- 4 Nisan 2009
- 951
- 1.181
- 358
Ben de seni biraz haksız gördüm. Madem bohça olayına girdiniz, o zaman usulüne göre gerçekleştireceksiniz. Gelininizle birlikte alışverişe çıkabilirdiniz, fondöten numarası tutturabilir miyim diye derde girene kadar. Ya da bu durumu ona açıklasaydınız. "Kremi bulamadım, fondöteni de bu sebeple alamadım ama istersen beraber gider bakarız" deseydin sorun kalmazdı.
Attığınız mesajla ipleri zaten koparmışsınız. Ben gelininizin yerinde olsam, sizinle mümkün mertebe konuşmamayı tercih ederdim. Çok ayıp bana göre attığınız mesaj. Haklı bile olsanız o mesajla haksız duruma düşmüşsünüz bana kalırsa.
Bir de nişanda takı olayına "insanlardan para toplamak gibi, hiç şık değil" lafınıza takıldım. Düğündeki durumun farkı nedir sizin bu düşüncenize göre anlamadım.
Attığınız mesajla ipleri zaten koparmışsınız. Ben gelininizin yerinde olsam, sizinle mümkün mertebe konuşmamayı tercih ederdim. Çok ayıp bana göre attığınız mesaj. Haklı bile olsanız o mesajla haksız duruma düşmüşsünüz bana kalırsa.
Bir de nişanda takı olayına "insanlardan para toplamak gibi, hiç şık değil" lafınıza takıldım. Düğündeki durumun farkı nedir sizin bu düşüncenize göre anlamadım.