- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.461
gece nöbetine geldimmmm
11 gibi kvlerden geldik üstümü çıkarır çıkarmaz mutfağa koştum...
vee hayatımda bi değişiklik yapıp yarın için yemek yaptım
benim eşimin de akrabaları çok karışık mesela halasının torunu eşimden büyük falan hala çözemedim kim kim
boyum 1.72 plojocum iri yarı bir kızçeyim ben ama bizim ailede zayıf yok kiii benim suçum yok kiii genlerim de suç
yatağınız tekrardan hayırlı olsun..
Sezenciğimiz mutlu mesut gazsız gecelerde uyusun inşallaahhh
çok uyguna yaptırmışınız canımm...dediğin doğru bebişler kısmetiyle gelir kiiiii
başka eksiğiniz kaldı mı?
bebek arabası almış mıydınız siz?
prensessss acıktın mıııı
ben salatayla doyuyorum da sonra hemencik acıkıveriyorum....
bence de kimseye söylemediğin iyi olmuş...bu arada regl olmadın di miiii
ben de PKO çıktığını anneme bi de 2-3 arkadaşıma söyledim...şimdi Allah korusun bebiş hemen olmazsa ve herkes bilirse stres yaparım ben..
psikolojim bi tuhaf benim de
saat 1e geliyor hiç uyumak istemiyorum ama sabah da zor kalkıyorum..
iyi geceler herkeseeee
Benimde eşimin yeğeninin çocuğu var,tekne kazıntısı derler ya öyle eşim Bende daha yenge bile yok nerde kalmış yeğen
Maşallah o boyada o kilo yakışır zaten
Kalmadı çok şükür eksiğimiz canım,ilk bebek arabasını almıştık,o da miniğin şansına çok uyguna geldi bize :) Burda sadece Joker mağazasında vardı yurtdışı satışlı normalde,o da şansımıza bir tanıdık aracılığıyla oldu..Şaşırıyorum her defasında hep denk geliyor :)
Buarada bence de söylemeyin,insanların gereksiz bakışları,muhabbet aralarındaki haa sizin ne oldu gb soruları çok çok ukalaca,sizide sıkar..Hamile oldugunuzda bile zaten yeterince gereksiz konuşacaklar
MAlum kişinin biri bana göğüs koruyucuyu görünce 'ayy hemen bununla verme de seni bırakmasın' dedi..
İçimden bunu senin ağzına sokabilsemde beni bıraksan keşke dedim..
Hamile olan bir insanın aldığı birşeyi nasıl kullanacağını bilmeme olasılığı kaçtır ki? Zaten hatim ediyorsun herşeyi..
Günaydın kızlarrr
nasılsınız bakalım dünden beri kızlarr..
dün izinliydim işte değildim, ehliyet işlerini halletmek için izin almıştım.
1 hafta 10 güne çıkıyor ehliyetim
canımm yatağınız çok güzelmişş
eksiklerini tamamlayınca dahada güzel olacak bide sezoş gelince ohhh tam olacak işte
Ohh :) İnşallah canım,teşekkür ederim..
Hayırlı olsun ehliyet :) Kazasız belasız cezasız kullan inşallah :)
Evliliğin ilk günleri çoğu zaman zor olur. Benim de kabus gibiydi.erkekler çok bencil. Maalesef!!! Ama sabırlı olmak lazım diycem, ama aslına bakarsan kadının sabrı eğer erkek evliliğe hazırsa işe yarıyor. Yoksa ne yazık ki nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Öncelikle hayırlı olsun..
Böyle şeyleri genellememek gerek..Her ilişki kendine özgüdür..Evliliğin ilk günleri diye nitelendirilen şey aklımıza sokulmuş bir kaç konudan ibaret ne yazık ki..
Herkes aynı seyleri yaşamıyor,sabretmeniz gerekmiyor,kuralı bu değil işin..
Asıl önmli olan o ilk günlerde kurallarınızı belli etmeniz..
Çünkü alışılmaya çalışılan bir ortamda ister istemez birbirimizin nabzını ölçüyoruz,o yüzden nerede sıkılsak,nerede sorunumuz olsa bunu normalmiş gb görmek yerine direk konuşmalıyız..
Kabullenmeyin diye söylüyorum..
1 buçuk senelik evliyim,tabi ki eşimin ve benim kişiliğimizin çok uyuşmasıylada alakalı ama hiç ses yükselmemiştir,hiç kimse kendini yaptığı birşeye mecbur hissetmez..
Erkek ya da evlilik kalıbınızı siz oluşturun,erkekler böyle ya da bütün evlilikler böyle başlar gb şeylerle zaman kaybetmeyin derim