- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
vallahi bravo sana geçmişsin sen sınavı canım arkadaşım ben olsam kesn kalırdım o sınavdan ha basardım yaygarayı :))) bi pazarm var dieeeee
bende yaygara cıkarırdım hemen çirkinleşirdm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vallahi bravo sana geçmişsin sen sınavı canım arkadaşım ben olsam kesn kalırdım o sınavdan ha basardım yaygarayı :))) bi pazarm var dieeeee
teşk ederm kuzucum yok kınamıyorum seni sabah yedıysen bsy olmaz aksamı ve oglenı hafıf geçiştr yeterben aksam sadece corba ve salata yıcem öğlende 2 yemek kasıgı beelyeyle bol yogurt yedım
ben de 1 dilim kepek ekmeği ile azıcık ciğer yedim(5-6 tane koymuşlar tabağa bi de 5 tl verdim :)))..akşama annemlerdeyiz balık yapıcaklarmış sadece balık yersem oldu bu iş..eşim de hep kilo ver diyo hem de akşam oldu mu abur cubur çıkarıyor çikolata cips vb nasıl kilo vereyim ben ama azimliyim yalnız değilim nena var :)
eşim kalmka istemezsen sen annenler de kal dedi ama istemedim öyle ayrı gayrı...bi de biz 7 yıl çıkıp evlendik eşim atanamadı atama bekledik falan haftada 1 gün buluşucaz diye göbeğimiz çatlardı..o günleri düşündüm dedim yanında olmak için neler vermezdin..yanında kaynanan da olsa eşin yanında olucak ya o yeter..ay ne duygusalım ben yaa...
bende aynen daha dün dio bana annemlre gtsek balık yapsalarda yahu yemek yiyemiyorm orda bunu bliyorda yok ya dedm yemeğe gtmeyelm ne zaman gidelm dio özledm dio :)) bakalm dedm hiç gidesm felan yok ya nası stres oluyorm gtcemz zaman napsamda atlatsam derdne giriyorm
ben de 1 dilim kepek ekmeği ile azıcık ciğer yedim(5-6 tane koymuşlar tabağa bi de 5 tl verdim :)))..akşama annemlerdeyiz balık yapıcaklarmış sadece balık yersem oldu bu iş..eşim de hep kilo ver diyo hem de akşam oldu mu abur cubur çıkarıyor çikolata cips vb nasıl kilo vereyim ben ama azimliyim yalnız değilim nena var :)
afyt olsn sweatim aksam balık ve bol salata fikri nefisss keşke bnde yesem bu aksam balık cok cnm cekti neyse hafta sonu kayınvalıdeme yaptırım bari onlar trabznlu sürekli yiolarevet bızde cips bisküvi falan alınmazda kuruyemiş var fındık fıstık eşim hemen servis yapıo yemdende durulmuokı bide arada bir baklava alıo off valla aman ne işthalıyım streslıyken bıle yıorum üzülünce yırum sevınınce yıorum nasıl bı bunyem var
eşim kalmka istemezsen sen annenler de kal dedi ama istemedim öyle ayrı gayrı...bi de biz 7 yıl çıkıp evlendik eşim atanamadı atama bekledik falan haftada 1 gün buluşucaz diye göbeğimiz çatlardı..o günleri düşündüm dedim yanında olmak için neler vermezdin..yanında kaynanan da olsa eşin yanında olucak ya o yeter..ay ne duygusalım ben yaa...
bende aynen daha dün dio bana annemlre gtsek balık yapsalarda yahu yemek yiyemiyorm orda bunu bliyorda yok ya dedm yemeğe gtmeyelm ne zaman gidelm dio özledm dio :)) bakalm dedm hiç gidesm felan yok ya nası stres oluyorm gtcemz zaman napsamda atlatsam derdne giriyorm
bekarlıgını dusununce kaynanaya bıle razı geldın he ben askerdeyken cok zorlanmstm 4 ay hıc gormedm bıde mardındeydı aman allahm resmen bunalıma grmstm
aman nie yiemiyomussun vallada yıom hatta bazen nasıl oluoda ıstahım olmuo kv bi ısrar ye nena ye nena bak bunlar her zmn bulunmuo sen bnm yemeklerı begenmıosmsn dıe trıplere grıo kv mecbur yıomgecen siron yapmıs bazıları bılır aman ne cok yemiştim sonrada bana sen kılo aldn dıo
bekarlıgını dusununce kaynanaya bıle razı geldın he ben askerdeyken cok zorlanmstm 4 ay hıc gormedm bıde mardındeydı aman allahm resmen bunalıma grmstm
aman nie yiemiyomussun vallada yıom hatta bazen nasıl oluoda ıstahım olmuo kv bi ısrar ye nena ye nena bak bunlar her zmn bulunmuo sen bnm yemeklerı begenmıosmsn dıe trıplere grıo kv mecbur yıomgecen siron yapmıs bazıları bılır aman ne cok yemiştim sonrada bana sen kılo aldn dıo
benim de kayınvalide senin gibi ısrar ediyor yiyin diye oraya her gittiğimizde sanki 100 kg oluyomuşum gibi geliyor..bi de iş çıkışı gidiyoruz o kumaş pantalonlarımı düğmeleri hep düşmek üzere oluyo onlardan dönerken :) bi de bizimki bazen şımarıklık yapıyor midemiz yemek gördü diye o zaman bi kızıyorum ona..yanlış anllıcak bi de insanlar..diyorum seni gerçekten aç bırakayım da gör o zaman
benim de kayınvalide senin gibi ısrar ediyor yiyin diye oraya her gittiğimizde sanki 100 kg oluyomuşum gibi geliyor..bi de iş çıkışı gidiyoruz o kumaş pantalonlarımı düğmeleri hep düşmek üzere oluyo onlardan dönerken :) bi de bizimki bazen şımarıklık yapıyor midemiz yemek gördü diye o zaman bi kızıyorum ona..yanlış anllıcak bi de insanlar..diyorum seni gerçekten aç bırakayım da gör o zaman
ayy çünkü çok pasaklı kadın bırak yemeği eve grince tksniyorum ben terlk gysem oda orann basamıyorum yerlere felan kötü bi durum yaa çok pasaklı kadın mutfağı görseniz sizde yemezsnz (
bizde iş çıkışı gdıyoruz genelde cuma gunlerı ama gecen hafta kahvaltya davet etti aman tanrım sofrada bı ben yktum hatta dalga gectıler kp falan bıze hıc boyle ömrü hayatnda hazırlamadn die çatlayana kadar yedim valla kocacımda bı yandan bakıo ne kadr yedgme hıc oralı olmadım bı hamıle kalsamda rahatlasam ozamn karısamaz banabız haftann 2-3 gunu yerı gelıo kahvaltı yapıoz bugund eyapıcaz mesela kv de dıorum yanı cogunlukla kahvaltı yapıorz dıe oda afyet olsn e yoruluosnz tabı bosvern yemegı dıobiraz dertsiz tasaszdr pek umursamaz bsyı kvdem
bnmkıde cok dagınık aman allahım her yer her yerde 4 erkek var 3 oglu bı kp gercı bırını ben aldm okadar erkegn dagıtması gerkırken tam tersı kadn tek basına dagıtıo yelegı bı yerd epatıklerı bı yerde corapları koltgun ustunde basortuler her yer de aman tanrım dıorum fenalık gelıo yııp ıcıp yatıo valla ama pis değildr aksıne cok temz bır tane toz bulamzsn mutfagı pırıl pırıl yemekelrıde temz yapıo işte dagınıklıgı var cok dagıtıo ortalııg
ayy keşke dağınık olsa sadece temiz olsada :))) kız bi ara gittm yaptm bardaklar ne nası sararmış ben hayatta çay içemem çamaşr suyyla yıkadm ettm ama gidiosn yne aynı değişen bişey yopk ee bende çalışıyorm gdip ona temzlk yapamam k bakmasn kendi evmi temzledm onn ev kaldı.. gidince bişey yemiyorum ısrar ediyorlar tksnerek en temz bardağı kendime alarak zoraki 1 bardak içiyorum eşimde bilo ve farknda pis oldunn ( hatta bana temzliğe hasret birsiym bile dedi dşn yani yazık kocişime (
ay bende hayatta pis bsy gördümü yiemem içemem işthm kapanıo hiç bşyde kapanmaz işthmda pis bsy görünc ekapanır...
aman ne yapıcan sen kendı evını temzle hatta eşine söyle annesine hediye kupa falan alsn sende aa ne güzel kupalarmış biri bnm olsun annecim kimseye verme ayy ben buna bayıldım hatta dur saklım deyukarlara bıyere koy her gttgnde ya bnm bardgm nerdeymıs ben ne guzel cay kahve ıcerm onla falan de hem pis oldgnu yuzune vurmamıs olursun hem her zamn cay içersn hehehhe
kızlar eger fırsat bulursam bu hafta sonu aşure yapmaya karar verdim ilk defa denicem ve malzemeden calmıcam bakalım becerebılıcekmıyım
bnde ucundan tadına bakarım malum dıyetteyım
sizde aksam ne yemegı var neelr dusunuosnz bakalım
fikir güzel evet tuttum bu fikri ama o bardak temz kalrmı o meçhul :)))
SLM GELİNCİKLER NASILSINIZZ??
eşim az önce gitti bende geçmişi okudum kafmda toparlayıp hepsini birden yazmaya karar verdim alıntı yapmadan cok uzun olmasın diye.
kv de kalmak ve temizliğinden bahsedilmiş birde diyetten :))
kv. seviyorum aslında. bazı konularda gıcık olsamda seviyorum ağzı var dili yok kadının.bna söyle yap böyle yap demez bn sorarsam ""ne bileyim kızım bn böyle yapıyorum sen nasıl istersen öyle yap kendin bak"" der. bazen düğün alısverisine götürdük onu da annemide. perde alırken fln cok kararsızdım bn özellikle istedm.eşim hatta kimseyi almayalım kafamız karısıyo diodu aslında kendi bişi begenmiyoduu.nese ama bn aldım parasını ben verdim diye laf etmezler çok şükür
temizdir de yemeklerinide severim.aç olmasam bile ısrar eder oturunca bayağı yerim yani :)
görümcem balıkesirdeydi.yeğenlerini cok özlemiş eşim bn bile özlemiştim.29 ekimde 2gün izinliydi eşim pazar gecesi kalmıştık sadece bi kez baskada kalmayız.
diyete gelincee bnde diyet yapmak istiyorum ama yapamıyorum.ac kalınca ellerim titriyo şekerim düşüyo sanrım sadece ekmek yememeye dikkat ediyorum.
ablamın 2010 yılında uyguladıgı bi diyet vardı tavsiye ederim -zengin diyeti-
sabah 1dilim ekmek,istediğini istediğin kadar ye.
öğlen et,balık,kırmızı et,nohutlu et vs. köfte olabılır ama cok olmayack ekmekli oldugu için
16.30-17.00 arasında yogurt 1 meyve ve çiğ ceviz veya badem.
aksam yok fakat ilk başlarda sadece çorba zamanla acıkmıyormuş
gece yatmadan önce süt veya meyveli yogurt.
ya diyet güzelmiş aslnda da dediğin dogru eti balıgı nerden bulcaz öğlenleri evdede oturuo olsam kendıme tutup ta et balık pişirmemki üşenirim işte o proteini bellı oünlerde yesek ii olurdu da
ablam ciddi derecede zayıflamıstı.ama bn ewde uygulayamadım her öğlen et nerde bulcam da yicem.
bu arada kızlar sabah sağlık ocagına gittim.böbreklerim ağrıyo.kan aldırlar cuma günü sonucu alıcam bol su iç dedi bakalm ne
cıkıcak.
çok çok geçmiş olsun tatlım yaaaa hay allah sonucları ne göstericen
doktor sorup duruyor hamile şüphesi varmı diye yok diyorum ısrarla soruyo yok diyorum.siz geldiniz aklma :)
kalır kalır sen bastıra bastıra ayyy annecım bu bnm olsun kımseye ıcırtme falan de ay ne tatlı de boyle ayılı bsylı olsun
bı dene ya sakla
çok çok geçmiş olsun tatlım yaaaa hay allah sonucları ne göstericen
kız diyeydn valla yokda kk de zorluyorlar beni yap die :)))inş bi sorunun çıkmaz canım benimSLM GELİNCİKLER NASILSINIZZ??
eşim az önce gitti bende geçmişi okudum kafmda toparlayıp hepsini birden yazmaya karar verdim alıntı yapmadan cok uzun olmasın diye.
kv de kalmak ve temizliğinden bahsedilmiş birde diyetten :))
kv. seviyorum aslında. bazı konularda gıcık olsamda seviyorum ağzı var dili yok kadının.bna söyle yap böyle yap demez bn sorarsam ""ne bileyim kızım bn böyle yapıyorum sen nasıl istersen öyle yap kendin bak"" der. bazen düğün alısverisine götürdük onu da annemide. perde alırken fln cok kararsızdım bn özellikle istedm.eşim hatta kimseyi almayalım kafamız karısıyo diodu aslında kendi bişi begenmiyoduu.nese ama bn aldım parasını ben verdim diye laf etmezler çok şükür
temizdir de yemeklerinide severim.aç olmasam bile ısrar eder oturunca bayağı yerim yani :)
görümcem balıkesirdeydi.yeğenlerini cok özlemiş eşim bn bile özlemiştim.29 ekimde 2gün izinliydi eşim pazar gecesi kalmıştık sadece bi kez baskada kalmayız.
diyete gelincee bnde diyet yapmak istiyorum ama yapamıyorum.ac kalınca ellerim titriyo şekerim düşüyo sanrım sadece ekmek yememeye dikkat ediyorum.
ablamın 2010 yılında uyguladıgı bi diyet vardı tavsiye ederim -zengin diyeti-
sabah 1dilim ekmek,istediğini istediğin kadar ye.
öğlen et,balık,kırmızı et,nohutlu et vs. köfte olabılır ama cok olmayack ekmekli oldugu için
16.30-17.00 arasında yogurt 1 meyve ve çiğ ceviz veya badem.
aksam yok fakat ilk başlarda sadece çorba zamanla acıkmıyormuş
gece yatmadan önce süt veya meyveli yogurt.
ablam ciddi derecede zayıflamıstı.ama bn ewde uygulayamadım her öğlen et nerde bulcam da yicem.
bu arada kızlar sabah sağlık ocagına gittim.böbreklerim ağrıyo.kan aldırlar cuma günü sonucu alıcam bol su iç dedi bakalm ne cıkıcak.
doktor sorup duruyor hamile şüphesi varmı diye yok diyorum ısrarla soruyo yok diyorum.siz geldiniz aklma :)
kız diyeydn valla yokda kk de zorluyorlar beni yap die :)))inş bi sorunun çıkmaz canım benim