Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
limon tozu var onu içtim iyi gelmişti geçen hafta..eşim gelsin naz yapayım birazzz.:KK52: yarın kvler gelcekmişş yaa hasta olucam birde onlarla uğraşcam:KK53:

cd kurduk cnm bağlanıyo net daha oncede aramıstık sorun yok netten baktım 1-2 şey var onu yapınca düzelcek diyolar yarın zmn kalırsa denicem baklm..

bende ıhlamur içiyorum 2 akşamdır :KK30: limon tozunu hiç duymamıştım geçmezse bende deneriim nerde satılıyo kii:44:

dene bakalım tatlım olacak mı:44:

bende ıhlamur içiyorum 2 akşamdır :KK30: limon tozunu hiç duymamıştım geçmezse bende deneriim nerde satılıyo kii:44:

dene bakalım tatlım olacak mı:44:

gecen hafta miğdem bulanmıştı cok kötü olmuştum o zmn iyi gelmişti..sanrım bulgaristandan almışlar..nane limon kokuyo keskin bi kokusu var içmeden acıyo içinii

Günaydııınnn :)
Gece yatınca telefondan baktım ama sürekli giriş istediği için bende kızdım yazamadım :)
Neler yapmışsınız :)
Bizde muhabbetler iyi geçiyor ya,öyle tvden arada bir eskilerden anlatır anne,yeğende var..Hele toplanmışsak çok eğlenceli olur eşimin abisi yengesi kızlar kv,kp fln cümbüş :) Bir de kp oturur meyve soyar hepimize :) Seviyorum ben hepiciğinii :) Allah razı olsun..
Biz düğünde hiçbir büyük eşyamızı fln annelere babalara aldırmadık isteyerek,biz seçtik biz aldık,düğünden sonrada bütün borçlarımızı ödedik,balayınada gittik ohh temizz :) Bende isterdim öyle toplu para elimizde kalsın ama sonuç olarak zaten çoğunluğu ailelerimizin gittiği taktığı insanlardan geliyor bir nevi yine ailenin desteği onlar..Borç düşünüp sıkılmasınlar istedim iki tarafta..Şimdide kontrole gitsem mesela kp ordan gidiyorsam verir para,aylığını alır verir eşime azda olsa alışveriş yapın der,şimdi birde hamileyim diye süt gönderir yoğurt mayalar gönderir :) Allah razı olsun bunları bile yapmasalar huzurluyuz ya çok şükür..
Bizim takılarda eşimin dükkanda kasada,zaten dükkanın başına birşey gelse Allah korusun benimkilerin yüzüne bile bakmazlar zaten herşey değerli:KK9:
Bende sabah sabah ne çok konuştum:KK31:
İşe giderken bazen burdan arkadaşları alırdık,arabada eski şarkılar çalar bizim neşeli neşeli,bazende söyleyip oynardık eşimle,nerden buluyorsunuz bu enerjiyi sabah sabah diyorlardı:KK9: Halbuki ben zaten daha hazırlanmaya başlarken dans ede ede şarkı uydura uydura başlıyorum:KK9: :KK24: Giyinirken bir yandan dans ediyorduk aynanın karşısında eşimle:KK9: Beraber işe gitmekte ayrı bir güzeldi yahu:KK31:

Plojo'cum hani geçen gün bebiş varken kocisler ne yapıyor nasıl dayanıyor gibi konuşulmuştu ya dün akşam eşime onu söyledim de bence çok iğrenç bir şey dedi.
Hamileyken aklıma bile gelmez ki dedi canım kocacığım :)
Bu arada bir börektir tutturduk canın istiyor mu?:26:
kıyamam yaaa çok az kaldı baaak annesi :emir_bebek::emir_bebek: prensesin gelince yıllar nasıl geçecek anlamayacaksın belki de :KK16::KK16:
eşinin yeğeni kaç yaşında tatlımm:KK6:

Bravo iniştee:KK9:
Yok canım benim istemiyor hemen öyle her duyduğunu canım:KK9: Aksine hoşuma gidiyor yeni tarif olursa denerim:KK34:
Kızçe 23 yaşında :) Eşimin 4 tane yeğeni var,25,23,19,17 yaşındalar :) En büyük 2 tanesi ablasının kızları diğerleri abisinin kızları..En büyük yeğeni evli ve 2 yaşında oğlu var :) Bende yeğeni geçtim bir yenge bile yok,abime yine baskıya mı başlasam :KK53:

Günaydın kızçelerrrr :KK16:
Bugün sabahtan yarın tüm gün eşim aöf sınavlarında görevli..
Ben de uyandım magazin izleyip tv karşısında kahvaltı yapıyorum :KK52:
Yok böyle bi keyif :KK52:
Bu ara bu sabah eşim erken kalkıcaktı ama 4e kadar uyumadık..
Telefondan bilgi yarışması oynadık..
Büyük Risk var ya onun tel.versiyonu çoook zevkliyidi yahu :KK53: tavsiye edilir :KK52:
bu oyun son diye diye saati 4 yapmışız :KK9:
kıyamam 6 da kalktı derkeeeeen şuan kapıda bi tıkırtıı ödüm koptuuu:KK53:
sınav erken bitmiş kahvaltıda yemeye bişeyler almış süpriz yapmış..
ama ben yemiştim kiiii :KK53:
neyse ben de bu boğaz vaken bi daha yerim :KK9:

PRENSES ve GESe çok geçmiş olsunn..
bi dahaki hafta izinliyim hasta olucaksam bu hafta oluyım da iznim mahvolmasın :KK9:

PLOJOCUM sen gerçek misin yaaa :KK52:
maşallah her şartta mutlu olabiliyorsun..
eşin çok şanslı.. :nazar:

BA sana da günaydın canımm

bu aradaaa size bi soru regl iken saç boyanır mıııı :KK53:

Huhuu tatliskolaaar size yataktan baglaniyorumm :) sivitoss baya gec yatmissinizz senin saatin sasmadi mi tatliskom :))
Bizde 6da uyuduk :)
Gece 3 te pizza yaptim :0 gercekten artik hayatimin duzene girmesi gerek:2:
Bu arada tesekkur ederim tatlis:KK16:
Plojo yaa cok iyi niyetlisin ve sakinsin sana imreniyorum masallahhh:nazar:
BA cim sen nasilsin tatlim:KK6:

swit tatlim ben bi iki kere regl liyken sacimi boyattim ve tutmadi..sbebini anlamamistm uzn sure anlam verememistim:))) en sonunda kuafor arkadasim uyardi:)) ondan beri reglliyken sac boyatmiyorum
ges cimmmm iyiyim tatlim sagol sen nasilsin?

bu arada kizlar gozum aydin regl oldum nihayet uc hafta gecikmeyle..
neden oluyor boyle yaaa insan panik oluyo veya bosuna hevesleniyo hamileyim diye-.-

Huhuu tatliskolaaar size yataktan baglaniyorumm :) sivitoss baya gec yatmissinizz senin saatin sasmadi mi tatliskom :))

besinci ayimizida doldurduk gescimmm hadi bakalim:))) nice aylara:)))

Şaşmaz mı kuzum yaaa 4te yattık eşim 6da kalktı
onun alarma uyandım
tekrar yattım 10 da kalktım..
şimdi bi süpürge yapıp anneme gidicem.
eşim de babamla buluştu arabaya bakmaya gidiyorlar çok heyecanlıyım :KK52:
swit tatlim ben bi iki kere regl liyken sacimi boyattim ve tutmadi..sbebini anlamamistm uzn sure anlam verememistim:))) en sonunda kuafor arkadasim uyardi:)) ondan beri reglliyken sac boyatmiyorum
ges cimmmm iyiyim tatlim sagol sen nasilsin?

bu arada kizlar gozum aydin regl oldum nihayet uc hafta gecikmeyle..
neden oluyor boyle yaaa insan panik oluyo veya bosuna hevesleniyo hamileyim diye-.-

canım reglin geldiğine sevindim bu ay da ikimiz bir olduk
bi dahaki aya beraber bekleriz heyecanla :KK9:

çok sağol BA'cım..sen yazmasan belki yarın boyatabilirdim saçlarımı...
bekliyim biraz daha..
şu bakımsız paspal saçlarla 1 hafta daha idare edeyim :KK31:

biz de dün gece 12 de kek yaptım da kek yiyip süt içtik:KK9:
ne olacaz biz yaaa :KK9: :KK9:

şimdi gittim ben akşama da annemlerdeyiz yazamayabilirm :KK50:
ya da kardeşimin pcden bi ce yaparım sizeee :KK54:

Amanda süprizz yapmış inişte SWEAT ee :))Ne güzeeel :)
GES SWAET iyi uyanmışsınız o saatlerde uyuyup :KK9: Ben sabah kahvaltı yapıp eşim gidince size baktım,sonra 9 bucuk gb yine uyudum :KK9: Çok uykucu oldum:KK9:
Teşekkür ederim buarada:nazar: Tabi ki karşımdakierinde etkisi büyük,mutlu olmamda,benim tersim fena,eşim hep söyler,geri dönüşümde olmaz hiç..Aile yapılarımız çok benziyor,yetiştirilme tarzlarımız,kültürlerimiz bunların çok büyük etkisi var..Aynı şekilde benim ailem eşimi çok seviyorlar..Tatlı dil yine başka ya :)
Ama hayatımdaki olayların etkisi büyük tabii..Ben dedemi çok severdim aynı evde yaşardık,kızların ilk aşkı babası derler ya bnm dedemdir..Bir gece de dedemi,babaannemi,evimizi kaybettim,depremde 4 gün sonra çıkarılabildiler..El sallamışlardı en son..Bende köpek sevdamın peşinden halama gitmiştim :) Annem,babam ve abim Allahın takdiri çok ilginç bir şekilde çıktılar o evden,şükürler olsun..Bunu hiç unutmuyorum..Tabi ki pollyannacılık yapmıyorum ama bütün gerçekçiliğiyle farkındayım bir insanı ne kadar çabuk kaybedebileceğimin hayatın ne kadar ters düz olabileceğinin..O yüzden Allahın bana nasip ettiğinin en güzeli olduğunu biliyorum :)
Tabi kötü şeylerde yaşadım :) Arada korkularım gelir..Evlenirken vazgeçecektim,sırf eşim birgün ölecek ve ben ne yaparım diye..Tabi ki herkesin başına gelecek ama ben bu süre içinde ona alışacam,daha cok sevecem sonra öldüğünde elim ayağım kolum kanadım gidecek diye düşünürdüm..Çok düşündüm vazgeçmeyi :)))) Sonra geçirebileceğim kadar güzel günler geçirme sözü verdim kendime :)
Eşime tutunarak uyuyorum ben akşamları..Sabah işe giderken peşinde dolanıp neşeli neşeli birşeyler yapıyorum :) Seviyorum böyle olmayı..

Şaşmaz mı kuzum yaaa 4te yattık eşim 6da kalktı
onun alarma uyandım
tekrar yattım 10 da kalktım..
şimdi bi süpürge yapıp anneme gidicem.
eşim de babamla buluştu arabaya bakmaya gidiyorlar çok heyecanlıyım :KK52:

canım reglin geldiğine sevindim bu ay da ikimiz bir olduk
bi dahaki aya beraber bekleriz heyecanla :KK9:

çok sağol BA'cım..sen yazmasan belki yarın boyatabilirdim saçlarımı...
bekliyim biraz daha..
şu bakımsız paspal saçlarla 1 hafta daha idare edeyim :KK31:

biz de dün gece 12 de kek yaptım da kek yiyip süt içtik:KK9:
ne olacaz biz yaaa :KK9: :KK9:

şimdi gittim ben akşama da annemlerdeyiz yazamayabilirm :KK50:
ya da kardeşimin pcden bi ce yaparım sizeee :KK54:

İnşallah sevinçli sevinçli arabayı aldık diye gelirsiiinnn :KK52:

kizlar nolur biriniz burda olun..konuscak paylascak baska kimsem yok lutfen briniz burda olun nolur..busefer sorn esmle degil..ailesiyle..ipleri tamamen kopardim..cok kotu kavga ettim demin..esim yoktu..ama oda beni desteklemiyo zaten..napicam ben..kafayi yicem yalnizm burda kimseyle paylasamiyorum..evde oturuyorum tek basima kafayi yicem..

kizlar nolur biriniz burda olun..konuscak paylascak baska kimsem yok lutfen briniz burda olun nolur..busefer sorn esmle degil..ailesiyle..ipleri tamamen kopardim..cok kotu kavga ettim demin..esim yoktu..ama oda beni desteklemiyo zaten..napicam ben..kafayi yicem yalnizm burda kimseyle paylasamiyorum..evde oturuyorum tek basima kafayi yicem..

:26:Hayırdır inşallah..Ne oldu ki canım benim?Sakin ol önce,sinirlenme..

esimle alisverise cikalim dedik..esim geldi kapidayim gel dedi..indim asagiya arabaya bindim tam o anda kv balkona cikmis bize bakiyo.esimde diyoki: naber anne.
annesi: iyilik..ama bi surat hapiyo gormelisiniz tavirli tavirli konusuyo.
esimde dediki noldu niye ciktinki sen balkona?
anneside diyoki: balkonun cami acikti onu ortmeye ciktim diyo ne alakaysa yalanci kadin surekli boyle gozetler bizi biyere cikarken
sonra esimle tam markete girdik
buyuk gorumcem mesajlar yagdiriyo esime pes pese: annem ona gittigi her yerin haberini veriyo o neden vermiyo vs vs vs daha neler neler
benim sinirim atti tabi.
esime eve gidelim dedim esim beni kapida birakti dukkana gitti
bende dogru kaynanama gittim sinirden ellerim titriyo ama sakin bi sekilde dedimki: ben sizin yuzunuzden esimle kavga etmek zorundamiyim dedim
gorumcemde sesini yukseltti evet mecbursun beni ikinci kez kardesime sikayet ettin ( mevlut olayindan bahsediyo hatirlarsaniz anlatmistim)
senin yuzunden hep kardesimle kavga ediyorum sen bize gelin geldin mecbursun haber vermeye gittigin yeri soyliceksin oyle bi dunya yok diyo bide bi bagriyo bi bagriyo sonra duvara yumruk atti ikitane.yani guya bana vuramadigi icin duvara vuruyo
ben bunun altinda kalirmiyim???
bende basladim bagirmaya ilk kez boyle cikistim..
ben size gelin gelmis olabilirim ama senin kardesinle evlendim sizinle evlenmedim attigim her adimin hesabini vermek zorunda degilim ben dedim nekadar anlayissizsiniz yeter artik tepeme ciktiniz dedim.beni yonetebileceginizi saniyosaniz yaniliyorsunuz dedim.cocuk gibisin 33 yasindaki kadinsin davranisina bak utan ya ayip ayip dedim
kaynanamda hic sesi solugu cikmayan kaynanam bi sesini yukseltti: benim bitane oglum var tamammi mecbursun haber vericeksin dedi
onlar mecbursun dedikce benim tepem atti
hicbisey mecbur degilim ben vermicemde dedim.
kizlarin vermek zorunda olabilir ama ben degilim dedim
bundan sonra sizinle muhattap olmak istemiyorum sizde benimle olmayin dedim
kv diyoki: sen zaten oyle olmasini istiyodun ama benim tek oglum o unut sen onu dedi
bende dedimki: oglunla istedigin kadar muhattap ol banane ben karisamam zaten dedim anahtarimi aldim eve gittim
gorumcemde diyoki: bi haftadir evinde oturuyosun geldigin yok diyo
hic alakasi yok daha ikigun once ordaydim
bende dedimki: ya anlamiyosun herhalde benim evim orasi ben kardesinle evlendim sizinle degil dedim
simdi evdeyim sinirden elim ayagim titriyo esim dukkanda cok sinirliyim gercekten suan kendimden korkuyorum paramparca edicem yikicam evlerini uzerlerine pislik insanlar..

Amanın :KK53:
Böyle bekar yaşını geçmiş görümcelerden hep korkmuşumdur,hepsi değil ama geneli tehlikeli oluyor kurallar konusunda..Yaşasa bilir işte evliliği..Bence kötü birşey yapmamışsın zaten eşinde şahit mesaj olayına di mi..Eşinin haberi var onlara ne ki..Bitane oğlu varsa oğlu haber verir istiyorsa,anne ben bu gece karımla yatacam diyor mu? Neden her gittiği yeri söylesin ki..ya da söyleyesiniz ki..Allaah Allahh..Belki adam aldı seni süpriz yapmak istedi bu gece başka yerde kalacaksınız,onu da mı söyleyecen sanki..Sen tabi tartışmalarda böyle örnekler verme,patavatsızlık olmasın..Yani ben söylemeyebilirsiniz diye örnek verdim..
Hiiiiiçç üzülüp kendini yiyip bitirme..Bence senin eşin olayların gayet farkında..Görümcende çok bol keseden atıyor ama evlenirde kendinden beterine denk gelirse görür atıp tutmayı..Sussaydın herşeyi kabullenmiş olurdun boşver..
Hep sen suçlu olamazsın birazda kendilerine baksınlar..Sana birşeyleri diretmeye çalışmasalardı şimdi sen markete giderken kapıyı çalar anne birşey lazım mı derdin ama onlar bunu mecburen yaptırmaya çalıştıkları için aslında kaybettiklerini anlayamıyorlar..

Amanda süprizz yapmış inişte SWEAT ee :))Ne güzeeel :)
GES SWAET iyi uyanmışsınız o saatlerde uyuyup :KK9: Ben sabah kahvaltı yapıp eşim gidince size baktım,sonra 9 bucuk gb yine uyudum :KK9: Çok uykucu oldum:KK9:
Teşekkür ederim buarada:nazar: Tabi ki karşımdakierinde etkisi büyük,mutlu olmamda,benim tersim fena,eşim hep söyler,geri dönüşümde olmaz hiç..Aile yapılarımız çok benziyor,yetiştirilme tarzlarımız,kültürlerimiz bunların çok büyük etkisi var..Aynı şekilde benim ailem eşimi çok seviyorlar..Tatlı dil yine başka ya :)
Ama hayatımdaki olayların etkisi büyük tabii..Ben dedemi çok severdim aynı evde yaşardık,kızların ilk aşkı babası derler ya bnm dedemdir..Bir gece de dedemi,babaannemi,evimizi kaybettim,depremde 4 gün sonra çıkarılabildiler..El sallamışlardı en son..Bende köpek sevdamın peşinden halama gitmiştim :) Annem,babam ve abim Allahın takdiri çok ilginç bir şekilde çıktılar o evden,şükürler olsun..Bunu hiç unutmuyorum..Tabi ki pollyannacılık yapmıyorum ama bütün gerçekçiliğiyle farkındayım bir insanı ne kadar çabuk kaybedebileceğimin hayatın ne kadar ters düz olabileceğinin..O yüzden Allahın bana nasip ettiğinin en güzeli olduğunu biliyorum :)
Tabi kötü şeylerde yaşadım :) Arada korkularım gelir..Evlenirken vazgeçecektim,sırf eşim birgün ölecek ve ben ne yaparım diye..Tabi ki herkesin başına gelecek ama ben bu süre içinde ona alışacam,daha cok sevecem sonra öldüğünde elim ayağım kolum kanadım gidecek diye düşünürdüm..Çok düşündüm vazgeçmeyi :)))) Sonra geçirebileceğim kadar güzel günler geçirme sözü verdim kendime :)
Eşime tutunarak uyuyorum ben akşamları..Sabah işe giderken peşinde dolanıp neşeli neşeli birşeyler yapıyorum :) Seviyorum böyle olmayı..

çok üzüldüm tatlım...başın sağolsun tekrardan. depremi bende yaşadım bizim burda az ev yıkıldı ama dışarlarda yaşamak ne demek bilirim :KK25: hele şu tv lerden düşmeyen sesimi duyan var mı ? sözü kadar beni yaralayan bir cümle yok.
insan kaybetmeyince anlamıyo değerini gerçekten. bendede çok sevdiklerini kaybetme korkusu var aynı sendeki gibi bazen annemi babamı eşimi kaybetmekten o kadar korkuyorum naparım diye düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum :KK43: bende kimseye kötü olmak istemem ama şartlar bazen zorlaştırıyo anlayışlı olmayı :/
en güzelini yapıyosun allah nkimseyi sevdiklerinden ayırmasın, mahrum bırakmasın aminn:26:

esimle alisverise cikalim dedik..esim geldi kapidayim gel dedi..indim asagiya arabaya bindim tam o anda kv balkona cikmis bize bakiyo.esimde diyoki: naber anne.
annesi: iyilik..ama bi surat hapiyo gormelisiniz tavirli tavirli konusuyo.
esimde dediki noldu niye ciktinki sen balkona?
anneside diyoki: balkonun cami acikti onu ortmeye ciktim diyo ne alakaysa yalanci kadin surekli boyle gozetler bizi biyere cikarken
sonra esimle tam markete girdik
buyuk gorumcem mesajlar yagdiriyo esime pes pese: annem ona gittigi her yerin haberini veriyo o neden vermiyo vs vs vs daha neler neler
benim sinirim atti tabi.
esime eve gidelim dedim esim beni kapida birakti dukkana gitti
bende dogru kaynanama gittim sinirden ellerim titriyo ama sakin bi sekilde dedimki: ben sizin yuzunuzden esimle kavga etmek zorundamiyim dedim
gorumcemde sesini yukseltti evet mecbursun beni ikinci kez kardesime sikayet ettin ( mevlut olayindan bahsediyo hatirlarsaniz anlatmistim)
senin yuzunden hep kardesimle kavga ediyorum sen bize gelin geldin mecbursun haber vermeye gittigin yeri soyliceksin oyle bi dunya yok diyo bide bi bagriyo bi bagriyo sonra duvara yumruk atti ikitane.yani guya bana vuramadigi icin duvara vuruyo
ben bunun altinda kalirmiyim???
bende basladim bagirmaya ilk kez boyle cikistim..
ben size gelin gelmis olabilirim ama senin kardesinle evlendim sizinle evlenmedim attigim her adimin hesabini vermek zorunda degilim ben dedim nekadar anlayissizsiniz yeter artik tepeme ciktiniz dedim.beni yonetebileceginizi saniyosaniz yaniliyorsunuz dedim.cocuk gibisin 33 yasindaki kadinsin davranisina bak utan ya ayip ayip dedim
kaynanamda hic sesi solugu cikmayan kaynanam bi sesini yukseltti: benim bitane oglum var tamammi mecbursun haber vericeksin dedi
onlar mecbursun dedikce benim tepem atti
hicbisey mecbur degilim ben vermicemde dedim.
kizlarin vermek zorunda olabilir ama ben degilim dedim
bundan sonra sizinle muhattap olmak istemiyorum sizde benimle olmayin dedim
kv diyoki: sen zaten oyle olmasini istiyodun ama benim tek oglum o unut sen onu dedi
bende dedimki: oglunla istedigin kadar muhattap ol banane ben karisamam zaten dedim anahtarimi aldim eve gittim
gorumcemde diyoki: bi haftadir evinde oturuyosun geldigin yok diyo
hic alakasi yok daha ikigun once ordaydim
bende dedimki: ya anlamiyosun herhalde benim evim orasi ben kardesinle evlendim sizinle degil dedim
simdi evdeyim sinirden elim ayagim titriyo esim dukkanda cok sinirliyim gercekten suan kendimden korkuyorum paramparca edicem yikicam evlerini uzerlerine pislik insanlar..

bence tatlım senin kv yi dolduran da o büyük görümce:KK47:
kendisi evlenmemiş evliliği yürütmek ne demek bilmiyo ki herşeye burnunu sokuyo.
ben senin tavırlarını doğru buluyorum şahsen çünkü ne o yaa kocana hesap ver kv ye ver bide görümceye ver yok yaaa:KK31::KK30:
bence sen bi süre gitme ama eşin gitsin otursun ama bu seferde eşini doldururlar mı :KK31:
eşin dolduruşa hazır bi insan mı:KK31:
ve o neden haddini bildirmiyo da bu kadının çenesi hala bu kadara düşük :KK47:
yazalı baya geçmiş bi daha yazmamışsın tatlım gelişmelerden habedar et :26:

Kizlar merhabalar nasilsnz bugun topik sakinmis ya,ben gremedm hic regl oldum ya bugun bir agrim vardo daha smdi gecti 3agri kesici aldm banamisin demedi sabahin11inden beri smdi hafif ciziltisi kaldi umarm bu gece rahat uyurum bide surekli fenalik basti hararet basti yeminle atletle dolastm butun gub evde kac defa cami actm nefesim daaldi hic boyle olmazdm bugub esim allah razi olsun gozunu kirpmadan bama bakti ev isi yapti yorukdu pasam uyuo suab bnde sizlere bakayim dedim

Plojom hemserm basin sagolsun buyuk acidir sevdglklerni kaybetmek,allah annecgne,babisine,kocacigna,dogacak prensesine ve sana uzun saglikli omurler versn kaygilarn olmasn bol dua ve merhamet her seyn ilaci sen okadr iyi yureklsnki alah karsnada oyle bir es ve aile cikarms sen basklarnn yannda bukadr temz kalpli kalamzdn bnce insanlar cok acimasz

X