- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #8.221
Çok aktif olamamakla beraber bende yeni yeni katıldım sayılır aranıza :)
bende yeni bir gelin olarak muhabbetinize dahil olayım dedim :)
hoşgeldin şekeriiimmmmmm
hoşbuldumm teşekkür ederimm :)
eee anlat bakalım azcıkın, çalışıyon mu ev hanımımısın? nası gidiyo???? neler yapıyosunnnn????
canım ben memurum, çalışıyorum yani, ben de bazen ev hanımlığına özeniyorum ama şu hani 9 gün olan bayram tatilleri varya, bazen o bile fazla geliyo... kv ve kocamın aile üyeleriyle ilgili hiç bi sorunum yok çok şüür, eşimin annesine de kendi aileme de 2-3 haftada bir gideriz, kocamı pek çok pek çok severim, çocuk gibi eğlenirim;şımarırım, kocam da bana ayak uydurur.....Çalışıyorum ama bazen ev hanımlığına çok özeniyorum :)
evliliğin tadını çok çalışmaktan ve kalan zamanının kayınvalidesinde geçirmekten gerektiği gibi çıkaramayan bir yeni gelinimm :44:
sen neler yapıyorsun , çalışıyor musun kaç yaşındasın canım ???
canım ben memurum, çalışıyorum yani, ben de bazen ev hanımlığına özeniyorum ama şu hani 9 gün olan bayram tatilleri varya, bazen o bile fazla geliyo... kv ve kocamın aile üyeleriyle ilgili hiç bi sorunum yok çok şüür, eşimin annesine de kendi aileme de 2-3 haftada bir gideriz, kocamı pek çok pek çok severim, çocuk gibi eğlenirim;şımarırım, kocam da bana ayak uydurur.....
Çok aktif olamamakla beraber bende yeni yeni katıldım sayılır aranıza :)
bende yeni bir gelin olarak muhabbetinize dahil olayım dedim :)
hoşgeldin JASMİNE ama nedense sonradan gelen arkadaşlar DEVA hariç hep gittiler.
sende onlardan olma sakın
ilk zamanlar bizimkilerde hep bekliyo ve alınıyolardı, ben çalışıyorum diye haftasonları temizlik işine bulaşınca gidemedik bi kaç zaman, sonra alıştılar..... e bazen de gezmemiz tozmamız oluyo haliyle; iyi oldu ya ben çok memnunum.... dediğin gibi Allah başka dert vermesin.....harikaa bayıldımm :) Rabbim ağız tadınızı bozmasın.
benimde hiçbiriyle hiçbir sorunum yok çok şükür cokta seviyorum hepsini özellikle kayınpederimi. Ama çok düşkünler, sürekli gelmemizi istiyorlar gitmezsek alınıyorlar. bence de normali senin yaptığın gidip gelmede de bir düzen olmalı ama anlamıyorlar
Allah daha büyük sıkıntı vermesin ama tek derdim bu :44:
SWEATTT bak ben buldum galiba bu muydu??
ilk zamanlar bizimkilerde hep bekliyo ve alınıyolardı, ben çalışıyorum diye haftasonları temizlik işine bulaşınca gidemedik bi kaç zaman, sonra alıştılar..... e bazen de gezmemiz tozmamız oluyo haliyle; iyi oldu ya ben çok memnunum.... dediğin gibi Allah başka dert vermesin.....
EVEEETTTTTTben bile nası sevindimmmm
ilk zamanlar bizimkilerde hep bekliyo ve alınıyolardı, ben çalışıyorum diye haftasonları temizlik işine bulaşınca gidemedik bi kaç zaman, sonra alıştılar..... e bazen de gezmemiz tozmamız oluyo haliyle; iyi oldu ya ben çok memnunum.... dediğin gibi Allah başka dert vermesin.....
Amin Amin :)
bu bir süreç diyip bekliyorum bende artık , çalışan insan için özellikle stresli işi olanlar için gerçekten işkence oluyor bazen.
Günaaydıın olsuun,mutlu haberler olsuuun :)
Major nasıl acaba?
Beauty'de yok uzun zmndır,sifreden mi giremiyor ki?
Daha gelmedi yatak canım,cumartesi esim gidip gördü bitmisti,boyası kalmıs,carsamba gb gelecek insallah :)
Söylerimm,
birsürü teyzen var derimm :)) Normalde sadece dayısı var da :)
Kızkardesim olsa nasıl olurdu dedigim oluyor bazen..
Genelde de ablam olsa belki abimle oldugumuz gb olamazdık diyorum :) Abim baska yaa :) Nerden girdiysem konuya :)))
aydın günlerimiz musmutlu haftalarımız olsun gelinciiikkkllleeeerrrrrrr
prenses biz gelince de sen olmuyon amayaaaa.... bi denk gelemiyoz, birazdan gömülcem yine işlere, sonra gir girebilirsen topiğeeee
sen ben prenses ella daha isteyen kim varsa (ki tüp bebek topiğindeki arkadaşlarım özellikle) Rabbim kimsecikleri bekletmesin, evlatsızlıkla da evlatlarıyla da sınamasın kimseyiiiiii inşallahhhhh
canım PLOJO'cum... duygusallık denizine dalmışsın..... Rabbim sevdiklerimizin eksikliklerini göstermesin, anacığının isteği mevlütse sen de sonradan dediğin gibi yap gitsin ayol, ha ama o hak edenlere de LOĞUSALIK nedeniyle sinirlenebilir tüm içinden geçenleri dökebilirsin, tatlı tatlı laf batarma yöntemiyle elbette, saç saça girmenin de bi alemi yok
ah sezencik, anne ne kadar pozitif ne kadar duygusal görüyosun dimi... sen hiç üzme anneyi, şimdiye kadar üzmediğin gibiiiiibi de yatağın da tam annenin hayal ettiği gibi olsun sen de uyuda büyü o yatak daaaaa
GEEEESSSS yazıııııkkkkkonca çamaşırla uğraşmak hakkatten işin zor, neyse en aından şimdiden sonra herşey daha kolay olacak, daha az çamaşır daha az ütü
şimdi de ben azcık kendimden bahsediyimmmmm..... cumartesi günü yaşlandımdoğum günümdü yani ben eşimden hiç hareket göremeyince bi yem attım, cuma işten çıkınca anneme gidiyim cumartesi dönerim dedim eşimde bana cumartesi de kal pazar dönersin diye cevap verdi.... yaaaa dedimmmmm kesin unuttu işteeeeee :84::84::84::84: hatta cuma sabah işe gelirken ne zaman dönceğimi sordu, "ne zaman çağırırsan artık" diye öyle bi atarlandım da köye de nerdeyse bir aydır gitmiyodum çok iyi oldu, cuma erkenden uyuymuşum tabi soba sıcağı bana fazla gelip mayıştırdı zaten..... gece 12 de aradı kocam,doğum günümü ilk kutlayan oldu sağolsun... ama ben; saat 9:30 gibi uyuyan ve uykusunun en derin yerlerinde dolanan ben; kesin face den görmüşsündür diye bi başladıııımmmm susamadım resmen, sonunda da gerçi haticeye değil neticeye bakmak lazım ne kurcalıyosam, en azından kutladın diye de bitirdim..... kocam çok güldü, sağol önce azarladın sonra savundun dedi tabi sabah uyanıp kendime gelince aradım kocamcımı dedim ben uykuluydum ama, teşekkür ettim falan pazar günü de kahvaltı ederken kapı çaldı, açtım kocammmmm geeelllmmmiiiişşşş...... kediydi köpekti oynayıp yuvarlandık, bana ne iyi geldi anlatamammmmm..... ama sonra noldu kocam gece 12 de işe gittti ben uyuyamadım, zaten özlemiştim de kocamı gece 2 gibi aradım sesini duymak istedim diye... duygusallığın doruğundaydım. Allaha şükrettim, ömrümüzün sonuna ve sonrasında da hep beraber olalım mutlu mesut olalım, huzurumuz sağlığımız hep bizle olsun diye dualar ederek uyuyakalmışım..... KOCAMIII ÇOOOOOKKKKK SEEEVİİİİYOOOOORUUUUUMMMMMMM
günaydınnn kızlarrr mutu haftalarr hepinizee
iki ggünlük tatil keyfinden sonra yine çalışmaya emeğimizi satmaya devam
hafta sonunu anlatmışsınız genel olarak bizde cumartesi günü sinemaya gittik kocacımla düğün dernek'i izleyememiştik tekrar vizyona girdi 30 dk daha uzun olarak. sonrasında da kendimize ayakkabı aradık ben bulamadım ama eşim 2 tane aldı. eve geldik annemler bize geldiler oturduk geç saate kadar.
dünde saat 5'e kadar evde pinekledim eşimin işleri vardı dışarda sonrada biz annemlere gittik
bu arada hafta sonu bol bol araba kullandımufak bir tehlike atlattım çok korktum aslında ama allah korudu
PLOJO yatağınız bitmiş tatlım çok sevindim çarşamba gelirse inşallah bekliyoruz merakla
bu arada öyle ağlama bende düğün hazırlığı yaparken çok üzülmüştüm kızmıştım anlayabiliyorum az çok ama sezoş'u düşün o hissediyor.
AMAYA doğum günün kutlu olsun tatlım umarım bu yıl sana çok uğurlu gelir bebişini alırsın kucağına
ayrıca sabah sabah eşinide ne kadar çok sevdiğini tekrar itiraf etmişsin yaşasın kocalarımıza olan aşkımız
PRENSES sende bir nevi benim gibi geçirmişsin hafta sonunu gezerek ve ailenle
GES yine ASEN olmuş çamaşırlarla boğuşuyormuş valla yakın olsan yardıma gelirdim canım ne olacaktı sanki
SWEATçimde avatarını bulamıyormuş ben bulursam eklerim sana
şimdi birazcıkta haberlere bakayım neler oluyor güzel ülkemde... :44::44::44:
merhabaa kızlarr günaydınn
SWEATTT bak ben buldum galiba bu muydu??
tünaydın canlarımmmm
bir pazartesi sendromuyla daha karşı karşıyayım
dün gece geç yattık çenemiz düştü yatakta sanki koca gün beraber değiğlmişiz gibi yatağa girince gevezeliğimiz tutuyor
öğle arası da doktora gidicem hem efora gidip hem sonuçları alıcam inşallah bişey yoktur :26:
yetkilime dedim ki öğleden sonra 15dk geç gelebilirim doktora gidicem
cevap:eden ptesiye randevu aldın bu gün çok yoğun
Allahım ne diyim ki ben
Yaşasın bugün plojoo Sezenini görücekmişşş
bizim için de öpücük yolla
gelince hemen anlat büyümüş mü miniğimiz
canımmmm doğum günün kutlu olsuunnnnnn
aşkla sağlıkla ve tabiki deeeebebişle nice uzun ömürlü yıllarınız olsun....
kocan unutmamıştır ki doğum gününü..
neyseki gönlünü almışın...
yaşasın kocalarımız yaşasın aşkımız
canım ne güzel dolu dolu geçmiş haftasonun
Allah kazadan korusun bizleri-hepimizi..
ama usta şöför olursun ki sennn en yakın zamandaaa
günaydın canım hoşgeldin aramızaaa..
ben de aynı senin gibi yeni evli çalışan ama ev hanımlığına içi giden biriyim
ortak yanlarımız çok..
biz de haftada bi gün annemlere bi gün kvlere gideriz mutlaka...
napalım ömür geçiyor işte böyle...
canım evett buyduuuu
çook teşekkür ederim
değiştiriyim bi ara..
sen de avatar ekle ama böyle çıplak gibi
Istediginizi diyin kuzuuum ben anlarim kiiii ♡♥♡çok hamarattım ki ben bu gün
eşim uyurkennn çamaşır topladım yenileriniz astım ütü yaptım yemek yaptım..
tabi aralarda tv keyfi..
o kadar iyi geldi ki....
çok sıkılmışım koşturmacalardan kendimi dinledim valla...
şimdi eşim uyandııı dışarı çıkalım diyorr koşturmacaya devammmm
bu arada kociş okuldan gelince karşıladım ya bi de kahvaltı hazırlamıştım o kadar hoşuna gitti ki..
keşke çalışmadan da bana kapıyı hep sen açsan dedi
aahhh ahh arabayı alıp son borca girmeseydik düşünülebilirdiii
kuzuuu panik atak mı var bilemedim kpden korkuyo uçaktan ..
canı pek tatlı
zaten hem artvin hem tatil maddi olarak çökertir bizi..
napıcaz bilemedim
oooo en zor fasıl kalmış toplama ve ütü ..
ben çok sıkılırsam napıyorum bilio musun askılıktan topluyorum hepsini
yığıyorum odanın ortasına kocişe hadi bi el at diyorum konuşa konuşa topluyoruz süper oluyorrr
ama her zaman değil...yoksa benim kociş isyan eder
sana da kolay gelsin kuzuummm..
biz sana şimdi ges mi dicez asoş mu dicez
acinnnn yeriniziiiiiii kollariniziii sezoss geliyooooooorrrTelefondan alıntı yapmadım uzun sürüyor diye,o arada cips muhabbeti olunca benim aklım gitti :)))
Kime ne yazacağımı unuttum :)))
Bugün güzeldii,odayı değiştirdik abimle annem geldi,bide eşimin yeğeni vardı,miniğin yatağının yerini açtık :))
Yarında minişimi görecem inşallah,10 buçukta randevumuz :)
Aklımdasınııııız,iyi haberlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum..
Nice nice mutlu yillara kuzucummmaydın günlerimiz musmutlu haftalarımız olsun gelinciiikkkllleeeerrrrrrr
prenses biz gelince de sen olmuyon amayaaaa.... bi denk gelemiyoz, birazdan gömülcem yine işlere, sonra gir girebilirsen topiğeeee
sen ben prenses ella daha isteyen kim varsa (ki tüp bebek topiğindeki arkadaşlarım özellikle) Rabbim kimsecikleri bekletmesin, evlatsızlıkla da evlatlarıyla da sınamasın kimseyiiiiii inşallahhhhh
canım PLOJO'cum... duygusallık denizine dalmışsın..... Rabbim sevdiklerimizin eksikliklerini göstermesin, anacığının isteği mevlütse sen de sonradan dediğin gibi yap gitsin ayol, ha ama o hak edenlere de LOĞUSALIK nedeniyle sinirlenebilir tüm içinden geçenleri dökebilirsin, tatlı tatlı laf batarma yöntemiyle elbette, saç saça girmenin de bi alemi yok
ah sezencik, anne ne kadar pozitif ne kadar duygusal görüyosun dimi... sen hiç üzme anneyi, şimdiye kadar üzmediğin gibiiiiibi de yatağın da tam annenin hayal ettiği gibi olsun sen de uyuda büyü o yatak daaaaa
GEEEESSSS yazıııııkkkkkonca çamaşırla uğraşmak hakkatten işin zor, neyse en aından şimdiden sonra herşey daha kolay olacak, daha az çamaşır daha az ütü
şimdi de ben azcık kendimden bahsediyimmmmm..... cumartesi günü yaşlandımdoğum günümdü yani ben eşimden hiç hareket göremeyince bi yem attım, cuma işten çıkınca anneme gidiyim cumartesi dönerim dedim eşimde bana cumartesi de kal pazar dönersin diye cevap verdi.... yaaaa dedimmmmm kesin unuttu işteeeeee :84::84::84::84: hatta cuma sabah işe gelirken ne zaman dönceğimi sordu, "ne zaman çağırırsan artık" diye öyle bi atarlandım da köye de nerdeyse bir aydır gitmiyodum çok iyi oldu, cuma erkenden uyuymuşum tabi soba sıcağı bana fazla gelip mayıştırdı zaten..... gece 12 de aradı kocam,doğum günümü ilk kutlayan oldu sağolsun... ama ben; saat 9:30 gibi uyuyan ve uykusunun en derin yerlerinde dolanan ben; kesin face den görmüşsündür diye bi başladıııımmmm susamadım resmen, sonunda da gerçi haticeye değil neticeye bakmak lazım ne kurcalıyosam, en azından kutladın diye de bitirdim..... kocam çok güldü, sağol önce azarladın sonra savundun dedi tabi sabah uyanıp kendime gelince aradım kocamcımı dedim ben uykuluydum ama, teşekkür ettim falan pazar günü de kahvaltı ederken kapı çaldı, açtım kocammmmm geeelllmmmiiiişşşş...... kediydi köpekti oynayıp yuvarlandık, bana ne iyi geldi anlatamammmmm..... ama sonra noldu kocam gece 12 de işe gittti ben uyuyamadım, zaten özlemiştim de kocamı gece 2 gibi aradım sesini duymak istedim diye... duygusallığın doruğundaydım. Allaha şükrettim, ömrümüzün sonuna ve sonrasında da hep beraber olalım mutlu mesut olalım, huzurumuz sağlığımız hep bizle olsun diye dualar ederek uyuyakalmışım..... KOCAMIII ÇOOOOOKKKKK SEEEVİİİİYOOOOORUUUUUMMMMMMM
Kiyamammm tatlisimmgünaydınnn kızlarrr mutu haftalarr hepinizee
iki ggünlük tatil keyfinden sonra yine çalışmaya emeğimizi satmaya devam
hafta sonunu anlatmışsınız genel olarak bizde cumartesi günü sinemaya gittik kocacımla düğün dernek'i izleyememiştik tekrar vizyona girdi 30 dk daha uzun olarak. sonrasında da kendimize ayakkabı aradık ben bulamadım ama eşim 2 tane aldı. eve geldik annemler bize geldiler oturduk geç saate kadar.
dünde saat 5'e kadar evde pinekledim eşimin işleri vardı dışarda sonrada biz annemlere gittik
bu arada hafta sonu bol bol araba kullandımufak bir tehlike atlattım çok korktum aslında ama allah korudu
PLOJO yatağınız bitmiş tatlım çok sevindim çarşamba gelirse inşallah bekliyoruz merakla
bu arada öyle ağlama bende düğün hazırlığı yaparken çok üzülmüştüm kızmıştım anlayabiliyorum az çok ama sezoş'u düşün o hissediyor.
AMAYA doğum günün kutlu olsun tatlım umarım bu yıl sana çok uğurlu gelir bebişini alırsın kucağına
ayrıca sabah sabah eşinide ne kadar çok sevdiğini tekrar itiraf etmişsin yaşasın kocalarımıza olan aşkımız
PRENSES sende bir nevi benim gibi geçirmişsin hafta sonunu gezerek ve ailenle
GES yine ASEN olmuş çamaşırlarla boğuşuyormuş valla yakın olsan yardıma gelirdim canım ne olacaktı sanki
SWEATçimde avatarını bulamıyormuş ben bulursam eklerim sana
şimdi birazcıkta haberlere bakayım neler oluyor güzel ülkemde... :44::44::44:
Hosgeldin tatlimmmmerhabaa kızlarr günaydınn
Tatlim sonuc nasil cikti haberdar eeet:26:tünaydın canlarımmmm
bir pazartesi sendromuyla daha karşı karşıyayım
dün gece geç yattık çenemiz düştü yatakta sanki koca gün beraber değiğlmişiz gibi yatağa girince gevezeliğimiz tutuyor
öğle arası da doktora gidicem hem efora gidip hem sonuçları alıcam inşallah bişey yoktur :26:
yetkilime dedim ki öğleden sonra 15dk geç gelebilirim doktora gidicem
cevap:eden ptesiye randevu aldın bu gün çok yoğun
Allahım ne diyim ki ben
Yaşasın bugün plojoo Sezenini görücekmişşş
bizim için de öpücük yolla
gelince hemen anlat büyümüş mü miniğimiz
canımmmm doğum günün kutlu olsuunnnnnn
aşkla sağlıkla ve tabiki deeeebebişle nice uzun ömürlü yıllarınız olsun....
kocan unutmamıştır ki doğum gününü..
neyseki gönlünü almışın...
yaşasın kocalarımız yaşasın aşkımız
canım ne güzel dolu dolu geçmiş haftasonun
Allah kazadan korusun bizleri-hepimizi..
ama usta şöför olursun ki sennn en yakın zamandaaa
günaydın canım hoşgeldin aramızaaa..
ben de aynı senin gibi yeni evli çalışan ama ev hanımlığına içi giden biriyim
ortak yanlarımız çok..
biz de haftada bi gün annemlere bi gün kvlere gideriz mutlaka...
napalım ömür geçiyor işte böyle...
canım evett buyduuuu
çook teşekkür ederim
değiştiriyim bi ara..
sen de avatar ekle ama böyle çıplak gibi
Istediginizi diyin kuzuuum ben anlarim kiiii ♡♥♡
Bende dun sinava gittimm geldim yorulmusum mayistimmm ve tabi ki utu yaptimmm
acinnnn yeriniziiiiiii kollariniziii sezoss geliyooooooorrr
Nice nice mutlu yillara kuzucummm
Kiyamammm tatlisimm
Tesekkur ederim dusunmen yeteeer
Hosgeldin tatlimmm