- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evin çok güzel. birsürüde süs eşyan varmış çok hoş olmuş:kedi:
Bılhassa evın genıslıgını cok begemdım
Benım evım kucucukde ):
Kose takımınız cok guzel,
yalnız bende nem ıle aynı fıkırdeyım.
Tabıı sızın evınız ve sızın tercıhınız.
Allah ıyı gunlerde oturmayı nasıp etsın.
Huzur ve mutlulukla...
Çok güzelmiş evin mutluluklar![]()
kız allah hepimizin yardımcısı olsun
bak konuştuğumuz gibi gelinlikle gidip oyunu kullanıosun HAYIRlara vesile olması için hahahahaha
Teşekkür ederim yorumlarınız için
ev 140 m2 büyüklüğü temizlik yaparken hiç hoş olmuyo![]()
Evım genıs olsaydı da,
derdım temızlemek olsaydı
Yakında bende ekleyecegım mınık evımın fotografalarını.
Ama eksıklerım var, hersey tam olsun ıstıyorum![]()
güle güle oturum önemli olan mutlulukla huzurla oturmanız inşallah Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin..
gelelim yorumuma evin güzel ama salonunu boyası hoş durmamış oturma odası daha hoş ferah görünüyor yani kum beji koltuklarına mobilyalarına daha çok uyum sağlıyor...
birde o dantellere laf yok yeni evlisin ben 5 ay sonra çıkardım çok şükür hiç sevmem dantel temizliği bir dert,görünüşü bir dert...beğenmiyorsan bir süre bekle sonra çıkarırsın...güle güle otur canım insanın kendi evi gibi yok ...
ama şunu da ekliyeyim ay evde olsam neler yapardım deme insan çalışırken daha temiz,derli toplu evde oturunca yarın yaparım yarın yaparım derken ev alıp başını gidiyor ...:)
...evde olsam neler yapardım deme insan çalışırken daha temiz,derli toplu evde oturunca yarın yaparım yarın yaparım derken ev alıp başını gidiyor ...:)
Daha genişide olur inşallah canım allah mutluluk sağlık sıhhat versin
güle güle otur canım evinde. güzelmiş evin dağınık da değil ki.dağınık diyip gördükten sonra şöyle bi etrafıma bakındım![]()