- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.600
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.881
valla doğum anı çok garip birşey ya paniklik tam. sizin arba varsa çantayı koyun arbaya :)
rüylarda etlikeniyor insan yaa hayır olsun... gece konsuruzzz
İşte bak bunu hiç düşünmemiştim :) Çantayı arabaya koymak çok akıllıca :)
Konuşuruz kızçee
inşallahh amin
eşim rezervasyon yapmıştı masayı falanda süsletmişti her gelen bizim masaya bakıyordu
çok mutlu oldumkiii dün tam 3 defa pasta kestim
ve babam şuan köyde olduğu için annemde 4-12 çalıştığından akşam evde değildi onlarla daha kutlamadık
bir pasta daha keseceğim galiba
babam bugün geliyor heralde hafta sonu olur
kızlarrr ben geldimmmmm müjdeli bi haberle geldimmmmmartık ben de hamileyimmmmmm
teşekkür ederim canımbilmiyorum istiyo musun sen de ama rabbim isteyince nasip etsin sana da.
henüz minnak 4 hafta 5 günlük internetten yaptığım hesaba göre. yarın ilk muayeneme gidicem inşallah keseyi görürüz
ben geldiimmm kimler buradaaa
Yok canım Salı gittim,herşey yolunda
EVET TATLIM ESIM GELDI TATILE GITTIK EVIMIZI ALDIK ESYA ALMAYA BASLADIK UFAK UFAK MASSALLAH DIYIM
hu huuuuu kızçelerrrr
PRENSESSS plojo o kadar güzel anlatıyor ki özendiriyor hamişliğe
tospaa da ekleninceeee ben iyiden iyiyiye hamişlik heyecalandırıyor beni..
bi de sen hamiş olsan kesin arkandan gelirim ben de
ama beim tek beklediğim nokta- MAJORün de öyleydi sanırım- bi kere de tatil yapalım istiyorum...
neyse prenses önce sen
evet PLOJOCANNN varsa yeni alınan ciciler görelim
günaydınn kızlarrr
Ben günleri karıştırmışım canım pardo :26:
Sahi canım neler yaptınız neye karar verdiniz?
Evet sivitim tatil yapmak istiyorum bunu istememein tek nedeni genel olarak eşimle yalnız kalamamış olmamız.
Ben evliliğimden bir şey anlamıyorum ya gerçekten.
Evli gibi hissetmiyorumki kendimi
dün akşam mesela oturup kocacımla film izlemek isterdim ama benim kv tartışma programı izledi benimde canım sıkıldı çoookkk
hayırlı cumalar, aydın günler taptazeciklerrrrrr, gelincikleeerrrrr
O kafasında 3 tel olan benim, hepinizi öperim kiiiii
devaa
Eki Görüntüle 1011484
haftasonu eşimle mobilyalarımızı aldığımız yere gittik bebek yatağı için istediğimizi yapabilir mi diye,neyse :)
bunu görünce sen geldin aklıma :)
fikir olabilir..
Tamamı şöyle;
Eki Görüntüle 1011485
tamamını düşünmedim tabii senin adına lacivert mutfağındaki siyahla bayar mı bilemedim ama renk açısından grininki fikir olur belki dedim
canım l kose sıparıs verdık sutlu kahve rengı mavı renklı yastıkları var cıceklı on bees gun sonra falan glck gelınce resımlerını eklerım
günaydınn kızlarrr
ben günleri karıştırmışım canım pardo :26:
sahi canım neler yaptınız neye karar verdiniz?
evet sivitim tatil yapmak istiyorum bunu istememein tek nedeni genel olarak eşimle yalnız kalamamış olmamız.
ben evliliğimden bir şey anlamıyorum ya gerçekten.
evli gibi hissetmiyorumki kendimi
dün akşam mesela oturup kocacımla film izlemek isterdim ama benim kv tartışma programı izledi benimde canım sıkıldı çoookkk
hayırlı cumalar, aydın günler taptazeciklerrrrrr, gelincikleeerrrrr
o kafasında 3 tel olan benim, hepinizi öperim kiiiii
canım l kose sıparıs verdık sutlu kahve rengı mavı renklı yastıkları var cıceklı on bees gun sonra falan glck gelınce resımlerını eklerım
tünaydın kızlarr... bi garibim bugün hiç uyanasım yoktu.. 3kez yattım uyandım...
major,deva,amaya..günaydınlarr bnde öpuyorum sizii....
deva hayırlı olsun..gelince ekle bizde görlm...
svittt...gelmeden yazmam iyi olmus cvp verirsin gelince...bişi sormak istiyorumm...
bnkya para yatırıyorsun ya hani faiz işliyor sürekli artıyor paran?? onun adı ne tap bilmiyorum ama en az ne kdr paran olması gerekiyor hesap acmak için..bankadan bankaya değişir elbet ama bn en azından bi tanesinin kesin bilmek istedim
Huh huu :)
Bugün güzel basladı..Sabah 8de cıkıp cicekler dagıtıp solugu kuzenimde kahvaltıda aldım :)
Bi muhabbet bi muhabbet :)
Öpüyorum hepiciginizi :)
hayırlı cumalar kızlarr..
bi yandan burnumu silip bi yandan size yazıyorum grip olmuşum
kesşn yorgunluktan oldu
neyse Allah dermansız hastalık vermesin...
majorumm odanızda bilgisayarda film izleseydiniz keşke daha romantik olurdu hem...
çok tatlısın kiiiii
foto bekliyoruz canım..
hemen anlatayım canım..hesabın adı vadeli hesap..en az 500 tl ile açılıyor ..bankaların çoğunda böyledir diye tahmin ediyorum..
zaten sakın vadesiz yatırma hesap işletim ücreti kesiyorlar..bizde ayda 5,25 tl kesiyor...gıcık oluyorum valla
500 tl yatırırsan ayda 2 tl falan getirir .. ama birikim için süper..olsa da biriktirsekk
PLOJOO seni alıntılamamışım yaw
demek doğum çantasını düşnmeye başladım ayhh çok heyecanlıı
ben eminim çok kolay bir doğum olucak seni bi avazda hem de
bi de benim de miniğim doğsa onla da giderim tatile ama hamileliğim sıkıntılı olursa mide bulantıları falan ondan korkuyorum..
gerçi senin Sezen hiç üzmemişti seni tatilde ..benimki de Sezen ablası gibi olsun inşallah..
hapşuuuuuuuuuuuuuuuu
afiyet olsun canm...
muhabet dedikodu..hmm iyidir iyi :)
teşekkürler canm açıklaman için...her ay kenara koyuyorum ama o sonra ne oluyor nasıl oluyor bilmiyorum gidiyor...çok gezen tozan değiliz ama yinede gidiveriyo...kv.lerede borç verdik ya onlarıda eklerim üzerine ne zmn verirler allah bilir tabii de o zmna kdr da birikir 3-5 bişey. :26:
vadeli hesaptan kesiliyormu peki ücret?? sadece vadesizdenmi?
iyi yaşaa :)
hayırlı cumalar kızlarr..
bi yandan burnumu silip bi yandan size yazıyorum grip olmuşum
kesşn yorgunluktan oldu
neyse Allah dermansız hastalık vermesin...
çok tatlısın kiiiii
foto bekliyoruz canım..
hapşuuuuuuuuuuuuuuuu
Huh huu :)
Bugün güzel basladı..Sabah 8de cıkıp cicekler dagıtıp solugu kuzenimde kahvaltıda aldım :)
Bi muhabbet bi muhabbet :)
Öpüyorum hepiciginizi :)