Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynen öyle tatlımm bitmiyo ev işleri yaa ne nankörr
ohh daha nee ben çiğköfteyle doymam yalnız öyle bi cins huyum var ancak atıştırmalık yiyebiliyorum midemi kıyıyooo

tatlım inatt ettimmm temizlemiyorumm yarın yapcam temizliğiiii sefam olsunn ayaklarımı uzattım oturuyorum

kıyamam tatlım sen çok yorulmuşsunn sinirlerin bozulmuşşş şimdi iyi misin kiii
gel tatlışş yemeğe ama bugünkü menüm çok baştan savmaydı sevmezsin muhtemelen

anlatacaksın tabi tatlışkomm nlatcaksın rahatlıcaksın
benm bir derdim var bölümünde en sevdiklerim kv konuları
bizim düğünümüzü yaptılar bide ev eşyası aldılar haklarını yiyemem yine ama evi eşim olmasaydı imkansız alamazdık ayrıca bu ufak tefek şeyleri de hep eşim arada köprü o yaptı sağolsun yoksa çoğu şeyimiz eksik olacaktı :26:
oluyo öyle yaa napcan her insan bir değil ki takılma :26:

bilemedin ellaammm
kocişle avm ye kuzenimin eşine doğum günü hediyesi almaya gitmiştikk allahım nevrim döndü yaaa 15 yere girdim beynim döndü en son kendimi karacadan neskafe fincanı almış çıkarken hatrlıyorum amahiç içime sinmedi fincan ne alaka yaa doğum güününde :84::84:atayım ben kendimi bi yerlerden :78:

Bn karagulu izlemk istiyorum ama kocam mebcezir izliyo pc de aldı sinir oldum küstüm oturuyorum sen?
KocistE medcezir istioda dun vadiyi izledi her gun onun istedgi olmaz malesef:)))zaten atistik biraz bu aralar cok agresifim onu fazla kiriyrm gtti odaya yatti smdi gdim opup koklim ben kus yatamam uyuyamam sabaha kadr
Aa kina mi var hemserm cok dimija gyme 1tane gy yeter yorma kendini ve yegenmzi haytm bosver adeti gelenegi 1tanesni gy

Anlatcm zamnla kizlar ,bazen dusundukce icim sikilio gscim size yinede az da olsa destek olmuslar kuzum,fincan mi aldn guzel bi hediye kiyafet alinmaz kmseye ya herkesn zevki farkli senn begendgni begenmeyip gdip degstrcek vs ben uyuz olirim oe seylere bnce iyi yapip ole bsy almissin cok sik 2adet samdan da alablrdn ama foncan guzel bnce

ya aslında zücaciye eşyasıda çokkk salonun da objeler doluuu çok güzel şeyleri var kıyafette alamam zeevkine uuymazz
amaan değiştirsin yaa değiştirme kartıda koydurdum içine
hediye almaktan nefret ediyorum ben yaa

Yok gitiiğim elbise,sonra dimija (benim bitane var zaten beyaz,çok seviyorum),sonra da dimijadan sonra bir elbise o kadar..

Ben diziye daldım ya normalde çok severek izlemem ama Medcezir bu akşam iyi gidiyor

Yok gitiiğim elbise,sonra dimija (benim bitane var zaten beyaz,çok seviyorum),sonra da dimijadan sonra bir elbise o kadar..

Ben diziye daldım ya normalde çok severek izlemem ama Medcezir bu akşam iyi gidiyor

Bi küs bi barışık sevmiyorum bn böyle dizileri

iyi etmişsin slm söylee arada gel hep gel kiç gitme

boşluk bulunca geliom kuzum ya kociş pc elime alınca bozuluyo küsüyo genelde birbirimizle ilgilenmeyi tercih ediyoz breaber film tv falan ama boşluk bulunca gelicem canım benim

boşluk bulunca geliom kuzum ya kociş pc elime alınca bozuluyo küsüyo genelde birbirimizle ilgilenmeyi tercih ediyoz breaber film tv falan ama boşluk bulunca gelicem canım benim

O nozılma bizde de oluyo ya kıskanıyor yada bn onu kıskanıuorum.pc dalınca unutuyoruz mendimizi o yüzden sanırım

ben kac saattr yaziomda kimseler yok kocisimde yorgun erken yatti (

Ben burdym tatlim

kıyamamm sanaa bizde yan yanayız ama konuşma yok ben telefon bilgisayar o telefon bilgisayar moron gibiyiz iyice

medceziri bende bir iki izledim ama bu aralar yalan dünyaya sardık sardık dediysem yukardaki duruma +1 tv ekle işte

Ya kocis uyanikken ben pek takilamiyorum burda :)))ama o bu gece erken yatti cok yoruluo isleri fazla yogun bnde kaldim bu gece yalniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…