Yeni gelin evi, çalışan gelin evi :)

çok hoş çok ferah bi evin var maşallah :nazar:
ama çalışan gelin yazınca baya dağınık bi ev bekliyordum
dağınık hiç bişey yok ki evinde sositososito
ayrıca dantellerin benim gözüme o kadar batmadı normalde dantel sevmeyen biri olarak
modern bi model gibi duruyor sanki
salon duvar rengi dılında bütün ev rengiyle dekoruyla uyum içinde imkanınız olunca onu da yaparsınız eksik kalmaz artık :lepi:
yatak odanı da merak ettim bu arada aklinialirimsmile
Allah huzur mutluluk sağlık versin canım güle güle oturun inşallah a.s.

evin fotolarına bakarken ferahlık kokusu alır gibi oldum çok ferah hoş

çok hoş çok ferah bi evin var maşallah :nazar:
ama çalışan gelin yazınca baya dağınık bi ev bekliyordum
dağınık hiç bişey yok ki evinde sositososito
ayrıca dantellerin benim gözüme o kadar batmadı normalde dantel sevmeyen biri olarak
modern bi model gibi duruyor sanki
salon duvar rengi dılında bütün ev rengiyle dekoruyla uyum içinde imkanınız olunca onu da yaparsınız eksik kalmaz artık :lepi:
yatak odanı da merak ettim bu arada aklinialirimsmile
Allah huzur mutluluk sağlık versin canım güle güle oturun inşallah a.s.

çok teşekkür ederim çok saolun
evet salonun rengi değişecek ilk badanada diğer odalarla aynı renk olacak şimdilik zaman kalmadığı için öyle oldu
yatak odasınıda bigün toparlayıp çekicem çünkü yatak odası takımımıda herkez çok beğenmişti :)
bütün eşyalarım aynı mağzadan ilgilenen olursa mağzanın adresini adını gönderebilirim :))

güzel güzel bir şey dikkatimi çekti vitrinler artık küçüldü mü ne.. eskiden babamların dev gibi vitrini vardı git gide küçülüyor sanırım artık.

güzel güzel bir şey dikkatimi çekti vitrinler artık küçüldü mü ne.. eskiden babamların dev gibi vitrini vardı git gide küçülüyor sanırım artık.

Evin gayet güzel canım güle güle otur...

teşekkür ederim canlar
evet vitrinler küçülüo artık o büyük kaba vitrinler yerini küçük zarif tv ünitelerine bıraktı
ve artık iç karartan koyu renkli mobilyalarda yok :)
doğal olark pat die bi misafir gelse tozlar direk göze batmıyo :))
rahat ve kullanışlı yani

güle güle otur... oturma odandaki halı mutfaktaki ve oğlumun odasındaki halının aynısı

Salonun duvar rengi uyum sağlamamış ve mutfaktaki dolaptan asılan peçeteler de olmamış..
Bunun dışındakiler gayet hoş.Beğendim, güle güle oturun olumunekankayizsmile

inanmıyorum ya oturma oda koltuklarımızın renkleri ve kumaşları aynı ama benimki set köşe değil birde puflu :1:herkez çok beğeniyor koltuklarımızemuszemussiz siz nereden kaça aldınız acaba:3:

inanmıyorum ya oturma oda koltuklarımızın renkleri ve kumaşları aynı ama benimki set köşe değil birde puflu :1:herkez çok beğeniyor koltuklarımızemuszemussiz siz nereden kaça aldınız acaba:3:

evet herkez çok beğeniyor birtek kaynanam beğenmedi :D
Gala mobilyadan aldım ama markası Gala değil sanırım pekte incelemedim 1400 e aldım
sen ne kadara aldın canım

canım bende ankara mobilyadan 2.400 e aldım:gitme:
sen iyi almışsın :sinifsinif:biz erzurumdayız burada mobilya çok pahalı üretim olmadığı için ta ankaradan geliyor buraya:olmaz:
kayınvalideleride boşver zaten onlar hiçbirşeyi beğenmez :lepi:

canım bende ankara mobilyadan 2.400 e aldım:gitme:
sen iyi almışsın :sinifsinif:biz erzurumdayız burada mobilya çok pahalı üretim olmadığı için ta ankaradan geliyor buraya:olmaz:
kayınvalideleride boşver zaten onlar hiçbirşeyi beğenmez :lepi:

ama sende ekstra parçalar var normal bence pahalıya aldım die düşünme benimki sadece bu gördüğün pufu fln yok :))
kaynanayı boşverdim zaten konuşuo konuşuo duruyo umrum olmaz

Back
X