- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
- Konu Sahibi ayprensesii
- #2.881
ewim sahanedeki kv.ewini gelini yapıyooo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynenn neden acba bursanın havasındanmı? akşam güzel güzel yattık sabh güzel kalktık sonra küstüm gittii
hayırlı olsun canm allah tamamına erdırsın düğün ne zmn:123:
maddi ve manevi konular tatlım ne olabilir başka :)
erken bebek isteme konusunda yalnız deilmişim demekki
ne biçim havası varsaa
bizim de hiçbişey yoktu konuşurken baktık tatrtışıyoruz...bizde genelde küsen o oluyor ama akşam ben de hiç barışma girişiminde bulunmadım bakalım napıcaz..ben dayanamam kesin
kız konuşmakla da olmuyo ki dengesiz bu erkek milleti bi öyle bi başka türlü...bi de bizim için zor derler
istiyormusun sende peki ya eşin ??
az önce geldi gitti işee ağladım hala ağlıyorum yapmıcam çocuk fln
evettttt izliyorumşuan tatlım tv sıralamamız aynı mı ki senleewim sahanedeki kv.ewini gelini yapıyooo
burdayımmmm:78: tv ye dalmışım akşama napsamdiye düşünüyorumm önerilere açığım kıymam var azcık:78:ben tabiki izleyemiyorum
asenn nereye kayboldu acana körebe oynamaya mı gitti
olsun tatlış pazar yatar yuvarlanırsınn bu arada başarılar dilerimmm:114:Yemekten bir geldimiş çıkmış bana onları yaptım şimdi bir taraftan kahvemi içiyorum bir taraftan size yazıyorum
Yarın açıköğretim sınavım var sabahtan canım. Tekirdağ Merkez'e gidiyoruz. onun için benim keyif Pazar'a kaldı
tatlım szi niye tartıştınızzbiz de evvelsi akşam tartıştık
dün akşam hiç konuşmadık..yemek de yapmadım..erkenden uyudm
böyle olunca çok üzülüyorum
ayprenses bizim her şeyimiz aynı gidiyo bu ara önce gecikme sonra tartışma ve rahatlayıop regl gelmesi
istiyormusun sende peki ya eşin ??
az önce geldi gitti işee ağladım hala ağlıyorum yapmıcam çocuk fln
evettttt izliyorumşuan tatlım tv sıralamamız aynı mı ki senle
:103:
burdayımmmm:78: tv ye dalmışım akşama napsamdiye düşünüyorumm önerilere açığım kıymam var azcık:78:
olsun tatlış pazar yatar yuvarlanırsınn bu arada başarılar dilerimmm:114:
tatlım szi niye tartıştınızz
bende bi kaç gündür kv yüzünden sinirliydimeşime şimdi düzeldim arada oluyo
Ben de dün gece ağlayarak uyudum zaten
benim ailemde hiç küslük olmaz annemlerle tartışsam bile hemen gelirler öperler barışırlar..benim koca inatt
valla böyle olunca işten çıkıp eve gidesim gelmiyor
ağlama tatlım çözülmicek dert yok:132:
çocuk yüzünden mi tartışıyosunuz
bizim tartışmalarımızda bi tane düzgün sebep olmaz ki..
milletin ne güzel sebebi olur yok dışarı çıkma,onu giyme,onu alma vb..bizde yok hiç böyle mantıklı çözümü olan tartışmalar.. laf arasındaki bi sözden çıkıverir..ben de sinirlenip sesimi yükseltince kabahatli oluyorum o yükseltince problem yok..ben başlayınca söylenmeye problem var
normalde hemen gider gönlünü almaya çalışırım ama hiç içmden gelmiyor...ama ben uzattıkça o daha çok uzatır hiç huyu değildir ilk adımı atmak ama evlenince daha zor aynı ev içinde insanın ruhu darlanıyor
perde senedi vardı onu almak için ne var ne yok hepsini verdik kaldık yine dımdızlak yaa...konuşmuyo bn halletcem diyo bi ay kalıyorz böyle aldıgı maaş gittii yinee..kızdm bnde hamile olsaydm nasıl gitcektm dr diye giderdin dioo
perde senedi vardı onu almak için ne var ne yok hepsini verdik kaldık yine dımdızlak yaa...konuşmuyo bn halletcem diyo bi ay kalıyorz böyle aldıgı maaş gittii yinee..kızdm bnde hamile olsaydm nasıl gitcektm dr diye giderdin dioo
haklısın tatlım hep ilk adımı sen atmaya alıştırdıysan eşini ondan ilk adımı atmıyodur gerçi bunda kişilk faktörüde var da
eğer gereksiz bi tartışmaysa uzatmayın tatlım 1-2 diyalogdan sonra düzelirsiniz zaten çok fazla takılma inadını kırmaya bak
inatçı adam hiç çekilmez benimki de küs kalamaz allahtan bende öyle 15 dk de hararetlenir 10 dk sonra barışırız çok tuhaf bi kavga anlayışımız vardır
allah yardımcınız olsun tatlım
gerçekten kavgalarınçoğu maddiyattan çıkıyo beni yanlış anlama tatlım ama bence siz şu borçlarınızıbitirene kadar çocuk düşünmeseniz sanki daha iyi olur çocuk direk masraf çünkü :18: evliliğiniz zarar görmesin :26:
zaten az kaldı diyosun azcık sık dişini feraha erersiniz inşallah en yakın zamanda :26:
valla evlenmek hiç de kolay değil :26: allah evlenen herkese yardım etsinn (amin) :26::26:
sende çok üstüne gitme bence eşinin o da napsın yetiştirmeye çalışıyo ondan gergin olabilir
canım üzülme ya düğün borçları biter bebiş gelene kadar..toparlarsınız yaza kadar..en azından ev kendinizin..ben çalışıyorum ama kira+kredi karı+kredi derken havaya çalışıyorum
aynen canım kişilik meselesi..hem de alıştırma diyebilirim..bizimki daha sert ve inattır..aileseine karşı da aynı yıllardır bizim ilişkimizde de aynı kendi arkadaşlarında da aynı.. ben de dayanamam küslüğe...sizin gibi olsak keşke parlayıp sönsek..bu akşam bi iki adım atmaya çalışıyım bakalım..ama çok seviyorum yaaaa
valla bn yeterince anlayış gösteriyorum canm yemğee ne yapcan demeyi biliyo ama alışvrişe gidelim demiyoo..
gerilen bnim valla o değil bnm regl 10 gecikti sıkmaktan kendimi...şuan üsüyorum ama doğalgazı açmıyorum bile içerisi iyi boşa yanmasın diye..bnde harvurup savursam hiç kalkamıcak altından...bnle konuşmamsı canımı sıkıyo bekar gibi davranıyoo
milletin ne güzel sebebi olur yok dışarı çıkma,onu giyme,onu alma vb..bizde yok hiç böyle mantıklı çözümü olan tartışmalar.. laf arasındaki bi sözden çıkıverir..ben de sinirlenip sesimi yükseltince kabahatli oluyorum o yükseltince problem yok..ben başlayınca söylenmeye problem var
normalde hemen gider gönlünü almaya çalışırım ama hiç içmden gelmiyor...ama ben uzattıkça o daha çok uzatır hiç huyu değildir ilk adımı atmak ama evlenince daha zor aynı ev içinde insanın ruhu darlanıyor
valla bn yeterince anlayış gösteriyorum canm yemğee ne yapcan demeyi biliyo ama alışvrişe gidelim demiyoo..
gerilen bnim valla o değil bnm regl 10 gecikti sıkmaktan kendimi...şuan üsüyorum ama doğalgazı açmıyorum bile içerisi iyi boşa yanmasın diye..bnde harvurup savursam hiç kalkamıcak altından...bnle konuşmamsı canımı sıkıyo bekar gibi davranıyoo
prenses erkekler böyle..
benimki de hiç bakmaz ne kadar kk borcumuz var gider alır kendine bişeyler ben almayınca da kızar gider bana da alır..
borçlar daha da çoğalır gider...kaç kez dedim biraz toparlanalım ondan sonra harcarız gönlümüzce ama böyle biriktikçe çıkamıcaz işin içinden.
ama dediğin gib aynı bekarlıktaki gibi davranıyor benimki de...bankacı olduğum için kira faturalar falan hep ben takip ediyorum bu sefer senin gibi benim de karnıma ağrılar giriyor..normalde kadınların savurganlık yapması lazım ama bizde tamtersii...ama artık ben de sallamıcam gittiği yere kadar...batarsak batarız
aynen tatlım sevmesek zaten ömürmü geçer ikinizde azcık alttan alsanız aslında çıkmaz tartışmalar
ayy yavrumm gelme sen kocanla hasret giderr :13:
bollll eğlenceler sizeee
bende birazdan yapacağım piyano keki, ama süt almam gerekiyor... giderim birazdan markete, hem hava almış olurumay çok mutlu oldum tatlım
ben buldukça paylaşırımo zaman
bi de kokoş lokum var geçen onu yaptım güzel ama mesela bi kaç çeşit şeyin yanında güzel tek başına bayıyo bide o keki yapan kadını takip edeblirsin tatlım güzel tarifler paylaşıyo
Amin inşallaah
Artık konuşuyorum evet :) Öne az eğilmiş bi vaziyette oturunca dürtüyor,bide geçen akşam çok sıkıntı basmıştı durup dururken ağladım o zamanda kızdı galiba durmadı hiç :)))
Azcık yaslanıp elimi karnıma koyup konuşmaya başladığımda hareketleniyor
hap kullanmadın mı canım, benim reglim tam düğün gününe denk geliyordu, nasıl tarih seçmişsek hap kullandım 10 gün boyunca... tamponu kullanamam ben ya, içine kaçıcak diye korkarımsenin yine iyi balayından sonra gelmiş ben daha balayındayken oldum ya erken geldi denize giremedim tamponda hiç kullanmadığım için bilememiştim kötü olmuştu ama bizde gezmiştik
aynen bende çıkmam bu yaz kesin yine tatile gitmem lazım kocacımlaa :) ayy canım sevgilim benimm çzledim şimdiden akşam olsada eve gitsek :) onun için dün bir not hazırladım sabahta elbise dolabının içine koydum çıktım çok sevinmiş olacak ki görünce hemen beni aradı musmutluydu hihihihii
biz de evvelsi akşam tartıştık
dün akşam hiç konuşmadık..yemek de yapmadım..erkenden uyudm
böyle olunca çok üzülüyorum
ayprenses bizim her şeyimiz aynı gidiyo bu ara önce gecikme sonra tartışma ve rahatlayıop regl gelmesi
maddi ve manevi konular tatlım ne olabilir başka :)
ben tabiki izleyemiyorum
asenn nereye kayboldu acana körebe oynamaya mı gitti
burdayımmmm:78: tv ye dalmışım akşama napsamdiye düşünüyorumm önerilere açığım kıymam var azcık:78: