Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
valla doğum anı çok garip birşey ya paniklik tam. sizin arba varsa çantayı koyun arbaya :)

rüylarda etlikeniyor insan yaa hayır olsun... gece konsuruzzz

İşte bak bunu hiç düşünmemiştim :) Çantayı arabaya koymak çok akıllıca :)
Konuşuruz kızçee

bugün işlerim vardı bi günaydın bile diyemeden gece oldu ayol

tatlım çok sevindim, daha mutlu, çok daha mutlu ol inşallahhhhh
kızlarrr ben geldimmmmm müjdeli bi haberle geldimmmmm artık ben de hamileyimmmmmm

tatlıııımmmmmmmm gözün aydın, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhh

ben geldiimmm kimler buradaaa

Benim aklım burdaydı
Ben hala sizi tvye bağlıyorum yaptırmadıkta bizim kırık dizüstünü,eşimde dizi izleyince malum düşünmekle yetindim :)
Telefonlada zor oluyor,kaç kere dedi tablet alayım sana diye :) Alma alma dedim durdum :) Hiç mi dinlemiyorum ben paşamı yaa

günaydınn kızlarrr

Yok canım Salı gittim,herşey yolunda

ben günleri karıştırmışım canım pardo :26:

EVET TATLIM ESIM GELDI TATILE GITTIK EVIMIZI ALDIK ESYA ALMAYA BASLADIK UFAK UFAK MASSALLAH DIYIM

sahi canım neler yaptınız neye karar verdiniz?

evet sivitim tatil yapmak istiyorum bunu istememein tek nedeni genel olarak eşimle yalnız kalamamış olmamız.
ben evliliğimden bir şey anlamıyorum ya gerçekten.
evli gibi hissetmiyorumki kendimi
dün akşam mesela oturup kocacımla film izlemek isterdim ama benim kv tartışma programı izledi benimde canım sıkıldı çoookkk

hayırlı cumalar, aydın günler taptazeciklerrrrrr, gelincikleeerrrrr
o kafasında 3 tel olan benim, hepinizi öperim kiiiii

canım l kose sıparıs verdık sutlu kahve rengı mavı renklı yastıkları var cıceklı on bees gun sonra falan glck gelınce resımlerını eklerım

tatlım cok sagol dusundugun ıcın kocaman opuyorum senı

tünaydın kızlarr... bi garibim bugün hiç uyanasım yoktu.. 3kez yattım uyandım...

major,deva,amaya..günaydınlarr bnde öpuyorum sizii....

deva hayırlı olsun..gelince ekle bizde görlm...

svittt...gelmeden yazmam iyi olmus cvp verirsin gelince...bişi sormak istiyorumm...

bnkya para yatırıyorsun ya hani faiz işliyor sürekli artıyor paran?? onun adı ne tap bilmiyorum ama en az ne kdr paran olması gerekiyor hesap acmak için..bankadan bankaya değişir elbet ama bn en azından bi tanesinin kesin bilmek istedim

Son düzenleme:
Huh huu :)
Bugün güzel basladı..Sabah 8de cıkıp cicekler dagıtıp solugu kuzenimde kahvaltıda aldım :)
Bi muhabbet bi muhabbet :)
Öpüyorum hepiciginizi :)

hayırlı cumalar kızlarr..
bi yandan burnumu silip bi yandan size yazıyorum grip olmuşum
kesşn yorgunluktan oldu
neyse Allah dermansız hastalık vermesin...

majorumm odanızda bilgisayarda film izleseydiniz keşke daha romantik olurdu hem...

hayırlı cumalar, aydın günler taptazeciklerrrrrr, gelincikleeerrrrr
o kafasında 3 tel olan benim, hepinizi öperim kiiiii

çok tatlısın kiiiii

canım l kose sıparıs verdık sutlu kahve rengı mavı renklı yastıkları var cıceklı on bees gun sonra falan glck gelınce resımlerını eklerım

foto bekliyoruz canım..

hemen anlatayım canım..hesabın adı vadeli hesap..en az 500 tl ile açılıyor ..bankaların çoğunda böyledir diye tahmin ediyorum..
zaten sakın vadesiz yatırma hesap işletim ücreti kesiyorlar..bizde ayda 5,25 tl kesiyor...gıcık oluyorum valla
500 tl yatırırsan ayda 2 tl falan getirir .. ama birikim için süper..olsa da biriktirsekk

PLOJOO seni alıntılamamışım yaw
demek doğum çantasını düşnmeye başladım ayhh çok heyecanlıı
ben eminim çok kolay bir doğum olucak seni bi avazda hem de
bi de benim de miniğim doğsa onla da giderim tatile ama hamileliğim sıkıntılı olursa mide bulantıları falan ondan korkuyorum..
gerçi senin Sezen hiç üzmemişti seni tatilde ..benimki de Sezen ablası gibi olsun inşallah..

hapşuuuuuuuuuuuuuuuu

Huh huu :)
Bugün güzel basladı..Sabah 8de cıkıp cicekler dagıtıp solugu kuzenimde kahvaltıda aldım :)
Bi muhabbet bi muhabbet :)
Öpüyorum hepiciginizi :)

afiyet olsun canm...
muhabet dedikodu..hmm iyidir iyi :)

teşekkürler canm açıklaman için...her ay kenara koyuyorum ama o sonra ne oluyor nasıl oluyor bilmiyorum gidiyor...çok gezen tozan değiliz ama yinede gidiveriyo... kv.lerede borç verdik ya onlarıda eklerim üzerine ne zmn verirler allah bilir tabii de o zmna kdr da birikir 3-5 bişey. :26:
vadeli hesaptan kesiliyormu peki ücret?? sadece vadesizdenmi?

iyi yaşaa :)

Son düzenleme:

sağol canım hep beraber

yok vadeliden kesilmez vadeli üzerine para koyar hatta..
vadeyi bozsan bile kesilmez sadece faiz günü değişir...
damlaya damlaya göl olur...
bizin de eşimle bireysel emekllik ödememiz var ama istediğin zaman parayı çekebiliyorsun..tek birikimimiz o
ev almak için kullanırız inşallah o parayı..

sensin tatlı kiiiii

rahat ve iyi yaşaaaa....

hazır bankacı bulmuşken ben de bi şii sorabilirmiyim? benim de var bireysel emeklilik hesabım... gerçi ben 25 yıl ödemeyi planlıyorum ama yaptırıp sonradan vazgeçenler oldu çok kesinti yapılcak ödemeleri alırken falan diye....vazgeçen arkadaşa da bankacı bi arkadaşı söylemiş, çok mantıksız, iyi olsa biz yapardık falan demiş.... ya ben emekli olmak için zaten bi 25 yıl daha çalışcam gibi duruyo... ayda 107 tl ödüyorum(geçen yıl 100 dü, zamlanınca böyle olmuş ) özellikle kredi kartından ödenmesini istedim, böylece kredi kartı kullanımını da frenliyoruz oldukça.... hiç bi şey harcamasam bile 100 lira gelcek diyerekten şimdi bu BES mantıklı bi şey mi değil mi?????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…