- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.901
sağol canım hep beraber
yok vadeliden kesilmez vadeli üzerine para koyar hatta..
vadeyi bozsan bile kesilmez sadece faiz günü değişir...
damlaya damlaya göl olur...
bizin de eşimle bireysel emekllik ödememiz var ama istediğin zaman parayı çekebiliyorsun..tek birikimimiz o
ev almak için kullanırız inşallah o parayı..
anladım canm cok saol..eşime daha bahsetmedim dee inş. yapıcam biraz para biriktireyim..çalışmaya başlayınca ztn maaşımı koyucam kenara..
sensin tatlı kiiiii
rahat ve iyi yaşaaaa....
hazır bankacı bulmuşken ben de bi şii sorabilirmiyim? benim de var bireysel emeklilik hesabım... gerçi ben 25 yıl ödemeyi planlıyorum ama yaptırıp sonradan vazgeçenler oldu çok kesinti yapılcak ödemeleri alırken falan diye....vazgeçen arkadaşa da bankacı bi arkadaşı söylemiş, çok mantıksız, iyi olsa biz yapardık falan demiş.... ya ben emekli olmak için zaten bi 25 yıl daha çalışcam gibi duruyo... ayda 107 tl ödüyorum(geçen yıl 100 dü, zamlanınca böyle olmuş ) özellikle kredi kartından ödenmesini istedim, böylece kredi kartı kullanımını da frenliyoruz oldukça.... hiç bi şey harcamasam bile 100 lira gelcek diyerekten şimdi bu BES mantıklı bi şey mi değil mi?????
bnde cok merk ediyorum bu bireysel emeklillik seyini...ama basvurmadım...
bnm merk etiğim.. ssk'lı olark çalışsanda ödeme yapabilyorumusun peki o günler doldugunda 2 yerdenmi emekli olunuyor ahaah