Günaydııııın:97:
Çok ağladım ben gece ..2 saat aralıksız,sesli sesli ühüüüü gb
Üzüyormuyum ben seni dedi eşim..Üzmüyorsun kiii hiiiççç,hatta sadece sen mutlu ediyorsunn dedim..Niye öyle diyorsuun annen vaaar Sezen vaaar dedi
Doldum doldum doldum sonra piuuu
Kızmışım ben sanki birilerine..
Şurda ne kadar kaldı merak edip arayan bile yok,bu sadece 1-2 kişi aslında aileden saydığmız..İyiyim ben kimseye ihtiyacım yok çok şükür Allah'tan işte,ama hak verirsiniz ki son zamanlarım insan merak eder,etmez dediğim insanlar bile ediyor..
Şimdi benim temizliğim olacak annem yapacak kimsede ses seda yok,tabii kimse gelmeye mecbur değil ama yakışığıda bu değil..
Şimdi kimse yok doğumdan sosnra da insanların evimize doluşup keyfii gelmelerini anneminde onlara hizmet etmesini istemiyorum sanırım,elini eteğini çekip sonrada birden gelip bebişimiz demelerinide istemiyorum galiba..
Temizlik için birini tutmayı düşünüyorum şimdi..
Bebek mevlüdünüde yapmayacam,çok az kişi çağırıp,hatta hoca teyzemizin hoca arkadaşlarını çağırıp az öz kuran okunsun istiyorum sadece..
Annem beni bu düşüncelerden vazgecirmeye çalışacak ama olsun şimdilik çok kızgınım
Boşuna eşimi üzdüğüme üzülüyorum aslında ama dedim ya şimdi kimse yok sonra doluşmasın istiyorum kimseee..
Tozu dumana katacam,bütün suçuda lohusalığa atacam
Tövbe tövbe yaaa
Ama söyleyecem bunları..
Kafayı yemiş doktorlar,kendilerini bilim adamı fln sanıyorlar galiba..Kime,neden,nasıl hizmet etmeleri gerektiğini unutuyorlar..Sevmiyorsan insanları,sabrın yoksa mesleğini seçeceksin ona göre yaa,çok kızdım,ne demek hastayı azarlamak üzmek
Maşallahhh kızçee
Bölgesel çalış diyecemde alt tarafa 6 sene önceki kot oluyorsa üst ne kadar farklı olabilir diye düşündüm
Allah razı olsun kızçee,teşekkür ederimm :13:
Ohh kontroller başladı :) Plan yakınlaştı :)
İnşallah iyi haberler alırsın canım,ilaç fln kullanmak zorunda kalmazsın..
Eveeeeett
Yaşasın yaramazlıklaar:78: