- 31 Ekim 2012
- 2.215
- 134
- Konu Sahibi ayprensesii
- #5.961
süper olmuş tatlımm valla kader kısmet görüyo musun memleketinde karşılaşmaa git karşılıklı dairelerde oturr
beraber düşmeler felaan çekim gücü tavan yapmıştır
2006dan beri mi berabersiniz sizde tatlımm
öbürünü de anlaaaatt
süper konu oldu kiii
aynen kuzuuu yuvarlandık karlarda
aynen canım 2006dan beri birlikteyiz..sizde mi 2006da başladınız?hadi sen de anlat...
aynı sınıfta mıydınız?okul formasından gelinliğeee mükemmel asoş
ilk karşılaşmamızı da anlatayım o zaman en altta
iç iç ama kahveye şeker atmaa
hikayen güzelmiş svitt....bnde mi anlatsmmm..
2011 kadınlar günü parti vardı bnde öyle yerlere gitmem ailemden bile izin istemem..arkdaslarda cok ısrar ettii gidlim diyee kızlar gelip biz izin alırız fln dedıler yok ddm gitmicem..neyse sonraa o partide bnm arkadım ( beni ewlendirmeyi kafaya koymuş bana sürekli birilerini buluyordu kii bn HYR diyordm) arkadasını görmüş onun kuzenide bnm eşim..oda kuzni için gitmiş resmn tesaduff..neyse bunlarda eski komşularmış eşimle neyse..faceden eklmiş..
sonraki aksm bunlar konusmus eşim de demiş arkdsn yokmu tanıstırsana fln demiş bu da tabiii var ama gezen tozan biri deil bi bize gelir demiş
sonra buu bna msj attı (zelce isimli kullanıcı haniii seslenip kacan) tam senlik birini buldm sana telini verymmi bnide allh söyletti snrm Ver dedm.ama eşim almamış..sonra gündüz ark bize geldi sonra analtı fln öyle bn msj attm..tanıstık...bizimki biraz mantık ewliliği gibi başladı ama sevgimiz karşılıklı
sizinde kader işte prenses..yat kalk arkadaşına dua et bencenikah şahidin yapaydın
bizim de öyle arkadaşlarımızdan çok tanıştırmak istediklerimiz oldu ama başarılı olamadık..ama riskli iş iyi olur Allah'tan kötü olur tanıştıranlardan
ilk karşılaşmamızdaki rezilliğimi kısaca anlatayım çenem düştü bu gece
bi akşam ben başımı yıkıyorum atımda eşofman üstümde ip askılı açık bi atlet gayet ev hali işte..ev arkadaşım dediki ben yöneticiye aidatı vericem gelirim 5 dkya...neyse kafama havluyu doladım zil çaldııı dırı dırrııı yine kadermiş çalan
ben de arkadaşım diye o halde bi açtım meğer eşimmiş..ben şook çığlığı basıp kaçtım içeri çocukluk işte..o sırada ev arkadaşım geldi de topladı durumu..benimki de bi şey istemeye gelmiş komşuyuz ya..ilk tanıştığımız akşam bana baktı beni görüp kaçan sen miydin dedi nasıl utanmıştım valla aşka geldim iyiki yazdık yaw
bu arada kekimizi yedik uydurmuştum ama güzel olmuş..şimdi de yarın akşama yemek yapıyorum
bu da hayatın gerçek yüzü sanırım