- 14 Aralık 2013
- 613
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi ayprensesii
- #4.141
aynen öyle tatlımm bitmiyo ev işleri yaa ne nankörrhmmm o zmn boşver cnm 2gün sonra yine toz oluyor heryer..bnmde biraz çorbam var kocacığımda çiğ köfte alıcakhamilelerden özür dileyerek..
yarın da dısarı cıkıcaz kv.nin dayısı amlyt olmus geçmiş olsuna gidicez
ohh daha nee ben çiğköfteyle doymam yalnız öyle bi cins huyum var
Selamlar kizlarrr nasilsiniz ben yine tum gun annemdeydim bugun ilk defa bosnak boregi yaptim yien varmdr bilemyrm bizim borek ve mantilarmz meshurdur iste onu ogrendim bugun anniskodan uzun sure ayakta kaldm yaparken belim agridi simdide posirdim aksam kocise cayla birlikte servs yapacgm patatesli boregmden:)))sizler napiosunz prensescm calismlar baslamis hadi hyrlisi olsun insallah:))) beautycim hyrli yolculuklar iyi tatiler sekercim, pis gs nbr evini nie temizlemiyosun sen bakim:)))hehehe majorrr sanada iyi eglencler en guzel pcyi kaparsin umarim :)))
tatlım inatt ettimmm temizlemiyorumm
kıyamam tatlım sen çok yorulmuşsunn sinirlerin bozulmuşşşyemek pişti mi gescannn geliyim miii
çiğ köfteye bayılırımm ölürüm biterim
canım sevmediğim bişey yok galiba benim de ama boşnak böreğine de bayılırım..bi arkadaşımın annesi yapardı mükemmel bişye yaaa..beauty bile rejimini bozabilir onun içinben ağustos gibi hamiş kalmak istiyorum ellacan takıl bana hayatını yaşa
bu gün berbattı..
müşteriler bi yandan aynı anda 5 iş birden yaptığım oldu..
bi yandan borsa-ben parayı çıktı sonra yükseldi-
o kadar yoruldum ki...şimdi bağıra bağıra ağlayasım var..eşime de 40 yılda bi dedim ki dışarıda yiyelim gezelim biraz..baştan tamam dedi.sonra -her zaman dışarı çıkmak için ölen biten adam-biraz önce aramış eve pizza söyleriz diyor..sesi de kötü geliyordu noldu dedim bişey yok dedi...kesin yükseleni ikizler benim kocanınsen söyle ben bişey istemiyorum dedim..bişey yok ama çok yoruldum heralde fözlerim doldu..eve gideyim de yorganın altına girip ağlıyayım ..bi sebep yok ama iş yordu heralde...ya da hayat yordu ..durdurun dünyaı inecek var
gel tatlışş yemeğe ama bugünkü menüm çok baştan savmaydı sevmezsin muhtemelen
anlatacaksın tabi tatlışkomm nlatcaksın rahatlıcaksınYa evet ne guzel dedn hayat bu her sey olabilir onemli olan saglik ve maneviyat katiliyorum bnmde esim allah razi olsun cok dusunceli beni asla zorda birakmaz cocgmzda olsa bakar hic suphem yokki ailemde yasnz ilerlemedn yapin biz bakariz siz calisin dio annem babanem ve halamlar onlar seviolar bebek bakarlarda yani butn maddi ohtyclrnida karsilarlar ama bu yetmezki bi evim olsa cocugumu bn buyutmek her an yannda olmak isterm ,bakalim allah ne zmn nasip etmisse ozaman olucak zaten send eyapta sevelm minigimizi :)))bnde zaten seneye dusunuyorum bakalim :))bide bnm esimin ailesinden sze hc bahsetmedm zor durumda olsakta yardm etmezler durumlarida masallah iyi yani allaj daha cok versn gozum yokta cocujlarna bi ev almadlar ustune istluk bu kadr kira oduyoruz bi demediler nasil geciniosnz nenada isten cikti ne yiosunz ne iciysnz demediler allaha sukur acda deiliz ama dusunup sormalarni ister insan ben bu knulara grddmi cikamyrm sizide sikmak istemem sorarsnz anlatrm arada bir kizlar
benm bir derdim var bölümünde en sevdiklerim kv konuları
bizim düğünümüzü yaptılar bide ev eşyası aldılar haklarını yiyemem yine ama evi eşim olmasaydı imkansız alamazdık ayrıca bu ufak tefek şeyleri de hep eşim arada köprü o yaptı sağolsun yoksa çoğu şeyimiz eksik olacaktı :26:
oluyo öyle yaa napcan her insan bir değil ki takılma :26:
Evet bugun herkes kocisiyle beauty yola cikti sanirim sivitte kocisini ikna edip disari cikmis olablrler plojo arada ir gelio artk bebisi sanirim rahat vermio yorulio olablr major partide prenses burdaymis gste ev mi temizlio bilemedim ki:))belkide piyano yapiyodur :)))
Afyetler olsun prensesm
bilemedin ellaammm
kocişle avm ye kuzenimin eşine doğum günü hediyesi almaya gitmiştikk