yine yorgun bi sivit geldii...
ama sizi okuyunca dinlendi..
canımsınız hepiniz ayrı ayrı
gününüz güzel olsun tatlışkolaarr
babam ameliyat olabilir demiştim ya 10marta vermişler takardan
yüzünden parçaalcaklar çenesininordan ve doktor öyle şeyler yazmışki yüz felci geçirebilir felan yemek yerken terleme felan olabilir diye
çok korkuyorum yaa :26::26: allahım babama yardım etsin :26::26:
aynen tatlım eşimin babanesi evet muhtemelen beni oturtup onu çalıştırmak istediği için sinir olup söyledi
yoksa öyle laflar etmezdi pek
aman boşver yaa kafaya takınca büyüyo olaylar
çok takılmadım aslında kv nin lafına canımo yüzden gözüne çarpmamıştır da anlatmak istedim sadece sürekli olursa artniyet ararım. ama muhtemelen eşime ve babanesine gıcık olduğu için söyledi
hayırlı olsun tatlımmm
iş güvenliği uzmanlığı sınavının zor olduğunu biliyorummm tekrardan tebrik ederimm
canımmmm çok üzüldüm ..
ama sonra düşündüm kii ameliyatlar hastaların daha iyi olabilmesi için yapılır ki..
baban da ameliyat olup hemencik iyileşicek gör bak..
doktorlar sürekli en kötüsünü düşünür riskleri anlatır...
benim babama da ben ortaokuldaydım doktorun biri mide kanseri olma ihtimalin var demiş
nasıl ağladık günlerce
ama midesinde küçük yara varmış çok şükür :26:
demem o ki doktorlar kötüsüne hazırlar..
sen içini ferah tut..
babana da üzüldüğünü hissettirme..
bu ara biraz daha fazla görüşün çık yine babanı tepesine
en iyi ilaçsındır sen ona
Motivasyonmu kaybettm senide kiskandm hihhh kiskanma huyum yoktur da,kilo konusunda kiskanrm kilo almaktan cirkin oldun ya
ayyyy tatlim cok sevndm esinin yolu acik olsun cok tebrikler
Evet muhtemelen reglden dolayi ama olsun yinede umudumu yitirdm ben zayflayamicam aglamak istyrm isyana bagladim
Yaaaa kim olcecek smdi beni usenrm ya kuculdgmu pantolonlardan anlicam artkta pantolonlar hala ayni demekki vermemisim
canım çok iyi anlıyorum seni..benim de şu an pantolonum acaip derecede belimi sıkıyor
ben de çok mutsuzum...
neden yiyip kilo alamaynlardan değiliz ki
Ellacık regl bitsin ondan sonra devam et istersen..
_____________________:123:
geldimsonunda_____ 24.08.2013_____ bebiş şuan istemiyor
AyPrensessi ________01.09.2013_____bebek istiyor canmm eşin sınavı kazanmıs tebrk ederimmm..sevindim sizin adınızaa....
canm bnm geçmiş olsun inş...umarım bişi olmaz..ablmda felç oldu çok zor bi süreç..yüz kasları için sakız çiğnesin bol bol...allah acil şifalar versin inş..
Svitt doğru bildin sabh 7.20de cıktım 15.30da geldim ewe hastanedeydik...
kv. ile hep bekledik..kan dr vs. sonuçççç 2tane 30 ocak 1 tane 3nisana randevusu var o zmn belli oluck.dr
tmör rahim ile gitmiş ama yan bezlere sıçramışmı bilmiyoruz onlardan parça alınsaydı anlardık sonuçlarla gel dedi.
buu arda bndee bittim haliim yok uykm var başım ağrıyor.karnım ağrıyor.. Allah hastaneleri ve doktorları ne muhtac etsin nede başımızdan eksik etsin..
BA sen nasıl dayanıyorsun yaaa bnde aksm yemicem diyorum ama hafif yesem bile gece 10-11 gibi başlıyorum acıkmaya...tebrk edrm senii
ella hiç üzülmee bnde aynı kilodayım sanırm...bizde baskül yok annmlerde var o da bozuk sanırm..yinede tartıldım hala aynı..bnde regl dönemimdeyimm.. inş vericezzz yaza daha varr
canımm inşallah kv'nin sonuçları temiz çıkar...
dediğin gibi Allah kimseleri hastaeye muhtaç etmesin :26:
çok hayırlı gelinsin valla ..
bu arada ben de akşam yemeğinde az yiyince acıkıyorum
yemezsem de içim çekiliyor..kan şekerim de sıkıntı mı var ne
Hayırlı olsuunn,inşallah yeni imkanlarda dayanır kapınıza :)
Allah acil şifalar versin canım,inşallah çok iyi,çabuk,sağlıkla geçer bu süreç baban ve sizler için..
İnşallah sonuçlar beklendiği gb gelir canım,Allah kolaylık versin..
Sanada geçmiş olsun..
Bende minişime keçeden patik yapıyorum,bitince paylaşacam sizlerle..Benim bahsedecek pek birşeyim kalmıyor gb minikten başka,sıkmıyordur umarım sizi:26:
Kilo içinde regl döneminde ve öyleyken kilo verilemiyor diye biliyorum bende
plojoooo sıkmak mı dedinnn
ben yanlış okudum dimi
kuzum kendi adıma söyliyim çok seviyorum ben seni..
temiz kalbin burdan hissediliyor..
teyzelik heyecanı yaşıyoruz miss gibi
sanırım bu seferde kpss maratonu başlayacak bizim için kızlar.
evlendik barklandık hala sınavlarla uğraşıyoruz.
insanoğlu ne doyumsuz yahu:44:
ama kocacığım sınavı kazandı o stresten kurtuldu ya dünyalar bizim
kpss herkesin aklında var sanırım da..hem çalışıp hem kpssye çalışmak çok zor
Allah eşinin yardımcısı olsun canım...
Kazanır inşallahh..
canim ilk gunlerde bende cok zorlandim ama suyla bastirmaya calistim buzdolabina notlar yapistirdim siskosun yeme kocani dusun vs vs hahaha
yardimci oluyor gercekten
BA cım şimdi taktik ver bana sabah öğle ne yiyosun?
akşma hiç mi bir şey yemiyosun meyve bile mi?
olmadı bi de bunu deniyeyim