Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Amanıınn mutlu mutlu haberler dökülmş topiğimizee :)) Deva,Ges,Beauty...

Gözünaydıınn kızçee..Cok sevindim gönlündeki gb olmuşş..Allah yardımcın olsun hazırlıklar fln,çok yorulma,üşütme bir de dikkat et

allahımmmmmmmmmmmm o bebişin popişini koparırırmamaa harika yahuu
allah mutluluğunuzu kat kat artırsın kuzumm harika bi çiftsinizz
sezen çok şanslı olacaakmaşallaah

Aminn canım çok sağoll cümlemizin inşallah
Bizde çok şanslıyız kiii Rabbim nasip etti,inşallah sağlıkla tamamınada ereriz minik yüzünü görmek nasip olur..

Canlarım gunaydın esım dun geldı

Gözünaydıın Devaaa...

Prenseess merak ettim iyice,iyisin inşallah..

Son düzenleme:

canım eksık olma cok sagol

Burası cumartesi gb oldu yahu
Zaten başımmın ağrısıda geçmedi,regl dönemlerindeki gb hep aynı zamanda hamilelktede beni yalnız bırakmayan migrenime teşekkürü borç bilirim,hep yanımdaydı
Yaaalnıızzzlığğıımmm yolllaaarııııımaaaaa pusuuuu kurmuuşş bekleeemekteeee
Baaariiiiii eeşşiiiimm gelsseeddeeee gitseeeekkkk maarkeeeteeeeee
Kııızzzlaarııınnnn hiçbirii yoookkk,hiçbiri yooooooooookk
O zamaaaaann plojoodaaaaaa gittmeeekktteeeeeeee
(durmumun vahimliği ortaya döküldü---> )

Son düzenleme:
HUU HUUUU kimse yok muuuuu
bu gün bu nefes alamadığım hasta- bitkin olduğum son izin günüm aynı zamanda kv günümdü
sabah eşim kvyi hastaneye götürdü-kalp için kontrole-...
benim uykum çok hafif olduğundan sabah 8de açtım gözlerimi tam da işe giderken uyandığım saatte
doktordan bize kahvaltıya gelceklerini tahmin ettiğimden poğaça mayaladım süper oldu kiiii
sonraaa kahvaltı hazırladım salondaki masaya...
11 gibi geldiler...sonra annemi de çağırdık oturmaya..çaylar kahveler derken ben tabi popomun üstünr oturmadım ...
annem 5 gibi kalktı..baktım kv oturuyor..kalktım yemek yaptım..
evde de bişey yok mecbur şartları zorlayarak patates yemeği ve pilav bi de salata yaptım..
akşam yemeğine kalıcağnı bilmiodum ki..
zaten benim kvye yine kahvaltı çıkarsam kötü düşünmezdi....
sonra yine bi posta kahve faslı...
artık yorgunluktan kafamı dik tutamıyorum..
biraz önce gitti kv..eşim de bırakmya gitti arabayla..
ben de ayklarımı uzattım tv+kk keyfindeyim ohhh
hemne geçmişe bakayım...tabii önce burnumu sileyim

Kizlar esim bana erkenden sevgililer gunu hediyesi almisss geliyomus cok meraklardym suan acaba ne aldi hehehe nie erken aldysa:)hastaym ya heralde yuzum gulsun die

Ellaaaa elinden suyu bırakma canımmm...gözünün önünde olursa içersin..
bol bol iç de iyileş..iyileş de topiğimize renk katmaya devam et
bu arada hediyeyi ben de merak ettim kuzuuuu...ne almış eşin?

15 saati sen mi istedin yoksa o kadar mı varmış?
ama süper olmuş beauty..ben haftada yaklaşık 50 saat çalışıyorum 3 aşağı 5 yukarı aynı maaşı alıyoruz
bu da bana kaderimin bir oyunu
sen o geri kalan 2 günde özel ders de ayarlarsın süper olur..

bu arada kv ile aranızın iyi olmasına çoook sevindim...
kp de ne güzel destek olurum demiş...
ya söylemesi- düşünmesi yeter bence..
bizim kp ye kalsa aç kalsak nefes aldığnıza şükredin dicek

gesim canımmmmm nasıl mutlu oldum anlatamam
hakettin kiii....
sabrettin ve enn istediğin yer olduuu....
inşallah yeni okulunda çok mutlu olursun..
bizi de unutma olur muuuu
iyi yolculuklar olsun sizeee

majorrr ben de bazen kendi yerimi açmak istiyorum..
hayalim pastahane açamak..böyleee kitaplık falan olan kafe tarzı bi pastahane...
hatırlarmısınız bi dizi vardı bir dilim aşk diye...öyle bişeyler istiyorummmmmm ...
ama cesaretim yok bi ay 3 bi ay 5 kazanıcağıma her ay 2 kazanayım felsefesindeyim
sen hangi bölüm mezunusun major?

kıyamamm amayaaa..
eşinle aynı evde hasret kalmışınız birbirnize
neyse haftasonu geldi bitsin bu hasret
hatta bu hasret sonrası kavuşmasında bebiş bile olabilir bak demedi deme

ahahhahah
plojoooo şarkına bayıldım kuzuuuuuu...
sen ne güzel ninniler sölersin Sezen'e....
baş ağrısı kötüdür bilirim...geçmiş olsun..ki inşallah geçmiştir canım...

slm kızlarr herkeze iyi geceler...

major eşinin sonucları ne cıktı okudum ama sonucunu göremedim kaçırmamısımdır umarım...inşallah sonuclar iyidir...

gess senin adına cooook sevindim..ilk tercihin olmuşş ne mutlu sana

beni merak etmişsiniz herkezi tek tek yazmıyorummm hepinizi çok seviyorum ben iyim iyileştim yanii...
ablam preşmbe gunu geldi. perşmbe gecesi bizde kaldı cuma sabah bizi korkuttu. felç geçiriyor sandık acile gittik sabah 10dan aksm 6ya kadar..çok şükür sonuclar temiz çıktı..ewde şimdi.ama çok korktuk sanırm kolunun üzerine yatmış hareket ettiremedi...aynı şeyleri yaşmakdan çok korktum..Allahıma bin şükür kii aynı durumda kötüleşme göstermedi...

svit eşin hanklı bence...başlayınca hemen olmuyor..sizin senin kararın ama 3-4ay önce olması neyi değiştirir kii.. 2-3yıl sonra düşünmüyorsun sonuçta...
daha öncede anlatmıştım arkadaşımın arkadaşı prztf ile korunmalarına rağmen hemen olmamaış.. 1yıl korunmuşlar 6ay denemeden sonra olmuş..dr yumurtalıkları küstürmüşsünüz demiş :)

bu arada az önce test taptım sonuç negatif. yumurtlama günümde olmasına rağmen olmadı. artık takip fln etmicem...

Hayırlısı olsun gescim senin için çok sevindim

prensesss ablana geçmiş olsun..neyseki korktuğunuz gibi olmamış..valla herşeyin başı sağlık insan başına gelince anlıyor
bu arada daha test belli olmayabilir ama bence de hiççç takip etme günlerini...takiip edince daha da stres oluyor insan..7
eşim o yüzde diyor şimdi rastgele başlayalım eğer takip edersek görev haline gelir diye..
hayırlısı canımm benim içimden nisan ayı geçti sizin için hadi inşallahh

bu arada sabah çok trjikomik bişey olduuu
tam kahvaltıya oturucaz ben tv kumandasını bi düşürdüm elimden çayı da yeni koymuştuk üzerime döküldü
bacak aram yandı hala kötü neyse eşim ilaç sürdü bi yandan da söyleniyor ne sakarsın diye...
neyse ben oturma odasına geçtim acı içinde yatıyorum mutfaktan bi ses geldi şangırttt diye sonra bi ses yandımmm
eşim de dökmüş çayı üstüne ..Allahın sopası yok diyip gülmeye başladı 7

yaa kızlar yandık sabah sabah ...
Allah yakmasın

Herkese Merhaba Üyelik olarak Eski ama Aktif olarak Yeniyim buralarda Aranıza benide Kabul Ederseniz Mutlu olurum..
Evleneli 10 ay oldu.. Yeni Gelin Sayılır mıyım Bilmiyorum :) Size Bir mutluluğumu Paylaşacam..
Eşimle ortak kararımız olarak bir ev aldık yaklaşık 2 ay oldu Yakında taşınıyoruz. yarın temizliğe gideceğim ve onun için bile heyecanlanıyorum :)

Biz erken ev sahibi olmaya karar verdiğk yaşlarımızda çok büyük değil. Darısı Evi olmayan herkesee :)

Prensess Geçmiş olsunablana,Allahtan düşündüğünüz gb değilmiş,sevindim..
Diğer konu içinde sen yaramazlığa odaklan boşver Var bir zamanı,banada çok yakınmış gb geliyor

ahahhahah
plojoooo şarkına bayıldım kuzuuuuuu...
sen ne güzel ninniler sölersin Sezen'e....
baş ağrısı kötüdür bilirim...geçmiş olsun..ki inşallah geçmiştir canım...

Benim anlık şarkılarım meşhur,eşim çok güler Başağrım geçti çok şükür,hamilelik öncesi gb tutmuyor Allahtan..
İkiniz birden nasıl yandınız yahu..Enişteye sopa inmiş direk gerçi Allah korusun aman dikkat..

Hoşgeldiin..Yeni değil ama tazesin olsun Amiiinnn :) Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin..

Son düzenleme:

Teşekkkür Ederimm :)

huhuuuu kızlaaarrrr
şuan size erzincandan bağlanıyorummm
vana 8 saat yolumuz kaldı
gece yola devam etmeyelim diye burda kalmaya karar verdik şimdi oteldeyiz nette var ohhh
bende size yazayım dedimmm

teşekkür ederim majorcummm gidiyoruz bakalım nasıl bir yer bekliyo bizii

teşekkür ederim tatlımm

Canlarım gunaydın esım dun geldı
oooo gözün aydın kuzummmm ne mutlu sanaaa :119: :119:
bırakma eşinin peşiniiiyeniden balayı gibi olur size şimdiii

plojommm çok teşekkür ederimm

şarkına ba-yıl-dımmm
belirli aralıklarla patlatırsın artı bundan sonra şarkılarıınııı

ooo hamarat hatuunun hali bambaşka kiiiii :119:
poğaçaların tarifini isterizzz
kuzucum geçmedi mi hala senin gribinn

teşekür ederim kuzucaaaanunutcam kiiii hemde hemen unutcam ki siziiii
valla van van dedi yollara düştüm hadi bakalım hayırlısı

tatlımm iyileşmene sevindimm ama ablan için geçmiş olsun diyim allah korusun bi daha tekrarlamasınn inşallah:26:
bu arada üzülmekuzum elbet zamanı var gelicek bebeişin en yakın zamandaa

Hayırlısı olsun gescim senin için çok sevindim
sağol kuzummmm

Günaydin kizlar nasilsiniz? umarim hepiniz iyisinizdir.
iyiyiz canım sen

yavrumm kıyamam sana yaa yaktın demek bacak arasını
dikkat et oralar bize lazım

bu arada hakikaten atasözü doğru çıkmış

gülegüle kullanın tatlım evinizii
yenisin yenisinn hoşgeldinn

teşekkür ederim svitimm...inş. tekrarlamaz p.tesi kontrolü var..yatış fln olmaz inşallah....
bebek konusunda hayırlısı bilmiyorum...stres yapıyorum sanrım..(bu ay regl de tam zmnında gelmeyebilir ablamın korkusu stresi etkiliyor bni)dediğin gibi bakmıcam artık gününe fln hayırlısı ne zmnsa o zmn olsun...nisan mııı öyle olursa ocakdamı oluyor doğumm olabilir hayırlısı...kv yada annemin montlarını giyerim artık kış ayında eşimin dediği gibi hahah
sende başla madem yaza düşünüyosun anca alışır bünye :)) eşin haklı yaniii
sanadaa çook geçmiş olsun bnde yapıyorum sakarlık sonrada eşime kızyorm eşinede geçmiş olsun umarım hemencik geçer.

aramıza hoşgelidnnnnn tabikiii 10 yıllık ewlilere de kapımız acık ama cee deyip gidiyorlar..aramıza katılmak senın elindeee :))

ewiniz hayrılı olsun...allah içinde güle güle oturmayı nasip etsin...insanın en büyük güvencesi önce salığı sonra ewi oluyor sanırm..

nerdensin ve yasın kac???

teşekkürler plojoo..ablam iyi çok şükür ama çok pinpirikli o yuzden oluyor ztn herşeyi kafaya takınca baş ağrısı yapıyor sonrada olan oluyor dikkat et sendeee hamileliği istiyorum ama çok da korkuyorum:26:
bncede demekki zmnı var daha Allah'ım en güzel zmnı bilir ona göre verir inşallah
şarkına bnde bayıldımm söyeleymemiştimm bnde eşime yapıyorum öyle mutfakda bni tek bırakınca bağıra bağıra en çirkin sesimle söylüyorum eşim bni susturmya geliyor

amin gesscimm inşallah tekrarlamaz.. teşekkür ederim...6.ay dolucak sanırm o gelena kadr güzel zmnda olucak sanrım
vana vardınızmı acba?? inş orda mutlu olursunuzz

deva gözün aydın eşin gelmiş..artık ayrılmazsınız inş. hep dip dibe olursunuzzzz

bi süre olmayabilirim kızlar ablam ve teyzem annemlerde gidiyorum onların yanına fln..geç geliyoruz. fırsat buldukca yazıyorum
kızlar dua edin ablam iyi olsun hastneye yatış fln olmasın...kv de sonuclar temiz cıksın...
ella umarım tez zmnda iyileşir sahalara döner :)
görüşürüzz

Son düzenleme:
Ne gündü yahu..
Pikniğe gittik cok keyifli gecti,aksam gelince 7 bucukta sızmısız direk esimle :)
GES insallah tamamlamısınızdır yolu :) Allah kolaylık versin..Üsümeeee :)

PRENSES sarkı taktigine güldüm aklıma ise giderken esim kalkmıyosa basında 'nanee naneee'yi söylüyodum o geldi,iskence :)))
Sonucların iyi cıkması dilegiyle kızce..
MAJOR'de de sonucları gösterecekti sanki eniste,iyidir insallah durumlar..

ELLAA suuuuuu :)

Simdi nasıl uyuyacaksam ben :) Aklımda tatlı tatlı seylerde var zaten :)

Günaydınnn :)
Gece uyandıgımda atıstırmak iyi gelmedi,alısık olmayınca,kabuslar gördüm hep tokluktan :)) Birde tatlı birseyler yesem daha ne olurdu :)) Sanki midem icin o kadar yer kaldıda icerde,artık kacırıp biraz fazla yesem midem sıkısıyor :))
Olurda bigün buraya yazmıyorsak bile hayatım boyunca hic unutmayacagım bu sürecte paylastıklarımız var sizinle,kulüpteki kızlar vardı bide diye anarız esimle yaslanınca :)) İyi ki varsınız..

Günaydın bebişler özledim yahu sizi kaç gündür
Cuma günü hiç giremedim genel müdürün asistanı yoktu yine çok yoğundum
hafta sonu giremiyorum zaten hiç

ayy canım yalnız mı kaldın senn

belli bize şarkı yazmışsın

bende gitarımı alıp eşlik etseydim sana iyiymiş

Valla dün yine bir kafe açılışı vardı bizim cadde üstünde.
ben işletme mezunuyum canım.

canım eşimin sonuçları temiz çıktı
bir tane hap vermiş o da gece uyurken eşim çok sıçrıyor diye.
3 gündür kullanıyor ama hala aynı

ahh canım ya üzüldüm
evet takip etme bencede takip edince hiç olmuyor çünkü.
sen dk hapı kullanıyor muydun peki?
huhuuuu kızlaaarrrr
şuan size erzincandan bağlanıyorummm
vana 8 saat yolumuz kaldı
gece yola devam etmeyelim diye burda kalmaya karar verdik şimdi oteldeyiz nette var ohhh
bende size yazayım dedimmm

yani şuan Van'dasın
hadi bakalım hayırlısı canım
umarım her şey çok güzel olur

of ama kimse gelmiyorki artık buraya
hafta sonu ehliyetin yazılı sınavı vardı geçtim galiba ama sorular hala açıklanmadıki kontrol edemiyorum.
meraktan çatlayacağım nerdeyse :18:

tünaydınlarrr sessiz ve güzel gelinlerrrr
iznim bitti veee geri döndüm çalışmaya
neyse motivasyonum iyi izin iyi gelmiş insanlara karşı daha sabırlıyım ama cumaya kadar kalmaz bu enerji

gesscanımm şu anda vanda hatta okulunda olmalısın
nasıl geçiyor ilk günün anlat bize merakta bırakma

Prenses inşallah ablanın da kv nin de sonuçları iyi çıkar..
dua ediyorum onlar için :26:
bence de 6.aydan sonra gelicek bebiş siz de rahat rahat gezmiş olucaksınız..
en azından yaramazlık konusunda rahatsınız
plojom demişti yaramazlığa odanıp keyfini çıkarın

of ama kimse gelmiyorki artık buraya
hafta sonu ehliyetin yazılı sınavı vardı geçtim galiba ama sorular hala açıklanmadıki kontrol edemiyorum.
meraktan çatlayacağım nerdeyse :18:

evet yalnız bıraktılar bizi kimse yoook
canım ehliyet sınavından kesin geçersiin..
eşinle de direksiyona alıştırma yaparsınız arabanızla..
hem kv belki yeni kullanıyon diye binmez arabaya da rahattt rahatt gezersiniz

PLOJOOOOOOOOO ben seni de alıntılamıştım yahuu ama çıkmamış :26:
piknik yapmışsınız ne güzel ben bayılırım pikniğe
biz de dün deniz kenarına gittik prensesin evlenme teklifi aldığı yere mudanyaya
hava çok güzeldi..şimdi de bi lodos var uçuruyo her şeyi...
karnın iyice büyüdü sanırım ne güzelllll
normal doğum düşünüyodum di mi?

bu arada ben de bu topiğimizi çok seviyorum bir kişi de kalsa yazmaya devam ederim ki bennn
bu arada ELLA ve BEUTY yokk
çıkın kızlarrr saklandığınız yerden
bi de PLOJO doğumdan sonra da kal bizimleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…