- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
Yukarıdaki yorum kadar sert düşünmesem de, tüm gün niyeyse aklımı bu konu kurcaladı.
Kk kadınları iki takım oldular.
Gelin ve görümce taraftarları...
Aramızda sosyolog varsa, bu konu hakkındaki düşüncelerini duymayı çok isterim.
'Kadının düşmanı yine bir kadındır' sözünü hakaret olarak görsem de, bu konu haklı olduğunu çıkarmaya yetiyor.
Konu sahibinin kaçak dövüştüğüne inanıyorum.
O mesaja gelinin ne cevap verdiğini bize belirtmedi.
Kardeşi nişan bohçasında neler istediğini bize belirtmedi.
Erkek tarafı olarak kız tarafından neler talep ettiklerini belirtmedi.
Sadece gelinin istediği ve yaptığı şey söz konusuydu.
Bir de kendisinin kaba tabirle gelinine 'ayar çekmek' için attığı mesaj ve bundan sonra izleyeceği yolda 'görümce' olarak akıl danışması.
Taraf söz konusu olduğunda hak olduğu kadar haksızlık da vardır her bir bireyde.
Benim nacizane düşüncem; konu sahibi biraz akıllı ve ılımlı bir insan olsaydı eğer; gelinin makyaj konusunda üzüldüğünü duyunca şöyle bir mesaj atardı
' Kusura bakma lütfen, bulamadığımı söylemeyi unutmuşum.Üzüleceğin bir şey yapmak istemezdim ama bizim buluşmamıza vesile olsun, ikimiz çıkıp alalım eksik kalanları hem de biraz sohbet eder zaman geçiririz.'
Bu mesajla olay asla büyümez, babalar devreye girmez, işte o zaman herkes konu sahibinin dediği gibi 'yeri ve haddini bilir'di...
Kk kadınları iki takım oldular.
Gelin ve görümce taraftarları...
Aramızda sosyolog varsa, bu konu hakkındaki düşüncelerini duymayı çok isterim.
'Kadının düşmanı yine bir kadındır' sözünü hakaret olarak görsem de, bu konu haklı olduğunu çıkarmaya yetiyor.
Konu sahibinin kaçak dövüştüğüne inanıyorum.
O mesaja gelinin ne cevap verdiğini bize belirtmedi.
Kardeşi nişan bohçasında neler istediğini bize belirtmedi.
Erkek tarafı olarak kız tarafından neler talep ettiklerini belirtmedi.
Sadece gelinin istediği ve yaptığı şey söz konusuydu.
Bir de kendisinin kaba tabirle gelinine 'ayar çekmek' için attığı mesaj ve bundan sonra izleyeceği yolda 'görümce' olarak akıl danışması.
Taraf söz konusu olduğunda hak olduğu kadar haksızlık da vardır her bir bireyde.
Benim nacizane düşüncem; konu sahibi biraz akıllı ve ılımlı bir insan olsaydı eğer; gelinin makyaj konusunda üzüldüğünü duyunca şöyle bir mesaj atardı
' Kusura bakma lütfen, bulamadığımı söylemeyi unutmuşum.Üzüleceğin bir şey yapmak istemezdim ama bizim buluşmamıza vesile olsun, ikimiz çıkıp alalım eksik kalanları hem de biraz sohbet eder zaman geçiririz.'
Bu mesajla olay asla büyümez, babalar devreye girmez, işte o zaman herkes konu sahibinin dediği gibi 'yeri ve haddini bilir'di...
Son düzenleme: