Kızlar merhaba, kusura bakmayın bugün kendimi eşimle alışverişe attım bukadar stresi ancak para harcamakla atarım diye hahah..
Gülebildiğime göre anlamış olduğunuz gibi dün akşam işi tatlıya bağladılar. İnanın detayı bilmiyorum okadar yorulduk ki dün ailecek, barıştıklarını duyduktan sonra bi ohh çekip evimize döndük. Düğünden üç hafta önce harp çıkmadan hayırlısıyla düğünleri olsun inşallah, Allah herkesi yerine yakıştırsın.
Kızlar, bana okadar verip veriştirmişsinizki, bende niçin bukadar ferahladım diyorum, bazı arkadaşlar ithamlarıyla günahımı almışlar meğer : ) siz bilirsiniz. Benim o mesajım sadece makyajı beğenmediği için yazılan birşey değil, aylardır biriken kizginliklarin, sessiz kalmış birisinin birden patlamasıydı.
Dün kardeşimle konuşurken bana söylediği sözü aynen aktarıyorum 'eeyla, çok zoruma gidiyor, bana nerdeyse tum kavgalarda tek söylediği şey senin ismin, tek problem senmişsin, dusunuyorum dusunuyorum bu kinini hak edecek birsey yaptin mi diye, yok! Bende sinirleniyorum kiziyorum yinemi kizkardesime taktin durduk yere diye, bu seferde sen hep kizkardesini tutuyorsun beni hic tutmuyorsun diye tartisiyo benimle. Simdiden sebebsiz yere kizkardesime dusmanlik kin besleyen bi kiz yarin ne yapmaz?' diyor. Alin birde burdan yakin, hani ben eksik anlatiyomusumya biseyler yapmisimda anlatmiyomusumda cok fenaymisimya? Elinizi vicdaniniza koyun, oyle yorumlar yapin biraz olmaz mi?
Sevgiyle kalin
️