- 7 Eylül 2012
- 5.687
- 6.395
- Konu Sahibi ayprensesii
- #7.121
slm kızlarr ben geldim..
ella geçmi olsunn...canm yat dinlen..böbrek ağrısı cok zor biliyorum.. iğne fln.. bol su iç mutlaka..
majorrr tabiki ewini sahipleniceksin..bnce hazır kv gitmişken görümceninide gönder ewden ne fenayımm..ama sen iyi sabrediyordun...bn olsam ona yemek fln yapmazdım çamasırını fln..çocuk değl sonucta...eşinde farkındaysa bunu değerlendir eşinin gözüne gözüne sok kii görsün durumu...
justt konu para değilsee...ufak tefek seyler hallolur bncee bn eşinin burcunu merk ettimm :26:
yediği şeylerin hesabını genelde bn sorarım bnsiz boğazından nasıl geçti bana neden vermedin fln diyee... küçük süprizler yap bnce... en güzeli de sarılmak..izin vermiyorsaa uyunca sarıl uyandırr sonrada konuşun..biz küsünce yatakda konuşuyoruz geneldee
svitt amin cnm inşallah berarber koyariz hamiş fotolarımızı...
plojo maşallahh..ne tatlıı darısı başımızaa ...hani derler ya başkasına takılınca onu eleştirincee başına geliyormuşş yaa azıcık eleştireyimmi seni azıcık kilo al zayıf hamile mi olmurmuşş mevlüdte biri demişti sanrım böyle bişey hahah
BA konusundaa bnde bişey anlamadım ama herkez telden nasıl kopyalanır diye sormus...bnm telimden olmuyor kopyalamak ama eşimin telden oluyor uzun sure basınca yazıya kopyalama işartleri cıkıyor..yani kopyalamış olabilir ztn diğer topikde yazmış sonra başka bi cvp daha vermiş kocası..sonra buraya yazmış galiba..
hakkında hayırlısı BAnın.. durumu düzeltincce bizede haber verir umarım
Prensesim kusum cok saol canim bobrek mi bel mi aslinda anlayamyrm bu aksam ozel hastaneye gotrcek esim beni agrim cok arada grip sizi okudumda bsy yazck takatim yoktu