Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Gunaydin tatliskolar sendromsuz pazartesi dileklerimlee:KK14:
Dersim bostuu otururken neler yazmissiniz okuyayim dedimm:KK3:
Bu arada bu siralar babam ameliyata girecel bol bol dua edermisiniz sorunsuz ciksin :26:

Ne guzeeeel:KK16: bayada guzel yazmis enistee:KK8:
Bizde lisedeyken mektuplasirdik sonra yalan oldu:KK9:

Kuzucan ruzgar gibi gecti yine haftasonu:KK14:
Yine geldik pazartesiye:KK24:
Buarada yazik sana daha gribi atlatamadan 3 saat solaklardaymissim:KK25:

Ellacaaaaan nireDesin kuzum sen yahuu:KK3:
Dualarim babiskonla kuzum hic sikilmayn super olcak babisin
aydın günlerimiz olsun kızlaaarrr:KK16::KK16:

ella demek yeniden döndün aramıza, kaybetme şu şifreni artık yaaaa:KK19::KK19::KK19:

Ges can sana da sendromsuz pazartesilerrr... nası olcaksa o:KK43::KK43:
yesss dondum ve ozledim hepinizi

hatun nerelere kayboldun sen yha:KK19:
Heheh ozletim kndimi dedim ozlednzmi :))ozlemedysenz gderim heeee
Merhaba sevgili canlar :)
nasılsınız bakalım...

Ella gelmiş bir ara çok boşluyorsun bizi ELLAA :KK50:

Prensesin eşide akrostiş şiir yazmış bak helee :KK52:

Bende bireysel emekliliğe başvurmak istiyorum en azından 50 yaşından sonra bir gelirimiz olur.
emekli olmak hayal zaten o yaştan sonrada bizi kimse işe almaz.
eğer kendi işimizide kuramazsak nasıl geçiniriz.
bence bireysel emeklilik şart olmuş artık zaten devletin bütün yasaları bankalar para kazansın diye çıkıyor sanki :KK47:

Cumartesi günü annelere buket yaptırdık Kadınlar günü için buketi yaptırırken çiçekçiye lilyum olsun, gerbera olsun, şebboyda koyalım güzel kokar falan diye söyleyince isimlerini biliyorum diye şaşırdı :KK9: meğer bayan eleman arıyorlarmışta aradıkları elemanı bulduklarını sanmışlar. işsiz olsam belkide çalışırdım değişik bir deneyim olurdu :KK52:

Artk boslamicam ki hep burdayim yihuuu

huhuuuu tatlışkolaaarr:KK3:
2de geldim yemeği hazırladım yemek yedik şimdi oturduk dinleniyoruz kuzucuklar pazartesi sendromuna böylelikle by by demiş n olduk:KK9::KK9:
bu arada babam ameliyattan çıkmış iyiymiş ama narkozun etkisiyle uykuya dalmış:26: şükür ki ameliatı iyi geçmişş:26: dua eden etmeyen herkeslere teşekkür ederimm:KK34:

tünaydın kızlarrr bn daha yeni uyandım. nasl yapıcam bilmiyorum geç yatıyorum geç kalkıyorum..gece eşimi bekliyorum sabh yolcu ediyorum altüst oldu uykum..6ay sonra ilk kez küstürdü bni beklemedim yattım üzülmüşş beklemedim diye..:26:

maşallah sabahın köründe kalmışsın kıss sen bitirmişsindir temizliğii ben daha yeni balşıcam :KK17:

aslında eşim daha romantikdi deee geçim sıkıntısı var şimdi taksitler fln..yoksa çiçeği böceği eksik olmazdıı :nazar:
yan yana sağlıklı olalımda gerisi mühim değil...
allahım acil şifalar versin inş.sorunsuz bir amlyat geçirecek. daha iyi olucak inş. dualarımız sizinle..dualarınızla kv.o dr hast.den kurtuldu oh be dedik.. inş. sizde tez zmnda iyi olucaksınız merk etme..

aynen mojorr..aileme bakıyorum ve mutlaka bi gelir kapısı açmak lazım şimdiden...:44:

svit ve plojoo uğramamış henüz gelin hemencik.. :)
plojoo hafta sonuda yoktuuu yoksaamm 32.haftada geliyormu sezenn :18:

bn şimdi gidiyorum geldiğimde ewim tertemiz olmuş olucak o zmna kdr öpüyorum sizi ve umarım herkezler gelirr :KK53:
mutlu olun da kuzumm çiçeğiydi böceğiydi heps hikaye huzur olsun evinizde gerisi boş:KK16::KK16::KK16:
sağol tatlım güzel dileklerin içinn:KK16:

tünaydın kızlarrrr :KK16:
pazartesilerin en sendromlusunu yaşıyorum :KK43:
arkadaş izinde onun yerine bakıyorum burası daha da yoğun :KK43:
aslında alıntılamıştım hepiciğinizi ama 1:30a yetiştiremem diye sadece selam vereyim dedim....
akşama yazarım ki tek tek..

öptüm şimdilik :KK54:

kuzummm en büyük pazartesi sendromu sende kabull:KK53::KK53:
bütün amcalar teyzeler ne yapsak da sivitin şu pazartesi sendromunu tavan yaptırsak ditye düşünüyolar:KK53::KK9::KK9::KK9:

ben geldimmmm pazartesi bitttii kiiii :KK52:

öğleden önce okumuştum tün yazılanları ama yazamadan müşteriler gelmişti..şimdi hatuırladığım kadarıyla yazıcam tek tek unuttuklarım olursa affetsinler :KK50: yeniden okusam yazamadan işten çıkmam gerekicek yine başa sarıcam :KK9: :KK9:

GESS kuzumm çok dua ettim baban için..inşallah çok daha iyi olucak ki...
geçmiş olsun tekrardan...
bu arada evet p.tesiyi atlattık gerisi gelir kiii :KK52:

AMAYAAAA sizde mi gürcüsünüz yoksamm?benim eşim gürcüüüü..ki o da sizin oralardandı galibaa :KK52: akraba da çıkarız belkii :KK34:

PRENSESS dediğin gibi geçim sıkıntısı o bu derken romantiklik pek olmuyor ama zaten öncesinde de pek yoktu bizde :KK1:
yine de sarılışı ömre bedel valla :KK69:
bu arada kv'yi bizim perdeciye de götürdük hatta girmediğimiz perdeci kalmadı ama aklı karıştı bi yerde beğendiğini başka yerde beğenmez oldu neyseki aldık sonunda...

MAJOR ben de şuanda başka arkadaşın bölümüne bakıyorum..ama sen bi yandan da kendi işlerini yapıyorsun dimi?
kıyamam ben sanaaa.
neyse sayılı gün çabuk geçer..

ELLAM mis gibi olmuştur evin PRENSES de temizlemişti sanırım ohh ne güzel....ben de bi dip bucak temizlesem....
ellacık bu arada sağlık durumun iyi dimi?

PLOJOO gelmemiş ben de merak ettim....

çok şükür bitti bu gün de...halla hastayım :KK50: dün çok kötüydüm yattım hep..eşim sağolsun çok iyi baktı..ben de bol bol naz yaptım :KK52:
ıhlamur yapıyor mesela içimicem diye tepiniyorum falan çok eğlenceliydi :KK8:

akşama da hazır pizza yicez mecbur..eşim fırında patates yapıcak bide...bak hazır pizza deyince aklıma BEAUTY geldi nerde kiii merak ettim :KK50:

ellacaan anlat bakalım görüşmeyeli neler yaptın kuzumm :KK52:
Nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallah
ozlemem mı annemmmmmm :KK31::KK30:
Bnde ozledm devosss canim :)))

öğleden önce okumuştum tün yazılanları ama yazamadan müşteriler gelmişti..şimdi hatuırladığım kadarıyla yazıcam tek tek unuttuklarım olursa affetsinler :KK50: yeniden okusam yazamadan işten çıkmam gerekicek yine başa sarıcam :KK9: :KK9:

AMAYAAAA sizde mi gürcüsünüz yoksamm?benim eşim gürcüüüü..ki o da sizin oralardandı galibaa :KK52: akraba da çıkarız belkii :KK34:

PRENSESS dediğin gibi geçim sıkıntısı o bu derken romantiklik pek olmuyor ama zaten öncesinde de pek yoktu bizde :KK1:
bu arada kv'yi bizim perdeciye de götürdük hatta girmediğimiz perdeci kalmadı ama aklı karıştı bi yerde beğendiğini başka yerde beğenmez oldu neyseki aldık sonunda...

MAJOR ben de şuanda başka arkadaşın bölümüne bakıyorum..ama sen bi yandan da kendi işlerini yapıyorsun dimi?
kıyamam ben sanaaa.

ELLAM mis gibi olmuştur evin PRENSES de temizlemişti sanırım ohh ne güzel....ben de bi dip bucak temizlesem....

çok şükür bitti bu gün de...halla hastayım :KK50: dün çok kötüydüm yattım hep..eşim sağolsun çok iyi baktı..ben de bol bol naz yaptım :KK52:

akşama da hazır pizza yicez mecbur..eşim fırında patates yapıcak bide...bak hazır pizza deyince aklıma BEAUTY geldi nerde kiii merak ettim :KK50:

Hehwhe ev misss misss prontolarmi desem cam kokulari mi desem ohhhhh piril pirilll kiskandin mi :))) ayprenseside mislestirdi evini ohhh

nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallah

bnde ozledm devosss canim :)))

hehwhe ev misss misss prontolarmi desem cam kokulari mi desem ohhhhh piril pirilll kiskandin mi :))) ayprenseside mislestirdi evini ohhh

cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yok :KK43: alısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.

Son düzenleme:

kıyamam ben sanaaa.

tatlışımm babamla konuştum şimdiii:26: şükür ki iyii:KK16: yemek yiyomuş ama birbirimizin sesini duyunca ağlamaya başladık annemaldı telefonu elinden :KK43: iyi olsunda konuşmayayım:KK43:

dikkat et kuzum kendine ve ilaç al mutlaka :KK25: yoksa geçmiyo bu grip:KK25: ben 2 haftadır giribim atlatamadım:KK25:

bu arada bende beauty imerak ediyoruum yaa gelmiyo artık:44:

Nolsun evdeyim bolbol kitap okuyrm ve film izlyrm kyfli gecio fena degil sen isine alistnmi bakalim , babacgnn iyi olmasna cok sevndm masallah

Hehwhe ev misss misss prontolarmi desem cam kokulari mi desem ohhhhh piril pirilll kiskandin mi :))) ayprenseside mislestirdi evini ohhh

kıskandım valla :KK53:
ama ben de haftasou mis yapıcam kiiiii :KK52:
güle güle kirlet canımmm...

cok yavas gıdıyo artIK TOPİK bnmde kocam dun gece ıstanbula egıtıme gıttı bes gun yok :KK43: alısmıstım ne guzel onla uyumaya gece cok zor gectı cuma gunu gece evde olur ınsallah.

Allah kavuştursun devacım..

tatlışımm babamla konuştum şimdiii:26: şükür ki iyii:KK16: yemek yiyomuş ama birbirimizin sesini duyunca ağlamaya başladık annemaldı telefonu elinden :KK43: iyi olsunda konuşmayayım:KK43:

dikkat et kuzum kendine ve ilaç al mutlaka :KK25: yoksa geçmiyo bu grip:KK25: ben 2 haftadır giribim atlatamadım:KK25:

bu arada bende beauty imerak ediyoruum yaa gelmiyo artık:44:

canımmm çok sevindim iyi olmasına..
uzaktasınız ya duygusallık vardır tabi..
yaza kadar çok daha iyi olur...bak vana gideli 1 ay oldu bile..zaman çabuk geçiyor kiiii :KK52:

prenses sivit ve gess survivior başınaaaaa :KK52:
isteyen varsa katılsın bize :KK9:

huhu sizi survivorcular siziiii:KK53::KK53::KK53: herkes tv başında dimi:KK53::KK53::KK6::KK6:
örgü örmek istiyorum ben yaa canım sıkılıyo akşamlarıı:KK6::KK6::KK6:
öremeyi bilmiyorum da nasılolacak o iş bilmem:KK30::KK30: :KK9::KK9::KK9:

alıştım kuzucummm arkadaş buldum kafa dengi 3-4 tane onlarla takılıyoruzz:nazar:

oku tatlışım okuuuu :KK6: ne okuyosun şuan bende bişiler okusam yada örgü mü örsem:13:niye böyle bi ikilemdeyi bilemedim:KK9::KK9:

herkze merhaba arkdaşlar bende 1.5 yıllık evliyim ben daha öncesinde çalışıyordum evlenmeden önce ama şimdi farklı bir şehirdeyim yani eşimin yaşadıgı yerdeyim yazdan sonra bebek sahibi olmak istiyoruz rabbim nasip ederse ama ben kararsız kalıyor ve böle giderse uzayacak çünkü ilk 1 yıl çalışmdım eşimle öyle anlaşmıştık gecen kasımda girdim işe ama otel iflas etti:KK1: önümde iki secenek vardı ama biri çocuk yaparsak olmaz kendi dükkanımı acıcaktım cünkü kapatmk gerekir iş yüzünden yada iş bulcam yine fakat çalışacagım ay belli size sorum iş yüzünden çocuk ertelemek dogurumu tecrübeleri olanlar yardım edermi?bebeğim olunca hemen birine veriyim baksın çalışıyım asla diyemem benimki ihtiyactan degil sadece bunca yıl okudum cocukla tamamen körelirmi iş hayatım diyorum:KK50:

kıskandım valla :KK53:
ama ben de haftasou mis yapıcam kiiiii :KK52:
güle güle kirlet canımmm...

Allah kavuştursun devacım..

canımmm çok sevindim iyi olmasına..
uzaktasınız ya duygusallık vardır tabi..
yaza kadar çok daha iyi olur...bak vana gideli 1 ay oldu bile..zaman çabuk geçiyor kiiii :KK52:

prenses sivit ve gess survivior başınaaaaa :KK52:
isteyen varsa katılsın bize :KK9:

valla aynen öyle survivor izliyorum ama deli oldum ya o gıcık nasıl 1.olmuşş :)) sevgilisi 9.olmuş ama ahaha :KK33:
sırf sıralama için girdim nete..
eşimde hasta ya nazlanıyor..

huhu sizi survivorcular siziiii:KK53::KK53::KK53: herkes tv başında dimi:KK53::KK53::KK6::KK6:
örgü örmek istiyorum ben yaa canım sıkılıyo akşamlarıı:KK6::KK6::KK6:
öremeyi bilmiyorum da nasılolacak o iş bilmem:KK30::KK30: :KK9::KK9::KK9:

alıştım kuzucummm arkadaş buldum kafa dengi 3-4 tane onlarla takılıyoruzz:nazar:

oku tatlışım okuuuu :KK6: ne okuyosun şuan bende bişiler okusam yada örgü mü örsem:13:niye böyle bi ikilemdeyi bilemedim:KK9::KK9:

bnde pek örgü öremiyorm..ama bn goblen işleme fln yapıyorum..elimdeki iş biterse bnde örgüye başlamayı düşünüyorm :KK6:

herkze merhaba arkdaşlar bende 1.5 yıllık evliyim ben daha öncesinde çalışıyordum evlenmeden önce ama şimdi farklı bir şehirdeyim yani eşimin yaşadıgı yerdeyim yazdan sonra bebek sahibi olmak istiyoruz rabbim nasip ederse ama ben kararsız kalıyor ve böle giderse uzayacak çünkü ilk 1 yıl çalışmdım eşimle öyle anlaşmıştık gecen kasımda girdim işe ama otel iflas etti:KK1: önümde iki secenek vardı ama biri çocuk yaparsak olmaz kendi dükkanımı acıcaktım cünkü kapatmk gerekir iş yüzünden yada iş bulcam yine fakat çalışacagım ay belli size sorum iş yüzünden çocuk ertelemek dogurumu tecrübeleri olanlar yardım edermi?bebeğim olunca hemen birine veriyim baksın çalışıyım asla diyemem benimki ihtiyactan degil sadece bunca yıl okudum cocukla tamamen körelirmi iş hayatım diyorum:KK50:

hoşgeldin aramıza... öncelikle yaşın kaç onu merk ettim e 1.5 yıl da olmuşş yaş önemli sanrım

bnde pek örgü öremiyorm..ama bn goblen işleme fln yapıyorum..elimdeki iş biterse bnde örgüye başlamayı düşünüyor

hoşgeldin aramıza... öncelikle yaşın kaç onu merk ettim e 1.5 yıl da olmuşş yaş önemli sanrım

merhaba ocakta 25 bitti yani rabbim nasip ederse eylülden sonra düşünüyoruz

merhaba ocakta 25 bitti yani rabbim nasip ederse eylülden sonra düşünüyoruz

bnde 25 yaşındaym...bnde bebek düşünüyorum bizim daha 6 ay oldu ama 3 aydır deniyoruz olmadı..allah hayırlı zmnda hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip eder inş.
bize takılırsan hele hamişimiz gelince (plojo) hemen karar verirsin özendiriyor insanı :KK16:
sende bnden ol başla çalışmalara :KK52:

Geso kralicenin kizi die tarih kitabi okuyrm fena sayilmaz cok cekmedi beni ama bitsin **** melek bebek icin is ertele niyetlendi ysenz bebek bi yasa geldktn snra calsrsnz bosuna okumadn hytn boyunca calismasan bile çocuğunun ile riki yasamlrnda cok yardmci olucksn egtmli annenin hali baska herkes cocuk yapio ve ayni zamnda calisio sen bebek 2-3yasna gelene kdr bak snra calis eger kariyer planin yoksa

Kizlar benim bir derdim var :KK43:((bnm esim 2009da varikosel ameluyati olmustu bi cognz ne demekvoldnu belki bilrsnz bnde ona istinaden esime dedmki gt sperm olcumu yaptr nedir durum bebek istersek mumkun olurmu die o da hemen gdip yaptrdi doktor bu degerlerle cocugunuzun olmasi mümkün değil dedi asilama bile tutmaz hareketli sperm sayisi okadar azmis yani tup bebek cok ilerlemis turkiyede onu deneyelm ama onada % 50 dedi smdi ya tutmazsa endisesindeym artik korunmadan birlikte oluuorz cunku dogalla yolla cocugm olmicak aslnda icim cok buruk ogrendgmde cok agladm :KK43:

X