Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızce :)
Durum vahim,hic üzme derim kendini,yapmaz hic :) Bu bi alıskanlık bence,yardım etmeyince icinden birsey dürtmüyorsa bi insanı dısardan dürtsende bi ise yaramaz..Sinir bozucudur ama extra birsey yapmıyorsan onun icin kendinize yapıyormus gb düsün derim..Ya da uzun süre gelmeyecekse kv ,sansını bir dene is paylasımı yapsak nasıl olur fln diye..Benim halamın kızı olsa yapmazdı mesela,geline derdi ki sen yapacan gelinsin,halbuki kendi gelinkende yapmazdı :))) Huy iste :) Pasaklı kontesler :) Hic takılmazdı halamın gelini,simdi kendi evinde yalnız,birde calısıyor oh mis,huzuru yerinde..

işte canım ben zaten bize yapıyorum diye pek takmıyorum ama ona karşı annesi gibi olamam yani. Dediğim gibi tamam yemeği yaparım çamaşır asarım toplar katlar ütülerim bunları zaten kendim içinde yapıyorum. Çöp atarım ama regl olmuş mesela tuvalet çöpünü doldurmuş onlarıda ben atmayayım yani bu düpedüz insanı kullanmak oluyor artık. sesimi çıkarmıyorum ama annemde durumun farkında olduğundan kaynanamı aramış ne zaman geleceksin demiş evin bütün yükü majorde çünkü annemde görümceme kızdı artık.
eşimle yanlnız olsam zaten dert değil ben severek yapıyorum evimi sahiplendim :KK16:

işte canım ben zaten bize yapıyorum diye pek takmıyorum ama ona karşı annesi gibi olamam yani. Dediğim gibi tamam yemeği yaparım çamaşır asarım toplar katlar ütülerim bunları zaten kendim içinde yapıyorum. Çöp atarım ama regl olmuş mesela tuvalet çöpünü doldurmuş onlarıda ben atmayayım yani bu düpedüz insanı kullanmak oluyor artık. sesimi çıkarmıyorum ama annemde durumun farkında olduğundan kaynanamı aramış ne zaman geleceksin demiş evin bütün yükü majorde çünkü annemde görümceme kızdı artık.
eşimle yanlnız olsam zaten dert değil ben severek yapıyorum evimi sahiplendim :KK16:

Ya ne kadar terbiesiz koca kazik olmus birak ptursun pislgn icinde kendin iconde yapma bi sure aksam yemegide yapma esinle kendine sandvich hazrla o da kendine yapsn bn olsam coktan canina okurdum kimsenn usagi hizmetcsi deilim yeri gelio esimede soyluyorum evde olablrm ama bu onun evi dagtcgi anlamina gelmio her sey yerli yernde olsun senn gorumcende tam dayaklik yapma guzelim camasr yikiosan onunkileri ayir o terbieszlk yapiosa ben alasini yapardm

Ya ne kadar terbiesiz koca kazik olmus birak ptursun pislgn icinde kendin iconde yapma bi sure aksam yemegide yapma esinle kendine sandvich hazrla o da kendine yapsn bn olsam coktan canina okurdum kimsenn usagi hizmetcsi deilim yeri gelio esimede soyluyorum evde olablrm ama bu onun evi dagtcgi anlamina gelmio her sey yerli yernde olsun senn gorumcende tam dayaklik yapma guzelim camasr yikiosan onunkileri ayir o terbieszlk yapiosa ben alasini yapardm

eşim bana ondan daha çok yardımcı oluyor gerçekten. hemde her konuda. neden böyle yaşamayı kabul etmişim ben salak kafam işte iyilik yap denize at :KK50::KK50:

Hey maşallah :)
Dokunma bile derim,söyle açık açık ben onu atamıyorum sen halleder misin de,hiç onlar bekler mi çöpte tövbe tövbe:KK20:Ben yapamazdım şahsen..Bayan olabiliriz ama sonucta bazı seylerde özel kalmalı! Çok uzun kalacaksa kv bence açık açık konuş..

Hey maşallah :)
Dokunma bile derim,söyle açık açık ben onu atamıyorum sen halleder misin de,hiç onlar bekler mi çöpte tövbe tövbe:KK20:Ben yapamazdım şahsen..Bayan olabiliriz ama sonucta bazı seylerde özel kalmalı! Çok uzun kalacaksa kv bence açık açık konuş..

sabrediyorum sadece şuan :KK55: süpürgemi daha çıkarmadım :KK51:

sabrediyorum sadece şuan :KK55: süpürgemi daha çıkarmadım :KK51:

:KK9: İnsanı çileden çıkarmadan şanslarını kullansa şu insanlar,hayat ne kolay aslında :KK31:

Ben eşi sızınca BA'yı sildim arkadaslarımdan fotoğraf var diye,yanlış anlamaz inşallah:KK31:

Yeni göbiş yükledim sizeee :)))) :KK52::KK52:

Son düzenleme:
:KK9: İnsanı çileden çıkarmadan şanslarını kullansa şu insanlar,hayat ne kolay aslında :KK31:

Ben eşi sızınca BA'yı sildim arkadaslarımdan fotoğraf var diye,yanlış anlamaz inşallah:KK31:

Zaten BA'nın üyeliği kapatılmış galiba. Gri olmuş adı anlamadım bende.
bir sürü konu açmış eşi ve kaynanasıyla ilgili.
insanlar dalga geçmiş resmen.
eşide muhtemelen buraya yazdığına göre o konularıda okumuştur heralde.

Zaten BA'nın üyeliği kapatılmış galiba. Gri olmuş adı anlamadım bende.
bir sürü konu açmış eşi ve kaynanasıyla ilgili.
insanlar dalga geçmiş resmen.
eşide muhtemelen buraya yazdığına göre o konularıda okumuştur heralde.

Eşi ilk kez girdiği bir yere hemde telefondan o koca yazıyı bütün sayfalara nasıl kopyalamış,ilginç :KK28: Şimdi aklıma geldide..
Şimdide baktım ilk paylaşım 1:20 bizim sayfadaki 2 küsür fln yani arada 1 saat fln oynuyor,BA buarada tablette değilmiydi yahu..Allaa Allaaah! Telefondan nasıl kopyalanıyor bu yazı ben yorum yapamıyorum yazana kadar tekrar giriş istiyor :)

Son düzenleme:
Eşi ilk kez girdiği bir yere hemde telefondan o koca yazıyı bütün sayfalara nasıl kopyalamış,ilginç :KK28: Şimdi aklıma geldide..
Şimdide baktım ilk paylaşım 1:20 bizim sayfadaki 2 küsür fln yani arada 1 saat fln oynuyor,BA buarada tablette değilmiydi yahu..Allaa Allaaah! Telefondan nasıl kopyalanıyor bu yazı ben yorum yapamıyorum yazana kadar tekrar giriş istiyor :)

aslında bende anlamadım arada tutarsızlık var çok fazla. allah kimseyi şaşırtmasın :KK50:

beauty kuzumm naberrr :KK6:
evinde miss gibi olmuş ne güzeell:KK6::KK6:
temizpak oturuyosundur :KK16:
Valla tertemiz oldu kuzum ya, ben temizleyemiyormuşum evi diyorum 😂 neyse ayda 1 alırım bende...bu arada Afyon'a gidiyorum gene, ilişik kesmeye, sizin tercih aşamalarınız ne alemde...
öyle de bu işlerden ben bunaldım artık son 3 haftadır hep kavga hep kavga ilgisizlikten ölücem ya :KK5:
Canım kendin bir iş bulsan, en basiti mantı, pasta,sarma yapıp satanları biliyorum, hani bence ev gelirine çok iyi katkı olur, ben özel ders veriyorum mesela, mat öğretmeni olduğumdan çok da iyi katkı sağlıyor 😉 mesela Ankara'ya taşındım hemen orda çevre yapıp tekrar kurs vermeyi düşünüyorum , bazen eşimde para kalmıyor , ama bir masraf çıkıyor, hemen ben devreye giriyorum... Ciddi anlamda yoruluyorum ama gencim, hani harcamalarımdan kısmıyorum, ama tabiri caise eşek gibi de çalışıyorum :KK1:
Günaydın KK'nın hiç eskimeyecek olan güzel gelinleri :KK16:

size bir şey söyleyeceğim hani benim kaynanam Mersin'e gitti ya görümcem evde haliyle çalıştığı için. nerdeyse 2 hafta olacak kv gideli benim görümcem evde bir bardak kaldırmış değil. resmen kızın hizmetçiliğini yapıyorum. akşam eve benden 1 saat önce gidiyor benim bir gün önce yaptığım yemekleri ısıtıp sofra bile kurmuyor. salonda uzanıyor üstüne battaniye alıyor gece yatmaya giderken battaniyeyi bile kaldırmıyor. Dün akşam annemlerde yemek yedik eve gidince geç olmuştu duş falan aldım neyse saat 11'de yemek yaptım o da uzatmış bacaklarını tv izliyordu. iyice sinir oldum ya sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bir günde sen kalk erken annen miyim ben senin kocaman kızsın benden 1 yaş büyük bide. kaç gündür söylenmiyim diyorum ama dayanamadım artık :KK50:
aç bıraksana sen o görümceyi, hiç yemek yapma , gerçi bunun böylesi peynir ekmek yer gene de yemek yapmaz , ya da şöyle desen bir gün Bugün sana davetliyiz canım, bu akşam sen yemek yap,görelim marifetini gibisinden...cümlelerle iğnelesen... Eşinin yanında de bunları, bir gün belim ağrıyor evi süpürür müsün diyebilirsin, gece yatarken uyar battaniyeyi kaldır diyerek, çünkü böyle insanlara senin söylemen gerekiyor... Karşı tarafın kendiliğinden harekete geçmesini bekleme...baktın olmuyor ped olayını sür öne, bir bayan olarak utanmıyormusun bunları böyle atmaya diyebilirsin...

Gunaydin kizlar nasilsinz?ben cok rahatszdm her gece acile gttm arada grip okudim ama cvp yazicak takatim yoktu,bobreklerim agrio,sirtim,kasiklarim ve bulantim var acilde 2aksam 3er igne yedim banamisin demiyo bugun biraz daha iyiyim yatiyorum surekli kalkamiyorim yerimden reglm btti ama agrilarm btmedi sadece hafifledi
Ah canımmm çok geçmiş olsun , yakın olsak tavuk suyuna çorba yapardım sana , dikkat et kendine, kocana da bulaştırma , bulaşıcı virüs çünkü ..
valla ben de anlamadım , telden kopyalamayı yapamaz bu kadar kısa sürede... Var bu işin içinde bir iş...

Swittt pofff faiz faiz oranlarını artırmış merkez bankası yuh diyorum ...

Valla tertemiz oldu kuzum ya, ben temizleyemiyormuşum evi diyorum 😂 neyse ayda 1 alırım bende...bu arada Afyon'a gidiyorum gene, ilişik kesmeye, sizin tercih aşamalarınız ne alemde...

Canım kendin bir iş bulsan, en basiti mantı, pasta,sarma yapıp satanları biliyorum, hani bence ev gelirine çok iyi katkı olur, ben özel ders veriyorum mesela, mat öğretmeni olduğumdan çok da iyi katkı sağlıyor 😉 mesela Ankara'ya taşındım hemen orda çevre yapıp tekrar kurs vermeyi düşünüyorum , bazen eşimde para kalmıyor , ama bir masraf çıkıyor, hemen ben devreye giriyorum... Ciddi anlamda yoruluyorum ama gencim, hani harcamalarımdan kısmıyorum, ama tabiri caise eşek gibi de çalışıyorum :KK1:

aç bıraksana sen o görümceyi, hiç yemek yapma , gerçi bunun böylesi peynir ekmek yer gene de yemek yapmaz , ya da şöyle desen bir gün Bugün sana davetliyiz canım, bu akşam sen yemek yap,görelim marifetini gibisinden...cümlelerle iğnelesen... Eşinin yanında de bunları, bir gün belim ağrıyor evi süpürür müsün diyebilirsin, gece yatarken uyar battaniyeyi kaldır diyerek, çünkü böyle insanlara senin söylemen gerekiyor... Karşı tarafın kendiliğinden harekete geçmesini bekleme...baktın olmuyor ped olayını sür öne, bir bayan olarak utanmıyormusun bunları böyle atmaya diyebilirsin...

Ah canımmm çok geçmiş olsun , yakın olsak tavuk suyuna çorba yapardım sana , dikkat et kendine, kocana da bulaştırma , bulaşıcı virüs çünkü ..

valla ben de anlamadım , telden kopyalamayı yapamaz bu kadar kısa sürede... Var bu işin içinde bir iş...

Beauyy kuzum cok saol virus mu bilmem ama beni btrdi yuzumu sivilce basti 3-4 gundr banyo yapmiyorum yani yapamiyorum agridan sirf yatyrm aksam esime dicem yikasn beni utanyrm adamn yannda pis yatmaya koku yok pisim yani saclar yagli pijamalrmi degstremiorm yikanmadgm icin ev isleri duruyo,utuler duruo,yemek desen dogru duzgun bsy yapmiyrm kadnn hasta olmasi kotu,sende evini temzletmssn ohh mis olmustr cagr ayda bir defa hakkindr okadr calisiosun bnde ise baslim alicam eve kadin buyuk rahatkik bide biz hakaten oblar gbi temzleyemeyz:-)sende gt afyona ilisigini kes bkim hadi yeni okulun hyrli olsun kuzum,bide bsy sorcam 1haftadr mide bulantm var istahim yok gbi bsy bulantidan oturu bsyler atstryrm ne yememi oneriosun varmi bi fikrn

Beauyy kuzum cok saol virus mu bilmem ama beni btrdi yuzumu sivilce basti 3-4 gundr banyo yapmiyorum yani yapamiyorum agridan sirf yatyrm aksam esime dicem yikasn beni utanyrm adamn yannda pis yatmaya koku yok pisim yani saclar yagli pijamalrmi degstremiorm yikanmadgm icin ev isleri duruyo,utuler duruo,yemek desen dogru duzgun bsy yapmiyrm kadnn hasta olmasi kotu,sende evini temzletmssn ohh mis olmustr cagr ayda bir defa hakkindr okadr calisiosun bnde ise baslim alicam eve kadin buyuk rahatkik bide biz hakaten oblar gbi temzleyemeyz:-)sende gt afyona ilisigini kes bkim hadi yeni okulun hyrli olsun kuzum,bide bsy sorcam 1haftadr mide bulantm var istahim yok gbi bsy bulantidan oturu bsyler atstryrm ne yememi oneriosun varmi bi fikrn
Oy oy oy... Sen tahmin ettiğimden de kötüymüşsün , banyo yaparken dikkat et üşütme sakın, ev işlerini salla gitsin ... Mide bulantısına haşlanmış patates, sarı leblebi, nohut tarzı şeyler yiyebilirsin, mideyi tutar bunlar

Oy oy oy... Sen tahmin ettiğimden de kötüymüşsün , banyo yaparken dikkat et üşütme sakın, ev işlerini salla gitsin ... Mide bulantısına haşlanmış patates, sarı leblebi, nohut tarzı şeyler yiyebilirsin, mideyi tutar bunlar

Ya dogru diosun bn patates haslim ozaman bulanti ilaci iciyorim hic bi ise yaramioki,saol kuzumm sen bizin danismanimz oldun vallahi mujxxxx

tüaydınlarrr kknın en güzel gelinleri :KK16:
izinie çıkmama 2.5 gün kaldı kiiii :KK52:

MAJOR: görümcene hakkattten şaşırdım yahu :KK53:
insna üşegeç olabilir ama onunki pasaklılık artık..
bence de ellaya katılıyorum onun çamaşırlarına falan dokunma
ya da laf arasında senin yemeklerin nasıl acaba bi yap da yiyelim falan de:KK53:
ama sen ciddi konuşursa tepki verir kv yede abartarak alatır sen kötü olursu
en kötü ihtimal eşine konuş o konuşsun kardeşiyle..

ELLAAA canımmm kıyamam ben sanaaaa ...
nazar değdi kuzuma...çok geçmiş olsun..
inşallah bir an önce iyileşir yeşil sahalarımıza dönersin sağlıkla :KK9:
istanbulda olaydım ben gelir yapardım sana yemeklerr :KK52:

PLOJOO senin göbişini bebişini yerim kızzz...çok tatlı olmuşsun.. :nazar:
senin gibi hamiş oluruz inşallahh....
prensesin fotolarını da görürüz inşallaaa :KK8:

BEAUTY valla faizler yükseldi haberini okuyunca aklıma ilk sen geldin :KK52:
aslında ilerki vadede piyasa düzelince-ki düzelirse inşallah-tekrar düşürürler...
bi de şu anda kredilere hemen yansımadı son değişiklik
ne zaman yansır bilmiyorum ama acaba kredi çekip mi arabayı beklesen :KK31:
neyse canım moralini bozma eşinin yanına gittin ya gerisi boşş :KK52:

bu arada ben de BA'nın işine ve eşine akıl sır erdiremedim :KK31:
telefondan mesaj kopyalanır mı kiii :KK31:
ben henüz cevap yazmayı bile başaramadım :KK9:

size bir şey söyleyeceğim hani benim kaynanam Mersin'e gitti ya görümcem evde haliyle çalıştığı için. nerdeyse 2 hafta olacak kv gideli benim görümcem evde bir bardak kaldırmış değil. resmen kızın hizmetçiliğini yapıyorum. akşam eve benden 1 saat önce gidiyor benim bir gün önce yaptığım yemekleri ısıtıp sofra bile kurmuyor. salonda uzanıyor üstüne battaniye alıyor gece yatmaya giderken battaniyeyi bile kaldırmıyor. Dün akşam annemlerde yemek yedik eve gidince geç olmuştu duş falan aldım neyse saat 11'de yemek yaptım o da uzatmış bacaklarını tv izliyordu. iyice sinir oldum ya sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlıyorum bir günde sen kalk erken annen miyim ben senin kocaman kızsın benden 1 yaş büyük bide. kaç gündür söylenmiyim diyorum ama dayanamadım artık :KK50:

günaydın canımmm.... bence de söyle ama çok umutlanma, söylemedikçe bi şey yapmaz bu tipler, ama söylemediğin an kalır o iş... sürekli söylemen lazım...

Gunaydin kizlar nasilsinz?ben cok rahatszdm her gece acile gttm arada grip okudim ama cvp yazicak takatim yoktu,bobreklerim agrio,sirtim,kasiklarim ve bulantim var acilde 2aksam 3er igne yedim banamisin demiyo bugun biraz daha iyiyim yatiyorum surekli kalkamiyorim yerimden reglm btti ama agrilarm btmedi sadece hafifledi

tatlım çok geçmiş olsun, şu meşhuuurrr H3N2 mi nedir o galiba tatlımmmm.... dikkat et kendine :)

Günaydın kızce :)
Durum vahim,hic üzme derim kendini,yapmaz hic :) Bu bi alıskanlık bence,yardım etmeyince icinden birsey dürtmüyorsa bi insanı dısardan dürtsende bi ise yaramaz..Sinir bozucudur ama extra birsey yapmıyorsan onun icin kendinize yapıyormus gb düsün derim..Ya da uzun süre gelmeyecekse kv ,sansını bir dene is paylasımı yapsak nasıl olur fln diye..Benim halamın kızı olsa yapmazdı mesela,geline derdi ki sen yapacan gelinsin,halbuki kendi gelinkende yapmazdı :))) Huy iste :) Pasaklı kontesler :) Hic takılmazdı halamın gelini,simdi kendi evinde yalnız,birde calısıyor oh mis,huzuru yerinde..

hemencik göbeğine bakcam tatlım çok merak ettim.... bu arada hayata olumlu bakışın için de kutlarım seni de.... bi çok konuda aynı şekilde düşünüyorum tatlımmm seninle.

eşim bana ondan daha çok yardımcı oluyor gerçekten. hemde her konuda. neden böyle yaşamayı kabul etmişim ben salak kafam işte iyilik yap denize at :KK50::KK50:

salak kafam diye düşünme tatlım, olan olmuş bi kere :) hayat aslında gerçekten de iyilik yap denize at mantığıyla dönüyo.... değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmemeye çalış vede içinde bulunduğun durumu iyi şekilde değerlendirmeye... misal görümceni çok kafana takma yatmaya mı gidiyor battaniyeni kaldır de, yada wc den çıkıyorsa ben pedleri kaldıramıyorum orda bırakma de ama bunda ses tonun ve mimiklerin bence çok önemli.... annem her zaman "iyiylik iyiliği, kötülük kötülüğü doğurur" der.... amacım kendini ezdir ne denirse yap değil elbette, bak en azından kayınvaliden evde değil, evi en azından daha çok benimsemeye başlamışsın. ve hatırladığım kadarıyla görümcen biraz daha anlayışlı idi. kocanla daha çok paylaşımızın olabilir kayınvaliden yokken.... durumu değerlendir bence. gerçi biliyorum benimde bi yeğenim var aynen dediğin türden, bazen beni çok yorduğunu hissediyorum. ama şunu da biliyorum söylemezsem yapmaz, onu öyle kabul etmek lazım... biraz ters yapsak psikolojisi bozulur hemen... bide bu var ki illet oluyorum bu duruma.... hemen psikolojisi bozuluyo doktorlar ilaçlar bilmem ne.... yeni nesil çok mu narin ne :KK34::KK34::KK34: bu arada yeğenim 22 yaşında, öyle çok küçük değil yani. annesi temizlik yapar misal ona bişey demese kalkıp da yardım ediyim demez. illaki diycek sen de toz al, yada ne biliyim bulaşık yıka.... artık ne derse onu yapar fazlasını değil!!!!

Son düzenleme:
AMAYA evet görümcem daha ılımlıydı ama annesi gittiğinden beri gelin değil mi yapsın mantığıyla bakıyor sanki.
annesiyle her şeyi yapan kız bana gelice elini bir şeye sürmez oldu.
bende şaşkınım olana bitene ama bir kaç gün kahrını çekicem diyorum.
artık tek dileğim biran önce evlenmesi. evlenip beni anlaması :KK43:

canım erkekler için zor bir durum ben mesela bazen eşimi alıp karşıma konuşuyorum çünkü yeri geliyor elimizde 5 tl bile kalmıyor. böyle durumlarda tabiki sıkıntı yapıyor eşim bu çok normal daha ayın yarısı bitmeden maaş bitince ay sonuna kadar ne yapacağız sıkıntısına giriyor. evliliğin ilk zamanlarındaki geçimsizlikler boşanmalar hep bu yüzden oluyor zaten :KK50: ben mesela böyle durumlarda sıkıntı yapmaması için eşimi alıp karşıma konuşurum onu teselli ederim rahatlatmaya çalışırım çünkü inan bana öyle zamanlarda onların daha çok ilgiye ihtiyacı oluyor. Eşine destek ol sağlığınız yerindeyse bütün borçlar ödenir :KK34:

ben dün bir ara aşağılarda görmüştüm ama yazmadan gitti canım.

Çalışıyorum zaten canım para da değil problem konu çok saptı kavga kavgalıktan çıktı sen şarap aldın bana bir bardak bıraktın kadar saçma sapan şeylerle suçladı beni bütün acısını da çıkarttı :KK14::KK14: yürütemiyoruz dedi inanmadı benim onu sevdiğime falan içim çok kötü ya :KK14:

AMAYA evet görümcem daha ılımlıydı ama annesi gittiğinden beri gelin değil mi yapsın mantığıyla bakıyor sanki.
annesiyle her şeyi yapan kız bana gelice elini bir şeye sürmez oldu.
bende şaşkınım olana bitene ama bir kaç gün kahrını çekicem diyorum.
artık tek dileğim biran önce evlenmesi. evlenip beni anlaması :KK43:

yaaa şey olmasın, meselaaaa.... aammmaaaannn nasısa annem yok biraz da dağınık kalsın.... yani sen toplayasın diye değilde bırak dağınık kalsın mantığıyla.... ki bence annesiyle yapıyosa bile annesi ona söyleniyodur da ondan yapıyodur muhtemelen, normalde titiz olan birine batar çünkü; kendimden biliyorum:KK34: ama dağınıksa biri onu dürttüğü için yapıyodur....

tüaydınlarrr kknın en güzel gelinleri :KK16:
izinie çıkmama 2.5 gün kaldı kiiii :KK52:
PLOJOO senin göbişini bebişini yerim kızzz...çok tatlı olmuşsun.. :nazar:
senin gibi hamiş oluruz inşallahh....
prensesin fotolarını da görürüz inşallaaa :KK8:
bu arada ben de BA'nın işine ve eşine akıl sır erdiremedim :KK31:
telefondan mesaj kopyalanır mı kiii :KK31:
ben henüz cevap yazmayı bile başaramadım :KK9:

Ohh izin geliyooorrr:KK52: Ne güzeell..
Teşekkür ettim göbiş için:KK17::nazar: İnşallah miniğide görürüz,amin..
BA yı çözemedim aklımada tlfdan kopya fln gelince iyice karıştı kafam:44:

hemencik göbeğine bakcam tatlım çok merak ettim.... bu arada hayata olumlu bakışın için de kutlarım seni de.... bi çok konuda aynı şekilde düşünüyorum tatlımmm seninle.

Teşekkür ederim..Bende iyi yandan baktım ama kız bayaa ileri gitmiş:KK9:

.

Bende tlf ve kopyalama konusundan sonra iyi düşünemez oldum..Ben cvp yazayım diye girince bile geç kalıyorum tekrar giriş istiyor,o kadar uzun hem nasıl yazdı hem nasıl paylaştı ilginç:KK9:

X