Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
ben bi kez daha doktora gidicem..
o yüzden en erken mayısta gelirimmm hamiş haberiylee
inşallah amayaa ya da sen olursuunn

inşallah canm..hayırlısııı

biişi paylaşmak istiyorum benn..yatağımı aldım yaa bazada ki eskileri annem yarın ihtiyacı olanlara verelim dedi...
veee ne olduu 2009 yılında giyidiğim bi kot pantolonu bugun giyidiimm tam 6 yıl sonraaa
bnm sorun üsttee

Günaydııııın:97:
Çok ağladım ben gece ..2 saat aralıksız,sesli sesli ühüüüü gb
Üzüyormuyum ben seni dedi eşim..Üzmüyorsun kiii hiiiççç,hatta sadece sen mutlu ediyorsunn dedim..Niye öyle diyorsuun annen vaaar Sezen vaaar dedi
Doldum doldum doldum sonra piuuu
Kızmışım ben sanki birilerine..
Şurda ne kadar kaldı merak edip arayan bile yok,bu sadece 1-2 kişi aslında aileden saydığmız..İyiyim ben kimseye ihtiyacım yok çok şükür Allah'tan işte,ama hak verirsiniz ki son zamanlarım insan merak eder,etmez dediğim insanlar bile ediyor..
Şimdi benim temizliğim olacak annem yapacak kimsede ses seda yok,tabii kimse gelmeye mecbur değil ama yakışığıda bu değil..
Şimdi kimse yok doğumdan sosnra da insanların evimize doluşup keyfii gelmelerini anneminde onlara hizmet etmesini istemiyorum sanırım,elini eteğini çekip sonrada birden gelip bebişimiz demelerinide istemiyorum galiba..
Temizlik için birini tutmayı düşünüyorum şimdi..
Bebek mevlüdünüde yapmayacam,çok az kişi çağırıp,hatta hoca teyzemizin hoca arkadaşlarını çağırıp az öz kuran okunsun istiyorum sadece..
Annem beni bu düşüncelerden vazgecirmeye çalışacak ama olsun şimdilik çok kızgınım
Boşuna eşimi üzdüğüme üzülüyorum aslında ama dedim ya şimdi kimse yok sonra doluşmasın istiyorum kimseee..
Tozu dumana katacam,bütün suçuda lohusalığa atacam
Tövbe tövbe yaaa
Ama söyleyecem bunları..

Kafayı yemiş doktorlar,kendilerini bilim adamı fln sanıyorlar galiba..Kime,neden,nasıl hizmet etmeleri gerektiğini unutuyorlar..Sevmiyorsan insanları,sabrın yoksa mesleğini seçeceksin ona göre yaa,çok kızdım,ne demek hastayı azarlamak üzmek

Maşallahhh kızçee Bölgesel çalış diyecemde alt tarafa 6 sene önceki kot oluyorsa üst ne kadar farklı olabilir diye düşündüm

Allah razı olsun kızçee,teşekkür ederimm :13:
Ohh kontroller başladı :) Plan yakınlaştı :)
İnşallah iyi haberler alırsın canım,ilaç fln kullanmak zorunda kalmazsın..

biz her şartta burdayızzzz
daha bu topik hamişler topiği olucak

Eveeeeett Yaşasın yaramazlıklaar:78:

Sevdiceğim aradıııı,yatağımız bitmiş sadece boyası kalmış boyaya gidecekmiş bugünnn
Haftaiçi gelecekk inşallah

Annemle konustum,abimle konustum,iyiyim Bişey demedim tabii canımı sıkan seylerle alakalı,öyle konusmak iyi geldi..Akşama oda düzenlenecek yatağa yer açılacak :)

Açtım şarkı,bi kaşıkta nutellamı yedim,güzel haberde aldım ohhh :)
Keyfimle ezecem tüm düşüncesizlikleri :124:

1-2 insan için üzülmeyi haketmiyorum,eşimde beni üzgün görmeyi haketmiyor..Sabah karnımı sevip Sezencik anneye söyle ağlamasın demişti,kıyamam

Siz nerelerdesiniz acaba,havada çok güzel :)
Ama ben bu haftasonu evdeyim yürüyüşler harici,dikişlerimi bitirecem inşallah..
Yarında eşim yok CNR'da Mücevherat fuarına gidecekler patroncuğuyla :) Ben o kadar gezmeyi göze almadım tabii :)

muhteşem güneşli bi ctesi den merhaba gelinciklerrrrr
hastaneden geldik de üzerimizi değiştirip gezmeye gidicez
mudanyaya gidicez PRENSES in evlilik teklifi aldığı yere
hemen özetliyim çok şükür önemli bir şey yok...ekg çekildi ilk..
bi ritim bozukluğu problemim varmış ama hayatımın akışını çok etkilemezmiş..
holter diye bi alet var walkmen gibi lisedeyken gittiğimde de bağlamışlardı onu bağladılar vücudumda kablolar -belimde garip bi alet :85:
ptesi hem aleti götürücem-24 saat kaılıcakmış yarın kendim çıkarıcam-hem de efora giricem..
bu arada alet kalp atışlarımı ölçüyor...
kan testi de yaptılar chek up gibi olucak...
Allah herkese sağlık versin.....

QUOTE=AyPrensessi;34550693]inşallah canm..hayırlısııı

biişi paylaşmak istiyorum benn..yatağımı aldım yaa bazada ki eskileri annem yarın ihtiyacı olanlara verelim dedi...
veee ne olduu 2009 yılında giyidiğim bi kot pantolonu bugun giyidiimm tam 6 yıl sonraaa
bnm sorun üsttee[/QUOTE]

benim de sorun altta
gerçi kilo alınca göbeğimde çıktı hafif ama ne kadar kilo versem de bacaklarım kalın benim
o yüzden bisiklete binip diren sivit incelicek diyorum

kuzucummm çok iyi anlıyorum seniiii....
eminim üzüldüğün nokta evin temizliği-pisliği değildir...
insan bi arasınlar-düşünsünler isityor dimi?
ben de evlenirken Allah eksiklikleirini göstermesin anneme babam koşmuştu..
akrabalardan ve eşimin ailesinden kimse arayıp ne eksiğiniz var yardımlık bişey var mı dememişti..
içerliyor insan..
ama boşver kimin ne olduğunu böyle günlerde anlıyor insan...
eşin ailen ve en önemlisi Sezen yeter ki sana
hamilelik duygusallığı da çökmüştür sana..
sen de yapma mevlüdünü bence de
amaç Kuran okunması zaten az ve öz insana okunur..
valla sakaryada olaydım yardıma gelirdim ki bennnn

eşinin işi çok zevkli olmalı

ohh senin de keyfin yeter kiii

dikişlerle vakit çabuk geçer...ben de sökük dikmeyi yeni öğreniyorum

bu arada eşim yaz tetilinde ısrarla artvine gitmek istiyor...sen git ben kalayım yeter ki tatile gdelim diyorum...hani benle her yere gelirdin diyor...
ama ben koca kış bu tatili bekledim :26:
o da haklı 10 yıldır gitmio memleketine...
ama ben tatil için bebişi bile erteliyordum en iyi siz biliyosunuz..
şu an aklıma gelen tek çözüm bebiş çalışmalarına başlamak
en azından hamiş kalırsam yakın yerlere gideriz tatile
plojoo sen de ilk haftalar da tatile gitmiştin ya denize girmiş miydin?

Slm kızlar...bugun hava harikaydı..
2tne yere gittik eşim kot bn etek aldım görümcem ablm fln aldık uygundu fiyatlar. ...
Sonrada eşim arabayı yıkmaya gidelim ddi.bnde gittm akrba vardı orda eşime şunun duruşuna bak jandarma gibi duruyor dedi

Plojocum seni cok iyi anlıyorum bnde düğünden önce öyle oldu. Çeyiz sermeye hrkez gelicm dedi son gun gelemicem dedilr..ama çok şükür yetişti herşey güzel olduu...
Bnce hiç üzülme o seni aramayanları sen ara lafınıda yap. Sizin arayacağınız yok ben aramasam deee...bn öyle yapardım.
Eğer kii annen istiyorsa Mevlüt yap.böyle durumlarda annelr cok hevesli oluyorlar. .sonra içlerinde kalıyor bnce başkaları yuzunden ne kendini ne anneni üzz
Daha uzun yazamıyorum telden giriyorum kızçee

Svitt sonuçların iyi olmasına sevindim ama o aletleri anlamadım inş. onlardan da iyi sonuç alırsın cnm.
İnan okurken bnde öyle düşündüm svit çocuk yapmıyor eşin memlekete gitmek istiyor diyeee...
Bugune kadar gitmemiş biraz daha gitmesin...biz memlekete genelde bayramlarda gideriz sizde öyle yapın bnce ..
Bncede niran öncr başla bebek çalışmalarına...
Valla bnde cok şaşırdım 6yıl önce ki pantolonumu giyincee bnim üst bölgem gitmiyor cok da olmasa inş. Zayıflarım hepimiz inş.

kızlaaarr diğer hesabı açamıyorummm ilk şifremi hatırlamadığım için sanırım
çok uzak kaldım farkındayım canlar sizdennn bu duruMA bende üzülüyorum ama hiç işim bitmiyo yahu

sivitimmmm çok geçmiş olsunnnn inşallah sonuçlar iyi çıkarrr:26:
plojommm içerleme hiç gelen gelsin arasın sorsun sende onların sana ih:26:iyacı olduğunda sesini çıkarmazsın birazda duygusalsın şuan ondan çok düşünüyosun sanırım
prensescann sende mi spora başladınn nasıl gidiyo sporr
majorumm bi yere gitmedim ki ben hep burdayımmm bırakmıcam sizi 10.yılımzı kutlayacaz burda
ne zaman ki sezen ve bizim bebişler genç kız olur onlara devrederiz

bugün çamaşır makinemiz bağlandı inanırmısınız 1.5 aydır ilk defa çamaşır yıkadım vee tam 5 yada 6 makineeee
heryerde çamaşır asılı

hoşgeldin cok actın arayııı sen olmayınca çok sessizz

teknik sorun oluştu kk servise girdii ayrlar değşti o yüzden şifrenle giremiyorsundur.. daha önce aldığın bi şifre varsa onunla dene
bn spora başlamadım diyet yapmaya çalışıyorum ama pek başarılı değilim çünkü ewde tartım yok. tartı olmayınca da rahat bırakıyorum kendimi kasmıyorum.. dışarı çıktığımda hiç aklma gelmiyor almak.aldığımda mutfağa koyarım artık

SWEAT

Ne güzel olurduu bana gelsen :)))) sagol canım..
Buarada cok sevindim sonucların iyi ilerlemesine..
Dügün üzeri herkeste o durum oluyor bence,bir de ilgi gelinin olacagına insanlar garip bir sekilde gelin olacsk kisiden ilgi bekliyor,neyin kafasıysa :)
Bebis icinde coook sevindiiim :) İnsallah bekletmeden sevindirsin Rabbim..
Gitmistim tatile,denizede girmistim canım..6 haftalık flndım..Su buz gbydi İzmir'de,buzz..Deniz havuzdan iyi,önerilen o ama sen yine de öyle olursa doktoruna danıs..Bir de unutmuyorum o dönem gögüsler tam sıkıntılı oluyor tam en bası ya geciken regl ile birlikte dolgunluk fln,denizden her cıktıgımda agrılı bi acı olmustu,kurulanmaya calısırken baskı uygullamazsın :)

AYPRENSESİ
Dogru diyorsun kızce,annemide üzmek istemiyorum baskaları icin :) Zaten attım kafamdan cabucak sıkıntılı düsünceleri cok sükür..
Alısverislerde yapılmıs ohh,güle oynaya eskitin :)

ASEN :)
Benim sifrede degismisti aldım hemen yenisini,degistirdim yine..
Özletmeyin kendinizi :)
O sıkıntılı konuyu attım hemen kafamdan :)
Uzun süre neşeden uzak duramıyorum ben
:)))

kızçelerrrr şu anda değmeyin keyfime...
eşim ygs de görevli olduğundan sabah okula gitti ben de annemlere kahvaltıya gittim
biraz önce geldim eve eşim de geldi bişeyler yiyip yattı..
ben de pc+tv keyfi yapıyorum....

artvine gitme işinde eşime dedim ben en az 5 gün deniz havuz güneş keyfi yapmak istiyorum...
onun dışında istediğin yere geleyim dedim...
tam önce uçakla artvine ordan uçakla antalyaya gitmeyi kararlaştırmışken e annemler ne olcak dedi
babası uçağa binemiyormuş eşim arabayla götürsün istiyorlarmış da zaten 24 saatlik yol
durmadan araba kullanamıcak ..konaklıcaz bi yererde 3 gün yol sürücek
velhasıl tek çözümmm
şaka bi yana hala çözüme kavuşturamadık....

şimdi çamaşır toplayıp beyazları yıkıcam..

GESSSS gözün aydın kuzucum kavuştun mı çamaşır makinsesine
ben çamaşır asıp toplamaktan nefret ediyorum
sana Allah kolaylık versinn canımmm
arada uğra ama buraya yaz tatilini iple çekiyorum hep burda olursun o zaman

PLOJOOOO sana zaten mutsuzluk-umutsuzluk hiç yakışmıyor...
sen hep mutlu ol
bu arada bu topiğe yazmaya başladığımızda Sezen'in cinsiyetini bile bilmiyorduk beraber öğrendik şimdi doğuma gün sayıyoruzzz
süper yaaaa...
eskidik mi neeee
inşallah bütün sevinç ve heyecanlarımızı burda paylaşırız...

PRENSESSS aldıklarınızı güle güle giyip eskitin
bak nisan geliyor inşallah içime doğan çıkar

bu gün hava da güzel topiğimiz ıssız topik olucak
eşim uyanınca biz de çıkarız belki ama şu walkmen gibi alet-adı holter-ve kabloları belimde yaa göbiş 2'ye katlanmış gibi gözüküyor
insan içine çıkasım yok

Son düzenleme:
evett tartı bende çok istiyorum kiiii mutfakta gözünün önünde durunca belki daha az yenir
bende akşamları çok abartıyorum yaa şişecem yakında az kaldı zayıfsın diyo herkes de birden 5 kilo alırsam o zaman görürüm onları
evet artık burdan takılayım ben

bundan devam ediyorum kuzucummm
aynen neşeli olunca her zaman 1-0 önde oluyosun zaten tatlışım en iyisini yapıyosun kiii hem sezoştaa bu durumdan etkilenirr

neden binemiyoru kuzum kp senin uçağa?
bu arada 24 saat yolculuk aşırı yorucu olur...
biz 16 saat gittik ama eşim yoruldu yani ve o kadar kişinin konaklaması da baya bir masraf inşallah güzel bi çözüm bulursunuzz
e o zaman arabayı götürürseniz antalyadan tekrar artvine mi döneceksiniz kuzum:44:
kurudu çamaşırlar kuzucum kim toplayacak şimdi onlarıı:44: kim ütüleyecekkkkk
hofff ne çektik bee şu ev işlerinden

çok hamarattım ki ben bu gün
eşim uyurkennn çamaşır topladım yenileriniz astım ütü yaptım yemek yaptım..
tabi aralarda tv keyfi..
o kadar iyi geldi ki....
çok sıkılmışım koşturmacalardan kendimi dinledim valla...
şimdi eşim uyandııı dışarı çıkalım diyorr koşturmacaya devammmm

bu arada kociş okuldan gelince karşıladım ya bi de kahvaltı hazırlamıştım o kadar hoşuna gitti ki..
keşke çalışmadan da bana kapıyı hep sen açsan dedi
aahhh ahh arabayı alıp son borca girmeseydik düşünülebilirdiii

kuzuuu panik atak mı var bilemedim kpden korkuyo uçaktan ..
canı pek tatlı
zaten hem artvin hem tatil maddi olarak çökertir bizi..
napıcaz bilemedim

oooo en zor fasıl kalmış toplama ve ütü ..
ben çok sıkılırsam napıyorum bilio musun askılıktan topluyorum hepsini
yığıyorum odanın ortasına kocişe hadi bi el at diyorum konuşa konuşa topluyoruz süper oluyorrr
ama her zaman değil...yoksa benim kociş isyan eder

sana da kolay gelsin kuzuummm..
biz sana şimdi ges mi dicez asoş mu dicez

slm kızlar bugun hafta sonu ama yine iyimiş biraz hareketliymiş topik

bugun eşim ve babam arbaya yer yaptılar otopark var ama bizim yerimiz yoktu..artık bizimde yerimiz ver..
bugun yemek yapmadım cantık aldım..o yorgunluğun üzerine iyi gider dedim..ayran yaptım..yerkeenn annem ayran bardağını döktüüü..ona gülerken bnde döktüüümmm halı bembeyaz olduu
halının üzerinden neler geçti sanrım en masumu ayran oldu
öğlenden beri karnım ağrıyor sancılı garip bi ağrı.kabız gibi ama kabız değilim 2gündür de belim ağrıyordu :18:

plojo
cok iyi yapmışsın kuzzu boşveerr başkalarını...
sezen de umarım iyidir..
teşekkürler inş. denizde giyicem aldıkalrımızı :))

svitt
valla işin cok zor orta yolu bulmak.. artvin cok uzak antalya daha yakın :))
önce siz eşinle denize gitseniz sonra artvine gitseniz daha iyi olmazmı hem tatilini aradan çıkarmış olursunuz..
kp arba kullanamıyormu ? sen ?
ewde olmak güzel oluyor bazen kendini dinliyorsun ewine ait hissediyorsun..eşine kapıyı açmak o geldiğinde ewde olmak apayrı bi duygu..eşim bunu çok iyi biliyor 1kez beklemedim uyudum üzülmüştü..annemde fln olduğumda da bn geldim sen yoksun der
sen bnden önce hamile kalıcakmışsın diye hissediyorum..bilmiyorum neden

asen
bizim için fark etmez kii sen gel yeter kii... ne demiş mevlana "ne olursan ol gel"
akşamlara dikkat et . kilolar akşamları alınıyor..aburcuburlar hamurlar vs...

Telefondan alıntı yapmadım uzun sürüyor diye,o arada cips muhabbeti olunca benim aklım gitti :)))
Kime ne yazacağımı unuttum :)))

Bugün güzeldii,odayı değiştirdik abimle annem geldi,bide eşimin yeğeni vardı,miniğin yatağının yerini açtık :))
Yarında minişimi görecem inşallah,10 buçukta randevumuz :)
Aklımdasınııııız,iyi haberlerinizi okuyunca çok mutlu oluyorum..

yatağı geldimi minik prensessin
yarın slm söyle kızçeye..

bizde sizin iyi haberlerinizi alınca mutlu oluyoruzzz..

Günaaydıın olsuun,mutlu haberler olsuuun :)
Major nasıl acaba?
Beauty'de yok uzun zmndır,sifreden mi giremiyor ki?

yatağı geldimi minik prensessin
yarın slm söyle kızçeye..

bizde sizin iyi haberlerinizi alınca mutlu oluyoruzzz..

Daha gelmedi yatak canım,cumartesi esim gidip gördü bitmisti,boyası kalmıs,carsamba gb gelecek insallah :)
Söylerimm,
birsürü teyzen var derimm :)) Normalde sadece dayısı var da :)
Kızkardesim olsa nasıl olurdu dedigim oluyor bazen..
Genelde de ablam olsa belki abimle oldugumuz gb olamazdık diyorum :) Abim baska yaa :) Nerden girdiysem konuya :)))

aydın günlerimiz musmutlu haftalarımız olsun gelinciiikkkllleeeerrrrrrr

prenses biz gelince de sen olmuyon amayaaaa.... bi denk gelemiyoz, birazdan gömülcem yine işlere, sonra gir girebilirsen topiğeeee

ben bi kez daha doktora gidicem..
o yüzden en erken mayısta gelirimmm hamiş haberiylee
inşallah amayaa ya da sen olursuunn

sen ben prenses ella daha isteyen kim varsa (ki tüp bebek topiğindeki arkadaşlarım özellikle) Rabbim kimsecikleri bekletmesin, evlatsızlıkla da evlatlarıyla da sınamasın kimseyiiiiii inşallahhhhh

canım PLOJO'cum... duygusallık denizine dalmışsın..... Rabbim sevdiklerimizin eksikliklerini göstermesin, anacığının isteği mevlütse sen de sonradan dediğin gibi yap gitsin ayol, ha ama o hak edenlere de LOĞUSALIK nedeniyle sinirlenebilir tüm içinden geçenleri dökebilirsin, tatlı tatlı laf batarma yöntemiyle elbette, saç saça girmenin de bi alemi yok
ah sezencik, anne ne kadar pozitif ne kadar duygusal görüyosun dimi... sen hiç üzme anneyi, şimdiye kadar üzmediğin gibiiiii bi de yatağın da tam annenin hayal ettiği gibi olsun sen de uyuda büyü o yatak daaaaa

GEEEESSSS yazıııııkkkkk onca çamaşırla uğraşmak hakkatten işin zor, neyse en aından şimdiden sonra herşey daha kolay olacak, daha az çamaşır daha az ütü

şimdi de ben azcık kendimden bahsediyimmmmm..... cumartesi günü yaşlandım doğum günümdü yani ben eşimden hiç hareket göremeyince bi yem attım, cuma işten çıkınca anneme gidiyim cumartesi dönerim dedim eşimde bana cumartesi de kal pazar dönersin diye cevap verdi.... yaaaa dedimmmmm kesin unuttu işteeeeee :84::84::84::84: hatta cuma sabah işe gelirken ne zaman dönceğimi sordu, "ne zaman çağırırsan artık" diye öyle bi atarlandım da köye de nerdeyse bir aydır gitmiyodum çok iyi oldu, cuma erkenden uyuymuşum tabi soba sıcağı bana fazla gelip mayıştırdı zaten..... gece 12 de aradı kocam,doğum günümü ilk kutlayan oldu sağolsun... ama ben; saat 9:30 gibi uyuyan ve uykusunun en derin yerlerinde dolanan ben; kesin face den görmüşsündür diye bi başladıııımmmm susamadım resmen, sonunda da gerçi haticeye değil neticeye bakmak lazım ne kurcalıyosam, en azından kutladın diye de bitirdim..... kocam çok güldü, sağol önce azarladın sonra savundun deditabi sabah uyanıp kendime gelince aradım kocamcımı dedim ben uykuluydum ama, teşekkür ettim falan pazar günü de kahvaltı ederken kapı çaldı, açtım kocammmmm geeelllmmmiiiişşşş...... kediydi köpekti oynayıp yuvarlandık, bana ne iyi geldi anlatamammmmm..... ama sonra noldu kocam gece 12 de işe gittti ben uyuyamadım, zaten özlemiştim de kocamı gece 2 gibi aradım sesini duymak istedim diye... duygusallığın doruğundaydım. Allaha şükrettim, ömrümüzün sonuna ve sonrasında da hep beraber olalım mutlu mesut olalım, huzurumuz sağlığımız hep bizle olsun diye dualar ederek uyuyakalmışım..... KOCAMIII ÇOOOOOKKKKK SEEEVİİİİYOOOOORUUUUUMMMMMMM

günaydınnn kızlarrr mutu haftalarr hepinizee

iki ggünlük tatil keyfinden sonra yine çalışmaya emeğimizi satmaya devam
hafta sonunu anlatmışsınız genel olarak bizde cumartesi günü sinemaya gittik kocacımla düğün dernek'i izleyememiştik tekrar vizyona girdi 30 dk daha uzun olarak. sonrasında da kendimize ayakkabı aradık ben bulamadım ama eşim 2 tane aldı. eve geldik annemler bize geldiler oturduk geç saate kadar.
dünde saat 5'e kadar evde pinekledim eşimin işleri vardı dışarda sonrada biz annemlere gittik
bu arada hafta sonu bol bol araba kullandım ufak bir tehlike atlattım çok korktum aslında ama allah korudu

PLOJO yatağınız bitmiş tatlım çok sevindim çarşamba gelirse inşallah bekliyoruz merakla
bu arada öyle ağlama bende düğün hazırlığı yaparken çok üzülmüştüm kızmıştım anlayabiliyorum az çok ama sezoş'u düşün o hissediyor.

AMAYA doğum günün kutlu olsun tatlım umarım bu yıl sana çok uğurlu gelir bebişini alırsın kucağına
ayrıca sabah sabah eşinide ne kadar çok sevdiğini tekrar itiraf etmişsin yaşasın kocalarımıza olan aşkımız

PRENSES sende bir nevi benim gibi geçirmişsin hafta sonunu gezerek ve ailenle

GES yine ASEN olmuş çamaşırlarla boğuşuyormuş valla yakın olsan yardıma gelirdim canım ne olacaktı sanki

SWEATçimde avatarını bulamıyormuş ben bulursam eklerim sana

şimdi birazcıkta haberlere bakayım neler oluyor güzel ülkemde... :44::44::44:

Son düzenleme:

amiiiinnnnnn canımmmmm gelsin inşallah bebişimiz, yuvamızın neşesi katlanarak çoğalsın, Rabbim kimseyi bekletmesin, aratmasınnnnn

merhabaa kızlarr günaydınn
günaydınnnnn

Çok aktif olamamakla beraber bende yeni yeni katıldım sayılır aranıza :)
bende yeni bir gelin olarak muhabbetinize dahil olayım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…