- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
günaydın gelincikler nassınız bakem bugün
akşamdan kalma desem yeri var amma yinede günaydın herkezee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın gelincikler nassınız bakem bugün
akşamdan kalma desem yeri var amma yinede günaydın herkezee
akşamdan mı kaldın noldu gızzz kafalarımı çektnz
hayır yaa aslında memleketten sanatcı gelmiş onun konserine gideydik harika olurdu da nerdeee..
uykusuzluk yaşıyorum ya.gece daha iyi uyudum ama başım agrıyo şimdii daha uyumam lazm ama işim var
amaaan bırak işleri yat dinlen uyu işde mis gibi bu kşammıydı senn misafrler kız
çalışmıyormuydun sen?
yarın aksamm canm:18:
Yok canım çalışmıyorum .İş arıyorum ama bulamadımm kimse bana iş vermiyorrr Sen çalışıyormusun ?
he hazrlklar devam ediyor yani desene ondan koştrmacadasın stres yapma sen davet etmşsn daha ne
henüz bende calısmıyorum ama istiyorum bi turlu nasip olmadı hep bişey giriyor araya.kv bu hafta dr gidicek amelyt olablir .onu bekliyorum o yuzden hiç bakmadım ilanlara fln.
iş bulmak gercekten cok zor özellikle bayanların.başlayınca doguma kdr calısmak istiyorum o yuzden ii bi yer olması gerek..off off:26:
ısrarla yardım edelim diyolar bende istemem diyorum.inş yuzumun akıyla cıkarım işin içinden
selam kızlaarrr..
hafta içi yağmurlu diye dert yandım..şimdi hava güneşli ama sweat evde temizlik yapıyorrr ( neyse bi mutfak kaldı orayı da bitireyim çıkıcaz gezmeye eşimle..akşam da ordan kayınvalideye..aklım sizde kalınca temizliği yarım bırakıp geldim yanımıza..kocam da kahve yapmış bana ancak böyle yardımcı oluyor :) demeden yapmaz ama şurayı da sen sil deyince yapar..bu gün kahramanlık yapıp yardım istemedim..neyse ben yavaşta kaçar:)akşam tel.den yazmayı başarabilirsem ordan da katılırım aranıza ..:)
öpüyorum hepinizi..
Allahım kolaylık versin ohh bak tatilsn ctesi ctesi çalışmıyorsun ne güzel.. işide bitir gezmelere git huzurlu mutlu tatillerin olsun inş eşinle... bizde seni öptük
canımmm nasıl bi sıcak mesajdı o öyle içim ısındı mutlu oldum :) en mutlu huzurlu günler de sizlerin olsun gevezecik :)
bu sefer gerçekten gittim
çıkarsın çıkarsın Allahın izniyle inşallah.. gör bak baylcaklar yemeklerine
huhuuu bütün kızlar sokaklara döküldü heralde kocalarıyla kimse 2 den beri yazmamışş
geçmiş olsun, ben biraz geç okudum ama iyisindir inş şimdi...kızlar nasılsınız bn hala hastayımm :2:
bir gün arayla evlenmişiz :) ben 24 ağustosta evlendim atanamayan sınıf öğretmeniyim :) atama bekliyorum tatlım sen?
evet ya benm kınam 24 dğn 25 ağstostu :) ahh ahh bende atanamamş bi tarih öğretmeni adayıyım ama yıldm garii şmdi bi firmada muhasebe işine bakıyorum
4 aylık evliyim evlendiğimiz günden beri hep tartışma yaşadık. evlendkten bir ay sonra kaynanam ve eşimin bekar erkek kardeeşi bizmle yaşamaya başladılar. herşeyime karışıyo kocama kendm yemek bile hazrlayamıyorum . sabah geç kalkıyomuşum sürekli laf sokuyo kaynanam çok ii bir kadındı ne oldu böyle anlamıyoruumm. kocamla hiç özelimiz kalmadıı çok kötü bir durum e bizde yeni evliyiz n daha kocama alışamamışken onlar buraya geldi memlekette evleri de var oysa. bilmiyorum ya bazen kendme kızıyorum sende yaşlanıcan diyorum ama olmuyo arkadaşlar şu an o kadar pişmanm ki evlendğime . kocamla hep aram bozuk o beni hiç ezdrmiyo sağolsun ama yine de çok mutsuzum ve bunu hep ona yansıtıyorum o yaklaştığında kaçıyorum nedeni de banyo yapmak. ama bunlar ona çok basit geliyo şu an bile aramz bozuk bktım onunla küs olmaktan yardm edin lütfeenn
kızlar benimde 17 gün sonra bir yıl oluyor evleneli. İlk 5 ay kadar kayınvalidemle birlikte kaldık saolsun sanki gelini değilim kızıyım iş çıkışı eve gittiğimizde hep yemek olurdu. Arada söylerdim yardım edicek bişey varmı diye -Kendi evine geçince zaten istesende istemesende yapıcaksın şimdi misafirimsim sen otur derdi. 5 ay sonunda kendi evimize geçtik. O zmnda hamileydim ve çalışmaya devam ediyordum die yemekleri hep ya atlar ya eşimle yapar ya bişekilde geçirirdik. Bebeğim düşünce işten ayrıldım ve yaklaşık olarakta 4 aydır evdeyim. Ve ben yemek yapmayı hiiiiç sevmiyorum . Eşim hep destek çıkar en berbat yemeğe bile olmuş aşkım çok güzel der.. Ama ben beceremiyorum sevmiyorum nedense olmuyorda hiç istediğim gibi... Sizde de varmı bunu yaşayanlar ??
valla ben de bu pazar yani yarın yemeğe alacağım... daha sonra alabilirdim ama aradan çıksın istiyorum... hep biz onlara yemeğe gidiyorduk çünkü ne yapcağıma gelince, izmir köfte ve pilav yapacam ana yemek olarak... bu fikri annem verdi, hem sebzeli vs olacak ektra bişi yapmana gerek kalmaz dedi, hem de kolay, at fırına pişsin çorba mercimek çorbası.... ortaya, börek, zeytinyağlı kereviz, yaprak sarması, salata... tatlıyı da muhallebi tarzı bişi yapacam(ky başka tatlı yemiyor,), en sonda bamya var bir de.... bizde en son, tatlı dan sonra bamya verilir....Slm kızlar sizlere sorum olacak ben daha çok yeni gelinim ve çalışıyorum haliyle şu sıralar kimseyi yemeğe almayı düşünmüyorum ama almam da gerekli bunu biliyorum :) sizce nasıl yapmalıyım kayınvalidemin yemek konusunda maşallahı var ee haliyle benim pek yemek konusunda tecrübem yok yapıyorum eşimde çok begeniyor ama kalabalık davetlerde ne yaparım bilemiyorum sizden fikir bekliyorum
sen atlattın sanırım misafiri canım, bir de hayırlısıyla ben atlatsamne yapcagım konusunda bende kararsızım.sen kimleri davet ediceksin kaç kişi olucak benm 8kişi 2cocuk olucak.ben
kırmızı mercimek çorbası,
kırmızı et-patates yemeği,
yaprak sarması.
böğrek (lorlu basit bişi düşünüyorum)
bulgur pilavı (yaprak sarması pirinçli)
fırında tavuk,
yoğurtlu makarna,
patlıcanlı-soğanlı ikramlık vs
düşünüyorum:26:
Amin canım teşekkürler.. yaşım 25.. İş okul ev derken hiç aklımda yoktu ama ben daha evliliğin ne olduğunu bebeğin bu kadar kolay olacağını anlamadan hamile kalmışım :S :S :26:
Rabbim kimseye bebe aratmasın her isteyene hayırlı şekilde nasip etsin inşallah..
çok güldüm misafir olayına gerçi bizim evde ben misafir oluyorumEvliliğinizin ilk zamanlarını nasıl atlattınız?
Nitekim farklı bir ortam,farklı ev eşyalar insanlar vs vs. Hele birde ailenizden çok uzaktaysanız Düğün masrafları ve daha kullanmadığınız elektriğin suyun faturası kapınıza dayandığında dahada çekilmez. İlk günler odayı kilitleyip saatlerce ağladığımı bilirim alışmak nekadar zor.Şuanda ise kendimi 'bekar hayatı' yaşıyor gibi şartlandırıyorum tek fark akşama hergün aynı misafir geliyor
Sana da iyi geceler Cnm, inşallah kazasız belasız atlatırız pazar gününü...yok canm daha yarın inş atlatcamm
kızlar ii geceler bn yarrın yokm artık ne zmn gelirim bilemem görüşmek üzere..
inşallah canm.yaprak sarma sarıldı.kek fırında bugunluk bu kadar :))
ben ewdeyim canm.hazırlık yapıyorum.anca şimdi girdim inş keki yakmam