Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
Yaaaaaa ne kilosu verdin sen cok kislandm diyetle sporu yapan ben kg veren sen noluyoruzzzz BAcik :-:-)-(ella cok kiskandi cokkk aglicam

oyyy kiyamam size ben spor yapiyosaniz zaten kilodan gitmez kuzum yinede zayifliyosundur ama.ben aksam hicbisey yemiyorum son yemegimi oglen 3 4 gibi yiyorum bebisim bide 2 litre su icmeye basladim ondandir kesin. 😘😍

tünaydınlar canlarımm :KK16:

BAcım tebrikler...zaten zayıfsın 2 kilo yerer sana :KK52:

ELLAcım üzülme sen kuzu regl dönemindesin ya ondan verememişindir gelsin gitsin kilolar da gidicek gör bak :KK53:

GESSS ben senin kv için yazdığına yorum yapmamışım bak içimde kaldı:KK52:
eşinin babanesiydi dimi sana yıkama diyen?sonuçta kv'nin kv'si..o da ona alınıp sana sert çıkmış gibi olmuştur...
sonuçta hep yaptığı şey değil kv'nin he de geç :KK52:
ama ben de biri bana bir şey yap deyince yapmak hiççç gelmez içimden ..

PRENSES bu gün hastanede sanırım ..geç gelir :KK50:

AMAYAA 2.tedaviye başladınız mı?

vee kk nın en güzel gelinlerii öpüyorum hepinizziiii :KK54:

oyyy kiyamam size ben spor yapiyosaniz zaten kilodan gitmez kuzum yinede zayifliyosundur ama.ben aksam hicbisey yemiyorum son yemegimi oglen 3 4 gibi yiyorum bebisim bide 2 litre su icmeye basladim ondandir kesin. 😘😍
Ya kilodan gtmesede olur yagdan gtsin yeterki ama ben nerden anlicm dun tartiya ciktm kilo vermemisim hata 500gr fazla ciktim acaba vucudim mu sis regl olcm die anlamadm

ELLAcım üzülme sen kuzu regl dönemindesin ya ondan verememişindir gelsin gitsin kilolar da gidicek gör bak :KK53:

eşinin babanesiydi dimi sana yıkama diyen?sonuçta kv'nin kv'si..o da ona alınıp sana sert çıkmış gibi olmuştur...

Uzuldm sivitos veremedm kilo uyuz oldum inan 100gr vermemzmi yahu

Ya kilodan gtmesede olur yagdan gtsin yeterki ama ben nerden anlicm dun tartiya ciktm kilo vermemisim hata 500gr fazla ciktim acaba vucudim mu sis regl olcm die anlamadm

haklısın ellacanım ama motivasyonunu kaybetme sakın
o kilolar bi anda gidicek gör :KK8:
ben de çabuk alır çabuk veririm..
ama ben de regl döneminde olduğum için iştahım tavan yapmış durumda :KK53:

canim regl olcanya ondandir o donemden sonra bidaha cik tartiya fark olacagindan eminim

yok kuzum ya kalcam ve karnim var:KK43: o ressimlerde belli olmuyo zaten o ressimlerde suanki kilomdan daha zayifim:))) 55 olsam yeter suan 59 um

ELLA bende düğünden önce spor ve diyet yapıyordum ilk 1 ay hiç kilo vermemiştim mesela daha sonra 7 kilo verdim.
birazda metabolizmayla alakalı sen mezura alda inceliyor musun ona bak :KK16:
2 beden incelmiştim ben :KK52:

bilmiyorum canım şimdi gelecek olan tekliflere bağlı eğer çalıştığı yerde şartlar iyi olursa kabul edebilir olmazsa başka iş bakar.
birde yeni yasaya göre b sınıfınıda hakediyor. bakıcaz bakalım :KK52:

hayırlısı olsun canım benim..
sınavu geçmiş ya elinden geleni yapmış daha ne olsun :KK52:

yok kuzum ya kalcam ve karnim var:KK43: o ressimlerde belli olmuyo zaten o ressimlerde suanki kilomdan daha zayifim:))) 55 olsam yeter suan 59 um

sen bun hızla o 4 kiloyu da verirsin hemen..
aslında ben de akşam yemesem süper olur...
ama eşim trip atar onla yemezsem..
e oturuca da az yesem yaa ama nerdddeeeee :KK14:

bana da öğle yemeğinden sonra ağırlık bastı...
şimdi bi uyusam ne güzel olurdu :KK50:
hafta sonuna daha 3.5 gün var :KK43:

hayırlısı olsun canım benim..
sınavu geçmiş ya elinden geleni yapmış daha ne olsun :KK52:

sen bun hızla o 4 kiloyu da verirsin hemen..
aslında ben de akşam yemesem süper olur...
ama eşim trip atar onla yemezsem..
e oturuca da az yesem yaa ama nerdddeeeee :KK14:

bana da öğle yemeğinden sonra ağırlık bastı...
şimdi bi uyusam ne güzel olurdu :KK50:
hafta sonuna daha 3.5 gün var :KK43:

aynen canım ya inşallah hayırlısı olmuştur :KK9:

gününüz güzel olsun tatlışkolaarr:KK3:
babam ameliyat olabilir demiştim ya 10marta vermişler takardan :KK14:
yüzünden parçaalcaklar çenesininordan ve doktor öyle şeyler yazmışki yüz felci geçirebilir felan yemek yerken terleme felan olabilir diye :KK14: çok korkuyorum yaa :26::26: allahım babama yardım etsin :26::26:

aynen canım zaten takılıp canımı sıkmaya degmez :KK12:
ama hiç öyle bi kadın değildi o gün ne oldu anlam veremedim senin kv gibi onun da tersi tuttu heralde :KK53:
neyse idare edicez artık ne yapalım zaten bende senin de dedgin gibi birisi dedi diye yapmıyorum yapacagım işleri :KK37:
bizim içimiz rahat olsun da onlar ne düşünürse düşünsün :13:

aynen tatlım eşimin babanesi evet muhtemelen beni oturtup onu çalıştırmak istediği için sinir olup söyledi :KK25: yoksa öyle laflar etmezdi pek:KK25: aman boşver yaa kafaya takınca büyüyo olaylar :KK25:

çok takılmadım aslında kv nin lafına canımo yüzden gözüne çarpmamıştır da anlatmak istedim sadece sürekli olursa artniyet ararım. ama muhtemelen eşime ve babanesine gıcık olduğu için söyledi

kızlaaarrr çok mutuyum kocacımm iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazandı :KK16:

hayırlı olsun tatlımmm:KK16: iş güvenliği uzmanlığı sınavının zor olduğunu biliyorummm tekrardan tebrik ederimm:KK16:

yüzünden parçaalcaklar çenesininordan ve doktor öyle şeyler yazmışki yüz felci geçirebilir felan yemek yerken terleme felan olabilir diye :KK14: çok korkuyorum yaa :26::26: allahım babama yardım etsin :26::26:

aynen tatlım eşimin babanesi evet muhtemelen beni oturtup onu çalıştırmak istediği için sinir olup söyledi :KK25: yoksa öyle laflar etmezdi pek:KK25: aman boşver yaa kafaya takınca büyüyo olaylar :KK25:

çok takılmadım aslında kv nin lafına canımo yüzden gözüne çarpmamıştır da anlatmak istedim sadece sürekli olursa artniyet ararım. ama muhtemelen eşime ve babanesine gıcık olduğu için söyledi

hayırlı olsun tatlımmm:KK16: iş güvenliği uzmanlığı sınavının zor olduğunu biliyorummm tekrardan tebrik ederimm:KK16:

babana allah acil şifalar versin canım
aynen aynen sizinkisi nesilden nesile kaynana gelin çekişmesi olmus :KK9:

haklısın ellacanım ama motivasyonunu kaybetme sakın
o kilolar bi anda gidicek gör :KK8:
ben de çabuk alır çabuk veririm..
ama ben de regl döneminde olduğum için iştahım tavan yapmış durumda :KK53:
Motivasyonmu kaybettm senide kiskandm hihhh kiskanma huyum yoktur da,kilo konusunda kiskanrm kilo almaktan cirkin oldun ya
kızlaaarrr çok mutuyum kocacımm iş güvenliği uzmanlığı sınavını kazandı :KK16:
ayyyy tatlim cok sevndm esinin yolu acik olsun cok tebrikler

canim regl olcanya ondandir o donemden sonra bidaha cik tartiya fark olacagindan eminim
Evet muhtemelen reglden dolayi ama olsun yinede umudumu yitirdm ben zayflayamicam aglamak istyrm isyana bagladim
ELLA bende düğünden önce spor ve diyet yapıyordum ilk 1 ay hiç kilo vermemiştim mesela daha sonra 7 kilo verdim.
birazda metabolizmayla alakalı sen mezura alda inceliyor musun ona bak :KK16:
2 beden incelmiştim ben :KK52:

Yaaaa kim olcecek smdi beni usenrm ya kuculdgmu pantolonlardan anlicam artkta pantolonlar hala ayni demekki vermemisim

Gesto canim uzulme dicem ama insanin elinde olan bsy degil babisine acil sifalar diliyorum hyrlisiyla olsn ameliyatni cok daha saglikli olucak hic endise etme kuzum babisinib neyi vardi guzelim

babana allah acil şifalar versin canım
aynen aynen sizinkisi nesilden nesile kaynana gelin çekişmesi olmus :KK9:

çok sağol tatlım:26::26:
aynen öyle oldu valla

Gesto canim uzulme dicem ama insanin elinde olan bsy degil babisine acil sifalar diliyorum hyrlisiyla olsn ameliyatni cok daha saglikli olucak hic endise etme kuzum babisinib neyi vardi guzelim

çok sağol canım benim işte yüz felci felan yazınca insan korkuyo :26: babamında çok morali bozuk :26:

X