Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
gece nöbetine geldimmmm:KK55:
11 gibi kvlerden geldik üstümü çıkarır çıkarmaz mutfağa koştum...
vee hayatımda bi değişiklik yapıp yarın için yemek yaptım :KK9: :KK9:

benim eşimin de akrabaları çok karışık mesela halasının torunu eşimden büyük falan hala çözemedim kim kim :KK52:
boyum 1.72 plojocum iri yarı bir kızçeyim ben ama bizim ailede zayıf yok kiii :KK50: benim suçum yok kiii genlerim de suç:KK37:

yatağınız tekrardan hayırlı olsun..
Sezenciğimiz mutlu mesut gazsız gecelerde uyusun inşallaahhh :KK52:
çok uyguna yaptırmışınız canımm...dediğin doğru bebişler kısmetiyle gelir kiiiii :KK52:
başka eksiğiniz kaldı mı?
bebek arabası almış mıydınız siz?

prensessss acıktın mıııı :KK56:
ben salatayla doyuyorum da sonra hemencik acıkıveriyorum....
bence de kimseye söylemediğin iyi olmuş...bu arada regl olmadın di miiii :KK23:
ben de PKO çıktığını anneme bi de 2-3 arkadaşıma söyledim...şimdi Allah korusun bebiş hemen olmazsa ve herkes bilirse stres yaparım ben..
psikolojim bi tuhaf benim de :KK9:

saat 1e geliyor hiç uyumak istemiyorum ama sabah da zor kalkıyorum..

iyi geceler herkeseeee :KK16:

Benimde eşimin yeğeninin çocuğu var,tekne kazıntısı derler ya öyle eşim :KK9: Bende daha yenge bile yok nerde kalmış yeğen :KK31:

Maşallah o boyada o kilo yakışır zaten :KK9:

Kalmadı çok şükür eksiğimiz canım,ilk bebek arabasını almıştık,o da miniğin şansına çok uyguna geldi bize :) Burda sadece Joker mağazasında vardı yurtdışı satışlı normalde,o da şansımıza bir tanıdık aracılığıyla oldu..Şaşırıyorum her defasında hep denk geliyor :)

Buarada bence de söylemeyin,insanların gereksiz bakışları,muhabbet aralarındaki haa sizin ne oldu gb soruları çok çok ukalaca,sizide sıkar..Hamile oldugunuzda bile zaten yeterince gereksiz konuşacaklar :KK19:

MAlum kişinin biri bana göğüs koruyucuyu görünce 'ayy hemen bununla verme de seni bırakmasın' dedi..:KK31:
İçimden bunu senin ağzına sokabilsemde beni bıraksan keşke dedim..
Hamile olan bir insanın aldığı birşeyi nasıl kullanacağını bilmeme olasılığı kaçtır ki? Zaten hatim ediyorsun herşeyi..

Günaydın kızlarrr :KK16::KK16:
nasılsınız bakalım dünden beri kızlarr..
dün izinliydim işte değildim, ehliyet işlerini halletmek için izin almıştım.
1 hafta 10 güne çıkıyor ehliyetim :KK52::KK52:

canımm yatağınız çok güzelmişş :KK16::KK16:
eksiklerini tamamlayınca dahada güzel olacak bide sezoş gelince ohhh tam olacak işte :KK52::KK52:

Ohh :) İnşallah canım,teşekkür ederim..
Hayırlı olsun ehliyet :) Kazasız belasız cezasız kullan inşallah :)

Evliliğin ilk günleri çoğu zaman zor olur. Benim de kabus gibiydi.erkekler çok bencil. Maalesef!!! Ama sabırlı olmak lazım diycem, ama aslına bakarsan kadının sabrı eğer erkek evliliğe hazırsa işe yarıyor. Yoksa ne yazık ki nasıl başlarsa öyle gidiyor.

Öncelikle hayırlı olsun..
Böyle şeyleri genellememek gerek..Her ilişki kendine özgüdür..Evliliğin ilk günleri diye nitelendirilen şey aklımıza sokulmuş bir kaç konudan ibaret ne yazık ki..
Herkes aynı seyleri yaşamıyor,sabretmeniz gerekmiyor,kuralı bu değil işin..
Asıl önmli olan o ilk günlerde kurallarınızı belli etmeniz..
Çünkü alışılmaya çalışılan bir ortamda ister istemez birbirimizin nabzını ölçüyoruz,o yüzden nerede sıkılsak,nerede sorunumuz olsa bunu normalmiş gb görmek yerine direk konuşmalıyız..
Kabullenmeyin diye söylüyorum..
1 buçuk senelik evliyim,tabi ki eşimin ve benim kişiliğimizin çok uyuşmasıylada alakalı ama hiç ses yükselmemiştir,hiç kimse kendini yaptığı birşeye mecbur hissetmez..
Erkek ya da evlilik kalıbınızı siz oluşturun,erkekler böyle ya da bütün evlilikler böyle başlar gb şeylerle zaman kaybetmeyin derim:KK34:

Benimde eşimin yeğeninin çocuğu var,tekne kazıntısı derler ya öyle eşim :KK9: Bende daha yenge bile yok nerde kalmış yeğen :KK31:

Kalmadı çok şükür eksiğimiz canım,ilk bebek arabasını almıştık,o da miniğin şansına çok uyguna geldi bize :) Burda sadece Joker mağazasında vardı yurtdışı satışlı normalde,o da şansımıza bir tanıdık aracılığıyla oldu..Şaşırıyorum her defasında hep denk geliyor :)

Buarada bence de söylemeyin,insanların gereksiz bakışları,muhabbet aralarındaki haa sizin ne oldu gb soruları çok çok ukalaca,sizide sıkar..Hamile oldugunuzda bile zaten yeterince gereksiz konuşacaklar :KK19:

MAlum kişinin biri bana göğüs koruyucuyu görünce 'ayy hemen bununla verme de seni bırakmasın' dedi..:KK31:
Hamile olan bir insanın aldığı birşeyi nasıl kullanacağını bilmeme olasılığı kaçtır ki? Zaten hatim ediyorsun herşeyi..

Böyle şeyleri genellememek gerek..Her ilişki kendine özgüdür..Evliliğin ilk günleri diye nitelendirilen şey aklımıza sokulmuş bir kaç konudan ibaret ne yazık ki..
Çünkü alışılmaya çalışılan bir ortamda ister istemez birbirimizin nabzını ölçüyoruz,o yüzden nerede sıkılsak,nerede sorunumuz olsa bunu normalmiş gb görmek yerine direk konuşmalıyız..
1 buçuk senelik evliyim,tabi ki eşimin ve benim kişiliğimizin çok uyuşmasıylada alakalı ama hiç ses yükselmemiştir,hiç kimse kendini yaptığı birşeye mecbur hissetmez..
Erkek ya da evlilik kalıbınızı siz oluşturun,erkekler böyle ya da bütün evlilikler böyle başlar gb şeylerle zaman kaybetmeyin derim:KK34:

Sezencik çooook şanslı bi prenses olucak kiiii :KK8:
daha doğmadan hep kısmetli...Ben bile heyecan yapıyorum plojocum..senin takvimini hep takipteyim.bu gün Sezen nasıl diye bakıyorum hep :KK9:
Senin uykusuzluk sorunun vardı uyuyabiliyor musun artık?

Bi deee o her şeye karışan "insanlar" var ya deli oluyorummmm :KK4:
ama içinden geçenlere çok güldüm keşek yüzüne söylme imkanın olsaydı benden bık git diye :KK9: :KK9:
ben çok takıntılıyım aldığım bir şeyi biri beğenmedi mi dünyam kararır:KK31:
Sevmiyorum bu huyumu ama başkalarının düşüncelerinden etkileniyorum işte...
Ne aceleniz vardı demesinler diye hamile kalmaktan bile korktum ilk aylar...
Delimiyim ne :KK53:

Bu arada evlilik hakkında yazdıklarına katılıyorum canım...
herkesin farklı işte evliliği..Birbirini tanıyıp empati yapmakla ilgili bence..
Neyseki biz topikçe şanslı gelinlerdeniz çok şükür :nazar:

Prenseesss napıyorsunnn gelen giden var mı:KK34:
aslında sorup sık boğaz etmek istemiyorum ama merak da ediyorum :KK31:

Sezencik çooook şanslı bi prenses olucak kiiii :KK8:
daha doğmadan hep kısmetli...Ben bile heyecan yapıyorum plojocum..senin takvimini hep takipteyim.bu gün Sezen nasıl diye bakıyorum hep :KK9:
Senin uykusuzluk sorunun vardı uyuyabiliyor musun artık?

Bi deee o her şeye karışan "insanlar" var ya deli oluyorummmm :KK4:
ama içinden geçenlere çok güldüm keşek yüzüne söylme imkanın olsaydı benden bık git diye :KK9: :KK9:
ben çok takıntılıyım aldığım bir şeyi biri beğenmedi mi dünyam kararır:KK31:
Sevmiyorum bu huyumu ama başkalarının düşüncelerinden etkileniyorum işte...
Ne aceleniz vardı demesinler diye hamile kalmaktan bile korktum ilk aylar...
Delimiyim ne :KK53:

Bu arada evlilik hakkında yazdıklarına katılıyorum canım...
herkesin farklı işte evliliği..Birbirini tanıyıp empati yapmakla ilgili bence..
Neyseki biz topikçe şanslı gelinlerdeniz çok şükür :nazar:

Prenseesss napıyorsunnn gelen giden var mı:KK34:
aslında sorup sık boğaz etmek istemiyorum ama merak da ediyorum :KK31:

Uyuyabiliyorum canım buara bi yatıyorum sabah bile eşim çıkmadan başıma geldiğinde uyanıyorum sadece :)
Takvimde yazanlarda tutuyor hep yahu,tutulamayacak cinsinden bir kaçırma oluyor:KK17: Tam da lavaboda hehh bitti deyip kalkınca :KK17: Artık biraz bekliyorum :KK17: Baskıdan oluyormuş :KK17:

İnsan ister istemez takılıyor canım hepimizde var bence,sadece zamanla sana zarar verdiğini görüyorsan takıldıkça,o zaman durduruyorsun kendini..Erkenden vazgecmek gerekiyor bu huydan..

Buarada bende meraktayım Prenses'i:78:

bugün çalışmak öyle zor geliyorki.
hani gün park etti diye bir laf vardır ya aynen öyle gün park etmiş sanki:KK37::KK37:
zaman geçmek bilmiyor

bu ara BEAUTY ve ELLA hiç uğramaz oldular

size yazmadan gitmem ki ben eve :KK52:
ama bu gün ıssız topik olduk :KK9:

bugün çalışmak öyle zor geliyorki.
hani gün park etti diye bir laf vardır ya aynen öyle gün park etmiş sanki:KK37::KK37:
zaman geçmek bilmiyor

bu ara BEAUTY ve ELLA hiç uğramaz oldular

"gün park etti"yi hiç duymamıştım çok sevdim :KK52:
iş yerinde genelde park halinde zaten günler :KK9:
haftasonu jettt gibii..

ben de ella ve beauty yi merak ediyorum...bazen geçmişe bakıyorum da en çok onlar yazıyormuş...

Huuuu ben geldimmm:KK3:
Cok yoruldum tatlislaaar aiz nasilsiniz bakalimm

kuzum hoşgeldinnnn :KK52:

nasıl geçti günün?yordular mı seniiiii :KK51:

şimdilk öptüm hepiniziiiii:KK54:

hu huuuu ben geldiiimmmm....:KK3::KK3::KK3::KK3: doktora gidip tüp bebek raporu için belge teslim edecektim, randevum öğleden sonra 3teydi, ama sırayı kafalarına göre değiştirdikleri için doktorlar.... saat 5 ten sonra sıra geldi ve belgeleri yarın getirip sekretere bırakın dediler.... yarın yeniden gitmem gerekecek. iyi ki izinliyim :))))) yıllık iznimden izin yazmıştım kendime, üşütüküm ya bu ara.... ama pek dinlememiş oldum böylece...

aminn Ben 19 oglum 7,5 aylık:)

:nazar::nazar::nazar::nazar: wuuuhuuuuuuu çok hızlısınnnnn...... ama olsun en iyisini yapmışsın, oğlunun yanında arkadaşı gibi olcan büyüdüğünde :KK1::KK1::KK1::KK1:

gece nöbetine geldimmmm:KK55:
11 gibi kvlerden geldik üstümü çıkarır çıkarmaz mutfağa koştum...
vee hayatımda bi değişiklik yapıp yarın için yemek yaptım :KK9: :KK9:

benim eşimin de akrabaları çok karışık mesela halasının torunu eşimden büyük falan hala çözemedim kim kim :KK52:
boyum 1.72 plojocum iri yarı bir kızçeyim ben ama bizim ailede zayıf yok kiii :KK50: benim suçum yok kiii genlerim de suç:KK37:

yatağınız tekrardan hayırlı olsun..
Sezenciğimiz mutlu mesut gazsız gecelerde uyusun inşallaahhh :KK52:
çok uyguna yaptırmışınız canımm...dediğin doğru bebişler kısmetiyle gelir kiiiii :KK52:
başka eksiğiniz kaldı mı?
bebek arabası almış mıydınız siz?

prensessss acıktın mıııı :KK56:
ben salatayla doyuyorum da sonra hemencik acıkıveriyorum....
bence de kimseye söylemediğin iyi olmuş...bu arada regl olmadın di miiii :KK23:
ben de PKO çıktığını anneme bi de 2-3 arkadaşıma söyledim...şimdi Allah korusun bebiş hemen olmazsa ve herkes bilirse stres yaparım ben..
psikolojim bi tuhaf benim de :KK9:

saat 1e geliyor hiç uyumak istemiyorum ama sabah da zor kalkıyorum..

iyi geceler herkeseeee :KK16:

kuzum bence işin zor, bizde cıncığının cıncığını bilir herkes, misal annemin teyzesinin torunları falan yakın akraba kabul edilir :KK1: eşin de bizden ya o sebeple diyorum.... bu arada az daha evlenmeseydim yeğenimin de çocuğu olabilirdi :KK1: yeğenim benden sadece 4 yaş küçük ve hemen bizden sonra evlendi.... şu an isteseler yine bizden evvel çocuğu olur yani... o kadar tuhaf değil plojonun yaşadığı durum :KK1:

bu arada da bebek konusunu söylememekle en iyisini yapıyorsun fikrine bende katılıyorum..... benim durumumu bilmeseler bile soruyorlar, bak kaç yaşına geldin sonra çok ararsın diyen densizlerde oluyor..... belki -ki gerçekte de öyle- hakkatten arıyorum ve bunu sizinle paylaşmak istemiyorum, neyin peşindesiniz bi düşün yakamdan diyesim geliyor yani bazen....

Evliliğin ilk günleri çoğu zaman zor olur. Benim de kabus gibiydi.erkekler çok bencil. Maalesef!!! Ama sabırlı olmak lazım diycem, ama aslına bakarsan kadının sabrı eğer erkek evliliğe hazırsa işe yarıyor. Yoksa ne yazık ki nasıl başlarsa öyle gidiyor.
ben bu konuda plojo ya katılıyorum tatlım.... bi defasında eşim "evli arkadaşlarım şöyle yap, böyle davran demişlerdi" gibi bi laf ettiğinde "sen bi de bana söylenenleri bilsen, bu bizim evliliğimiz başkalarıyla karıştırma" demiştim..... o da arkadaşlarını dinlese ben de arkadaşlarımı dinlesem herşey çok dha farklı olurdu, yaklaşık 1,5 yıllık evliyim sadece 1 defa seslerimiz yükseldi, bn hormon ilaçları kullanıyordum ve benim yüzümdendi.... onu da ertesi gün "ben sana bi şey söylediğimde bana karşılık verme hayatım, biliyorsun ilaçlar..." dedim ve tatlıya bağlandı. konuşabilir olmak ve "ortak nokta"da anlaşmak çok önemli.... bazen haksız olduğumuzu göremeyebiliriz, bi çok zaman empati yapmamız gerekir..... inşallah herşey senin için her gün daha da güzelleşir....:KK34:

Günaydın kızlarrr :KK16::KK16:
nasılsınız bakalım dünden beri kızlarr..
dün izinliydim işte değildim, ehliyet işlerini halletmek için izin almıştım.
1 hafta 10 güne çıkıyor ehliyetim :KK52::KK52:

canımm yatağınız çok güzelmişş :KK16::KK16:
eksiklerini tamamlayınca dahada güzel olacak bide sezoş gelince ohhh tam olacak işte :KK52::KK52:

ehliyetin hayırlı uğurlu olsun tekrardan canımcımmmmm:KK54:

bazen içinden yüzüne karşı söylemek yetmiyo dimi canımmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: çok güldüm çoookkkkk.......

hu huuuu ben geldiiimmmm....:KK3::KK3::KK3::KK3: doktora gidip tüp bebek raporu için belge teslim edecektim, randevum öğleden sonra 3teydi, ama sırayı kafalarına göre değiştirdikleri için doktorlar.... saat 5 ten sonra sıra geldi ve belgeleri yarın getirip sekretere bırakın dediler.... yarın yeniden gitmem gerekecek. iyi ki izinliyim :))))) yıllık iznimden izin yazmıştım kendime, üşütüküm ya bu ara.... ama pek dinlememiş oldum böylece...

bazen içinden yüzüne karşı söylemek yetmiyo dimi canımmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: çok güldüm çoookkkkk.......

Keşke baştan sorsaydın canım..Hem sadece belge teslim edicekmişsin..Bazen araya girmek gerekiyor:KK9:

Yüzüne söyleyemiyorum tabi ahh bir söylesem :) Biliyorum tabii o kadarını,öğreniyoruz demekle yetindim :)
doğumdan sonra böyle yapanlara gereken cevabı verip suçu lohusalık depresyonuna atacam:KK9::KK9:

slm kızlar bnde yenı evlıyım, bu formdada yenıyım boyle arkadaslıklar ve konular hosuma gıttı. bnde katılabılır mıyım aranıza:)

1,5 senelik evliyim eşimi çok seviyorum çok mutluyum Allah'a şükür bir de bebeğimi olacak oh daha ne olsun alla herkese sevdiği insanı nasip etsin :KK54:

slm kızlar..bugun gelemedim.. merak etmişsiniz..

sabh test yaptım ama sonuç yine negatif...:KK14:
moralim cok bozuldu hiç gelsim yoktu....kendimi ilk defa bu kdr hazır hissetmiştim..ama kısmet değilmiş..
eşimle konuşup biraz ara verelim dicem ama nasıl dicem bilmiyorum..korunmak istiyorum..:KK14:

major ehliyetin hayılırı olsun inş.

Herkese gunaydinlaar suan bu mesaji yarim goz yaziyorum cok uykum vaar:KK14:

Prensescim kafani ferah tut stres yapma olabilir boyle seyler:KK50:
Niye korunacaksib ki bebek gelirse istedigi zaman gelsinn hayirlisi olsun ama stres yapma kuzum :KK50:

Günaydın sevgiliiimm ne güzel birgün değil miiiiii,kahvaltıdaan öncee biraz dahaaa :KK24::KK24:
Ben gerisini getirmiyorum,size havale ediyorum:KK37:

1,5 senelik evliyim eşimi çok seviyorum çok mutluyum Allah'a şükür bir de bebeğimi olacak oh daha ne olsun alla herkese sevdiği insanı nasip etsin :KK54:

:nazar: Maşallahh :)
Amin,sevdiğinin huzuru bambaşka..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin miniğinizide :)

moralim cok bozuldu hiç gelsim yoktu....kendimi ilk defa bu kdr hazır hissetmiştim..ama kısmet değilmiş..
eşimle konuşup biraz ara verelim dicem ama nasıl dicem bilmiyorum..korunmak istiyorum..:KK14:

Aaa Prensess yapmaa..Kuzum korunursan sonra tekrar birkaç ay beklemen gerekecek,o bekleme sürecinde yine aynı sıkıntıyı yaşayacaksın..
Stres yapma,sende diyordun bak hemen olmasın diye,azcık daha zamanı var demek ki..Pes etme ama şartlamada kendini,süpriz yapacak minişin sana :)

herkese merhaba ben 8 aylık evliyim aralık ayından itibaren bebek düşünmeye başladım.ağustosta evlendim ilk ay ilk birliktelik olduğu için düzenli bir cinsel hayatım olmadı sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım adetlerim 27 yaşına kadar her ay 7 gün sürerdi son 2.5 yıldır ilk 2 gün kahve rengi leke ve sonrası adet kanaması sonrada yine lekeler şeklinde 10 gün sürmeye başladı.ve ayrıcada adet olduğum günler affedersiniz tuvaletimi yaparken çok zorlanıyordum.bekarken 5 kez doktora gittim kan tahlilleri yapıldı ultrasondan bakıldı ve sorun yok denildi hepsi de ayrı doktorlardı.ocak ayından sonraki adetimde bittikten sonra yani 11 ve 12.günde kahve rengi leke gelince doktora gittim alttan önce parmakla sonra aletle muayene etti polikistik over dedi sadece bebek istediğim için folikasit verdi ve tahlil istedi.tahlil sonuçlarım güzeldi bir sıkıntı yoktu.bende bu ayla birlikte 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum ama hala bebek yok.ayrıca ocak ayı itibarende her ay adet sonrası kahverengi leke yaşamaya başladım bu ay 1 gün sürdü
bu arada 1 kasımda eşim trafik kazası geçirdi çok şükür ki verilmiş sadakamız varmış büyük kazadan canlı ve komaya girmeden çıktı.2 gün yoğun bakımda kaldı o dönemde antibiyotik aldı.kafasını çarpmıştı beyin cerrahı menenjit kapma tehlikesine karşı tedavi uyguladı.sonrada epilepsi durumuna karşı epilepsi ilacı aldı 3 aylık evliydim o dönem
bu bebek işini çok kafaya takıyorum eşim o dönem aldığı ilaçlarında etkisi olabilir diyor bende acaba endometriosis mi var süphesi oluştu.ilişkinin ilk girişinde acı hissediyorum hafif yanma
offf yani

günaydınn yavruşlarrr :KK16::KK16::KK16:

ehliyetim için teşekkürler hepinize daha kanlı canlı elimde değil ama önümüzdeki hafta elimde olacak inşallah :KK52::KK52:

Huuuu ben geldimmm:KK3:
Cok yoruldum tatlislaaar aiz nasilsiniz bakalimm

canım sende bu sene ordan oraya mahvoldun. üçüncüye ev düzüyorsun :KK50:

size yazmadan gitmem ki ben eve :KK52:
ama bu gün ıssız topik olduk :KK9:

"gün park etti"yi hiç duymamıştım çok sevdim :KK52:
iş yerinde genelde park halinde zaten günler :KK9:
haftasonu jettt gibii..

ben de ella ve beauty yi merak ediyorum...bazen geçmişe bakıyorum da en çok onlar yazıyormuş...

mesela bugün cuma ve gün kesinlikle park edecek canım :KK52::KK52:

slm kızlar bnde yenı evlıyım, bu formdada yenıyım boyle arkadaslıklar ve konular hosuma gıttı. bnde katılabılır mıyım aranıza:)

hoşgeldiniz aramıza kızlar :13::13:

canımm öyle düşünme ne kadar çok sıkıntı yaparsan o kadar olmazki :KK50::KK50:
akışına bırak biraz acaba diye takma kafana.
bu ay sende soğan kürünü denesene canım.

gunaydınlar:KK76: yaz gelıyo:KK76: kıpır kıpır enerjı doluyo ınsan:KK76: gunes kedını gosteıyor cok mutlu oluyorm guneı gorunce bende ısteyımmalesef tatlım :KK43:

X