- 20 Ağustos 2013
- 784
- 451
Aaa ama yani. Vallahi bende patlama noktasindaydim. Vallahi herseyi bi bunlar biliyo. Hem sormuş kıza ne istiyosun diye hem almamış hem kız olmadan alisverise çıkmış zaten asıl sen kimsin ki kızın kullanicaklarini tek başına gidip aliyosun. Sonra burda gelinin bitmeyen sorunları. Vallahi çok terbiyesizlik saygisizlik ne ararsan bulur olduk artık. Allah gerçekten hem bunların gelinlerine hemde sana sabır versin. Bosveeeer. Icten içe bi de oh olsun diyorlar bak gördüğün gibi. Vallahi değmez.
Bakın yanlış anlamayın sadece size söylemiyorum bunu.
Burada naif naif konuşan konu sahibine hakarete varan şeyler yazanlar var. Neden? Görümcelerinden çok çekmişler.
Mesela yazmışsınız ki kocamı dolduruyor. Suç kimdeymiş yani? Kocanızda.
Şu eşlerinizin yaptığı her şey için başkasını suçlamayı bırakın.
Herkes yönetebildiği insanı yönetir. X olmasa Y olsa o görümce, eşiniz sizi ezdirmeye meraklıysa zaten ezer, kaçarı yok.
Biraz objektif olun.
Kadın 2 şeyi alamadım sadece yerine başka şey aldım diyor.
Yazılan şey şu, hem sormuşsun hem hiçbir şey almamışsın!!!
Almış işte, 2 tanesini almamış. Bu kadar matematik hesabı bir evliliğe gerçekten fazla.
Makyaj malzemesine, kreme doyan insan da böyle hesapçı olmaz zaten. Belli ki görmemişlik var ortada.
Konu sahibi siz de şunları yanıtlarsanız çok sevinirim, herkes buna değinmiş.
1. Gelin kendi çıkmak istedi mi alışverişe? Yoksa size siz alın mı dendi?
2. Takı takılmasından mı mahcup oldunuz, elde mikrofon dayıdan şu kadar altın denmesini mi görgüsüzce buldunuz?
varya bu konudaki aktorler de normal deyil.
boyle herseyden kavga ediyolarsa ne diye evlenicem diye ugrasiyolar anlamiyorum ben.
Hanimlar yorumlarinizin hepsine cevap yazamiyorum kusura bakmayin. Maalesef konu okadar buyudu ki okadar buyudu ki..
Su anda dugune 3 hafta kala nisani atmak uzere erkek kardesimle nisanlisi. İnanin uzuntuden ne ise gidebildim, ne baska bisey yapabildim (ailedeki herkes perperisan). Tum gundur agliyorum inanin..
Cok onyargili yorumlariniz var, inanin oyle kotu niyetli yorumlariniz varki..okurken uzuldum.
Dilerim Rabbim herseyin hayirlisini versin, annem babam kardesim simdi son kez onlarla konusmaya gidiyorlar..
Bi krem bi fondoten yuzunden sevdigi adamdan vazgecmeyi goze alan bir kadindan bahsediyorum. Buyuk bir askla bagli oldugu erkekten. Maalesef annesi annesi annesi ah o annesi....
Son durum nedir merak ettim, umarım tatlıya bağlanmıştır. Ben burada konu açıldığı zaman sorgusuz sualsiz görümcelere yüklenen biri değilim, yanlış anlama; ama seni haksız bulduğum yerler çok var. Özellikle nişan alışverişine gelin gelmeliydi, kaç defa sorulmuş neden gelmedi diye cevap yazmamışsın sanırım. Biraz bilmiş birine benziyorsun, Olay makyaj malzemesi değil, patlama noktası o olmuş. Yazdığın mesaj ne kadar çirkin, yanlış bir mesaj. Bu mesajı; benim kim olduğumu bilsin, ayağını denk alsın niyetiyle yazmışsın ama işler umduğun gibi gitmemiş. Burada da hep yazılmıyor mu aileler önemli, evlenirken tek erkekle evlenmiyorsunuz diye, kız ve ailesi tahminimce senin çok bilmişliğinden dolayı nişanı atmak istiyorlar. Nişan aşamasında bu aile (görümce) böyleyse, evlenince huzur bırakmaz diye düşünmüş olabilirler. Bende hem görümceyim, hem gelinim. Bazen susmak gerekiyor, diş sıkmak gerekiyor, sabretmek gerekiyor. susan insanların ağzı yok mu, had bildiremezler mi; ama ne için kardeşler için, yeğenler için, aileler için… bir araya gelinilsin, gelindiğinde beraber konuşulsun gülüp eğlenilsin diye. (çok büyük bir terbiyesizlik olur o ayrı.) Eğer sorun çözülürse hiç bir şeye karışmayın, kırdığınız için özrünüzü dileyin geri çekilin.Eminim gelinin ailesi de 'ah o görümce, yok mu o görümce' diyordur...
Özür dilemek ve geri çekilmek zor bir şey değil...
Bir krem değil mesele, attığınız mesajla bir aile faciasına sebep oldunuz ve hala daha aynı dik burunla başkalarının hayatına bulaşmaktan geri kalmıyorsunuz.
Tebrik ederim sizi....
yani bencede karı koca gidip ne istiyoolarsa alsınlar ikisi beyensin sonuçta kaynanaya giyip evde tur atmıcak ya. işanlısı beyensin hatun bunu al yakısır bu sana desin. içleirne sinsin dimi. dogru tespitBenimde nişanım olacak bohça falan istemiyorum dedim. Bir zahmet 2. ve 3. kişiler giyeceğim donu almasın ya. Birde onun günü oluyor herkes bakıyor aaa ne almış bakım ne almış bak gördün mü bizimki yapmadı böyle aa benim ko aldı senin ki almamış offf yazarken sıkıldım. Milenyumu devirdik hâlâ bohça atlet sütyen gecelik ten oluşan adetler. Ben istediğim gibi bir şey bile alamam peşimde birileri varken.
Kız tarafı oldukça görgüsüzmüş sipariş vermek nedir ya. Nasıl bir krem o stüdyoda satılıyor ki. Nişan bohçası niyetine ne koparsam kardır moduna girmiş. Şimdiden böyle yapıyor ilerisini düşünmedim. Kolay gelsin size şimdiden. Fakat ben olsam cevabı yapıştırırdım
haklisin ne diyeyim haha, alisverisi neden ben yapiyorumki?
hicccbirseylerine mudahil degilim, sadece bohca hazirlarken anneme yardimci oldum aklim sira. yardim etmez olaydim!
bohça ne yaa aynen2015 yılında tartıştığımız şeyler:
Bohça.
Resmen ilerlemenin doruklarındayız.
Yani gelenek dediğin insanlar mutlu olsun, yüz güldürsün diye yapılır, olay çıksın diye değil.
Ben konu sahibi değilimzaten cogu kisinin takildigi nokta bu benim de !!!
ben cok iyi niyetli yaklastim vs... yardimci olmak istedim gibi seyler soyluyorsunuz tamam buraya kadar normalde ahhh su TAM OLARAK BURAYA YAZİYORUM. dediginiz mesaj cok feci hatta facia.
bana ogle geliyor ki icinizdeki kini kussmussunuz.
az degilsiniz vesselam