Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .

ay yok artıkkkk.... just bi sakinleşin, birbirinize az zaman tanıyın, sakinleşince konuşun bence, cidden çok saçma sapan bi yere gitmiş

ay yok artıkkkk.... just bi sakinleşin, birbirinize az zaman tanıyın, sakinleşince konuşun bence, cidden çok saçma sapan bi yere gitmiş

evet gözlememden bir parça vermemişim 3 ay önce insan böyle şeylerin hesabını kitabını tutar mı ya ben zaten o gözlemeleri ona yaptım of ben de neyi savunup anlatıyorum çocuk gibi kocam çocuk

Konu daha da sapmadan sakinleşmek lazım aslında..Erkekler için para mevzusu biraz daha zayıf yanları..Çabuk sıkılıyor canları..Başka şeylere yüklemeden,moral olarak herşeyi daha da olumsuz görmeye başlamadan sakinleştirmek gerekiyor Sen direk üstüne alınma derim,çözmek için iyi yaklaşımın onu sakinleştirecektir..

evet gözlememden bir parça vermemişim 3 ay önce insan böyle şeylerin hesabını kitabını tutar mı ya ben zaten o gözlemeleri ona yaptım of ben de neyi savunup anlatıyorum çocuk gibi kocam çocuk

Oyy..Şuan tamamen kendini eziyor kendince..Aynı psikolojiden bence..Kendine üzülüyor
Yap gözlemeleri zorla yedir bu sefer Az verince az sevmek oluyorsa,bütün sevgim senin dersin

Son düzenleme:

ama içim çok kırgın artık şöyle düşünüyorum benim her hareketimi not ediyo belki böyle kin tutuyo ben nerden bilebilirim onun şarap isteyeceğini aklıma bile gelmedi senin eşin böyle her şeyin hesabını tutsa kırılmaz mısın bir de o kadar şey yaşanmış aramızda nasıl inanmaz sevdiğime kendimi kanıtlama ihtiyacı hissediyorum ama açıp da kalbimi gösteremiyorum ki hüküm giydim masumum ama ispatlayamıyorum

evet kız ileri gitmiş ama gerçekten yeğenimden biliyorum, bütün gün atıştırır hatta tabak bardak hep sehpa üzerinde kalır, topla dersin götürür mutfağa bırakır yıka dersin yıkar :) demesen yıkamaz bildiğin.... çok çileden çıkarıyor bazen. ama annesi evdeyse bilir ki kızacak o yüzden yapar.... ben etrafımda örneği olduğu için dedim. bi de şanslı ne zaman iş arasa bulur yani daha doğrusu iş onu bulur... ama mesela hiç doğru dürüst yerlerde çalışmak istemedi, kendi isteğiyle ayrıldı. avukatlık bürosundan çıkıp su satışı yapılan bi yere girdi mesela.... yanlış anlaşılmazsın, orda giriş çıkış saatleri beli, haftasonu tatil ve sigortası varken sucu yanında sigortasız daha az ücretle ve çalışma saatleri belli olmadan çalışmaya başladı. sonra onu da bıraktı... şimdi evde.... böyle anlayamıyorum işte, yadırgamıyorum ama bazen ablama diyorum Allah kolaylık versin diye; çocuğu sonuçta yani napabilirsin ki.... ben de onlara falan gittiğimde önce bu duruma gıcık oluyodum ama artık aynen herşeyi söylüyorum duştan çıktıysa mesela çıktığın yeri temizle diyorum, biliyorum artık kimse söylemese yapmaz..... ve de görmeme gerek yok duşun halini......

Son düzenleme:

kendini eziyor derken canım ? :26:

O son zamanda ters giden birşeye takılmış şimdide hepsi aklına geliyordur,takıldığından değil bence kendi kendini üzmek için sendende destek görmek için yapıyor bence..
Eşimde para sıkıntısı yaşadığımızda hiç unutmam gelip üstü başıyla yataga uzanmıştı ki nasıl beklediğimi bilir yemek hazır fln,ne oldu dedim,hiiç diyor,oyalandım yine gittim,neyin var dedim,aslında yok birşey diyor,para mevzusu mu dedim sustu..Dolu dolu baktı gözlerime saniyesinde hiç unutmam ve dedi ki üzülüyorum,ama sana söylersem sen üzülecen düşünmeye başlayacan buna daha çok üzülüyorum,yettiremedim dedi..Aldım başını kolumun altına anlattım konuştum mantıklı mantıklı,dünyanın sonu değil diye :) Halbuki zaten para onda durmuyor,bir yerde duruyor beraber ayarlıyoruz :) Ama onlara göre durum acınasıııı,bitiiikkk,kendi suçu gb..

Aslında evet sana karşı yüzüm kızardı utandım dedi daha önce de borçla ilgili bi kağıt bulduğumda utandırdın beni ben görmeni istemiyorum bunları dedi ama ne güzel bak eşin izin veriyo senin sarılmana etmene halbu ki ben de aynını diyorum gel ben destek olayım bana yaslan beraber yürüyelim diyorum

Bazılarında huy işte İçinden o ses gelmiyor Bir de evde anne,abla varsa hiiç umurlarında olmayabiliyor..Ama bazende tam tersi oluyor işte,şans..Alıştırmaya çalışmak önemli

just o sana bunları söylediğinde sen cevap verdin mi? ben öyle durumlarda bence sonra konuşalım canım diyorum öpüyorum kendimi mutfağa yada duşa falan kapatıyorum....temzilik bahanesiyle.... çünkü biliyorum ki saçmalar öyle durumlarda karşındaki....

verdim yani vermeye çalıştım ama konuşamadım panikten sinir krizlerine girdim çünkü ağladım kekeledim saçmaladım

Birbirimizden hiçbirşey gizlememeye,sorunları beraber atlatmaya söz vermiştik..Tutuyoruz..
Mesela sıkıştın gidip arkadaşından borç alma,önce konuşulmalı gb örneklerle oturttuk zamanında..
Sen yine de kendini geri çekme derim,bak eşinde ne kadar sıkıldığını dile getirmiş..Gizlemesi değil açıkçası anlatması gereken birşey olduğunu anlar zamanla..Onlarında işi zor gerçekten..

bence utanacak bir şey değil erkekler bunu neden bir gurur onur meselesine dönüştürüyorlar ben anlayamıyorum insanlar parasız kalabilirler bak biz burada açıkça yazıyoruz

verdim yani vermeye çalıştım ama konuşamadım panikten sinir krizlerine girdim çünkü ağladım kekeledim saçmaladım

tatlım aklında olsun bence baktın saçmalıyo şimdi konuşmak için bence doğru zaman değil seni çok seviyorum ve karşılıklı birbirimizi kırmamızı istemiyorum de başka bi odaya falan geç. sakinleşince sakin sakin ve güzel güzel konuşun... mutlaka konuşun ama.....

Son düzenleme:
tatlım aklında olsun bence baktın saçmalıyo şimdi konuşmak için bence doğru zaman değil seni çok seviyorum ve karşılıklı birbirimizi kırmamızı istemiyorum de başka bi odaya falan geç.

ya da en iyisi arkasından sarılıp uyuyacaksın dimi =)

eşimle 2 adam akıllı tartışmamız var, çıkardığım sonuç bu.... baktın konu uzayacak sen kapatacaksın bi şekilde, ha sonrasında da evet sarılıp uyumak süper olur...........

burda iyi ki bu topic açılmış ya biz yeniler biraz tecrübesisiz sizin tecrübelerden faydalanıyoruz teşekkür ederim =)

Galiba sizin dediğiniz gibi AMAYA ve PLOJO yap demeden yapmayan cins. şimdi düşünüyorumda bir şey yapılacaksa gerçekten hep annesi söyleyince yapıyor. annesi söylemeden yapmıyor. ben buna hiç dikkat etmemiştim

JUST sana gelincede gerçekten erkekler para konusunda dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorlar. benim eşimde öyle çok takar dert eder. dünyanın sonu değil sonuçta önemli olan sağlık her şey çözülüyor.

slm kızlarr ben geldim..

ella geçmi olsunn...canm yat dinlen..böbrek ağrısı cok zor biliyorum.. iğne fln.. bol su iç mutlaka..

majorrr tabiki ewini sahipleniceksin..bnce hazır kv gitmişken görümceninide gönder ewden ne fenayımm..ama sen iyi sabrediyordun...bn olsam ona yemek fln yapmazdım çamasırını fln..çocuk değl sonucta...eşinde farkındaysa bunu değerlendir eşinin gözüne gözüne sok kii görsün durumu...

justt konu para değilsee...ufak tefek seyler hallolur bncee bn eşinin burcunu merk ettimm :26:
yediği şeylerin hesabını genelde bn sorarım bnsiz boğazından nasıl geçti bana neden vermedin fln diyee... küçük süprizler yap bnce... en güzeli de sarılmak..izin vermiyorsaa uyunca sarıl uyandırr sonrada konuşun..biz küsünce yatakda konuşuyoruz geneldee

svitt amin cnm inşallah berarber koyariz hamiş fotolarımızı...
plojo maşallahh..ne tatlıı darısı başımızaa ...hani derler ya başkasına takılınca onu eleştirincee başına geliyormuşş yaa azıcık eleştireyimmi seni azıcık kilo al zayıf hamile mi olmurmuşş mevlüdte biri demişti sanrım böyle bişey hahah

BA konusundaa bnde bişey anlamadım ama herkez telden nasıl kopyalanır diye sormus...bnm telimden olmuyor kopyalamak ama eşimin telden oluyor uzun sure basınca yazıya kopyalama işartleri cıkıyor..yani kopyalamış olabilir ztn diğer topikde yazmış sonra başka bi cvp daha vermiş kocası..sonra buraya yazmış galiba..
hakkında hayırlısı BAnın.. durumu düzeltincce bizede haber verir umarım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…