Yeni gelin evi, çalışan gelin evi :)

evin çok güzel. birsürüde süs eşyan varmış çok hoş olmuş:kedi:

Bılhassa evın genıslıgını cok begemdım (:
Benım evım kucucukde ):
Kose takımınız cok guzel,
yalnız bende nem ıle aynı fıkırdeyım.
Tabıı sızın evınız ve sızın tercıhınız.
Allah ıyı gunlerde oturmayı nasıp etsın.
Huzur ve mutlulukla...

Teşekkür ederim yorumlarınız için
ev 140 m2 büyüklüğü temizlik yaparken hiç hoş olmuyo :D

kız allah hepimizin yardımcısı olsun :D
bak konuştuğumuz gibi gelinlikle gidip oyunu kullanıosun HAYIRlara vesile olması için hahahahaha

aynen canım benim HAYIRda HAYIR var yani Evliliğimiz İnşallah HAYIRlara vesile olucak alkisalkisalkissırnaşık şey

Teşekkür ederim yorumlarınız için
ev 140 m2 büyüklüğü temizlik yaparken hiç hoş olmuyo :D

Evım genıs olsaydı da,
derdım temızlemek olsaydı (:
Yakında bende ekleyecegım mınık evımın fotografalarını.
Ama eksıklerım var, hersey tam olsun ıstıyorum (:

güle güle oturum önemli olan mutlulukla huzurla oturmanız inşallah Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin..
gelelim yorumuma evin güzel ama salonunu boyası hoş durmamış oturma odası daha hoş ferah görünüyor yani kum beji koltuklarına mobilyalarına daha çok uyum sağlıyor...
birde o dantellere laf yok yeni evlisin ben 5 ay sonra çıkardım çok şükür hiç sevmem dantel temizliği bir dert,görünüşü bir dert...beğenmiyorsan bir süre bekle sonra çıkarırsın.
..güle güle otur canım insanın kendi evi gibi yok ...
ama şunu da ekliyeyim ay evde olsam neler yapardım deme insan çalışırken daha temiz,derli toplu evde oturunca yarın yaparım yarın yaparım derken ev alıp başını gidiyor ...:)

Evım genıs olsaydı da,
derdım temızlemek olsaydı (:
Yakında bende ekleyecegım mınık evımın fotografalarını.
Ama eksıklerım var, hersey tam olsun ıstıyorum (:

Daha genişide olur inşallah canım allah mutluluk sağlık sıhhat versin

güle güle oturum önemli olan mutlulukla huzurla oturmanız inşallah Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin..
gelelim yorumuma evin güzel ama salonunu boyası hoş durmamış oturma odası daha hoş ferah görünüyor yani kum beji koltuklarına mobilyalarına daha çok uyum sağlıyor...
birde o dantellere laf yok yeni evlisin ben 5 ay sonra çıkardım çok şükür hiç sevmem dantel temizliği bir dert,görünüşü bir dert...beğenmiyorsan bir süre bekle sonra çıkarırsın.
..güle güle otur canım insanın kendi evi gibi yok ...
ama şunu da ekliyeyim ay evde olsam neler yapardım deme insan çalışırken daha temiz,derli toplu evde oturunca yarın yaparım yarın yaparım derken ev alıp başını gidiyor ...:)

canım ev sıfır boyası böyleydi bende değiştirmek istedim ama 16 mayısta askerden geldi 13 haziranda evlendik açıkcası boyatıcak zaman kalmadı
inş. ilk badanada orasıda kum beji olacak
bayılıyorum duvarda kum bejine :)
ya o dantellere kıyamam tamam belki eski moda gibi duruyo ama anacım göz nuru dökmüş nasıl kullanmıyım
moda uğruna onu kıramam böyle kalsın kötü olsun napalım :)
aslında çalışmak konusunda haklısın
evde oturduğumda iş yapasım gelmio ama hafta içi akşam hep biyerleri toplama havasındayım :)
yorumun için çok teşekkür ederim

...evde olsam neler yapardım deme insan çalışırken daha temiz,derli toplu evde oturunca yarın yaparım yarın yaparım derken ev alıp başını gidiyor ...:)

Kesınlıkle hak verıyorum.
Dort gun oldu ısten ayrılalı.
Evde boyuna uzanıyorum,
uc parca camasır var, katlanması gerekıyor,
oyle sepette beklıyor.
Halbukı calısıyor olsaydım, aynı aksam dolaba yerlesmıs olurdu o esyalar.

Daha genişide olur inşallah canım allah mutluluk sağlık sıhhat versin

Amın allah razı olsun.
Nefıs bu ıste, hıc olmasa 'kucukde olsa evım olsaydı' derdım.
Rabbım olmayanlara nasıp etsın.

mutfak çok güsel.
köşem kolyuk ve o odadaki halı çok güsel.
güle güle oturun

güle güle oturun mutlulukla. dantel sevmeyen biri olrak benimde dikkatimi çekti olmasa daha iyimi olur diye. ama tabiki zevk sizin. :nazar:

güle güle otur canım evinde. güzelmiş evin dağınık da değil ki.dağınık diyip gördükten sonra şöyle bi etrafıma bakındım :D

oturma odanızı çok beğendim......yalnız şu mutfakta çamaşır makinesi olayına hep karşıyımdır.!.......

güle güle otur canım evinde. güzelmiş evin dağınık da değil ki.dağınık diyip gördükten sonra şöyle bi etrafıma bakındım :D

Toprağım daha dağınık yerlerde vardıda eklemeye utandım :)))
neyse gün gelir toplanır ya napalım :))
ayrıca Orjan bende karşıydımda aynı zamanda setüstü fırın olayınada karşıyım :D bende boşluğa çamaşır makinasını koydurdum ama en müsait zamanda banyoya taşınaacak :)

evin fotolarına bakarken ferahlık kokusu alır gibi oldum çok ferah hoş

Back
X