Yeni GeLin'ler Gelin Dertleşelim..

ihaneti affeder misin?

• Ankete Katılan
    26
  • Anket Kapalı .
aynenn neden acba bursanın havasındanmı? akşam güzel güzel yattık sabh güzel kalktık sonra küstüm gittii

hayırlı olsun canm allah tamamına erdırsın düğün ne zmn:123:

ne biçim havası varsaa :KK31:
bizim de hiçbişey yoktu konuşurken baktık tatrtışıyoruz...bizde genelde küsen o oluyor :KK31:ama akşam ben de hiç barışma girişiminde bulunmadım bakalım napıcaz..ben dayanamam kesin:KK50:

maddi ve manevi konular tatlım ne olabilir başka :)

kız konuşmakla da olmuyo ki dengesiz bu erkek milleti bi öyle bi başka türlü...bi de bizim için zor derler :KK52:

erken bebek isteme konusunda yalnız deilmişim demekki :emir_bebek::emir_bebek:

istiyormusun sende peki ya eşin ??

ne biçim havası varsaa :KK31:
bizim de hiçbişey yoktu konuşurken baktık tatrtışıyoruz...bizde genelde küsen o oluyor :KK31:ama akşam ben de hiç barışma girişiminde bulunmadım bakalım napıcaz..ben dayanamam kesin:KK50:

kız konuşmakla da olmuyo ki dengesiz bu erkek milleti bi öyle bi başka türlü...bi de bizim için zor derler :KK52:

az önce geldi gitti işee ağladım hala ağlıyorum yapmıcam çocuk fln:KK14::KK14::KK14:

istiyormusun sende peki ya eşin ??

az önce geldi gitti işee ağladım hala ağlıyorum yapmıcam çocuk fln:KK14::KK14::KK14:

Ben de dün gece ağlayarak uyudum zaten :KK14:
benim ailemde hiç küslük olmaz annemlerle tartışsam bile hemen gelirler öperler barışırlar..benim koca inatt :KK47:
valla böyle olunca işten çıkıp eve gidesim gelmiyor :KK31:

ewim sahanedeki kv.ewini gelini yapıyooo:KK52::KK52::KK52:
evettttt izliyorumşuan tatlım tv sıralamamız aynı mı ki senle :KK9::KK9:
:103:

ben tabiki izleyemiyorum :KK31:

asenn nereye kayboldu acana körebe oynamaya mı gitti :KK9:
burdayımmmm:78: tv ye dalmışım akşama napsamdiye düşünüyorumm önerilere açığım kıymam var azcık:78:

Yemekten bir geldimiş çıkmış bana onları yaptım şimdi bir taraftan kahvemi içiyorum bir taraftan size yazıyorum :KK1:

Yarın açıköğretim sınavım var sabahtan canım. Tekirdağ Merkez'e gidiyoruz. onun için benim keyif Pazar'a kaldı :KK14::KK14:
olsun tatlış pazar yatar yuvarlanırsınn bu arada başarılar dilerimmm:114:

biz de evvelsi akşam tartıştık :KK14:

dün akşam hiç konuşmadık..yemek de yapmadım..erkenden uyudm :KK50:

böyle olunca çok üzülüyorum :KK14:

ayprenses bizim her şeyimiz aynı gidiyo bu ara önce gecikme sonra tartışma ve rahatlayıop regl gelmesi:KK9:

:KK14: :KK14: :KK14:
tatlım szi niye tartıştınızz :KK19:
bende bi kaç gündür kv yüzünden sinirliydimeşime şimdi düzeldim arada oluyo :KK47::KK47:

evettttt izliyorumşuan tatlım tv sıralamamız aynı mı ki senle :KK9::KK9:
:103:

burdayımmmm:78: tv ye dalmışım akşama napsamdiye düşünüyorumm önerilere açığım kıymam var azcık:78:

olsun tatlış pazar yatar yuvarlanırsınn bu arada başarılar dilerimmm:114:

tatlım szi niye tartıştınızz :KK19:
bende bi kaç gündür kv yüzünden sinirliydimeşime şimdi düzeldim arada oluyo :KK47::KK47:

bizim tartışmalarımızda bi tane düzgün sebep olmaz ki..
milletin ne güzel sebebi olur yok dışarı çıkma,onu giyme,onu alma vb..bizde yok hiç böyle mantıklı çözümü olan tartışmalar.. laf arasındaki bi sözden çıkıverir..ben de sinirlenip sesimi yükseltince kabahatli oluyorum:KK31: o yükseltince problem yok..ben başlayınca söylenmeye problem var :KK47:
normalde hemen gider gönlünü almaya çalışırım ama hiç içmden gelmiyor...ama ben uzattıkça o daha çok uzatır hiç huyu değildir ilk adımı atmak :KK31:ama evlenince daha zor aynı ev içinde insanın ruhu darlanıyor :KK14:

Ben de dün gece ağlayarak uyudum zaten :KK14:
benim ailemde hiç küslük olmaz annemlerle tartışsam bile hemen gelirler öperler barışırlar..benim koca inatt :KK47:
valla böyle olunca işten çıkıp eve gidesim gelmiyor :KK31:
ağlama tatlım çözülmicek dert yok:KK57::132:
çocuk yüzünden mi tartışıyosunuz

perde senedi vardı onu almak için ne var ne yok hepsini verdik kaldık yine dımdızlak yaa...konuşmuyo bn halletcem diyo bi ay kalıyorz böyle aldıgı maaş gittii yinee..kızdm bnde hamile olsaydm nasıl gitcektm dr diye giderdin dioo:KK53:

milletin ne güzel sebebi olur yok dışarı çıkma,onu giyme,onu alma vb..bizde yok hiç böyle mantıklı çözümü olan tartışmalar.. laf arasındaki bi sözden çıkıverir..ben de sinirlenip sesimi yükseltince kabahatli oluyorum:KK31: o yükseltince problem yok..ben başlayınca söylenmeye problem var :KK47:
normalde hemen gider gönlünü almaya çalışırım ama hiç içmden gelmiyor...ama ben uzattıkça o daha çok uzatır hiç huyu değildir ilk adımı atmak :KK31:ama evlenince daha zor aynı ev içinde insanın ruhu darlanıyor :KK14:

haklısın tatlım hep ilk adımı sen atmaya alıştırdıysan eşini ondan ilk adımı atmıyodur :KK19: gerçi bunda kişilk faktörüde var da :KK47:
eğer gereksiz bi tartışmaysa uzatmayın tatlım 1-2 diyalogdan sonra düzelirsiniz zaten çok fazla takılma :KK59:inadını kırmaya bak :KK20:
inatçı adam hiç çekilmez benimki de küs kalamaz allahtan bende öyle 15 dk de hararetlenir 10 dk sonra barışırız çok tuhaf bi kavga anlayışımız vardır :KK19:

perde senedi vardı onu almak için ne var ne yok hepsini verdik kaldık yine dımdızlak yaa...konuşmuyo bn halletcem diyo bi ay kalıyorz böyle aldıgı maaş gittii yinee..kızdm bnde hamile olsaydm nasıl gitcektm dr diye giderdin dioo:KK53:

allah yardımcınız olsun tatlım:KK59:
gerçekten kavgalarınçoğu maddiyattan çıkıyo beni yanlış anlama tatlım ama bence siz şu borçlarınızıbitirene kadar çocuk düşünmeseniz sanki daha iyi olur çocuk direk masraf çünkü :18: evliliğiniz zarar görmesin :26:
zaten az kaldı diyosun azcık sık dişini feraha erersiniz inşallah en yakın zamanda :26:
valla evlenmek hiç de kolay değil :26: allah evlenen herkese yardım etsinn (amin) :26::26:
sende çok üstüne gitme bence eşinin o da napsın yetiştirmeye çalışıyo ondan gergin olabilir :KK50:

canım üzülme ya düğün borçları biter bebiş gelene kadar..toparlarsınız yaza kadar..en azından ev kendinizin..ben çalışıyorum ama kira+kredi karı+kredi derken havaya çalışıyorum :KK50:

haklısın tatlım hep ilk adımı sen atmaya alıştırdıysan eşini ondan ilk adımı atmıyodur :KK19: gerçi bunda kişilk faktörüde var da :KK47:
eğer gereksiz bi tartışmaysa uzatmayın tatlım 1-2 diyalogdan sonra düzelirsiniz zaten çok fazla takılma :KK59:inadını kırmaya bak :KK20:
inatçı adam hiç çekilmez benimki de küs kalamaz allahtan bende öyle 15 dk de hararetlenir 10 dk sonra barışırız çok tuhaf bi kavga anlayışımız vardır :KK19:

aynen canım kişilik meselesi..hem de alıştırma diyebilirim..bizimki daha sert ve inattır..aileseine karşı da aynı yıllardır bizim ilişkimizde de aynı kendi arkadaşlarında da aynı.. ben de dayanamam küslüğe...sizin gibi olsak keşke parlayıp sönsek..bu akşam bi iki adım atmaya çalışıyım bakalım..ama çok seviyorum yaaaa :KK50:

allah yardımcınız olsun tatlım:KK59:
gerçekten kavgalarınçoğu maddiyattan çıkıyo beni yanlış anlama tatlım ama bence siz şu borçlarınızıbitirene kadar çocuk düşünmeseniz sanki daha iyi olur çocuk direk masraf çünkü :18: evliliğiniz zarar görmesin :26:
zaten az kaldı diyosun azcık sık dişini feraha erersiniz inşallah en yakın zamanda :26:
valla evlenmek hiç de kolay değil :26: allah evlenen herkese yardım etsinn (amin) :26::26:
sende çok üstüne gitme bence eşinin o da napsın yetiştirmeye çalışıyo ondan gergin olabilir :KK50:

valla bn yeterince anlayış gösteriyorum canm yemğee ne yapcan demeyi biliyo ama alışvrişe gidelim demiyoo..
gerilen bnim valla o değil bnm regl 10 gecikti sıkmaktan kendimi...şuan üsüyorum ama doğalgazı açmıyorum bile içerisi iyi boşa yanmasın diye..bnde harvurup savursam hiç kalkamıcak altından...bnle konuşmamsı canımı sıkıyo bekar gibi davranıyoo:KK14:

canım üzülme ya düğün borçları biter bebiş gelene kadar..toparlarsınız yaza kadar..en azından ev kendinizin..ben çalışıyorum ama kira+kredi karı+kredi derken havaya çalışıyorum :KK50:

aynen canım kişilik meselesi..hem de alıştırma diyebilirim..bizimki daha sert ve inattır..aileseine karşı da aynı yıllardır bizim ilişkimizde de aynı kendi arkadaşlarında da aynı.. ben de dayanamam küslüğe...sizin gibi olsak keşke parlayıp sönsek..bu akşam bi iki adım atmaya çalışıyım bakalım..ama çok seviyorum yaaaa :KK50:

aynen tatlım sevmesek zaten ömürmü geçer:KK19: ikinizde azcık alttan alsanız aslında çıkmaz tartışmalar:KK50:

valla bn yeterince anlayış gösteriyorum canm yemğee ne yapcan demeyi biliyo ama alışvrişe gidelim demiyoo..
gerilen bnim valla o değil bnm regl 10 gecikti sıkmaktan kendimi...şuan üsüyorum ama doğalgazı açmıyorum bile içerisi iyi boşa yanmasın diye..bnde harvurup savursam hiç kalkamıcak altından...bnle konuşmamsı canımı sıkıyo bekar gibi davranıyoo:KK14:

prenses erkekler böyle..
benimki de hiç bakmaz ne kadar kk borcumuz var gider alır kendine bişeyler ben almayınca da kızar gider bana da alır..
borçlar daha da çoğalır gider...kaç kez dedim biraz toparlanalım ondan sonra harcarız gönlümüzce ama böyle biriktikçe çıkamıcaz işin içinden.
ama dediğin gib aynı bekarlıktaki gibi davranıyor benimki de...bankacı olduğum için kira faturalar falan hep ben takip ediyorum bu sefer senin gibi benim de karnıma ağrılar giriyor..normalde kadınların savurganlık yapması lazım ama bizde tamtersii...ama artık ben de sallamıcam gittiği yere kadar...batarsak batarız:KK52:

ahh be kızlarr evliliğin başında böyle tartışlamalar hep olurmuş öyle diyorlar. sakın birbirinize sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeyin :KK20: sonuçta erkekte babasının evinde rahat oluyor şimdi geçim sıkıntısı onlarda ağır geliyordur. neticede öyle bir sorumlulukları yokmuşki şimdiye kadar. kızlar o konuda biraz dha herşeyin farkında olduğundan aynı davranışı erkektende bekliyor ama beklemeyin boşuna. alışması zaman alır mutlaka. mesela benim eşim öyle değil evde eksik var mı alalım diye sorar ama o da babasını erken ölmüş olmasından kaynaklı bir şey. kavga edip küslükleri uzatmayın gece yatağa girince kocalarınıza sarılmadan uyumayın :KK50: sonra günüde kendinize zehir edersiniz mutlu olmazsınız. :KK50:

Son düzenleme:
prenses erkekler böyle..
benimki de hiç bakmaz ne kadar kk borcumuz var gider alır kendine bişeyler ben almayınca da kızar gider bana da alır..
borçlar daha da çoğalır gider...kaç kez dedim biraz toparlanalım ondan sonra harcarız gönlümüzce ama böyle biriktikçe çıkamıcaz işin içinden.
ama dediğin gib aynı bekarlıktaki gibi davranıyor benimki de...bankacı olduğum için kira faturalar falan hep ben takip ediyorum bu sefer senin gibi benim de karnıma ağrılar giriyor..normalde kadınların savurganlık yapması lazım ama bizde tamtersii...ama artık ben de sallamıcam gittiği yere kadar...batarsak batarız:KK52:

aynen yaa bnde şimdi netten puzzel alıcam umrumda deil hep sordum alalımmı diye al dedi ama sıkışmayalm diye erteledm ama alıcam artıkk...bn bekarkan dedim faturaları sen takip etcn diye..faturalar onda.bakmıyorm bile tarihinee bu ay doğal gaz geldi ilk defa merktn baktm :KK51:

aynen tatlım sevmesek zaten ömürmü geçer:KK19: ikinizde azcık alttan alsanız aslında çıkmaz tartışmalar:KK50:

eskisinde göre daha az tartışıyoruz Allahtan..ya da daha kısa sürebiliyor...ama bu sefer uzadı gitti :KK50:
bi d anemlere giderken yolda tartıştık ama annemlerde tam oskarlık rolle mükemmel bi karıkocaydık :KK9: orda gülüştük şaklaştık..tamam dedim barıştık heralde ama ordan bi çıktık bunun ağzını bıçak açmıyor..
neyse ben de bu akşam prenses gibi bi konuşma yapayım benimkine...
zor iş evlilik zoor :KK31:

o zaman haklısın canım:26: ne diyim sen istiyosun ki senle paylaşsın :26: allah kolaylık versin tatlım tez zamanda sıkıntılarıınız geçsin inşallah :26:

ayy yavrumm gelme sen kocanla hasret giderr :KK4::13::KK48::KK60::KK58::KK73:
bollll eğlenceler sizeee :KK58: :KK73:

yoldan sonra halim kalmadı, 3 saatlik yol ama öğleden sonra ders anlat 6 saat koştur koştur otobüse bin... sızıp kalmışım koltukta :KK9: kocişim yemek hazırlamış allahtan... yemek hazırlamış dediğim de hazır şeyler almış, zeytinyağlı sarma, meze, çiğköfte falan...bir de hazırlama yemem dedim ama acıkmışım, çoğunu ben yedim valla :KK53: bu arada biz nemlendirici kullandık, anladın sen :KK34: niveanın kremi, bir sorun olmadı...
ay çok mutlu oldum tatlım:KK16:
ben buldukça paylaşırımo zaman:KK16::KK16:
bi de kokoş lokum var geçen onu yaptım güzel ama mesela bi kaç çeşit şeyin yanında güzel tek başına bayıyo bide o keki yapan kadını takip edeblirsin tatlım güzel tarifler paylaşıyo:KK16:
bende birazdan yapacağım piyano keki, ama süt almam gerekiyor... giderim birazdan markete, hem hava almış olurum :KK34:

Amin inşallaah :KK16:
Artık konuşuyorum evet :) Öne az eğilmiş bi vaziyette oturunca dürtüyor,bide geçen akşam çok sıkıntı basmıştı durup dururken ağladım o zamanda kızdı galiba durmadı hiç :)))
Azcık yaslanıp elimi karnıma koyup konuşmaya başladığımda hareketleniyor :KK9:

ağlamamaya çalış canım ya, her şeyi hisseder bebiş... mesela ikizim ilk doğumunda başlangıçta çok kötü tartışmalar oldu aileler arasında... çok üzülüyordu, ağlamasını durduramıyordu falan, bebiş çok etkilendi... annesi ağladığında hiç uyumuyordu mesela... eşine söyle sıkıntını atmak için elinden ne geliyorsa yapsın...
senin yine iyi balayından sonra gelmiş ben daha balayındayken oldum ya erken geldi :KK5::KK5: denize giremedim tamponda hiç kullanmadığım için bilememiştim kötü olmuştu ama bizde gezmiştik :KK48:
hap kullanmadın mı canım, benim reglim tam düğün gününe denk geliyordu, nasıl tarih seçmişsek :KK9: hap kullandım 10 gün boyunca... tamponu kullanamam ben ya, içine kaçıcak diye korkarım :KK9:

aynen bende çıkmam bu yaz kesin yine tatile gitmem lazım kocacımlaa :) ayy canım sevgilim benimm çzledim şimdiden akşam olsada eve gitsek :) onun için dün bir not hazırladım sabahta elbise dolabının içine koydum çıktım :KK1: çok sevinmiş olacak ki görünce hemen beni aradı musmutluydu hihihihii :KK52::KK52::KK52:

ay ne güzel süpriz, bende bu gidişimde mektup yazıp, posta kutusuna koyacağım... eşim çok sık kontrol eder posta kutusunu, bakalım o ne tepki verecek :KK34:
biz de evvelsi akşam tartıştık :KK14:

dün akşam hiç konuşmadık..yemek de yapmadım..erkenden uyudm :KK50:

böyle olunca çok üzülüyorum :KK14:

ayprenses bizim her şeyimiz aynı gidiyo bu ara önce gecikme sonra tartışma ve rahatlayıop regl gelmesi:KK9:

:KK14: :KK14: :KK14:

canım ufak tefek şeylerse birazcık alttan alsan... sanırsam hep sen alttan alıyorsun... ama hani evliliklerde genelde birinin tartışmaları, küslükleri sonlandırması gerekiyor... sizin evlilikte de bu kişi sensin... yapı meselesi... bende çok inatımdır mesela :KK17: belki kociş akşam gönlünü almak için çiçekle gelir, ne dersin :KK34:
maddi ve manevi konular tatlım ne olabilir başka :)

canım sweat de demiş, ben de diyeceğim, durumunuzu düzeltmeden hamile kalmayı düşünme bence.... hani bebek nasibiyle gelir falan derler ama cidden çocuk demek masraf demek... hem sırf bu yüzden gereksiz tartışmalarınız artabilir... yaşınız genç, bir yıla kadar, düğün borçlarınızı ödemiş olursunuz, rahat rahat bebiş yaparsınız... hani herkesin kendi fikri ama insan çocuğu için her şeyi yapmak istiyor... bir sürü şey almak istiyor vs... odasını dilediği gibi hazırlamak istiyor falan filan... hepsi para demek bunların...

ewim sahanedeki kv.ewini gelini yapıyooo:KK52::KK52::KK52:

ay sinir oldum kyınvaldeye, evlerden ırak... gelin iyi sabrediyor bence... her bir şeye karışıyor ya...evi de beğenmediler sanırım... çok kötü diyor sonunda çünkü :KK53:
ben tabiki izleyemiyorum :KK31:

asenn nereye kayboldu acana körebe oynamaya mı gitti :KK9:

koptum bu yorumu okuyunca :KK9:

ben bamya ve ıspanak yaptım... patates yemeği falan yapabilirsin canım kıyman azsa, makarnada olabilir....

tipik erkekler :KK50: hepsi aynı mı ya :KK53: benimki de diline dolamış bana bağırıyorsun... tamam kabul ediyorum sinirlenince bağırıyorum ama her zaman değil... o bağırınca , ee ne var bağırdım oluyor... ruhunu daraltmaya gerek yok, sen atıver ilk adımı ya... böyle düşünmektense... aynı evde küs de durulmuyor....

X