Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
slm kızlarr ben geldim..

ella geçmi olsunn...canm yat dinlen..böbrek ağrısı cok zor biliyorum.. iğne fln.. bol su iç mutlaka..:KK50:

majorrr tabiki ewini sahipleniceksin..bnce hazır kv gitmişken görümceninide gönder ewden:KK52: ne fenayımm..ama sen iyi sabrediyordun...bn olsam ona yemek fln yapmazdım çamasırını fln..çocuk değl sonucta...eşinde farkındaysa bunu değerlendir eşinin gözüne gözüne sok kii görsün durumu...

justt konu para değilsee...ufak tefek seyler hallolur bncee bn eşinin burcunu merk ettimm :26:
yediği şeylerin hesabını genelde bn sorarım :KK52: bnsiz boğazından nasıl geçti bana neden vermedin fln diyee... küçük süprizler yap bnce... en güzeli de sarılmak..izin vermiyorsaa uyunca sarıl uyandırr:KK16: sonrada konuşun..biz küsünce yatakda konuşuyoruz geneldee:KK17:

svitt amin cnm inşallah berarber koyariz hamiş fotolarımızı...
plojo maşallahh..ne tatlıı darısı başımızaa ...hani derler ya başkasına takılınca onu eleştirincee başına geliyormuşş yaa azıcık eleştireyimmi seni:KK9: azıcık kilo al zayıf hamile mi olmurmuşş:KK9: mevlüdte biri demişti sanrım böyle bişey hahah

BA konusundaa bnde bişey anlamadım ama herkez telden nasıl kopyalanır diye sormus...bnm telimden olmuyor kopyalamak ama eşimin telden oluyor uzun sure basınca yazıya kopyalama işartleri cıkıyor..yani kopyalamış olabilir ztn diğer topikde yazmış sonra başka bi cvp daha vermiş kocası..sonra buraya yazmış galiba..
hakkında hayırlısı BAnın.. durumu düzeltincce bizede haber verir umarım:KK53:

Prensesim kusum cok saol canim bobrek mi bel mi aslinda anlayamyrm bu aksam ozel hastaneye gotrcek esim beni agrim cok arada grip sizi okudumda bsy yazck takatim yoktu

BEAUTY valla faizler yükseldi haberini okuyunca aklıma ilk sen geldin :KK52:
aslında ilerki vadede piyasa düzelince-ki düzelirse inşallah-tekrar düşürürler...
bi de şu anda kredilere hemen yansımadı son değişiklik
ne zaman yansır bilmiyorum ama acaba kredi çekip mi arabayı beklesen :KK31:

Şimdi Çek diyorsun yani, eşim ne der acaba bu duruma ... Ama sanırım bu lafı söylediğimde yuh der, neyse belki düşer diyerek bekleyim diyorum , kredi yerine belki babamlardan borç alırız diye düşünüyoruz çünkü ... Ortada gerçi daha arabada yok ...
verdim yani vermeye çalıştım ama konuşamadım panikten sinir krizlerine girdim çünkü ağladım kekeledim saçmaladım :KK31::KK31:
Cnm böyle anlarda hayatım şu an sen de ben de çok sinirliyiz, sakinleşince tekrar bu konuyu konuşalım demişsin, en kırıcı sözler bu kavga anlarda çıkıyor ağızdan

slm kızlarr ben geldim..

ella geçmi olsunn...canm yat dinlen..böbrek ağrısı cok zor biliyorum.. iğne fln.. bol su iç mutlaka..:KK50:

majorrr tabiki ewini sahipleniceksin..bnce hazır kv gitmişken görümceninide gönder ewden:KK52: ne fenayımm..ama sen iyi sabrediyordun...bn olsam ona yemek fln yapmazdım çamasırını fln..çocuk değl sonucta...eşinde farkındaysa bunu değerlendir eşinin gözüne gözüne sok kii görsün durumu...

justt konu para değilsee...ufak tefek seyler hallolur bncee bn eşinin burcunu merk ettimm :26:
yediği şeylerin hesabını genelde bn sorarım :KK52: bnsiz boğazından nasıl geçti bana neden vermedin fln diyee... küçük süprizler yap bnce... en güzeli de sarılmak..izin vermiyorsaa uyunca sarıl uyandırr:KK16: sonrada konuşun..biz küsünce yatakda konuşuyoruz geneldee:KK17:

svitt amin cnm inşallah berarber koyariz hamiş fotolarımızı...
plojo maşallahh..ne tatlıı darısı başımızaa ...hani derler ya başkasına takılınca onu eleştirincee başına geliyormuşş yaa azıcık eleştireyimmi seni:KK9: azıcık kilo al zayıf hamile mi olmurmuşş:KK9: mevlüdte biri demişti sanrım böyle bişey hahah

BA konusundaa bnde bişey anlamadım ama herkez telden nasıl kopyalanır diye sormus...bnm telimden olmuyor kopyalamak ama eşimin telden oluyor uzun sure basınca yazıya kopyalama işartleri cıkıyor..yani kopyalamış olabilir ztn diğer topikde yazmış sonra başka bi cvp daha vermiş kocası..sonra buraya yazmış galiba..
hakkında hayırlısı BAnın.. durumu düzeltincce bizede haber verir umarım:KK53:

Hosgeldiiin :)
Hadi bakalım insallah senide görürüzde dersin elimde degil kilo almak diye darısı basına :) Ama şaka bi yana artık büyüdügümü hissediyorum hızlandı..
BA icinde verdigin bilgi iyi oldu,ben bilmiyordum,ama ilk defa giren biri icin zor aslında bunlar..Allah yardımcıları olsun ne diyelim..

bence utanacak bir şey değil erkekler bunu neden bir gurur onur meselesine dönüştürüyorlar ben anlayamıyorum insanlar parasız kalabilirler bak biz burada açıkça yazıyoruz :KK31:

Evet ama erkekler icin farklı iste bu durum..Onlarında zaafı bu demek..
En iyisi sarılmak evet,hatta bazen o an sarılmak..Su söyle bu böyle acıklar gb degilde,onu gülümsetecek türde kısa notlarla,mektuplarlada destegine destek katabilirsin :) Üzülmüssün sende evet ama bazen erkeklerde fazla ilgi bekliyor,şımart sen azcık enisteyi :) Al şarabıda hepsini ona icir,gözlemeninde hepsini ona yedir:KK9:

Evet ama erkekler icin farklı iste bu durum..Onlarında zaafı bu demek..
En iyisi sarılmak evet,hatta bazen o an sarılmak..Su söyle bu böyle acıklar gb degilde,onu gülümsetecek türde kısa notlarla,mektuplarlada destegine destek katabilirsin :) Üzülmüssün sende evet ama bazen erkeklerde fazla ilgi bekliyor,şımart sen azcık enisteyi :) Al şarabıda hepsini ona icir,gözlemeninde hepsini ona yedir:KK9:

ahaha haklısın çok güzel kapak olur hem şarap alıyım yanına da gözleme yapayım vallahi iyi fikir :KK53:

Şimdi Çek diyorsun yani, eşim ne der acaba bu duruma ... Ama sanırım bu lafı söylediğimde yuh der, neyse belki düşer diyerek bekleyim diyorum , kredi yerine belki babamlardan borç alırız diye düşünüyoruz çünkü ... Ortada gerçi daha arabada yok ...
Cnm böyle anlarda hayatım şu an sen de ben de çok sinirliyiz, sakinleşince tekrar bu konuyu konuşalım demişsin, en kırıcı sözler bu kavga anlarda çıkıyor ağızdan

tavsiyeleriniz kulağıma küpe :KK34:

Justcim esinle tartsmaniza uzuldum ama gercekten esin heralde fazla yipranmis bsyleri dusunmekten gereksz seylere patlamis gbime geldi bnde plojoja katiliyirum sarabi al gozlemeleri yap tika basa doyur bida ne sarap ne gozleme ister heheh hemde gereksz tartsmaniza pisman olur:-)

Justcim esinle tartsmaniza uzuldum ama gercekten esin heralde fazla yipranmis bsyleri dusunmekten gereksz seylere patlamis gbime geldi bnde plojoja katiliyirum sarabi al gozlemeleri yap tika basa doyur bida ne sarap ne gozleme ister heheh hemde gereksz tartsmaniza pisman olur:-)

sen nerelerdesin kız kaç gündür :))

Hasta yatiyom ki ben fenalardayim :-)her bi yanim agriyor vallahi kac gun sonra ilk defa bugun yemek yaptm zarzor belim agridi yattm yine full yatis yani senin kocise ne olmus eniste kuplerde

para mevzusu canım erkekleri bilmiyo musun :KK19: ben de çok hastayım ya dün ateşim falan çıktı ne salgınmış:2:

bi gün daha bitti kii :KK76:

JUSt'çım arkadaşlara katılıyorum erkekler para konusunda biraz hassaslar..
aslında her konuda hassaslar zor bizim işimiz yahuuuu :KK31:
bazen eşimle hesapların içinden çıkamayız sonra deriz ki "amaaan dünyayı bizmi kuratrıcaz harcamadık noldu gel dışarı çıkıp harcıyalım da toptan batalım:KK9: :KK9: tabi batmadık çok şükür o işin şakası ama çok düşününce psikolojisi bozuluyor insanın..
arkadaşların önerilerine katılıyorum 1 şişe şarap düzeltir her şeyi :KK9: bi de sonrası tabii:KK17:

bi deeee evet eniyi şey sarılmakk...
bütün sorunları çözüyor vall :KK53:

Ellacım bence de git baktır kendine..kıyamam valla sana ben..tekrardan geçmiş olsu..öğlen de yazdım ama görmemişsen sivit atlamış deme :KK52:

BEAUTY zateb faizler yükselmişti yaa bundan sonra ne kadar yükselir ki..
bence de önce araba bul..
parayla baş başa kalma :KK9:
bi de yükselse bile toplamda fark ediyor ama aylık ödemeler de 20 tl falan oynar...

PRENSESSS bence de PLOJO kilo alsın....ben heralde 4 aylıkken aynı göbeğe sahip olurum :KK9:
ahhh ahhh..sen bize bakma plojocum kıskandık ki senii :nazar: yani be kendi adıma konuşıyım kıskandım :KK52:
şaka tabi canımıniçi sen sağlıklı ol da...zaten bundan sonra hayat felsefen pozitifliğinle idolümsün kiii :KK8:

bu akşam annemlerdeyiz :KK52:
yemek derdim yok ohh bee :KK8:
bi de şu meşhur piyano keki ben de yaptım pek güzel olduuu..
tiremisu gibi ama daha hifif :KK52:

kredi çekmek isteyenler için son dakika gelişmesiiiii :KK43:
mail geldi yükseltmişlerrr :KK50:
ellaa konut kredileri de yükselmişşş :KK14:
ihityaç kredisinde 3 yıllık faiz 1.15 ti 1.25 olmuş
konut kredisii dee 1.10/ 1.15 leri bulmuşş :KK14:

bilgilerinize sunulur efendimmmm :KK52:

hee tabi bunlar bizim banka için geçerli ama 3 aşağı 5 yukarı benzerdir :KK8:

bazen eşimle hesapların içinden çıkamayız sonra deriz ki "amaaan dünyayı bizmi kuratrıcaz harcamadık noldu gel dışarı çıkıp harcıyalım da toptan batalım:KK9: :KK9: tabi batmadık çok şükür o işin şakası ama çok düşününce psikolojisi bozuluyor insanın..
arkadaşların önerilerine katılıyorum 1 şişe şarap düzeltir her şeyi :KK9: bi de sonrası tabii:KK17:

Ellacım bence de git baktır kendine..kıyamam valla sana ben..tekrardan geçmiş olsu..öğlen de yazdım ama görmemişsen sivit atlamış deme :KK52:

bi de yükselse bile toplamda fark ediyor ama aylık ödemeler de 20 tl falan oynar...

PRENSESSS bence de PLOJO kilo alsın....ben heralde 4 aylıkken aynı göbeğe sahip olurum :KK9:
ahhh ahhh..sen bize bakma plojocum kıskandık ki senii :nazar: yani be kendi adıma konuşıyım kıskandım :KK52:
şaka tabi canımıniçi sen sağlıklı ol da...zaten bundan sonra hayat felsefen pozitifliğinle idolümsün kiii :KK8:

Gordum gordum tatlisko cvp vermeyi atlamisimdr mide bulntmla cebellesiyorun bi yandan saol kuzusko, size afyetler olsun gdin yigin mamanizi :-)

kredi çekmek isteyenler için son dakika gelişmesiiiii :KK43:
mail geldi yükseltmişlerrr :KK50:
ellaa konut kredileri de yükselmişşş :KK14:
ihityaç kredisinde 3 yıllık faiz 1.15 ti 1.25 olmuş
konut kredisii dee 1.10/ 1.15 leri bulmuşş :KK14:

bilgilerinize sunulur efendimmmm :KK52:

hee tabi bunlar bizim banka için geçerli ama 3 aşağı 5 yukarı benzerdir :KK8:
Gordum gordum merkez bankasi cok ykseltms faizleri yakinda bi iyilestrme oluck diolar ama hc sanmiyorum,napcax nasil ev alicaz hc blmyrm iyi bi pesinatm var ama faizlerden oturu gremcz sanirim:-(
yok kuzum cvp yazma zaten bu halde
biran önce iyileş canım
sana nazar değişmiştir diye burdannn :nazar: hediye ediyorummmmmm

Saol bebisko hepimze kocaman bi nazar boncugu da benden

Hey kizlar kizlar aranzda turk kahvesi seven varmi varsa portakal aromali turk kahvesini oneriorum smdi denedm sonuc mukemmelll bnm damagima cok uyduuuu merak edenler olursa nasil yaptgmi solicemmmm ta ta ta tammmmmmmnnnn

:)))) görecem ben sizi ay daha bisey yok diyeceksiniz..ben normalde 4 kilo alsam yüzüm fln tombalak olurdu simdi hic öyle degil,hamilelikle genelde oldugun durumlar farklı gelisiyor,hemen sisecem diye düsünme :) sagol canım buarada :)

Hey kizlar kizlar aranzda turk kahvesi seven varmi varsa portakal aromali turk kahvesini oneriorum smdi denedm sonuc mukemmelll bnm damagima cok uyduuuu merak edenler olursa nasil yaptgmi solicemmmm ta ta ta tammmmmmmnnnn

Ben çok severim türk kahvesini..Portakalıda çok severim :) Düşününce değişik gb geldi:KK31:Ama mesela damla sakızlıyı sevmem hiç:KK19:

iyi akşamalr kızçeler...

svitt haklısın bnde kıskanmadım değil plojoyu :26:
plojo prensessin kıyafetleri çok şirinn..allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

X