Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
süper olmuş tatlımm:KK53::KK53: valla kader kısmet görüyo musun memleketinde karşılaşmaa git karşılıklı dairelerde oturr:KK16::KK16:
beraber düşmeler felaan:KK53::KK53: çekim gücü tavan yapmıştır :KK52::KK52::KK52:
2006dan beri mi berabersiniz sizde tatlımm :KK53:
öbürünü de anlaaaatt:KK52::KK52::KK52:

süper konu oldu kiii:KK52::KK52::KK52:

aynen kuzuuu yuvarlandık karlarda :KK8:
aynen canım 2006dan beri birlikteyiz..sizde mi 2006da başladınız?hadi sen de anlat...
aynı sınıfta mıydınız?okul formasından gelinliğeee mükemmel asoş :KK8:
ilk karşılaşmamızı da anlatayım o zaman en altta :KK52:

iç iç ama kahveye şeker atmaa:KK9:

hikayen güzelmiş svitt....bnde mi anlatsmmm..

2011 kadınlar günü parti vardı bnde öyle yerlere gitmem ailemden bile izin istemem..arkdaslarda cok ısrar ettii gidlim diyee kızlar gelip biz izin alırız fln dedıler yok ddm gitmicem..neyse sonraa o partide bnm arkadım ( beni ewlendirmeyi kafaya koymuş bana sürekli birilerini buluyordu kii bn HYR diyordm) arkadasını görmüş onun kuzenide bnm eşim..oda kuzni için gitmiş resmn tesaduff..neyse bunlarda eski komşularmış eşimle neyse..faceden eklmiş..
sonraki aksm bunlar konusmus eşim de demiş arkdsn yokmu tanıstırsana fln demiş bu da tabiii:KK28: var ama gezen tozan biri deil bi bize gelir demiş:KK9:
sonra buu bna msj attı (zelce isimli kullanıcı haniii seslenip kacan) tam senlik birini buldm sana telini verymmi bnide allh söyletti snrm Ver dedm.ama eşim almamış..sonra gündüz ark bize geldi sonra analtı fln öyle bn msj attm..tanıstık...bizimki biraz mantık ewliliği gibi başladı ama sevgimiz karşılıklı :nazar:

sizinde kader işte prenses..yat kalk arkadaşına dua et bence:KK52:nikah şahidin yapaydın :KK9:
bizim de öyle arkadaşlarımızdan çok tanıştırmak istediklerimiz oldu ama başarılı olamadık..ama riskli iş iyi olur Allah'tan kötü olur tanıştıranlardan :KK52:

ilk karşılaşmamızdaki rezilliğimi kısaca anlatayım çenem düştü bu gece:KK1:

bi akşam ben başımı yıkıyorum atımda eşofman üstümde ip askılı açık bi atlet gayet ev hali işte..ev arkadaşım dediki ben yöneticiye aidatı vericem gelirim 5 dkya...neyse kafama havluyu doladım zil çaldııı dırı dırrııı yine kadermiş çalan :KK9:
ben de arkadaşım diye o halde bi açtım :KK53: meğer eşimmiş..ben şook :KK53: çığlığı basıp kaçtım içeri :KK9: çocukluk işte..o sırada ev arkadaşım geldi de topladı durumu..benimki de bi şey istemeye gelmiş komşuyuz ya..ilk tanıştığımız akşam bana baktı beni görüp kaçan sen miydin dedi nasıl utanmıştım :KK17: valla aşka geldim iyiki yazdık yaw :KK69:

bu arada kekimizi yedik uydurmuştum ama güzel olmuş..şimdi de yarın akşama yemek yapıyorum :KK50:
bu da hayatın gerçek yüzü sanırım :KK9:

aynı mahllede yaşıyormuşuz ama hiç karşılaşmadık bile...martta 3yıl olucak cnm.2011 tanıştık hazrnda elenme tklifi etti temmuzda sözlendik..2012eylül nişnlandık. 2013 eylülde ewlndk :KK16:2014 :KK49:inşşş....

ahahah süpermiş prenses her seneniz ayrı bi güzel...her yıl bi atraksiyon var..belki de 2014de hamiş kalır 2015te de doğurursun seri tam tamamlanmış olur :KK53:

Kilzar konu super ama bnm tabletle yazamam bnmki baya baya uzun hemde baya yani cokk uzun ben yazarken aska gelrmde siz sikilrsnz eger sikilmazsanz yarn aksam esimin pcsinden yazarim:-)smdilik sznkileri okuyayin sivit ve prenses sizibkiler guzelmis sevdim

ellacan sizinkni de çok merak ettim yaaaa....ne olur yarın anlat çatlarımm .. :KK53:

aynen canım 2006dan beri birlikteyiz..sizde mi 2006da başladınız?hadi sen de anlat...

sizinde kader işte prenses..yat kalk arkadaşına dua et bence:KK52:nikah şahidin yapaydın :KK9:
bizim de öyle arkadaşlarımızdan çok tanıştırmak istediklerimiz oldu ama başarılı olamadık..ama riskli iş iyi olur Allah'tan kötü olur tanıştıranlardan :KK52:

bi akşam ben başımı yıkıyorum atımda eşofman üstümde ip askılı açık bi atlet gayet ev hali işte..ev arkadaşım dediki ben yöneticiye aidatı vericem gelirim 5 dkya...neyse kafama havluyu doladım zil çaldııı dırı dırrııı yine kadermiş çalan :KK9:
ben de arkadaşım diye o halde bi açtım :KK53: meğer eşimmiş..ben şook :KK53: çığlığı basıp kaçtım içeri :KK9: çocukluk işte..o sırada ev arkadaşım geldi de topladı durumu..benimki de bi şey istemeye gelmiş komşuyuz ya..ilk tanıştığımız akşam bana baktı beni görüp kaçan sen miydin dedi nasıl utanmıştım :KK17: valla aşka geldim iyiki yazdık yaw :KK69:

bu arada kekimizi yedik uydurmuştum ama güzel olmuş..şimdi de yarın akşama yemek yapıyorum :KK50:

hikayee tam filmlerdekii gibi svitcimmm amaaaa
sennn ne yaptın kek mii bu saattee :KK20::KK20:

hikayee tam filmlerdekii gibi svitcimmm amaaaa
sennn ne yaptın kek mii bu saattee :KK20::KK20:

keki yemekten sonra yaptım biraz önce yedik çayla..
evet yedim bi dilim :KK14: gitti bütün günün açlık emeği :KK14:

şimdi de yarın akşama gelince hazır olsun diye yemek yapıyorum..etli patates..eti koydum haşlanıyor..şimdi gidiyim soğan doğrıyım da ağlıyım biraz :KK14: :KK9:

ahahah süpermiş prenses her seneniz ayrı bi güzel...her yıl bi atraksiyon var..belki de 2014de hamiş kalır 2015te de doğurursun seri tam tamamlanmış olur :KK53:

ellacan sizinkni de çok merak ettim yaaaa....ne olur yarın anlat çatlarımm .. :KK53:

şimdi de yarın akşama gelince hazır olsun diye yemek yapıyorum..etli patates..eti koydum haşlanıyor..şimdi gidiyim soğan doğrıyım da ağlıyım biraz :KK14: :KK9:

bncede gitmişş açlık boşa..
2014 hazirana kdr yaparım denemeler hazırndan sonraa ikizler olur diye ara vericem ahahah :KK70: birdeee taktım bn 7-8-9 aylarda yaz olsun istiyorum.göbeğim kış aylarında kocamn olmasınnn:KK53:

aynı mahllede yaşıyormuşuz ama hiç karşılaşmadık bile...martta 3yıl olucak cnm.2011 tanıştık hazrnda elenme tklifi etti temmuzda sözlendik..2012eylül nişnlandık. 2013 eylülde ewlndk :KK16:2014 :KK49:inşşş....

aynı mahallede karşılaşmanızda garip dimi:KK16:
işte aşkın nerde geleceği belli olmuyo:KK9:
bende anlatayımm bari konuyu başlattımmm

senelerden 2006 aylardan temmuz başlangıcımız aynı lisede aynı sınıftayız :KK9:
daha toyuz tabi ben baya kıpır kıpır bi kızdım :KK9: eşimse tam tersi sessiz sakin içine kapanıktı sınıfta pek konuşmazdık ama sürekli bizim tarafa bakar dururdu:KK16:
bizde 6 kız felan diyoruz ki bu hangimize bakıyo acaba felan en samimi arkadaşımla bi gün yer değiştirdik o başka tarafa gittim ben oturdum ben başka tarafa gittim o oturdu bi türlü çözemiyoruz felan sonra aşkoş bana msn den yazmaya başladı bi kızı seviyorum felan o bilmiyo diye bende kimi seviyosun felan diyorum isim vermiyo ama sürekli anlatıyo bişiler:KK52: ileti yazıyo herkesin gördüğü yerde :KK70:
ama sınıfta hiç konuşmuuyoruz felan bi süre böyle devam etti:KK52:
sonra okullar tatil oldu benmki bana msj attı aslında benim sevdiğimkişi sensin diye :KK9:
bende ne diyeceğimi bilemedim başta hiç istemedim ortak yakın arkadaşımız varı o da dediki nolurr çık bak bi hafta takıl olmazsa ayrılırsın diye:KK52::KK52:
o gün bugündür dp dibeyiz bi hafta bi türlü bitemedi :KK52::KK52::KK52:

bncede gitmişş açlık boşa..
2014 hazirana kdr yaparım denemeler hazırndan sonraa ikizler olur diye ara vericem ahahah :KK70: birdeee taktım bn 7-8-9 aylarda yaz olsun istiyorum.göbeğim kış aylarında kocamn olmasınnn:KK53:

oo prenses sen her şeyi planlamışsın valla süpersin :KK52:
demek bu kadar sevmiyosun ikizler burcunu :KK53:

kimse kalmamış 8 tane ziyaretçimiz olmuş :KK53:

gescan nereye kaybolduuuuuun?konuyu sen açtın biz kaptırdık kendimizi sen gittin:KK50:
hadi gel de anlat hikayeniziii :KK8:

bana yarım saat yemek molası..yemek içn değil yapmak için :KK9:

daha toyuz tabi ben baya kıpır kıpır bi kızdım :KK9: eşimse tam tersi sessiz sakin içine kapanıktı sınıfta pek konuşmazdık ama sürekli bizim tarafa bakar dururdu:KK16:
bizde 6 kız felan diyoruz ki bu hangimize bakıyo acaba felan en samimi arkadaşımla bi gün yer değiştirdik o başka tarafa gittim ben oturdum ben başka tarafa gittim o oturdu bi türlü çözemiyoruz felan sonra aşkoş bana msn den yazmaya başladı bi kızı seviyorum felan o bilmiyo diye bende kimi seviyosun felan diyorum isim vermiyo ama sürekli anlatıyo bişiler:KK52: ileti yazıyo herkesin gördüğü yerde :KK70:
sonra okullar tatil oldu benmki bana msj attı aslında benim sevdiğimkişi sensin diye :KK9:
bende ne diyeceğimi bilemedim başta hiç istemedim ortak yakın arkadaşımız varı o da dediki nolurr çık bak bi hafta takıl olmazsa ayrılırsın diye:KK52::KK52:

tam gidiyodum kiii hikayenize takıldımmm :KK52:
çok güzel yaa bayıldımmm :KK69:
çok masum çok temz bi aşk...
tabi o zamanlar msn vardı dimi?şimdi var mı bilmiyorum bile :KK52:
2006 uğur getirmiş ikimize de :KK16:

ahahah:KK53::KK53::KK53: sivitoş yaa çok hoşsun insan kaçarmı kapının arkasına bari saklanaydın:KK52::KK52::KK52:
yabani gibi gitmişsin :KK52::KK52::KK52:
kader seni çok erken ev halinde görmüş:KK52::KK52::KK52:

ağla ağla :KK52: en iyisi soğan doğramak duygusalken :KK43::KK43: gerçekten hayatın gerçek yüzü :KK52::KK52:

ellaaaaa merakla yazmanı bekliyoruz cicimmm:KK52::KK52:

bitmesin canm allah bozmasın...seninki tam lise aşkı desene :KK70:

oo prenses sen her şeyi planlamışsın valla süpersin :KK52:
demek bu kadar sevmiyosun ikizler burcunu :KK53:

kimse kalmamış 8 tane ziyaretçimiz olmuş :KK53:

gescan nereye kaybolduuuuuun?konuyu sen açtın biz kaptırdık kendimizi sen gittin:KK50:
hadi gel de anlat hikayeniziii :KK8:

bana yarım saat yemek molası..yemek içn değil yapmak için :KK9:

aynen canm sevmiyorum hiç ikizler burcunu boğa da sevmem..ama o kdr değl..
bu arada cnm ablm vardı aralardaa..yoksa daha yakında olabilirdi ama ii olmuş tandık birbirimiziii

iyi akşamlar kızlar hikayelerinizi okudum sayılır ve maşallah çok güzel biz 10 kasım 2007 de tanıştık aynı ünide okuyorduk 2 ocak 2008 de çıkmaya başladık bende tanışma sürecimi anlatsam çok gülersiniz ve sanırsam benimkide ilk görüşte aşktı 19 yaşımdaydım ve çok küçüktüm ek olarak ilk sevdiğim ve ilk sevgilimdi o yüzden yaşaıdğım herşey çok komikti herşeyi utanarak yaşayıp şükür ki aştım ama çok çok utanıyordum elim ayağma dolanıyordu bardaklar kırılıyordu reyonlar dökülüyordu düşünün evrene nasıl enerji veriyorsam utangaçlıktan mı bilmiycem artık elim ayağım boşalıp herşeyi altüst ediyordum birgün anlatırım şimdi sizinkileri okudum da kader

tam gidiyodum kiii hikayenize takıldımmm :KK52:
çok güzel yaa bayıldımmm :KK69:
çok masum çok temz bi aşk...
tabi o zamanlar msn vardı dimi?şimdi var mı bilmiyorum bile :KK52:
2006 uğur getirmiş ikimize de :KK16:

eveett 2006 aşıklarıyız bizzz:KK16::KK16:
msn vardı tabi en zirve zamanıydı :KK9::KK9: masaüstü bilgisayarım vardı o zaman :KK9::KK9: telefona bağlı adsl den girerdik :KK9: yada yokkablolu modem vadı sanırım:KK9: bilemedim:KK53:

bu arada cnm ablm vardı aralardaa..yoksa daha yakında olabilirdi ama ii olmuş tandık birbirimiziii

aynen tatlı eşimle en arka sırada son sınıfta öss ye hazırlandığımızı kopya verdiğimi bilirim :KK9::KK9: mektup yazardık birbirimizee:KK16::KK16:

iyi akşamlar kızlar hikayelerinizi okudum sayılır ve maşallah çok güzel biz 10 kasım 2007 de tanıştık aynı ünide okuyorduk 2 ocak 2008 de çıkmaya başladık bende tanışma sürecimi anlatsam çok gülersiniz ve sanırsam benimkide ilk görüşte aşktı 19 yaşımdaydım ve çok küçüktüm ek olarak ilk sevdiğim ve ilk sevgilimdi o yüzden yaşaıdğım herşey çok komikti herşeyi utanarak yaşayıp şükür ki aştım ama çok çok utanıyordum elim ayağma dolanıyordu bardaklar kırılıyordu reyonlar dökülüyordu düşünün evrene nasıl enerji veriyorsam utangaçlıktan mı bilmiycem artık elim ayağım boşalıp herşeyi altüst ediyordum birgün anlatırım şimdi sizinkileri okudum da kader

ahaha sen tam bir aşıkmışsın o zaman canım:KK1::KK1::KK16:
bu arada hoşgeldin topiğimizee:KK16:

ahahah:KK53::KK53::KK53: sivitoş yaa çok hoşsun insan kaçarmı kapının arkasına bari saklanaydın:KK52::KK52::KK52:
yabani gibi gitmişsin :KK52::KK52::KK52:
kader seni çok erken ev halinde görmüş:KK52::KK52::KK52:

ağla ağla :KK52: en iyisi soğan doğramak duygusalken :KK43::KK43: gerçekten hayatın gerçek yüzü :KK52::KK52:

ellaaaaa merakla yazmanı bekliyoruz cicimmm:KK52::KK52:

aynen gescan beni en doğal halimle beğendi..
saçımı daha boyatmamıştım..düzleştirici maşa nedir bilmezdim..
hiç makyaj yapmazdım..
ama hala der çok makyaj sana yakışmıyor diye seviniyim mi üzülüyim mi bilemedim :KK31:

ben de ellayı heyecanla bekliyorum :KK52:
neler çıkar kim bilir ondan :KK9:

annenlere yazık yaa 2 kızları ard arda mı verdiler :KK50:
benim babam bi beni verdi dünyası karardı adamın :KK14:

canım anlat sen de tanışmanızı..biz de aynı ünv.de olup öyle tanışıp aşık olduğumuz için ünv.aşklarını da başka bi severim ben :KK16:
bu arada düğününe az kalmış..nasıl heyecanla gün sayıyosundur şimdi..
o kadar yıl çıkıp aynı evi paylaşmak mükemmelll...:KK34:
eveett 2006 aşıklarıyız bizzz:KK16::KK16:
msn vardı tabi en zirve zamanıydı :KK9::KK9: masaüstü bilgisayarım vardı o zaman :KK9::KK9: telefona bağlı adsl den girerdik :KK9: yada yokkablolu modem vadı sanırım:KK9: bilemedim:KK53:

kızz hatta modem de maviydi galiba telekomun verdiği :KK52:
ah ahh facebook bile yoktu belki..
ne günlerdi :KK52:

kızlar midm bulanıyor yineee 2.5litre su mide bulantısı yaprmı:KK53:

yapar tatlımmm:KK53::KK53: alışık değilsin ya :KK53::KK53:

aynen gescan beni en doğal halimle beğendi..
saçımı daha boyatmamıştım..düzleştirici maşa nedir bilmezdim..
hiç makyaj yapmazdım..
ama hala der çok makyaj sana yakışmıyor diye seviniyim mi üzülüyim mi bilemedim :KK31:

ben de ellayı heyecanla bekliyorum :KK52:
neler çıkar kim bilir ondan :KK9:

annenlere yazık yaa 2 kızları ard arda mı verdiler :KK50:
benim babam bi beni verdi dünyası karardı adamın :KK14:

canım anlat sen de tanışmanızı..biz de aynı ünv.de olup öyle tanışıp aşık olduğumuz için ünv.aşklarını da başka bi severim ben :KK16:
bu arada düğününe az kalmış..nasıl heyecanla gün sayıyosundur şimdi..
o kadar yıl çıkıp aynı evi paylaşmak mükemmelll...:KK34:

kızz hatta modem de maviydi galiba telekomun verdiği :KK52:
ah ahh facebook bile yoktu belki..
ne günlerdi :KK52:

bende makyaj yapmaya üniversitede başladım ama lisedeyken saç ütülerdik aaah aahh annem yatırırdı kafamı sehbaya ütüyü basardı kafama :KK52::KK52:
benmkide makyajlı beğenmiyodu ama artık alıştı:KK52::KK52:
evettt o mavi modemm yaşasııııııııııınnn:KK52::KK52::KK52:
face yoktu tabi 1-2 sene sonra başlamıştı sanırım:KK9:

yapar tatlımmm:KK53::KK53: alışık değilsin ya :KK53::KK53:

bende makyaj yapmaya üniversitede başladım ama lisedeyken saç ütülerdik aaah aahh annem yatırırdı kafamı sehbaya ütüyü basardı kafama :KK52::KK52:
benmkide makyajlı beğenmiyodu ama artık alıştı:KK52::KK52:
evettt o mavi modemm yaşasııııııııııınnn:KK52::KK52::KK52:
face yoktu tabi 1-2 sene sonra başlamıştı sanırım:KK9:

ne güzel nostalji yaşattın bize gescanım..iyiki açtın bu konuyu :KK52:
bu arada benimki de makyaj alıştı gibi..o alışmasa bankadakiler bir hortlağa alışmak zorunda kalabilirlerdi :KK9:

kızlar bn cıkıyorumm yarın 3te grsz:KK3:

iyi geceler prensesss :KK16:

ben de yemeği yaptım..pilav bile yaptım..patates yemeğiyle pilav çok uyumlu değil ama benim koca 5 öğün şehriyeli pilav yiyebilir..

ben de yatayım bari çok yoruldum :KK53:

iyi geceler canlarım öpüldünüz :KK54:

ne güzel nostalji yaşattın bize gescanım..iyiki açtın bu konuyu :KK52:
bu arada benimki de makyaj alıştı gibi..o alışmasa bankadakiler bir hortlağa alışmak zorunda kalabilirlerdi :KK9:

iyi geceler prensesss :KK16:

ben de yemeği yaptım..pilav bile yaptım..patates yemeğiyle pilav çok uyumlu değil ama benim koca 5 öğün şehriyeli pilav yiyebilir..

ben de yatayım bari çok yoruldum :KK53:

iyi geceler canlarım öpüldünüz :KK54:

çılgınsın tatlımm:KK52::KK52: hem bize yetiştin hem yemek yaptınnn kupayı bu akşam sana veriyorumm:KK19::KK19::KK64:
bence gayet yakışr yani ben yan yana yerim ikisini :KK17::KK17:
bende yarın yapim bari patates yemeğini:KK17:
bugün dışarda yedik koca yine mideyi bozdu :18: ev yemeği dışındakiler midesini bozuyo kocişimin :26:tekrar yemek yapan günlerime dönmem lazımm:KK53:

önemli değil tatlışkomm ne demek bende eski günlerime döndüm ne güzell:KK16::KK16:
yarın burda olmayan kızlarda yazsınn hepiciğimizinkini öğrenmiş olalımm:KK52::KK52:

iyi geceler tatlımm:KK16:

bu arada ne hortlağı aşkolsun benim arkadaşım çok güzel bikereee :KK52:

Son düzenleme:
X