• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Yeni gelin evini herşeyiyle hazırlamak ortalama ne kadar tutar?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Biz de pazar günü için RomaAntik Weddings diye bi yerle anlaştık bak bakalım beğenicek misin? Bi de çayyolunda wishes terrace la görüştük o da 10 bin demişti 200 kişi yemekli için, orayı da beğenmiştim ben ama tarih uymamıştı. Tarih uygunsa oraya da bakın derim. :34:

Bu arada Romaantik te 2 "a" var dikkatli yaz, çok farklı şeyler çıkabiliyo :)
:)) çok teşekkür ederimm :16::16: incelemeye başlıyorum hemen :54:

:)) çok teşekkür ederimm :16::16: incelemeye başlıyorum hemen :54:

Canım ben şimdi baktım teklif aldığım yerlere, fiyatı uygun yerlerden seçtim 3 tane;

Şehri simanın yemekli fiyatı da 200 kişi 10 bin tutuyor aslında ve bu pazarlıksız fiyatı. Pazarlığa açık oluyo bi çok yer, bence bi pazarlık yapmayı deneyin.

Biz mekanımızı ayarladıktan sonra teklif gönderen bi yer vardı Gölbaşında. Büyülübahçe diye. Orası her şey dahil 250 kişilik yemekli düğüne 8.500 TL demişti. Dediğim gibi biz zaten anlaşmamızı yaptıktan sonra geldiği için mail, gidip bakmadık. Bütçenize uygun gibi gidip bi görüşün derim.

Bir de yeri biraz sapa bi yer var ama düğün görselleri hoştu. Yer sorun değil derseniz fiyatı makul bi yer de Aqua apple garden/ çayyolu. 200 kişi 9.000 TL demişlerdi. Dediğim gibi yeri sapa ama sizin için sıkıntı yoksa buranın da fiyatı da nispeten uygundur.

Kolay gelsin :34:

Son düzenleme:
Canım ben şimdi baktım teklif aldığım yerlere, fiyatı uygun yerlerden seçtim 3 tane;

Şehri simanın yemekli fiyatı da 200 kişi 10 bin tutuyor aslında ve bu pazarlıksız fiyatı. Pazarlığa açık oluyo bi çok yer, bence bi pazarlık yapmayı deneyin.

Biz mekanımızı ayarladıktan sonra teklif gönderen bi yer vardı Gölbaşında. Büyülübahçe diye. Orası her şey dahil 250 kişilik yemekli düğüne 8.500 TL demişti. Dediğim gibi biz zaten anlaşmamızı yaptıktan sonra geldiği için mail, gidip bakmadık. Bütçenize uygun gibi gidip bi görüşün derim.

Bir de yeri biraz sapa bi yer var ama düğün görselleri hoştu. Yer sorun değil derseniz fiyatı makul bi yer de Aqua apple garden/ çayyolu. 200 kişi 9.000 TL demişlerdi. Dediğim gibi yeri sapa ama sizin için sıkıntı yoksa buranın da fiyatı da nispeten uygundur.

Kolay gelsin :34:

Canım tekrardan teşekkür ederim:16::16: bu aldığın fiyatlara bütün gerekli olan şeyler dahil mi? Müzik, süslemeler, pasta fotoğraf vs. gibi şeyleri bazı yerler dahil etmiyorda. :26:

Canım tekrardan teşekkür ederim:16::16: bu aldığın fiyatlara bütün gerekli olan şeyler dahil mi? Müzik, süslemeler, pasta fotoğraf vs. gibi şeyleri bazı yerler dahil etmiyorda. :26:

Canım ben sana bana gelen maillerden kopyalıyorum.

BÜYÜLÜBAHÇE:

Bahçemizde 250 kişilik yemekli kır düğünü, bütün düğün aktiviteleri
dahil ( Nikah masası + gelin yolu + süslemeler+ canlı müzik+ video ve
resim çekimi+ sine vizyon gösterimi+ volkanlar+ düğün pastası ve diğer
aktiviteler dahil.

8.500 TL. dir.

Yemek menülerinin içeriği ( ordövr tabağı+ara sıcaklar+ ana yemek+
mevsim salata+ mevsim meyve ve içeçeklerden oluşur ) isteğinize göre
ayarlanır.

ŞEHR-İ SİMA : orkestra hariç herşey dahil, orkestra için de 2.000 TL demişler.

AQUA APPLE GARGEN:

*FİYATA DAHİL OLANLAR:

*masa sandalye süsleme

*çevre havuz süsleme

*kırmızı halı

*meşaleler

* gelin damat masası ( ya da sünnet tahtı )

*çevre mum süsleme

* gelin yolu

*sinevizyon gösterimi

*volkan gösterisi...

* anı defteri kürsüsü

* düğün pastası

FİYATA DAHİL OLMAYANLAR :

*müzik grubu: 1000 tl (bayan solist ile beraber) 4 kişilik ekip ve ekipman

*palyaço : 175 tl ( isteğe bağlı )

* hostes : 150 ( isteğe bağlı )

*havai fişek gösterimi: 36 atımlık 175 tl ( isteğe bağlı )

* kamera çekimi :

paket 1 :

* etkinlik süresince kamera çekimi ve montajı yapılmış olarak dvd formatında 2 kopya teslimi

* 50 adet 13x18 ebatında fotoğraf baskısı

* 1 adet 13x18 ebatında 100 fotoğraflık boş albüm

* 1 adet 30x40 fotoblok

* 4 kişilik ekip

fiyat : 850 tl

paket 2 :

* etkinlik süresince 2 adet hd kamera çekimi ve montajı yapılmış olarak dvd formatında 2 kopya teslimi

* 100 adet 13x18 ebatında fotoğraf baskısı

* 1 adet 30x40 fotoblok

fiyat : 1000 tl

Canım ben sana bana gelen maillerden kopyalıyorum.

BÜYÜLÜBAHÇE:

Bahçemizde 250 kişilik yemekli kır düğünü, bütün düğün aktiviteleri
dahil ( Nikah masası + gelin yolu + süslemeler+ canlı müzik+ video ve
resim çekimi+ sine vizyon gösterimi+ volkanlar+ düğün pastası ve diğer
aktiviteler dahil.

8.500 TL. dir.

Yemek menülerinin içeriği ( ordövr tabağı+ara sıcaklar+ ana yemek+
mevsim salata+ mevsim meyve ve içeçeklerden oluşur ) isteğinize göre
ayarlanır.

ŞEHR-İ SİMA : orkestra hariç herşey dahil, orkestra için de 2.000 TL demişler.

AQUA APPLE GARGEN:

*FİYATA DAHİL OLANLAR:

*masa sandalye süsleme

*çevre havuz süsleme

*kırmızı halı

*meşaleler

* gelin damat masası ( ya da sünnet tahtı )

*çevre mum süsleme

* gelin yolu

*sinevizyon gösterimi

*volkan gösterisi...

* anı defteri kürsüsü

* düğün pastası

FİYATA DAHİL OLMAYANLAR :

*müzik grubu: 1000 tl (bayan solist ile beraber) 4 kişilik ekip ve ekipman

*palyaço : 175 tl ( isteğe bağlı )

* hostes : 150 ( isteğe bağlı )

*havai fişek gösterimi: 36 atımlık 175 tl ( isteğe bağlı )

* kamera çekimi :

paket 1 :

* etkinlik süresince kamera çekimi ve montajı yapılmış olarak dvd formatında 2 kopya teslimi

* 50 adet 13x18 ebatında fotoğraf baskısı

* 1 adet 30x40 fotoblok

* 4 kişilik ekip

fiyat : 850 tl

paket 2 :

* etkinlik süresince 2 adet hd kamera çekimi ve montajı yapılmış olarak dvd formatında 2 kopya teslimi

* 100 adet 13x18 ebatında fotoğraf baskısı

* 1 adet 30x40 fotoblok

fiyat : 1000 tl

Çok sağol herşey için çok yardımcı oldun:71: :109: :)) eğer bir sıkıntın olursa yaz bana yardımcı olmaya çalışırım :) sevgiler...:13::16:

canım bu birazda bütçeye göre değişir ama orta halli bişe alırsan eğer biz yemek odası salon koltuk takımı yatak odasına 10 bin verdik oturma odasına 3800 beyaz eşyalar toplam 8 bin ama herşey dahil klima falanda var perdeler 2 bin 3 bin arası tuttu halılar 2 bin düğün gelinlik foto davetiye 7 bin falan altındı ıvırıydı zıvırıydı bi eve toplam 35-45 arası gidio açıkçası gerçi daha mutfak masraflarını yazmadım çanak çömleğede 6 7 bin gidio ev dizmek zor ama allah yardım ediyor çok şükür

Son düzenleme:
Öncelikle Mutluluklar Dilerim Canım, Gönlünüzce Olur İnşallah Herşey :16:
Bizde Nasip olursa kışa düşünüyoruz, anlayacağın hesaplamalarla çok yakınız :)
Kesinlikle bütçeye göre değişiyor.
Kendimden örnek vereyim;

Beyaz Eşyalar : 4.000-5.000
Televizyon : 2.000
Küçük Ev Aletleri : 700
Mobilya : (Daha Almadık ama ortalama ) 10.000 - 12.000
Halılar :( Yine Ortalama) 1.300
Perdeler : 1.500
Avizeler : 600
Mutfak Ivır Zıvırları, Masa Seti Falan Derken Gerçekten Çok Fazlaa tutuyor, 3-4.000
Banyo (Kulozet Takımıdır, Aksesuarlar, Havlular) : 700
Yatak Odası 1000-2000

Birde Yok Salon Aksesuarıdır, Çekasıdır, Ütü Masasıdır, Terlikleridir,...
Kiraya Gidecekseniz eğer Kira, Boya...

30.000'i Buluyor, Geçiyor....

Bizde bu hesapları çok yaptık, yapıyoruzda hala.
Ama gerçekten çoğu tutmuyor.
Düşünmediğin şeyleri alabiliyorsun, olmuşken böyle olsun, buda olmalıymış derken :)

Allah ev kuranın yardımcısı olsun İnşallah :16:

Son düzenleme:
Meraba canım artık bunları düşün düşün eylülden beri bende bi hal oldum örnek verecek olursam Mobilya 23000+beyaz esya 8.5000+ avize 1000+perdeler 4000+halılar 25000 canım Bunlar damat tarafının aldıgı gercı beyaz esyalar bizim aldıgımız (camasır,bulasık,kurutma,klima,tv bi küçük bi büyük,buzdolabı,ankstre set) ama ceyiz olarak benim yaptıklarım 15.000 i rahat bulmuştur ama adı çanak çapıt deniyorda yemek takımıydı,bornoz setiydi,kahvaltı takımıydı ortalama böyle canım ha bide ben hep markaya gittim öyle ultralüx değilde ortadan iyi yani aldıklarım umarım Allah hepimize bir kolaylık verirde kurarız yuvacıklarımızı :31::31:

teşekkür ederim canım amin inşallah size de mutluluklar dilerim :16:
Biz beyaz eşyaya 7000 gibi bir rakam, mobilyalara da 7500 gibi bir rakam bulduk ortalama. perde, halı, avize, sehpa, mutfak masası, elektrik süpürgesi, ütü ye de 6200 gibi bir rakam çıkardık. Şu an askıya aldık araştırmaları düğünden 2 ay önce falan halledeceğiz artık :53: Allah yardım etsin hepimize:31:

Öncelikle Mutluluklar Dilerim Canım, Gönlünüzce Olur İnşallah Herşey :16:
Bizde Nasip olursa kışa düşünüyoruz, anlayacağın hesaplamalarla çok yakınız :)
Kesinlikle bütçeye göre değişiyor.
Kendimden örnek vereyim;

Beyaz Eşyalar : 4.000-5.000
Televizyon : 2.000
Küçük Ev Aletleri : 700
Mobilya : (Daha Almadık ama ortalama ) 10.000 - 12.000
Halılar :( Yine Ortalama) 1.300
Perdeler : 1.500
Avizeler : 600
Mutfak Ivır Zıvırları, Masa Seti Falan Derken Gerçekten Çok Fazlaa tutuyor, 3-4.000
Banyo (Kulozet Takımıdır, Aksesuarlar, Havlular) : 700
Yatak Odası 1000-2000

Birde Yok Salon Aksesuarıdır, Çekasıdır, Ütü Masasıdır, Terlikleridir,...
Kiraya Gidecekseniz eğer Kira, Boya...

30.000'i Buluyor, Geçiyor....

Bizde bu hesapları çok yaptık, yapıyoruzda hala.
Ama gerçekten çoğu tutmuyor.
Düşünmediğin şeyleri alabiliyorsun, olmuşken böyle olsun, buda olmalıymış derken :)

Allah ev kuranın yardımcısı olsun İnşallah :16:

Merhabalar :16: bizde bir gece internet araştırmasıyla çıkardık işte sonra da araştırmadık bir daha beyaz eşya artı mobilya olarak toplamda 14 bin gibi bir rakam çıkardık :53: geri kalanı da ekleyince 21 bin oldu klima falan eklemedik :53:aynen benim çeyizime de annem rahat 30 bin gitmiştir falan diyor :nazar: birde çeyizi göstereceksin demez mi sinir oldum öyle bir adet varmış sanırım :47: benimde çeyizim kalitelidir baya masraf yaptı annem de işte geri kalan daha belli değil ama iyi şeyler alırız tabi allah kolaylık versin siz de sağolun cevap için :16:
Meraba canım artık bunları düşün düşün eylülden beri bende bi hal oldum örnek verecek olursam Mobilya 23000+beyaz esya 8.5000+ avize 1000+perdeler 4000+halılar 25000 canım Bunlar damat tarafının aldıgı gercı beyaz esyalar bizim aldıgımız (camasır,bulasık,kurutma,klima,tv bi küçük bi büyük,buzdolabı,ankstre set) ama ceyiz olarak benim yaptıklarım 15.000 i rahat bulmuştur ama adı çanak çapıt deniyorda yemek takımıydı,bornoz setiydi,kahvaltı takımıydı ortalama böyle canım ha bide ben hep markaya gittim öyle ultralüx değilde ortadan iyi yani aldıklarım umarım Allah hepimize bir kolaylık verirde kurarız yuvacıklarımızı :31::31:

teşekkür ederim canım amin inşallah size de mutluluklar dilerim :16:
Biz beyaz eşyaya 7000 gibi bir rakam, mobilyalara da 7500 gibi bir rakam bulduk ortalama. perde, halı, avize, sehpa, mutfak masası, elektrik süpürgesi, ütü ye de 6200 gibi bir rakam çıkardık. Şu an askıya aldık araştırmaları düğünden 2 ay önce falan halledeceğiz artık :53: Allah yardım etsin hepimize:31:

Amin Canım Allah Tüm Yuva Kuranların Yardımcısı Olsun :16:
Bende Süpürgeyi Beyaz Eşyalar İçinde Hesaplamışım :1:

Dugun mekani icin ankara golbasinda parkmaya diye bi yer varmis gidenle cok begendi bi fiyat alip bakabilirsiniz.kolayliklar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bizimde hala alma işi bitmedi hatta yeni başladık bilee:26: ama şuana kadar aklıma gelenleri yazıyım;
Buzdolabı :1800 tl
çamaşır makinesi: 1000 tl
tv:1500 tl
gelinlik:2400tl
damatlık:1000 tl
misafir yemek takımı,çatal bıcak ve çelik tencere :2000 tl
seramik tencere:200 tl .. döküm tencere : 200 tl
günlük tabak :300 tl
günlük çatal bıcak: 300 tl
bornoz:300 tl
elektrikli mutfak gereçleri : 800 tl
süpürge :300 tl
ütü : 250 tl
düğün mekanı: 26.000
yatak :1000 tl ( daha almadım ama kaliteli yatak bu civarlarda)
hele mutfak ıvır zıvırlarını 600 tl harcadım ve evi tutunca hala harcıcam eminim ki :26:
vs vs..

Bu bütçeye göre değişiyor sanırım. Bu aralar çok mobilya araştırması yapıyorum. 2 bin liraya da koltuk var 9 bin liraya da. 3 bin liraya da yatak odası var 10 bin liraya da..

bende seneye yaza evlenicem inşallah ama çeyiz yapmaya başladım aldıklarım

-sarev nevresim takımı 3 adet
-taç bornoz takımı
-çift k.2 tane yorgan
-hamam seti misafir için havlu
-örgü battaniye takımı nevresimli
-tek kişilik battaniye
-mutfak önlüğü 3 tane
-el havlusu 2 tane
-mutfak havlusu 6 tane
-anneler gününe özel nevresim takımı vardı pikesi içinde
tüm bunlar 900 tl tuttu daha yolun çook başındayım eylüle kadar mutfak araç gereçlerini üç aşağı beş yukarı tamamlamak istiyorum,maaşı aldığım gibi harcama yapınca birden çıkıyo para iyi oluyo:9:

Henüz tv almadık. Beyaz eşya, yatak odası, yemek odası, mutfak masası, koltuklar, halılar toplam 40 bine aldık. Mutfak ve banyo için yaptığım çeyizimde ayreten 7 bin civarı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X