Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
gününüz güzel olsun tatlışkolaarr:KK3:
babam ameliyat olabilir demiştim ya 10marta vermişler takardan :KK14:
yüzünden parçaalcaklar çenesininordan ve doktor öyle şeyler yazmışki yüz felci geçirebilir felan yemek yerken terleme felan olabilir diye :KK14: çok korkuyorum yaa :26::26: allahım babama yardım etsin :26::26:

canımm çok geçmiş olsun umarım her şey iyi olur...

Son düzenleme:
_____________________:123:__________:emir_bebek:

plojovic____________ 16.09.2012_____hamilee
sweatfebruary27____26.06.2013_____kararsız
do_major___________10.08.2013_____kararsız
geldimsonunda
_____ 24.08.2013_____ bebiş şuan istemiyor:KK53:
AyPrensessi ________01.09.2013_____bebek istiyor

Günaydın kızlarrrr :KK16:

evett prenses hamile kıyafetini üstüne tutan bendim :KK9:
canım kocacım şaşkın şaşkın bakmıştı bana :KK52:

bizim düğünümüz 10.08.2013'te oldu şeker ve bebekte şuan düşünülmüyor :KK24:

canmm eşin sınavı kazanmıs tebrk ederimmm..sevindim sizin adınızaa....

yüzünden parçaalcaklar çenesininordan ve doktor öyle şeyler yazmışki yüz felci geçirebilir felan yemek yerken terleme felan olabilir diye :KK14: çok korkuyorum yaa :26::26: allahım babama yardım etsin :26::26:

aynen tatlım eşimin babanesi evet muhtemelen beni oturtup onu çalıştırmak istediği için sinir olup söyledi :KK25: yoksa öyle laflar etmezdi pek:KK25: aman boşver yaa kafaya takınca büyüyo olaylar :KK25:

çok takılmadım aslında kv nin lafına canımo yüzden gözüne çarpmamıştır da anlatmak istedim sadece sürekli olursa artniyet ararım. ama muhtemelen eşime ve babanesine gıcık olduğu için söyledi

hayırlı olsun tatlımmm:KK16: iş güvenliği uzmanlığı sınavının zor olduğunu biliyorummm tekrardan tebrik ederimm:KK16:

canm bnm geçmiş olsun inş...umarım bişi olmaz..ablmda felç oldu çok zor bi süreç..yüz kasları için sakız çiğnesin bol bol...allah acil şifalar versin inş..

Svitt doğru bildin sabh 7.20de cıktım 15.30da geldim ewe hastanedeydik...
kv. ile hep bekledik..kan dr vs. sonuçççç 2tane 30 ocak 1 tane 3nisana randevusu var o zmn belli oluck.dr tmör rahim ile gitmiş ama yan bezlere sıçramışmı bilmiyoruz onlardan parça alınsaydı anlardık sonuçlarla gel dedi.

buu arda bndee bittim haliim yok uykm var başım ağrıyor.karnım ağrıyor.. Allah hastaneleri ve doktorları ne muhtac etsin nede başımızdan eksik etsin..

BA sen nasıl dayanıyorsun yaaa bnde aksm yemicem diyorum ama hafif yesem bile gece 10-11 gibi başlıyorum acıkmaya...tebrk edrm senii:KK9:

ella hiç üzülmee bnde aynı kilodayım sanırm...bizde baskül yok annmlerde var o da bozuk sanırm..yinede tartıldım hala aynı..bnde regl dönemimdeyimm.. inş vericezzz yaza daha varr:KK34:

Son düzenleme:
kızlaaarrr çok mutuyum kocacımm iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazandı :KK16:

Hayırlı olsuunn,inşallah yeni imkanlarda dayanır kapınıza :)

Allah acil şifalar versin canım,inşallah çok iyi,çabuk,sağlıkla geçer bu süreç baban ve sizler için..

geldimsonunda

kv. ile hep bekledik..kan dr vs. sonuçççç 2tane 30 ocak 1 tane 3nisana randevusu var o zmn belli oluck.dr tmör rahim ile gitmiş ama yan bezlere sıçramışmı bilmiyoruz onlardan parça alınsaydı anlardık sonuçlarla gel dedi.

buu arda bndee bittim haliim yok uykm var başım ağrıyor.karnım ağrıyor.. Allah hastaneleri ve doktorları ne muhtac etsin nede başımızdan eksik etsin..

İnşallah sonuçlar beklendiği gb gelir canım,Allah kolaylık versin..
Sanada geçmiş olsun..

Bende minişime keçeden patik yapıyorum,bitince paylaşacam sizlerle..Benim bahsedecek pek birşeyim kalmıyor gb minikten başka,sıkmıyordur umarım sizi:26:
Kilo içinde regl döneminde ve öyleyken kilo verilemiyor diye biliyorum bende:KK34:

Allah acil şifalar versin canım,inşallah çok iyi,çabuk,sağlıkla geçer bu süreç baban ve sizler için..

Sanada geçmiş olsun..

Bende minişime keçeden patik yapıyorum,bitince paylaşacam sizlerle..Benim bahsedecek pek birşeyim kalmıyor gb minikten başka,sıkmıyordur umarım sizi:26:
Kilo içinde regl döneminde ve öyleyken kilo verilemiyor diye biliyorum bende:KK34:

aminnnn inşallah canm...
sen sıkmıyorsun canm meraklandırıyosunnn:KK52:

kızlarr birazdan eşim gelicek o gelen kdr dinleneyimm belki kvlere giderizz görüşemzsek öpüyorum siziii

sanırım bu seferde kpss maratonu başlayacak bizim için kızlar.
evlendik barklandık hala sınavlarla uğraşıyoruz.
insanoğlu ne doyumsuz yahu:44:
ama kocacığım sınavı kazandı o stresten kurtuldu ya dünyalar bizim :KK19: :KK66: :KK64:

Prenses çok geçmiş olsun bir şey çıkmaz umarım..
Plojovic şimdide sana kızıcaz ne demek sıkmıyorum falan biz hepimiz heyecanlanıyoruz sen bebişi anlattıkça :KK34:

ben olsam yani işten eve gidince yemek yapacak olsam en hızlısından bir tepsi yemeği yaparım tavukla patatesten, pilav, cacık yeter :KK9:

menü gezel canm onlar ztn :KK56: :KK56:
eşim geldi tarhana yapıcam turşu fln :)) çiğ köfte almış marktten..yeter akşmları yemk yememek lzm ztn :)

geldimsonunda

canm bnm geçmiş olsun inş...umarım bişi olmaz..ablmda felç oldu çok zor bi süreç..yüz kasları için sakız çiğnesin bol bol...allah acil şifalar versin inş..

BA sen nasıl dayanıyorsun yaaa bnde aksm yemicem diyorum ama hafif yesem bile gece 10-11 gibi başlıyorum acıkmaya...tebrk edrm senii:KK9:

ella hiç üzülmee bnde aynı kilodayım sanırm...bizde baskül yok annmlerde var o da bozuk sanırm..yinede tartıldım hala aynı..bnde regl dönemimdeyimm.. inş vericezzz yaza daha varr:KK34:

canim ilk gunlerde bende cok zorlandim ama suyla bastirmaya calistim buzdolabina notlar yapistirdim siskosun yeme kocani dusun vs vs hahaha
yardimci oluyor gercekten:KK70:

kizlar bugun tumgun kayinvalde ve gorumceyle carsidaydik keske kocisle cikabilseydik:KK43:
simdi eve geldim cok yorulmusummm
yemek yapicam opuyorum sizi cokkk
major canim cok gecmis olsun😘

canımm çok geçmiş olsun umarım her şey iyi olur...
çok teşekkür ederim majorcumm

geldimsonunda

sağol tatlımm gerçekten çok zor felç olayı. zaten aldırmazsa ilerlerse olurmuş allah korusun allah herkese sağlıklı uzun ömür nasip etsinn:26:
bu arada kv nede çook geçmiş olsun:26: yanında giderek sevap işliyosun ne güzel:26:
inşallah bişey çıkmaz kvndede:26:

Sanada geçmiş olsun..

sağol plojocum:26:

babamın morali bu kadar bozuk olmasa belki bu kadar üzülmicemama onun üzülmesine üzülüyorum :KK5:

aşkolsun tatlımm ne sıkması biz daha da mutlu oluyoruz sen paylaştıkça :KK16:

yine yorgun bi sivit geldii...
ama sizi okuyunca dinlendi..:KK52:
canımsınız hepiniz ayrı ayrı :KK16:

aynen tatlım eşimin babanesi evet muhtemelen beni oturtup onu çalıştırmak istediği için sinir olup söyledi :KK25: yoksa öyle laflar etmezdi pek:KK25: aman boşver yaa kafaya takınca büyüyo olaylar :KK25:

çok takılmadım aslında kv nin lafına canımo yüzden gözüne çarpmamıştır da anlatmak istedim sadece sürekli olursa artniyet ararım. ama muhtemelen eşime ve babanesine gıcık olduğu için söyledi

hayırlı olsun tatlımmm:KK16: iş güvenliği uzmanlığı sınavının zor olduğunu biliyorummm tekrardan tebrik ederimm:KK16:

canımmmm çok üzüldüm ..
ama sonra düşündüm kii ameliyatlar hastaların daha iyi olabilmesi için yapılır ki..
baban da ameliyat olup hemencik iyileşicek gör bak..
doktorlar sürekli en kötüsünü düşünür riskleri anlatır...
benim babama da ben ortaokuldaydım doktorun biri mide kanseri olma ihtimalin var demiş :KK47:
nasıl ağladık günlerce :KK43:
ama midesinde küçük yara varmış çok şükür :26:
demem o ki doktorlar kötüsüne hazırlar..
sen içini ferah tut..
babana da üzüldüğünü hissettirme..
bu ara biraz daha fazla görüşün çık yine babanı tepesine :KK9:
en iyi ilaçsındır sen ona :KK8:

Motivasyonmu kaybettm senide kiskandm hihhh kiskanma huyum yoktur da,kilo konusunda kiskanrm kilo almaktan cirkin oldun ya
ayyyy tatlim cok sevndm esinin yolu acik olsun cok tebrikler

Evet muhtemelen reglden dolayi ama olsun yinede umudumu yitirdm ben zayflayamicam aglamak istyrm isyana bagladim

Yaaaa kim olcecek smdi beni usenrm ya kuculdgmu pantolonlardan anlicam artkta pantolonlar hala ayni demekki vermemisim

canım çok iyi anlıyorum seni..benim de şu an pantolonum acaip derecede belimi sıkıyor :KK50:
ben de çok mutsuzum...
neden yiyip kilo alamaynlardan değiliz ki :KK47:
Ellacık regl bitsin ondan sonra devam et istersen..

geldimsonunda

canımm inşallah kv'nin sonuçları temiz çıkar...
dediğin gibi Allah kimseleri hastaeye muhtaç etmesin :26:
çok hayırlı gelinsin valla .. :KK9:
bu arada ben de akşam yemeğinde az yiyince acıkıyorum :KK31:
yemezsem de içim çekiliyor..kan şekerim de sıkıntı mı var ne :KK31:

Sanada geçmiş olsun..

plojoooo sıkmak mı dedinnn :KK47:
ben yanlış okudum dimi :KK9:
kuzum kendi adıma söyliyim çok seviyorum ben seni..
temiz kalbin burdan hissediliyor..
teyzelik heyecanı yaşıyoruz miss gibi :KK53:
sanırım bu seferde kpss maratonu başlayacak bizim için kızlar.
evlendik barklandık hala sınavlarla uğraşıyoruz.
insanoğlu ne doyumsuz yahu:44:
ama kocacığım sınavı kazandı o stresten kurtuldu ya dünyalar bizim :KK19: :KK66: :KK64:

kpss herkesin aklında var sanırım da..hem çalışıp hem kpssye çalışmak çok zor :KK31:
Allah eşinin yardımcısı olsun canım...
Kazanır inşallahh..

canim ilk gunlerde bende cok zorlandim ama suyla bastirmaya calistim buzdolabina notlar yapistirdim siskosun yeme kocani dusun vs vs hahaha
yardimci oluyor gercekten:KK70:

BA cım şimdi taktik ver bana sabah öğle ne yiyosun?
akşma hiç mi bir şey yemiyosun meyve bile mi?
olmadı bi de bunu deniyeyim :KK52:

Kizlar selamlar kimler var? Hepinizi alintilamstm ama hep rakamlar sacma sapan bsyler cikti alintilamadan yazayim duz yazi yazdgim icin prenses siten etmsti ama elimdeki tabla bu kadar oluo,oncelikle prenses umarim tahlillernz olumlu cikar onsallah buyuk aksilik yasamazsiniz.PLOJO BİZİ SİKTİGİNİ DUSUNUOMUSSUB BİZ HEPİMZ BRBİRİMZE DESTEK OLMAK İCİN İYİ SEYLERLE MUTLULUGUMZU AYLASMAK KOT SEYLERDE UZUBTMZU PQYLASMAK İCİN BURDAYZ KİZLAR ARTK SU KONULARMLA SİKTM MUHABBETİ YAPMAYİN BENİ EN COK SİKAN SEYDİR O DERDNZ VARSA TABİ PAYLASİCAKSNZ , DOAJOR SİNAV SİNAV VALA HAYTMZ SİNAVLA GECİO VE BENDE SİKİLDM ARTK CALOSMAKTAN PES ETMEKTE İSTEMİYORUM AMA SİKİLİRMDA UMARİM ESİN COK COK İYİ PUAN ALİR KPSS DEN VE KPSSYE HAZRLANAN HERKES İSTEDGİ SONUCU ALİR İNSALLAH DUALRM HEPNZLE KİZLAR,BA'CİM KV VE GORUMCEYLE NAPTNZ BAKALİM CARSİLARDA;-),İNSALAH KİMSEYİ ATLAMAMİSİMDİR

bu arada bu akşam kv'ye gidicez.
nerdeyse 10 gündür gitmiyoruz ...
her an eşim almaya gelebilir..
yani pat diye çıakrsam kusura bakmayın kızlar...
eşim burda da kkya girdimi görürse düşüp bayılabilir :KK9:
yorgunum deyince de inanmaz burda yakalanırsam :KK1:

Prensen benide yazarmsn lutfennnn 22/09/2013simdilik bebisko dusunmuo die:-))) aranzda en son ben mi evlenmisim ki

bu arada bu akşam kv'ye gidicez.
nerdeyse 10 gündür gitmiyoruz ...
her an eşim almaya gelebilir..
yani pat diye çıakrsam kusura bakmayın kızlar...
eşim burda da kkya girdimi görürse düşüp bayılabilir :KK9:
yorgunum deyince de inanmaz burda yakalanırsam :KK1:

Ayy ay sivitos cok guldum sana valahi tamam tamam cikarsan kizmicaz eniste cakmasin davayi yoksa hepimizi sira dayagna ceker hocamiz:-) vala bnde 10gundur gtmiyorun kv bu hafta sonu gderm artik pis gelinim

Ayy ay sivitos cok guldum sana valahi tamam tamam cikarsan kizmicaz eniste cakmasin davayi yoksa hepimizi sira dayagna ceker hocamiz:-) vala bnde 10gundur gtmiyorun kv bu hafta sonu gderm artik pis gelinim

git tabi ellam en azından eşinin hatrına git...
biz de 10 gün gitmedik ama annemlerle yakın oturuyoruz diye daha sık görüşüyoruz..
ben ısrar ediyorum eşime seninkilere de gidelim diye...
benim için fark etmiyor gitmek-gitmemek..
hep yazıyorum ya aramız ne çok iyi ne de kötü...
asla laf sokma,kötü bir şey deme olmaz ama saatlerce oturup muhabbet de edemiyoruz..
mesela bize gittik mi daha şen şakrakız gülüyoruz babam sürekli bir şey anlatır falan...
ama onlarda daha ciddi bi ortam var :KK31:
belki ben rahat olamadığım için onlar da rahat olamıyorlardır..
amaan boşver böylesi en güzeli belki de :KK8:

anam kociş aradı geliyormuşş..
kaçtım ben :KK54:

X