Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
hakkaten ohhh beee..... çok geçmiş olsun tatlımm

çok teşekkür ederim amayaa

Sizi bravoooo..Maşallah dyelim..Hep iyi haberleri olsun inşallah..Hadi gözünüzaydın kızçe :)
O kadını Allah'a havale ettim :) Rabbim akıl fikir versinde o daa bari çocuklarını düzgün yetiştirsin..

ayy çok mersiii :)) vallaha cok rahatladık ailecek..
ayy aklıma ne geldii eşim duymasın ahaha...üniden yeni mezun oldugum yıllarda bi muavin vardı..uluslararası otobuste çalısıyorduu...
ben sana abayı yaktım ben sana takılıp kaldım diye diye yılda 2-3 kez git gel yapmıştım ahaha adını kacıncı yolculugumda öğrendimmm hatırlmaıyorum ama adı Sezen di.. garipsemiştim ama ona cok yakışmıştı o isim..bnm ilgi ve alakamı sezdimi bilmiyorum:26:

kuzummm çok sevindimmmmhadi şüküürrr atlattınız inşallh Allah başka hastalık vermesinn:26:

aminn canm cok teşekkürler...birde ablamınkini alt etsek.. inş Allahın izini ile onuda atlatıcazzz...

canım valla ben de bi oh çektim
gözünüz aydın...
şimdi sıra önce reglde sonra senin bebişteee

saol svitt..sizinde gözünüz aydın vallaha darlandırdım sürekli hast. muhbeti ile..
ama regl geldiii o da ayrı sevindirici haber tabiii...
aklıma senin şu nisan hissiyatın geldiiiiii hayırlısı...

amayaa...
sonuna kdr destekcınım..sus sus nereye kadar...iyi demişşin...
bana da annemin komşusu.. daha 3 aylık ewliyken.. demişti kii (üzerimde bol mont vardı) dokundu karnıma : hadii bebek mii?
yok dedim göbekk o hep vardı
anneme de söyledimm böle böle dedi diyee..allah akıl fikir versin ilk geceden kalsan bile 3 aylık o kdr mı olurmuş dedi

yapıştırcan lafları bn yine kıbar cvp vermişim ama seniii tebrk ediyormmm hak etmiş

niyee kimse yok yaaa bn gelince kimse gelmiyorrr...

ahhh ah gess olaydıı şimdii yanlız bırakmaz o bu saatlerdeee topiğiii..ama van'da..teldenn uhuuu

hala kimsecikler yok bnm kocacım hala işteee.. iyiki face denen şey varrr....

eşimden görümcemin tartısını istedim kiiiiii diyete başladım şu an itibari ilee.....

aylardır kilomu koruyorum belkiii ama zayıflamıyordum daha çok özen göstermem ve dikkat etmem gerk artık..kararlıyım...

:122::124:
kendimcee yediklerimize dikkat ederk zayıflama taraftarıyım..sporla herkez zayıflar ama ömür boyu hergün spor yapamayız saatlerce...yada 40dk..
o yuzden kendimce bazı basit hareketler buldum 10-15dk lık bi egzersiz ve gırtlagımı tutmaya karar verdim....

diyete başladım.. an itibari ilee..tartıda gelince bu iş resmileşecek

Son düzenleme:
Benimde size danismak istedigim bi konu var arkadaşlar .. Benim 1 yillik bi ilişkim var ve aileleler biliyor ben üni son siniftayim sevgilim calisiyr o da bende ailelerin tanismasini istyrz ancak onun ailesi kizda okulu bitirsin tek mmaaşla gecinemezsinuz diyor sevgilim 2.5 aliyr ama kredi borcu var aylik bin TL ona gidiyor biz ben ise başlamadan once evlenmek ve düğünde takilan altinlari o krediyi azaltsakdie dusunyrz acaba yine de gecinemeyiz mi ben ilişkilerin fazla uzamasina karsiyim çünkü suyu cikiyr bence biz önceleri 1 saat max. kus kalirdik simdi bu günlerce olmaya başladı karsimdaki insan çok anlayisli ben biraz inatciyim da ona rağmen bana katlanabiliyor büyük basari valla ben kendim gibi birine katlanamazdimm :))

Son düzenleme:

acele etme canım bence okulunu bıtırmeyı bekle bende calısıyorum esımde calısıyo kredı faturaydı oyddu buydu ısın ıcıne gırınce kendıne gelemıyorsun daha emın vesaglıklı adımlar atmıs olursunuz

Haklisin öyle de simdi benim ailem de biliyor hatta sulalem biliyor simdi ablamin düğünü nisan da ondan bana karisan yok da ama onun düğününden sonra mutlaka söz konusu olacak çünkü genel de babalar bu sevgili konusuna pek sicak bakmiyorlar benim babamdan annemde öyle annem özellikle sürekli nr zaman gelirler diye soran birisi simdi ablamin düğününü bahane ediytm bakalim snra ne yapcam

ıstesınler nısanla dugun arasını uzatın ama beklemezsenız sıkıntınız cok olacak cok buyuk sıkıntılar cok buyuk emek ve maddıyat gerektırıyo evlılık bunları hassas bır terazıde ıyıce tartmak lazım

Evet oylee gerçekten artik beklicez napalim

tünaydınlar herkeesseee
dün gece rüya gördüm çok etkilendimmm..
rüyamda annem bebek battaniyesi örmüş pencereden sallıyor..beyaz üzerine mor+yavru ağzı çiçekleri var..
yukarı çıkıyorum battaniye pembeye dönüşüyor..anne diyorum niye pembe ördün ya erkek olursaa yok diyor kız olucak...
sabahtan beri etkisindeyim rüyanın ..reglim de gecikti yaa heveslendim...
gerçi ihtimal yok gibi korunuyoruz sadece çok risksiz günlerde korunmuyoruz ..
ilk kez test negatif çıkarsa üzülücem gibi..
ne rüyaymış beee

canım ben de dietteyimmm bebişe hazırlık
iş yerinde 1.5 litre evde de 1 litreye yakın su içiyorum ama çalışırken müşterileri bırakıp wc ye koştuğum çok oluyor

canım çok acele etmeyin bence..sonuçta evlenirken de masrafınız olucak..
bi de ilk yıl gezip eğlenmek istiyor insan..
bence mezun ol çalışmaya başla ondan sonra evlenin
en fazla 3 yıldır beraberken evlenirsiniz işte..
biz 7 yıl çıktık

günaydın yavruşlar
hepinize benden kalpli kokulu öpücükler

günaydın canikom
napıyorsunnn?

Benim ailem hayatta beklemez o kadar valla 7 yil çok uzun ya masaallahh o kadar yolda yipranmamissinizki devami gelmiş ben çok sasirym ya bu kadar uzun ilişkilere hep boyle artik yuzgoz olunuyor gibi geliyor bana

BEN TEST YAPTIM KIZLAR BIRSEY CIKMADI ZATEN SIRASI DEGIL SUAN DA HAYIRLISI OLSUN YENI GELEN ARKADASIM

ayy ne güzel kızın mı olacak acaba

bugün yaramaz çocuklar gibiyim dün öyle çok mutlu oldumki hala mutluyum

Benim ailem hayatta beklemez o kadar valla 7 yil çok uzun ya masaallahh o kadar yolda yipranmamissinizki devami gelmiş ben çok sasirym ya bu kadar uzun ilişkilere hep boyle artik yuzgoz olunuyor gibi geliyor bana

İlişkiye göre değişiyor sanırım biz 4 yıl üniversitede beraber okuduk..4 yıl zaten hep beraberdik süperdiiii
sonra eşimin atanmasını falan bekledik geçti gitti yıllar....yani beklemek bizim seçimimiz değildi
ama ilişkimizin temeli sağlam birlikte çok şey atlattık..
ama tabiki sen 7 sene bekleme
ama en azından mezun olduğun eylül nişan yapsanız o kışi ş bulur 2015 yazında da evlenirsiniz..
tabi siz bilirsiniz..

BEN TEST YAPTIM KIZLAR BIRSEY CIKMADI ZATEN SIRASI DEGIL SUAN DA HAYIRLISI OLSUN YENI GELEN ARKADASIM

hayırlısı olsun canım..istediğin zaman olsun inşallah..
ben de bi test yapsam fena olmıcak
ayy ne güzel kızın mı olacak acaba

bugün yaramaz çocuklar gibiyim dün öyle çok mutlu oldumki hala mutluyum

neler yaptınız bakalım akşam ? yediğin içtiğin senin olsun
hep mutlu ol inşallah

neler yaptınız bakalım akşam ? yediğin içtiğin senin olsun
hep mutlu ol inşallah

inşallahh amin
eşim rezervasyon yapmıştı masayı falanda süsletmişti her gelen bizim masaya bakıyordu
çok mutlu oldumkiii dün tam 3 defa pasta kestim
ve babam şuan köyde olduğu için annemde 4-12 çalıştığından akşam evde değildi onlarla daha kutlamadık
bir pasta daha keseceğim galiba
babam bugün geliyor heralde hafta sonu olur

ooo süper canımm
çok sevindim senin adına romantik geçmiş belli ki
inşallah geçtiği gibi devam eder bütün yıl hatta daha da güzel olsun

benim de doğum günüm ramazandı doğum günümden bi gün önce kvler gelmişti yemeğe veee gece 12 ye kadar oturdular
eşim de onlar varken çekirdek alıcam diye çıktı meğer pasta yaptırmış onu almaya gitmiş..
gece 12de d.günme girerken evli olarak girdiğim ilk d.günümde kv kp ile birlikte pasta kesmiştik ne kadar romantik dimi (!)
ama tabi ertesi günü bizimdi de ramazan olduğu için pek bişey yapamamıştık...
seninki süper olmuş süslü masalar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…