Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

boşver yaa bnm çevrmde de cok var onlardan. sende mesafeni koy.

yalnız değilsin annem ahh ahh aynı durumda sayılırız ama karışmamaları daha güzel demi? karışmaya hakları olmuyor böylelkle evet erkekler hassas ki sorma gitsn.. bazen dşnüyorum ayol ben mi kızım o mu? hayır annemi özledm felan oluyor yahu ben özledm gidek demedm hiç tmm gittk ettk ondan belki ama onlarada gidiyoruz :)) ahh ahh evlilik tam bir sınav Rabbim kolaylıkla eğlenerek bu sınavı vermemizi nasip eylesin kızlar :26:

ben basladım sweatcim sen ne durumdasn yarın dilim kepek ekmegı yanına peynr zeytn domates bıde şekersiz kuşburnu içiyorum şuan sen ne yedin tombikdaşım

bende utanmasam 42 beden gıyıcem ohannes yani... gerçi 42dim nıkah ıcın 40 a ındım 3-4 kılo bsy vermstm onuda aldm acaba yıne 42 olmusmuyumdur yuhunuz yaaa koca benı bosıcak

günaydn güzel gelin arkdslarmmm kımlerın albumu var cok merak ettm hepnızıbnm var ama cok bı resmım yok

evlilik çok güzel ama eşin için istemediğin şeyleri yapmak diğer tarafa katlanmak çok zor sıkcıı nefret edici((((((((((çok sinir oluyorum çokkk

Günaydınlarrrr.....

Bikaç gündür uğrayamamıştım, okumak bayaaa zamanımı aldı kızlar..
Neler neler yazcaktım da işler elimi kolumu bağladı valla

oo senin başlangıç süper olmuş nanacım..ben kötü başladım ama iyi bitiricem :) sabah tabi aceleyle çıkınca evden bisküvi yedim hem de kremalı hemen kına beni:) ama öğle yemeğinde telafi edicem söz:)

günaydn güzel gelin arkdslarmmm kımlerın albumu var cok merak ettm hepnızıbnm var ama cok bı resmım yok

canım siz ve eviniz çok güzelsiniz..bakayım ben de albüm yaparım belki görelinm birbirimizi :)

evlilik çok güzel ama eşin için istemediğin şeyleri yapmak diğer tarafa katlanmak çok zor sıkcıı nefret edici((((((((((çok sinir oluyorum çokkk

ne oldu ki canım..ne üzdü seni bukadar?

Günaydınlarrrr.....

Bikaç gündür uğrayamamıştım, okumak bayaaa zamanımı aldı kızlar..
Neler neler yazcaktım da işler elimi kolumu bağladı valla

hoşgeldinn..boşver işler biraz beklesin 2 dk mola ver kendine..

aynen gevezecim evlilik gerçekten sınav.. mesela haftasonu kayınpederim şehirdışında düğünde olduğu için eşim annem yalnız kalmsın orda kalalım mı deyinceee tüm haftasonu plan ve hayallerimi suya atıp gittim kayınvalidemlere ...bu sınavı başarıyla atlatmış oldum :))

Günaydın kızlar , dün beni eken arkadaşım Msj atmış, sen bana bir gün öncesinden hbr ver demiştin , sen gelemezsin diye hbr vermedim diyerek .... Hıh dedim içimden, bir de senlede buluşacağız diyor...
Bu arada kayınvaldemdeyim, mevlüt var ... Karşımda anlatıyor da anlatıyor, yemekten tam not almışım:) neyse akşam girerim sanırım kızlar... Öpüldünüz

Bence o haber verince de sen işim var de...
Allah kabul etsin mevlütünüzü..
Akşama görüşürüz...

Ben de yemeğe çıkıyorum 1 saate gelirim :)

teşk ederm kuzucum yok kınamıyorum seni sabah yedıysen bsy olmaz aksamı ve oglenı hafıf geçiştr yeterben aksam sadece corba ve salata yıcem öğlende 2 yemek kasıgı beelyeyle bol yogurt yedım

vallahi bravo sana geçmişsin sen sınavı canım arkadaşım ben olsam kesn kalırdım o sınavdan ha basardım yaygarayı :))) bi pazarm var dieeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…