Amanda süprizz yapmış inişte SWEAT ee :))Ne güzeeel :)
GES SWAET iyi uyanmışsınız o saatlerde uyuyup
Ben sabah kahvaltı yapıp eşim gidince size baktım,sonra 9 bucuk gb yine uyudum
Çok uykucu oldum
Teşekkür ederim buarada
Tabi ki karşımdakierinde etkisi büyük,mutlu olmamda,benim tersim fena,eşim hep söyler,geri dönüşümde olmaz hiç..Aile yapılarımız çok benziyor,yetiştirilme tarzlarımız,kültürlerimiz bunların çok büyük etkisi var..Aynı şekilde benim ailem eşimi çok seviyorlar..Tatlı dil yine başka ya :)
Ama hayatımdaki olayların etkisi büyük tabii..Ben dedemi çok severdim aynı evde yaşardık,kızların ilk aşkı babası derler ya bnm dedemdir..Bir gece de dedemi,babaannemi,evimizi kaybettim,depremde 4 gün sonra çıkarılabildiler..El sallamışlardı en son..Bende köpek sevdamın peşinden halama gitmiştim :) Annem,babam ve abim Allahın takdiri çok ilginç bir şekilde çıktılar o evden,şükürler olsun..Bunu hiç unutmuyorum..Tabi ki pollyannacılık yapmıyorum ama bütün gerçekçiliğiyle farkındayım bir insanı ne kadar çabuk kaybedebileceğimin hayatın ne kadar ters düz olabileceğinin..O yüzden Allahın bana nasip ettiğinin en güzeli olduğunu biliyorum :)
Tabi kötü şeylerde yaşadım :) Arada korkularım gelir..Evlenirken vazgeçecektim,sırf eşim birgün ölecek ve ben ne yaparım diye..Tabi ki herkesin başına gelecek ama ben bu süre içinde ona alışacam,daha cok sevecem sonra öldüğünde elim ayağım kolum kanadım gidecek diye düşünürdüm..Çok düşündüm vazgeçmeyi :)))) Sonra geçirebileceğim kadar güzel günler geçirme sözü verdim kendime :)
Eşime tutunarak uyuyorum ben akşamları..Sabah işe giderken peşinde dolanıp neşeli neşeli birşeyler yapıyorum :) Seviyorum böyle olmayı..