- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
-
- Konu Sahibi ayprensesii
beğendim sırf gördüğümü göstermek için yaptım.... hoş umurundamıdır acaba diye düşünmüyor değilim.... hepsi bekar, evlendim diye beni dışladılar sanırım
slm kızlar ben geldim
canım ben olsam ben de sinir olurdum..çok haklısın ama bence face e yorum yazma..yazıcaksan da sallamamış gibi süpersiniz falan yaz ya da beğen geç...insanlara fazla değer verdiğini anlayınca bi tuhaflaşıyorlar çünkü..aynı şehirde olsaydık biz buluşur facee fotolarımızı koyardık boy boy :)))
ben geldiimm..
geçmişe şöyle bi göz attım da gülümsedim..yalnız değilsiniz..yalnız değilim..
benim k.v k.p'de maddi manevi hiçbir şeye karışmadılar..nişanlım başka şehirdeydi..hep annemlerle koşturduk evi tut,temizle,tadilat..hiç merak bile etmediler hazırlıklar nasıl?bi eksik var mı? maddi olarak da gelinlik damatlıkran tutun her türlü mobilya beyaz eşya vb.kendimiz aldık..şu anda 1000 tl kredi ve taksitleri devam eden kredi kartı ödüyoruz...bi tek size yazıyorum kimseye söyledmedim..bizim de elimizde bi tane bile küçük altın kalmadı..hep ıvır zıvır borçlara gittii..bilezikleri bozup rahatlasak mı diye düşündük ama kıyamadık...bu arada o konuda haklarını yemiyim 4 tane de olsa bilezik taktılar..ama inci ve diğer seti eşim aldı beraber çektiğimiz krediden...görümcelerim de sağolsun birer küçük altınla destek oldular bu yuvanın kuruluşuna :)
ama mutluyuz..hem de çok..kimse karışmadı..kimse de karışmıyor..her şeyi kendi zevkimize göre aldık...kimseyi yanımızda bile götürmedik...ailesine de hiç bu durumu dile getirmedim eşime bile sitem etmedim..çalışır öderiz...maaşlarımız iyi ama bazen giderler aşıyor bile.. elimizde 100 tl kaldığı oluyor onu 50 50 bölüşmenin keyfi paha biçilemez :)
ayprensesi sen de eşine çok sert çıkma olur mu?sana sonuna kadar hak veriyorum..ama bu eşler aile konusunda biraz hassas,bu en mutlu günlerini onlar yüzünden bozma ılımlı konuş ama hakkını da yedirme...
dolmuşum ben yaaa..rahatladım :)
aynı beni yazmışın..ben de hiçç zayıf olmadım hiç iştahım kesilmedi benim...üzülsem de yedim hasta olsam da :))ben de 40 beden giyorum utanmasam 42 ye çıkmak üzereyim((
o zaman yarın başlıyalım mıı?arkadaş olalım birbirimize..küçük kaçamaklarımızın vicdan azabını paylaşalım :)
günaydn güzel gelin arkdslarmmm kımlerın albumu var cok merak ettm hepnızıbnm var ama cok bı resmım yok
albm derken burda demipek bişi kullanmyı blmiomda burda
hmm burda ya bende pek bılmyrm dun ekledm bsyler
baktım resmlerine evin eşyalarn çok güzel güle güle mutlulukla kullan inş.. maşallah
ben basladım sweatcim sen ne durumdasn yarın dilim kepek ekmegı yanına peynr zeytn domates bıde şekersiz kuşburnu içiyorum şuan sen ne yedin tombikdaşım
bende utanmasam 42 beden gıyıcem ohannes yani... gerçi 42dim nıkah ıcın 40 a ındım 3-4 kılo bsy vermstm onuda aldm acaba yıne 42 olmusmuyumdur yuhunuz yaaa koca benı bosıcak
günaydn güzel gelin arkdslarmmm kımlerın albumu var cok merak ettm hepnızıbnm var ama cok bı resmım yok
evlilik çok güzel ama eşin için istemediğin şeyleri yapmak diğer tarafa katlanmak çok zor sıkcıı nefret edici((((((((((çok sinir oluyorum çokkk
Günaydınlarrrr.....
Bikaç gündür uğrayamamıştım, okumak bayaaa zamanımı aldı kızlar..
Neler neler yazcaktım da işler elimi kolumu bağladı valla
yalnız değilsin annemahh ahh aynı durumda sayılırız ama karışmamaları daha güzel demi? karışmaya hakları olmuyor böylelkle evet erkekler hassas ki sorma gitsn.. bazen dşnüyorum ayol ben mi kızım o mu? hayır annemi özledm felan oluyor yahu ben özledm gidek demedm hiç tmm gittk ettk ondan belki ama onlarada gidiyoruz :)) ahh ahh evlilik tam bir sınav Rabbim kolaylıkla eğlenerek bu sınavı vermemizi nasip eylesin kızlar :26:
Günaydın kızlar , dün beni eken arkadaşım Msj atmış, sen bana bir gün öncesinden hbr ver demiştin , sen gelemezsin diye hbr vermedim diyerek .... Hıh dedim içimden, bir de senlede buluşacağız diyor...
Bu arada kayınvaldemdeyim, mevlüt var ... Karşımda anlatıyor da anlatıyor, yemekten tam not almışım:) neyse akşam girerim sanırım kızlar... Öpüldünüz
oo senin başlangıç süper olmuş nanacım..ben kötü başladım ama iyi bitiricem :) sabah tabi aceleyle çıkınca evden bisküvi yedim hem de kremalıhemen kına beni:) ama öğle yemeğinde telafi edicem söz:)
canım siz ve eviniz çok güzelsiniz..bakayım ben de albüm yaparım belki görelinm birbirimizi :)
ne oldu ki canım..ne üzdü seni bukadar?
hoşgeldinn..boşver işler biraz beklesin 2 dk mola ver kendine..
aynen gevezecim evlilik gerçekten sınav.. mesela haftasonu kayınpederim şehirdışında düğünde olduğu için eşim annem yalnız kalmsın orda kalalım mı deyinceee tüm haftasonu plan ve hayallerimi suya atıp gittim kayınvalidemlere ...bu sınavı başarıyla atlatmış oldum :))
Günaydınlarrrr.....
Bikaç gündür uğrayamamıştım, okumak bayaaa zamanımı aldı kızlar..
Neler neler yazcaktım da işler elimi kolumu bağladı valla