- 13 Mayıs 2013
- 1.781
- 938
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.081
Günaydın kızce :)
Durum vahim,hic üzme derim kendini,yapmaz hic :) Bu bi alıskanlık bence,yardım etmeyince icinden birsey dürtmüyorsa bi insanı dısardan dürtsende bi ise yaramaz..Sinir bozucudur ama extra birsey yapmıyorsan onun icin kendinize yapıyormus gb düsün derim..Ya da uzun süre gelmeyecekse kv ,sansını bir dene is paylasımı yapsak nasıl olur fln diye..Benim halamın kızı olsa yapmazdı mesela,geline derdi ki sen yapacan gelinsin,halbuki kendi gelinkende yapmazdı :))) Huy iste :) Pasaklı kontesler :) Hic takılmazdı halamın gelini,simdi kendi evinde yalnız,birde calısıyor oh mis,huzuru yerinde..
işte canım ben zaten bize yapıyorum diye pek takmıyorum ama ona karşı annesi gibi olamam yani. Dediğim gibi tamam yemeği yaparım çamaşır asarım toplar katlar ütülerim bunları zaten kendim içinde yapıyorum. Çöp atarım ama regl olmuş mesela tuvalet çöpünü doldurmuş onlarıda ben atmayayım yani bu düpedüz insanı kullanmak oluyor artık. sesimi çıkarmıyorum ama annemde durumun farkında olduğundan kaynanamı aramış ne zaman geleceksin demiş evin bütün yükü majorde çünkü annemde görümceme kızdı artık.
eşimle yanlnız olsam zaten dert değil ben severek yapıyorum evimi sahiplendim