda nasip etsin :21:

huhuuu ben hafta sonuna adım attım kiiiii:KK51::KK51: atamayanlara selam olsunnn:KK51::KK51::KK51::82::82::82::82: hava atıyorum ki sizeee:63::63:

günaydınn yavruşlarrr :KK16::KK16::KK16:

ehliyetim için teşekkürler hepinize daha kanlı canlı elimde değil ama önümüzdeki hafta elimde olacak inşallah :KK52::KK52:

canım sende bu sene ordan oraya mahvoldun. üçüncüye ev düzüyorsun :KK50:

mesela bugün cuma ve gün kesinlikle park edecek canım :KK52::KK52:

hoşgeldiniz aramıza kızlar :13::13:

canımm öyle düşünme ne kadar çok sıkıntı yaparsan o kadar olmazki :KK50::KK50:
akışına bırak biraz acaba diye takma kafana.
bu ay sende soğan kürünü denesene canım.
hayırlı olsun kuzummm aktif araba kullanırsın inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16:
kazasız belasız kullan inşallaahhh:KK16:
bu arada hakikaten 1 sene de 3 ev döşedimm:KK53: manyak mıyım ne:KK53: bi aksilk çıkmadığı sürece daha da kımıldamam :KK6::KK6:

bi de hayırlı cumalar..

canım daha 3-4 ay oldu ki siz deneyeli sakın moralini bozma çalışmalara devam En Büyük KK
stres yaparsan hiç olmaz kiii :KK50:
bence hiç gün falan hesaplamayın öyle daha streslii..
doktora gitsen o bile kızar sana 1 sene deneyin diyor doktorlar..
hadi gül birazcıkkk :KK52:

tünaydın asoşcannnn :KK16:
yarın cumartesi yupiiiii :KK76:

ben bitirdim ki cumayııııı:KK51: ehehe şaka yapıyorum haa alınma bebişimm:KK34:
bu arada çok sevindimmm korunmayı bırakmanızaa hayırlı zamanda gelsin bebiş inşallaah:nazar::emir_bebek::nazar:
bu arada farkettimde ilk geceden hamile kalsan 2 gün sonra doğumdaymışsın kuzum :KK9::KK9:
bacakları dikmek de mi gerekiyo öyle şeylerde duymuştumm:KK17::KK17::KK17::18:

hoşgeldin tatlımm :KK16:

hoşgeldinnn aramzaa...

bu arada siz tam denememişsiniz ki kuzum ohoo sen ne korkuyosun kiii :KK8: daha 1 ay ne ki kuzum bozma sakın moraliniii:KK8:

Kizlaaaarr hosgeldimmm:KK3::KK3: nasilsiniz ne var ne yokk
canımm nasılsınnn aynen hoşgeldinn:KK6: nasıl gidiyo hamilelikk:KK16::nazar:

huhuuu ben hafta sonuna adım attım kiiiii:KK51::KK51: atamayanlara selam olsunnn:KK51::KK51::KK51::82::82::82::82: hava atıyorum ki sizeee:63::63:

hayırlı olsun kuzummm aktif araba kullanırsın inşallaaahhh:KK16::KK16::KK16:
kazasız belasız kullan inşallaahhh:KK16:
bu arada hakikaten 1 sene de 3 ev döşedimm:KK53: manyak mıyım ne:KK53: bi aksilk çıkmadığı sürece daha da kımıldamam :KK6::KK6:

ben bitirdim ki cumayııııı:KK51: ehehe şaka yapıyorum haa alınma bebişimm:KK34:
bu arada çok sevindimmm korunmayı bırakmanızaa hayırlı zamanda gelsin bebiş inşallaah:nazar::emir_bebek::nazar:
bu arada farkettimde ilk geceden hamile kalsan 2 gün sonra doğumdaymışsın kuzum :KK9::KK9:
bacakları dikmek de mi gerekiyo öyle şeylerde duymuştumm:KK17::KK17::KK17::18:

hoşgeldin tatlımm :KK16:

bu arada siz tam denememişsiniz ki kuzum ohoo sen ne korkuyosun kiii :KK8: daha 1 ay ne ki kuzum bozma sakın moraliniii:KK8:

canımm nasılsınnn aynen hoşgeldinn:KK6: nasıl gidiyo hamilelikk:KK16::nazar:

belinin altına yastık koymanda gerekiyor.. ayaklarını yukarı dikmekdee ama bn pek yapmıyorumm:26:
1ay diyelim baklım moral olur bizedee :))

X